Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Mirka, 02.06.2007 11:30:42, IP: ***.***.237.38, #9420
Ahoj Mirku, pozorně jsem si přečetla tvé příspěvky a uznávám, že to nemáš lehké. Bohužel jsi toho hodně chytl geneticky a tvé problémy jsou vyššího rázu.Navíc svým náročným životním stylem jsi tu genetiku ještě silně podpořil.Myslím, že pro lidi našeho typu není takové podnikání a stres vhodný.
A bezvýhradně s tebou souhlasím v jedné věci, že my už nikdy nebudeme žít jako ostatní lidi. Náš život by měl byt umírněný bez nějakých velkých výkyvů a stresů. Dále s tebou souhlasím taky v tom, že Neurol byl vyroben na to aby byl užíván. A určitě i lidé, kteří se zapletli do velkých dávek, z nich mohou postupným vysazováním vybruslit.Pokud nedojdou až do zvyšování dávek ad absurdum. Vřele doporučuji všem si zajít na -panickou poruchu-naši starou diskusi. Tam píše nějaký Lubin.Je to mezi posledními desíti příspěvky.
Ale bezvýhradně s tebou nesouhlasím v jedné věci. Antidepresiva nezabírají člověku, který k nim musí i po dlouhé době, kdy je považuje za fungujicí brát i místy takové množství Neurolu, jak píšeš ty. Pokud Ad zabralo, jak má , tak není potřeba brát Neurol a když tak jen ve vypjatých situacích.Případné problémy se řeší zvýšením dávek antidepresiv, které se může vyšplhat daleko výš, než je námi braná běžná dávka.
Jinak o síle mé PP vůbec nepochybuj, měla jsem paniku jak prase a mohla bych ti o tom napsat přímo diplomovku.A i teď nejsem zcela v pořádku.
Ale souhlasím, že intenzita může být u každého jiná. Ale to už taky závisí jak dlouho to člověk měl, pak na včasné a účinné medikaci, ty rozjeté paniky se hůř léčí, na vyloučení nebo naopak prodlužování vyvolávajícího činitele,na celkovém zdravotním stavu, na informovanosti nemocného , na sile vůle atd.atd.
Já nikomu nevnucuji své názory a doufám, že i ty toto bereš jako diskusi. každý asi máme kousek pravdy.
A ještě jedna věc- věřím, že jsou lidé u kterých se to opravdu neobejde bez maximálních dávek AD a ještě k tomu jiných, jak já říkám návykových léků a ještě to nepomáhá. Je tam pak ta porucha přenosu v mozku ještě vážnějšího charakteru. Asi ten stupeň paniky asi ještě větší.
Ježíš marja, to zase kecám jak Palacký. Vypínám počítač a jdu naložit maso na zítřek. Já si dnes uvařím rohlík se šunkou a rajče. Namaluju si obličej na tu hubu a vyrážím.
Tak Mirku čau a vyjeď si na kole , pokud nebude lít. Jinak si stejně myslím, že jsi šikovný chlap a že jsi dokázal v životě s odvahou se pustit do věcí, které já bych se svoji přízemní dušičkou nezvládla. M
Mirka, 02.06.2007 11:39:16, IP: ***.***.237.38, #9421
A ještě k těm psychiatrům. Chodím k výborné brněnské psychiatričce. A ona by mi nikdy nenapsala Neurol na delší dobu jak dva měsíce umírněného braní.Mluvím teď o pravidelném braní, což by podle počtu zjistila. Pokud bych ještě potřebovala berličku, tak mi nabízí třeba Ansilan nebo jiné. Vždy se pečlivě vyptává kolik čeho beru a vždycky řekla, dělejte to tak dál. Mluvím o dřívějšku, protože teď si vezmu jednou za čas 0,25 Neurol. Takže něco na tom asi bude. M
Apple, 02.06.2007 12:05:57, IP: ***.***.97.3, #9422
Ahoj Miru,
to aby jsi nešla za manželem jako čaramůra .... mimochodem moc krásný slovo :-))), je důležitější než cokoliv jinýho :-)
Máš pravdu, že svýho Mudr. mám zmapovanýho , ale nedalo mi to a tak jsem pátrala a pátrala a vypátrala , že si ví co dělá .. Atarax je axiolytikum, což má spojitost s úzkostí a já mám jako hlavní diagnozu stanovenou depresy spojenou s úzkostnými stavy ......takže jsem před chvílí slupla na příkaz mého přítele první prášek ... no a už mě bolí hlava ... ale v nežádoucích účincích to neuvádějí :-)) zase musím mít něco extra ... ale vzhledem k tomu, že jsem dohledla i indikaci, kde je psáno, že Atarax se užívá k léčbě úzkosti, k tlumen .. atd. jsem malinko klidnější .. uidím jen jestli nebud spavá....a taky zkusím vzít lexoš jen ráno a večer .. uvidím.
Jinak doufám, že manželovi bude relativně dobře a brzy ho budeš mít doma ......
Mirek, 02.06.2007 12:18:40, IP: ***.***.60.3, #9423
Na kole jsem teď dojel. Jel jsem 12 km a byl jsem spocený jak prasátko. Večer se mi nervy zase zhoršily. Pochmurné pocity, bolest hlavy a hvízdání v uších. Bral jsem týden už jenom 0,35 Neurolu denně a jde vidět, že to bylo strašně brzy, když vezmu v potaz, že ještě před 14 dny mi nervy zkolabovaly. Takže se musím vrátit aspoň na 2 až 3 x denně 0,25 Neurol. Ten Lubin bral strašně moc. O tom já vůbec nemluvím. Měl bych obavy brát přes 2mg. A on bral dlouhodobě 6-8mg. Já zase říkal své psychiatričce, že mi nemusí psát další krabičku Neurolu. Že mi to vystačí :-) Já podnikám proto, že bych nezvládl 8 hodinovou pracovní dobu. Když jsem ji nezvládal před skolabováním před 8 lety, těžko bych to zvládl teď. Mé podnikání není náročné. Odpočívám kdy chci a pracuji v průměru 2 hodiny denně. Ale zatím to stačí tak akorát na základní poplatky. Já jen proto že mi bylo už 4 roky celkem dobře, tak jsem pořád cosi vymýšlel a někam jezdil a vyřizoval a pomáhal atd. Až jsem si neuvědomil, že to přeháním. Pak už bylo pozdě. Ono se to 3 měsíce potom setrvačností pořád zhoršuje. Pak se to snad zastaví a postupně se to začne během pár měsíců spravovat. Během tohoto období budu muset brát i Neurol. Stačí mi 3 x denně 0,25. A jakmile se mozek relaxací a psychickým odpočinkem dá do kupy. Pak se to vysadí a AD vrátím na původní jednu tabletu. Jenom si pak musím dávat pozor, abych to zase nepřeháněl, až mi bude dobře. Já vím Mirko, že chceš druhé utěšit a pomáhat. To je dobře. Jenom musíme dávat pozor na to, že každý máme zkušenost pouze s tím svým, co jsme zažili osobně. A jiní mohou mít odlišné nemoci i když se stejným názvem. Je proto velmi nebezpečné jim říkat, jak se léčit. Pouze můžeme popisovat své zkušenosti. Tak se drž a ať to nepřipálíš.....
Mirek, 02.06.2007 12:23:47, IP: ***.***.60.3, #9424
Ahoj Apple. A máš dostatek psychického odpočinku, anebo pořád musíš myšlenkama nebo i doslova pracovat atd. ?
Lea, 02.06.2007 13:25:00, IP: ***.***.168.4, #9428
Vyzkoušeli jste někdo tryptofan? Má nahradit i antidepresiva,tak je prý účinný.
Alča, 02.06.2007 14:30:01, IP: ***.***.159.48, #9430
Ahoj. Miri já ti foto klidně pošlu jen tu musím někde najít tvou adresu.Od tebe mi ještě nic nepřišlo:(Tak já se na to jdu hned juknout.Jinak ten střed ČR je Číhošť myslím že tu bylo psáno Čínhošť ale ten neexistuje:)Tak zatím pa
Alča, 02.06.2007 14:51:26, IP: ***.***.159.48, #9432
Ahoj Miri tak jsem je poslala tak kdyžtak písni jestli došly:)paaa
Luciáš, 02.06.2007 15:27:44, IP: ***.***.76.199, #9433
Ahoj Leo,ten tryptofan jsem chvíli užívala,ale žádnou změnu jsem nepozorovala,možná jsem ho měla dobrat dokonce,no pro případ ho tady mám,z tryptofanu se získává serotonin,což má navozovat pocit štěstí,tak to zkus,každý to vnímá jinak...Jinak zdravím ostatní
Andrea, 02.06.2007 15:38:48, IP: ***.***.187.55, #9434
Ahoj Alčo, prosím si taky tvoje foto, pěkně prosím, smutně koukám! andreabartosek@centrum.cz
Andrea, 02.06.2007 15:45:11, IP: ***.***.187.55, #9435
Ahoj Miroušku,tak ten ohnostroj včera byl nádhernej. Mě normálně taky moc neberou, ale tady ty akce, jak jsem to psala, to byl mezinárodní ohnostrojový festival, mělo to jakousi i choreografii takže opravdu zážitek. Včera už byl poslední. Jinak je mi líto manžela, to si ted myslím užije,co? Co ty? Hlavně se drž, máš ted nervové vypětí, tak at se nerozjedeš. Mě se včera manžel vrátil úplně nadšený z Rakouska, a za měsís se ten hotel otvírá,takže mám co dělat s tou autoškolou. Furt nevím, co mi ty léky dělají, tak mě to dost znervoznuje. Chystám se na psychinu, protože to takhle nejde.
Alča, 02.06.2007 15:57:09, IP: ***.***.159.48, #9436
Ahoj Andrejko tak jsem je poslala tak snad dojdou.To je fajn,že byl manžel tak nadšený. Budu držet palečky ať je ti líp:)
Apple, 02.06.2007 16:23:37, IP: ***.***.97.3, #9437
Ahoj Mirku,
tento týden jsem měla náročný, najezdila jsem přes 1000km ....ale když nejsem v práci, umím vypnout, odreaguju se sportem a nebo spím ..
Jana , 02.06.2007 16:59:18, IP: ***.***.28.210, #9438
Čauky Jiři,nic mi od tebe nepřišlo tak to prosím zkus znovu.Díky J
Jana , 02.06.2007 17:02:20, IP: ***.***.28.210, #9439
Majulko zdravím tak jsem ti poslala své foto tak na to kukni.pa
        Předchozí   1 .. 113114115116117118119 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.