Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Apple, 01.06.2007 7:19:24, IP: ***.***.14.147, #9357
Ahoj Miruš, ty nespavče ....
do Brna fakt nejedu, už bych to nezvládla ...dělám práci, kde presentace trvá třeba i 5 hodin a to v mým stavu by nešlo:-( Máš pravdu s úplňkem, ale je až dneska .. od rána mě bolí hlava, na úplněk jsem trpěla vždycky .... A co se týče těch léku .. dneska je to 6 tejdnů co beru CoX a žádná sláva pořád 3x denně růžovej koláček ( Lexaurin). Za chvíli jdu k Mudr. tak uvidím, ale mám strach z jakýkoliv změny léků ... ještě dneska písnu .
Doma otevírá šuplíky, aby manželovi dobře dopadla ta operace .. babička vytahovala šuplíky pokaždý, když se něco dělo a mělo to dobře dopadnout :-))) Přeju krásnej den :-)
majulka, 01.06.2007 10:19:56, IP: ***.***.52.170, #9359
Ahoj Miruško,holky mají pravdu,ty umíš fakt tu dušičku pohladit a tak nějak zmírnit ty strachy.Panikář prostě pořád potřebuje uklidnovat,že mu nic není :-)osílám za tebou a tvým mužem andílky,at vám pomáhají a je vám dobře.Já jsem ráda,že nemusím do práce 2 dny.Vždy si říkám,že budu odpočívat a meditovat,ale u té meditace mi dělá problém dýchání.Všude říkají,že tě to zklidní,ale já když párkrát zhluboka dýchám,zdá se mi,že to srdce se ozve jinak :-)No jo,v pozorování mám jedničku s hvězdičkou :-) přeju krásný den papapa
majulka, 01.06.2007 10:45:46, IP: ***.***.52.170, #9361
Ahoj Applíku!Já beru měsíc Citalon a večer beru jednu tbl. Lexaurinu bílého. Už se to začíná zlepšovat, ale když to přetáhnu v práci, tak to mám přesně jako ty. Zrychlený tep, pocit dušnosti, oslabené nohy, třes atd. ... No prostě panika!Máš pravdu, že si to tak nesmíme připouštět,Ikdyž je to někdy těžké. Má práce je taky komunikace se zakázníky, takže je to často stresující. Co tě čtu, tak si myslím, že jsi šikulka a rapidně se zlepšuješ. On to vždy spíš posoudí někdo druhý, než my sami. Uvidíš, že za chvíli začneš odbourávat i ten Lexaurin a bude líp ;) Držím ti moc moc palečky a jsem s tebou - jakoby vedle tebe ;-) :O) PŘEJU KRÁSNÝ DEN. PA PA MAJULKA.
Apple, 01.06.2007 13:40:06, IP: ***.***.14.147, #9371
Ahoj holky,
tak jsem byla na kontrole a Mudr. došel k závěru, že prostě AD mi nepomáhají. Takže přemýšlel co se mnou a dost mě překvapil..... dal mi Atarax. Skoro nikde na netu o tom nic není, tedy já aspoň nic nenašla ... je v podstatě histaminikum.... jsem se informovala u kamarádky co je dětskou lékařkou a ta mi řekla, že se to podává ke zklidnění a že je to v pořádku. Ale vážně nevím .... potřebuju zklidnění ... přestanou mi tím PP ... jsem úplně mimo. Pochybuju ,že někdo z Vás s tím má zkušenost. JInak Lexaurin mám brát dál podle potřeby ... já už ničemu nerozumím ...
Všem krásnej den ....
Dáša, 01.06.2007 16:12:59, IP: ***.***.96.7, #9375
Ahojky Apple, máš pravdu s tím zubařem. Poradil nám ho jeden náš známý. Je to fakt odborník a snaží se zuby opradu spravovat velice šetrně a ohleduplně. Ještě tam půjdu na jeden kaz, snad to proběhne taky dobře. S tou výměnou léků chápu, že to pro tebe musí být náročné. Já se dívala na franc.stránky o tom léku, ale taky nic moc. Jediná informace, co jsem nešla je, že je to lék proti úzkostem a pak proti alergiím-histaminikum. Tak ti ho dal asi proto, že má zmírňovat úzkosti. Snad ho budeš dobře snášet. Opatruj se. Dáša
Andrea, 01.06.2007 18:07:35, IP: ***.***.187.55, #9378
Ahoj holky, včera jsem se sem vůbec nedostala, sice jsem byla bez manžela, ale přijela za mnou nečekaně na návštěvu mamka asi po půl roce a zůstala tu až do ted. Příspěvky jsem si nestihla vůbec přečíst, tak nevím, co jste probíraly. Dnes se chystáme na Špilberk na poslední ohnostroj. Včera jsem si musela brat zase 2 Lexauriny a nic, tak dnes jsem si sama naordinovala Neurol. Myslíte, že to vadí?
Mirek, 01.06.2007 19:43:00, IP: ***.***.60.3, #9383
Ahoj Andry. Člověk musí nejlépe sám vědět, kdy potřebuje prášek. A tak si ho s rozumem upravovat. Já to tak dělám s Neurolem. Ale asi jsem ho ubral moc. Už 5 dní ho beru jenom jednu a půl tabletku 0,25 denně. A mám takové pocity jakoby deprese. Tak si asi trošku zvednu. Ale pokud ti už lékař napsal ten Lexaurin, tak by se to asi nemělo kombinovat. Pokud ti ten Lexaurin nezabírá, tak bych to řekl psychiatrovi, a přešel bych asi na jiný lék, třeba ten Neurol. Jo už jsem si vzpomněl jak se jmenoval ten lék, co jsem před 9 lety bral dvě kuličky a taky nic. A mamka usla, že si nestačila ani lehnout do postele. To byl Rohypnol. Máte taky depresivní nálady anebo strach, co bude s tou nemocí dál ?
Jana , 01.06.2007 20:17:13, IP: ***.***.28.210, #9384
Ahoj Miry,Tak tvoje foto mi ještě nepřičlo.Jak jsi mi posílala Andrejku tak to došlo,ale pak už nic,tak to zkos prosím znovu.Díky papa
Jana , 01.06.2007 20:24:15, IP: ***.***.28.210, #9387
Zdarvím všechny,ted jsem Jiřce napsala mail tak mi taky můžete zaslat foto kdo chcete,budu moooooc ráda.Díky všem a mějte se fajn.
JIřina, 01.06.2007 20:30:44, IP: ***.***.238.58, #9388
Ahoj Jani,Já jsem ti fotky už posílala nevím jestli ti to došlo.Tak to skusím znova a dej mi prosimtě vědět.
majulka, 01.06.2007 20:37:22, IP: ***.***.52.170, #9389
Ahoj Jani,já ti za chvíli pošlu fotky moje a ty mi taky pak pošli své jo ? :-)
majulka, 01.06.2007 20:47:53, IP: ***.***.52.170, #9392
Ahoj Mirku,ty deprese máme myslím všechny chvílema,je to myslím součást té PP.Myslím,že všichni co jsme tady jsme citliví lidé víc než ostatní a z toho vzniká plno dalších "problémů".Já ted přemýšlím,že ty léky tlumí strachy,ale ty v nás stejně zůstanou,proto by to chtělo odstranit příčinu,ale !někdo ji zná-někdo ne.Tak přemýšlím jestli nezajít ke zkusenému kineziologovi,prý léčí plno neduhů a není to nebezpečné....Člověk už by zkusil vše :-)snad ti pomůže alespon pocit,že jsme s tebou ..jo a ty bys nám neposlal své foto? jestli teda chceš :-)hezký večer pa M
Mirek, 01.06.2007 20:48:23, IP: ***.***.60.3, #9393
Ahoj Apple. Zkoušela ses poradit i s jiným psychiatrem ? A pokud by ti řekl něco špatného o tom, co ti předepsal ten současný, tak ho klidně vyměň. Já to tak udělal. A protože jsem se stěhovali, tak už mám 4. psychiatra. Před měsícem jsem si našel nového. Musíš mít k psychiatrovi a jeho léčbě důvěru. Když ji necítíš tak si najdi jiného. Anebo se pro začátek aspoň zeptej. Já se vždy podrobně ptám, co je to za lék, jaký je jeho účel, jaký s ním má zkušenosti u jiných pacientů, co si myslí o tom a taky o onom. Ona mi vždy ochotně všechno vysvětluje a můžu ji i kdykoli v ordinační hodiny zavolat. Hodně nechává taky na mně. Co chci já a když se nějakého léku bojím, tak mi ho nepředepíše.
Mirek, 01.06.2007 20:55:28, IP: ***.***.60.3, #9394
Vy jste jakožto holky přeci jen hezčí...Na mně toho moc pěkného není. Možná bunda.
Mirka, 01.06.2007 22:45:26, IP: ***.***.237.38, #9397
Ahoj Apple, teď jsem dorazila z oslavy a mrkla do počítače. Nechci dělat chytrou ale ten tvůj psychiatr se mi vůbec nezdá. Zadej si do seznamu Atarax a mrkni na to. Je tam hodně odkazů. Je to taky anaxilotykum jak Lexaurin. Tyto prášky neléčí, jen tlumí a jsou návykové. Ztratila jsem přehled, jak dlouho bereš ten Cox ale pokud to není dýl jak 2 měsíce, tak bych ještě počkala.Blbě je nám teď všem.Je nějaké pitomé období. Dnes mám celý den s malými pausami ES.A měla jsem i chvilky kdy mě bylo vyloženě blbě.Máš pocit, že se ti to vůbec nezlepšilo nebo jen částečně zmněnilo?V případě, že se ti to vůbec nezlepšilo a bereš to víc jak 2 měsíce, tak bych teprve uvažovala o zmněně. Ale ne o takové, jak ti navrhl ten psych.To je na h.
Tvůj velký problém je taky tvé povolání, pro naši nemoc hodně náročné ale s tím asi nic nenaděláš.
Zkoušela jsi někdy Zoloft? Zjistila jsem , že to je AD co si všichni nejvíc chválí. Má dost rychlý nástup a nemá moc vedl.účinků.
A nemáš možnost zkusit jiného psychiatra. Mám pocit, že ten tvůj se zatím moc neukázal.
Tak se dobře rozhodni, moc držím palce. Pá M
        Předchozí   1 .. 111112113114115116117 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.