Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Mirka, 02.06.2007 18:50:11, IP: ***.***.237.38, #9440
Děcka, považuji vás za ty pravé, kteří to pochopí a tak vám píši, že po počátečním ranním pesimismu, jsem dnes nasbírala takový kýbl serotoninu, že jsem myslela, že mi pukne hlava. Jela jsem do špitálu/do Bohunic, pro Andri/kde manžel leží. Byl veselý, dobře vypadal a říkal, že byl informován, že jeho operace se mimořádně podařila,že se jim to podařilo nějak perfektně vyspravit šrouby.To byl první kyblíček. Potom mi volal syn, který bydlí kousek od špitálu, ať se u nich zastavím,že mně pak hodí autem domů, A u nich to byl přímo kýbl toho serot. Jejich krásný byteček a hlavně jejich krásný, spokojený vztah, mě naplňuje štěstím. A tá malá, šikovná vnučenka, to už je jenom tečka za vším. Nakonec jsem jela domů trolejbusem přes synovy protesty. Jela jsem krásnou přírodou, prosluněnou a uvědomovala si v ten moment jak jsem šťastná a užívala jsem si to.Vím, že to může být všechno během chvilky úplně jinak ale člověk musí chňapnout i po těch darovaných soustech.
Manželovi jsem vyřídila plno pozdravů od našich četných známích a řekla jsem mu jak jste se zajímali i vy a přáli mu aby to dobře dopadlo.Viděla jsem, že mu to udělalo radost. Tak mějte se všichni pěkně.M
Dáša, 02.06.2007 18:51:38, IP: ***.***.124.143, #9441
Ahoj Miri, tak jak dopadla návštěva manžela? Jak se cítí? A co ty? Jak to zvládáš? U nás ve Francii je takové střídavé počasí, ráno a dopoledne úplné horko, už léto a teď prší...
Měla jsem zrovna venku prádlo a nebyli jsme doma, tak zmoklo...No, je to jen prádlo :-D.
Jinak psychicky celkem jakš takš. Občas mě napadnou myšlenky, když třeba cítím něco v noze, tak mě napadne ta embolka, ale díky lékům se to nerozjede do stavu paniky. Cítím, že to není ještě úplně OK a navíc k AD pořád beru tu Lysanxii. V pondělí jdu zase na kontrolu k psychiatrovi, tak se ho zeptám, jestli to není návykové, protože je to benzodiazepin. A už ho beru od konce ledna, což je pět měsíců v kuse, každý večer deset mg. Jinak ten Zoloft je fajn. Tak zatím pá. Jo, Miri, mail mi od tebe nepřišel. Jen asi něco ten minulý týden, reakce na ty fotky. Tento týden myslím nic. Jinak můj synoveček a neteřinka ještě tady nebyli. Já jsem tady necelý rok a Deniska je ještě malá. Snad za mnou ale někdy zavítají. Dáša
Mirka, 02.06.2007 18:59:09, IP: ***.***.237.38, #9442
Ahoj Apple, já vím, že Atarax je axiolytikum, psala jsem ti to ale blbě-napsala jsem anaxylotikum.Je to na stejném principu jako Lexaurin.Tak zkus a uvidíš, možná to bude pro tebe to pravé.A ta hlava, tě bolí z toho přemýšlení, jak to udělat. Pochybuji, že by tě bolela po prvním Ataraxu.
Tak hodně štěstí!! M
Dáša, 02.06.2007 18:59:55, IP: ***.***.124.143, #9443
Miri, tak jsme psaly zprávu ve stejnou dobu. Jsem ráda, že je manželovi celkem dobře a že se operace povedla. A taky jsem moc ráda, že se cítíš dobře :-). Je to jak říkáš, člověk se musí naučit vnímat pěkné chvilky a těch si užívat. Tak klidný večer přeji. Dáša
Mirka, 02.06.2007 19:02:50, IP: ***.***.237.38, #9444
Ahoj Mirku, promiň ale teď jsi mně docela nas*al. Mrzí mně , že ač ti to píši už po několi
Dáša, 02.06.2007 19:04:00, IP: ***.***.124.143, #9445
Miri, tak jsem se dívala na ty maily a poslední od tebe mám z neděle 28.5. Dáša
Dáša, 02.06.2007 19:05:40, IP: ***.***.124.143, #9446
Tak oprava, nebylo to dvacátého osmého, ale dvacátého sedmého, to byla neděle :-). Dáša
Mirka, 02.06.2007 19:31:19, IP: ***.***.237.38, #9447
Já nevím, jaké odlišné choroby máš ty ale my se tady bavíme o panické poruše.Předáváme si své zkušenosti, poznatky ale i své bolesti a radosti.Jsem daleka toho abych někomu diktovala jak se léčit, od toho jsou psychiatři.Už jsem tady říkala, že jen sděluji své poznatky a názory. Poze varuji před svévolným užíváním návykových léků, což je všeobecně známé.A vím o čem mluvím. M
majulka, 02.06.2007 19:32:42, IP: ***.***.52.170, #9448
Ahoj Miruško,tak to mám radost za tebe i manžela :-) ty andílci fungují :-)))Já na vás přes den musela myslet,jak vám všem je :-)to je zvláštní,jak si člověk hned vytvoří takové city,ale to je zapotřebí,protože to člověka drží :-)Já jsem dostala nové brusle od manžílka,tak jsem zvědavá,jestli si nerozbiju tlamičku :-)jinak odpol.jsem 2 hodiny spala !to jsem zvědavá,jak usnu večer.Miri,mělas fakt ted zápřah na nervy,tak se ani nedivím,že ti nebylo nejlíp a ještě opatruješ nás,jsi zlatíčko.tak krásný a večer Majulka
Mirka, 02.06.2007 19:36:03, IP: ***.***.237.38, #9449
Ahoj Aloušku, já už se z těch fotek zblázním. Vždyť mně to házelo, že mail došel. Tak já to v ponděli zkusím znovu.
Jinak ti musím napsat, že tvé fotky mi došly a jsi opravdu nádherná holka, což musí skutečně potvrdit i ostatní holky, cos jim poslala fotky.Však jsem ti odepsala.Tak hezký víkend. M
Jana , 02.06.2007 19:41:29, IP: ***.***.28.210, #9451
Ahoj Miri,jsem ráda,že se manželovi vede dobře potom všem.To naše šité natržené ucho je podle vés slabý odvárek.Ale já měla šok zase loni když si manžel v přáci na frézy ufikl prsty.Má pryč článek a půl na ukazováčku a prostředníčku a na prteníčku má částečnou plastiku.Nechápu v jaké pohodě jsem to zvládla.I když je fakt,že pak to u mě začalo.Tka jsem moc ráda,že jsi se dnes měla tak fajn,člověk to potřebuje je takovej blaženej,teda já aspon jsem když jsem v pohodě i když jak píšeš se to může každou minutu změnit,ale já si to strašně užívám.Doufám,že tě nic nerozhodí a budeš se mít fajn. J
Mirka, 02.06.2007 19:45:06, IP: ***.***.237.38, #9452
Čau Andri,mně ty ohňostroje náhodou vždycky braly a zvlášť tady ty mezinárodní. Je to fakt nádhera.
Co se týče manžela a mně, viz příspěvek, ať se neopakuji.
Dík za podporu, budu se fakt držet abych se nerozjela. Trochu se mi to teď nakupilo a ještě mé problémové období. I když slaboučký odvárek od předchozích problémů,které vyústili v PP, tak snad to zvládnu.
Moc mně potěšilo, že se manželovi tak zadařilo s tím Rakouskem. Možná se mu tam časem tak povede, že byste se tam mohli na nějakou dobu přestěhovat všichni. Ale vlastně co kluci škola.Tak alespoň přes prázniny. Však uvidíš. Pá Androušku, měj se!! M
Dáša, 02.06.2007 19:49:31, IP: ***.***.124.143, #9453
Majulko, tak jsem ti poslala na mailík ty fotky. Tak zkus mrknout. Snad se ti ta panika teď večer nerozjede. Dávej na sebe pozor. Dáša
Mirka, 02.06.2007 20:06:47, IP: ***.***.237.38, #9454
Ahoj Dáši, moc ráda tě tady vidím.U nás je počasí podobné.Myslela jsem, že na jihu Francie je to třeba lepší. Jinak co se týče manžela si přečti, naše příspěvky se míjely. Vypadá to dobře.
Dáši, jsem ráda, že ten Zoloft ti sedl , hodně si ho lidi chválí.S tou Lysancii se nezalamuj, není to velká dávka a hlavně-nezvyšuješ. A navíc, tvůj psych.o tom ví a naordinoval ti to.
Dáši a s tím posíláním já už jsem fakt jak blbá, je vidět, že už jsem přece jenom stará baba,
Tak pá a měj se moc hezky. M
Mirka, 02.06.2007 20:15:22, IP: ***.***.237.38, #9455
Ahoj Majulko,tvé psaní jsou zase pro mně jako pohlazení. A tví andílci udělali jistě své.
Ale ať to všechno nezakřiknu. Víš jak to v životě chodí. Něco si pochvaluješ a prásk ,je to hned jiné.
Přeji ti ať si užiješ těch bruslí a je to fajn, že jsi mi poslala tu fotku, hned si tě na těch bruslích představuji. A tlamičku si určitě nerozbiješ ale buď přece jen opatrná. Je to nebezpečná zbraň jako to kolo.
Tak moc hezký večer. Pá M
        Předchozí   1 .. 114115116117118119120 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.