Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Apple, 03.06.2007 9:59:03, IP: ***.***.97.3, #9473
Ahoj holky,
zdravím Vás při neděli. a jihu je zataženo, občas prší .... to zas bude den :-(
Mirko,
jsem ráda, že manželovi to dobře dopadlo, to je fajn ..... jinak můj Atarax .. se*u na něj, spala jsem celej den, když jsem se probudila byla jsem malátná, ospalá, večer zase usnula v devět ...to nění k ničemu. Bojím se zas jít nakupovat, ven ... prostě na prd:-( Jde mi do kočiček osobní život, pracovní ......:-( V pondělí skočím za Mudr. a budu chtít zpátky CoX, s ním to je o fous lepší, tak třeba by ten nástup nakonec byl, jen pomalejší ... snad se s ním domluvím ....
Všem krásnou neděli v rámci možností :-)
Andrea, 03.06.2007 10:01:34, IP: ***.***.187.55, #9474
Ahoj Miroušku, ty jsi teda ptáče, když si mi psala, já měla půlnoc. Nemůžu se ráno vyhrabat. Když byly ty vedra, tak jsem nadávala na počasí, ale tohle se mi taky nelíbí, celej den bych klidně prospala, děti nemůžu vyhodit ven a nic se mi nechce,tak doufám, že to sluníčko vyleze. Tento týden má manžel výplatu, tak musím udělat rozhodující krok a jít si zaplatit autoškolu, a pak už nebude cesty zpět. Jenže jsem chtěla být úplně v pohodě a zaráží mě, že jsem se před měsícem cítila líp, jak ted a musím si brát Neurol, Ad začínám 3 měsíc, a nevím, jestli mi sedí nebo ne. Ale možná, že se moc pozoruju, musím se naučit do všeho holt skákat po hlavě a bude! Ty se drž, at to ve zdraví přežiješ, to nejhorší máš snad za sebou!!!!
Andrea, 03.06.2007 10:10:26, IP: ***.***.187.55, #9475
Ahojky Apple ani na moravě není líp, taky se mi to nelíbí. Zjistila jsem, že mi chybíš do kartotéky, tak se mi prosím pošly! andreabartosek@centrum.cz
Andrea, 03.06.2007 10:14:04, IP: ***.***.187.55, #9476
Jiřinko, foto mi nedorazilo!
Apple, 03.06.2007 10:24:27, IP: ***.***.97.3, #9478
Máš plnou schránku .... nejde mi to odeslat
Apple, 03.06.2007 10:30:20, IP: ***.***.97.3, #9479
Zkusila jsem to z jinýho mejlu, dej vědět, jestli foto došlo
Alča, 03.06.2007 10:36:08, IP: ***.***.159.48, #9480
Ahoj všem.Musím vám popřát krásný den i přesto že ten déšť to kazí ale tak bude určitě líp:)Miri a Andrejko za pochvalu moooc děkuji, já se považuju za úplně normální holku, ty fotky klamou:))))Škoda že jsem ještě neviděla vás...Miri ty to zkus prosím v práci a Andrejko pošleš taky nějakou prosíííím?:)Nebo mi to má přijít taky od Mirky ta tvoje fotka?Jiřinko tobě je pošlu za chvilku:)Tak se všechny opatrujte já jdu relaxovat, včera jsem byla s kámoškou na vínku a šla jsem spát až skoro v jednu což je na mě už dost:))Tak zatím paa ještě se tu ukážu.Jo Miri jsem moc ráda že je manžel ok.Andrejko s tím Rakouskem to není teda tak špatný ten týden určitě zvládneš a autoškolu zmákneš levou zadní:))
Andrea, 03.06.2007 12:34:00, IP: ***.***.187.55, #9482
Ahoj Applíku, došla si mi, já jsem asi nějaká divná, kolik ti je? Já jsem měla pocit, že jsi psala, že máš 2 dospělí holky, nebo to byl někdo jinej? Myslela jsem si, že jsi starší. A všimla jsem si, že PP trpí mín tmavovlásky, je to možný? Z té kartotéky co mám, je tu tmavovlasá jen Miruška, Alča a Janďa.
Andrea, 03.06.2007 12:44:30, IP: ***.***.187.55, #9484
Ahoj Ali, dnes bude manžel doma, tak to tam večer zkusíme naházet a nějaký fotky ti taky pošlu. Já tomu nerozumím, jsem ráda, že vám napíšu, zbytek je pro mě španělská vesnice! Jinak si jdu taky na chvíli fifnout, musím uspat Aničku a mám pocit, že to zalomím s ní, ale to je to počasí! ..... c**ije a c**ije...........(na samotě u lesa)
Apple, 03.06.2007 14:47:31, IP: ***.***.97.3, #9489
No tak hurá, došla jsem :-) A starší jsem taky, holky jsou dospělý, bylo mi 40 let, takže si mne s nikým nepleteš .... taky jsem si všimla, že PP jsou často blondýny, ale kdo je úplně přírodní blondýna, těžko říct :-)) Kdybych věděla, že pokud se hodím na zrz nebp na čenou a PP se mne pustí, jdu do toho :-))
A jak se máš v týhle škaredý sobotě ? učíš se už pravidla silničního provozu ? :-)) Tak dej vědět :-))
Mirka, 03.06.2007 16:46:40, IP: ***.***.237.38, #9491
Jéžíš, Jiři, to jsem nechtěla tě strašit. To by taky nebyla žádná tragedie ten stafylokok. Normálně se to vyléčí antibiotiky. Vůbec to nemusí být ono. Můžeš mít jen nějakou blbou hojivost.Zeptej se jen doktora-ale toho na plastice-jestli se mu nezdá být nějak dlouhá ta doba hojení. A co ti řekne a pak mi napiš. Já bych zašla za nějakým našim plastikem a zeptala se , jaký má na to názor. Do toho 12.ž. to vydržíš a uvidíš. Nepletu se , že už jsi doma třetí měsíc?
S rodinkou jsem si užila, teprve teď odjeli. Jiři, tak čau a neplaš se, nic hroznýho to nebude, to oni by si nelajzli. A řekni tam, jak tě pořád buzeruje ten obvoďák. Pá M
Mirka, 03.06.2007 17:08:52, IP: ***.***.237.38, #9492
Ahoj Apple, cítím to tak nějak jako ty ale možná blbě. Mám pocit, že to by jsi si přidala něco jako ještě jeden Lexaurin. Ale možná špatně,možná by to bylo taky nenávykové anoxyolitikum/nemám to blbě?/jako Cox. Je to pravděpodobné. Zeptej se na to toho tvého psychiatra.
A podle jednoho prášku vůbec nedělej závěry. Je dnes ospalé počasí a ten jeden prášek ještě nemůže vůbec nic ukázat. Ty začátky jsou vždycky na enec.Teď budu mít chvilku a ještě na ten Atarax mrknu. Skákala jsem tak po diskusích a dost ho berou.Tak já fakt nevím.
Já jinak po včerejší euforii dnes menší sešup. jsem od pěti vzhůru, přes den ospalá, rozlámaná a pořád jakýsi bolabřuch.A to jsem celý den musela být v pernamenci. V devět přišla máti, pak jsem vařila, v poledne mladí. Vařila jsem dva chody abych jim dala sebou. Do toho volalo asi 10 lidí , teď budu žehlit ráno vyprané prádlo a cítím se jak vymačkaný citron. I tak vypadám. Ale co vám budu vykládat, děláte to všichni.
Apple , taková ženská, která ujede tolik km v autě a pak kecá dlouho se zákazníky přeci musí zvládnout podělaný nákup.Já bych zase nezvládla co ty. Tak nějaká síla přeci v tobě být musí?
Teď to neříkám abych tě chlácholila jak malé děcko, myslím to doopravdy.
Tak čau a zítra si s tím psychiatrem důkladně a rozumně promluv a věřím, že to nakonec dobře vyřešíte a že budeš mít nakonec pokoj.
To ti moc přeji. Mirka
Mirka, 03.06.2007 17:09:31, IP: ***.***.237.38, #9493
Ahoj Apple, cítím to tak nějak jako ty ale možná blbě. Mám pocit, že to by jsi si přidala něco jako ještě jeden Lexaurin. Ale možná špatně,možná by to bylo taky nenávykové anoxyolitikum/nemám to blbě?/jako Cox. Je to pravděpodobné. Zeptej se na to toho tvého psychiatra.
A podle jednoho prášku vůbec nedělej závěry. Je dnes ospalé počasí a ten jeden prášek ještě nemůže vůbec nic ukázat. Ty začátky jsou vždycky na enec.Teď budu mít chvilku a ještě na ten Atarax mrknu. Skákala jsem tak po diskusích a dost ho berou.Tak já fakt nevím.
Já jinak po včerejší euforii dnes menší sešup. jsem od pěti vzhůru, přes den ospalá, rozlámaná a pořád jakýsi bolabřuch.A to jsem celý den musela být v pernamenci. V devět přišla máti, pak jsem vařila, v poledne mladí. Vařila jsem dva chody abych jim dala sebou. Do toho volalo asi 10 lidí , teď budu žehlit ráno vyprané prádlo a cítím se jak vymačkaný citron. I tak vypadám. Ale co vám budu vykládat, děláte to všichni.
Apple , taková ženská, která ujede tolik km v autě a pak kecá dlouho se zákazníky přeci musí zvládnout podělaný nákup.Já bych zase nezvládla co ty. Tak nějaká síla přeci v tobě být musí?
Teď to neříkám abych tě chlácholila jak malé děcko, myslím to doopravdy.
Tak čau a zítra si s tím psychiatrem důkladně a rozumně promluv a věřím, že to nakonec dobře vyřešíte a že budeš mít nakonec pokoj.
To ti moc přeji. Mirka
Jiřina, 03.06.2007 17:22:25, IP: ***.***.238.58, #9494
Miruš já už s tím marodím půl roku a to je opravdu strašně dlouho.Já tam zajedu hned v útarý a zeptám se třeba by se to nemuselo ani řezat a kdyžtak by mi dali ty antibiotika a já bych mohla jed na tu dovolenou.Strašně jsem se tam těšila.My jezdíváme na Slovensko do těch termálů tam je voda hojivá třeba by to na škodu nebylo.Já nevím co si počít. O tom Ol lékaři jsem mu to říkala a on ho ten plasti zná a ví jaké má chování.Tam se nic neviřeší.Jediná možnost je přejít jinam.Jenže kam. Zatím ahojky apozdravuj manžela.
Mirka, 03.06.2007 17:38:42, IP: ***.***.237.38, #9496
Ahoj Andri, co máš z toho, já po včerejší velké euforii dnes sešup. Doufám, že ještě k té Pepce netrhnu maniodepresi.Nejsem ptáče ale nespavá přechodová bába.O to by nešlo ale já jsem pak přes den jak po mladých.A ještě to d**ilní počasí.
Byli tady mladí, před chvíli odešli a já jsem jim ukazovala své kámošky/vás/ a syn jako chlap hodnotil.On furt nemůže pochopit ty mé problémy a krouti nad tím udiveně hlavou
Andri, přemýšlím, proč je ti po měsíci hůř než před tím.Nic mně nenapadá, leda, že ti nemusí tahle AD sedět tak jak předešlá. Nebo možná tě rozhodilo to Rakousko.Zkusila bych teď chvíli přihodit ten Neurol. Ten Lex.tělo nechtělo, ono chtělo ten svůj Neurol?A chvíli stávkuje?
Taky myslím, že už jsi dost dlouho doma a to je taky na psychiku náročné, i když svá děcka miluješ a je to vhodné být s nimi doma.
A to co říkáš je pravda. Já už teď žiji tak, že nic nezkoumám, ničím se nezaobírám, ani když je mi blbě a pokud se opravdu nesvalím, tak to nemíním brát na vědomí. A když se svalím, tak holt mám smůlu.
Takhle ale můžu uvažovat já, pro tebe s 3 dětma a mladou holku to není vhodná terapie.
Ali, tak to ještě zkus, 2 měsíce ještě není nějak dlouhá doba. Říká se , že AD mají úplný nástup po třech měsících, i když nějaké zlepšení může být už po měsíci.Když tak skákni se poradit, když by to bylo nalevačku pořád.
Tak páčko a hodně úspěchů s autoškolou!!! Pak budeš podávat hlášku. M.
        Předchozí   1 .. 116117118119120121122 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.