Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Mirka, 01.06.2007 22:50:12, IP: ***.***.237.38, #9398
Manžel po operaci. Trvala 4 hod, tak nevím, co tam měl. Zítra jdu za ním, tak napíši.Nevím jestli se operace zdařila ale pacient přežil.
Majulko , zítra napíši,teď se pokusím spát, taky mi dnes jaksi není.Tak zatím všem! M
Mirka, 02.06.2007 8:32:44, IP: ***.***.237.38, #9400
Jo Apple a dík za ty šuplíčky, je to od tebe hezké.M
Mirka, 02.06.2007 8:45:51, IP: ***.***.237.38, #9402
Ahoj majulko,jak už jsem psala, tak bych vás opravdu pohladila všechny doopravdy, ne jen po dušičce.
Jsem přesvědčena, že ty už budeš brzy v pohodě. Pozvolna by ti měl už zabírat Citalec a dobrá prognosa je i to, že ti stačí jen ten nejslabší Lexaurin.ˇMám tady vypozorované, že čím víc člověk bere"berliček", tím dýl mu trvá než vpluje do pohody. I já jsem musela brát každý den asi 0, 75 mg Neurolu, ať jsem se snažila sebevíc na míň jsem to nezvládla stáhnout. Řekla bych, že 0,25 Neurolu odpovídá asi tomu 1,5 Lexošu.Ty máš asi taky jednoz těch povolání, co se podepisují na PP. Je to fakt u nás o životním stylu.
Jinak ti moc děkuji za andělíčky, je to od tebe moc hezké.
A opravdu, ty neurovegetativní projevy se snaž ignorovat, i když jsou nepříjemné. Víš ,od čeho je máš, proč je máš a že jsi zdravá. Mají to všichni a až ti zaberou AD, tak budeš vysmátá, uvidíš.Tak to ještě vydrž a absolutně se snaž přešajtrovat myšlenky, když to začne. Nevím, jak bych ti to popsala, prostě nejdi myšlenkově do hloubky. Tak pá a pěkný víkend, M
Mirka, 02.06.2007 8:50:52, IP: ***.***.237.38, #9403
Ahoj Dáši, moc tě zdravím a jak je u moře? Tady teď počasí nic moc ale na jihu Francie to může být jiné.
Jsem ráda, že se ti tak daří se zubama. Ono je to taky o tom přístupu zubaře, to je pravda.
Napiš mě, jak ti jinak je, co se psychiky týče. Odepsala jsem ti na mail ale to už jsi asi četla.
Napiš jestli tvá roztomilá neteřinka a synoveček byli už za tebou ve Francii. Tak pá a zdravím i tvého sympaťáka manžela. M
Mirka, 02.06.2007 9:53:41, IP: ***.***.237.38, #9406
Ahoj Androušku,vidím, že jsi ohňostrojový maniak. Ale ty asi taky kvůli dětem. Dříve jsem na to taky byla vysazená ale dost časté oh.na Kraví hoře, což máme pod nosem, způsobily, že už mně to zevšednělo. Taky na Silvestra chodíme na Šelepku/pro Andrejku/a tam bývá bombastickýohňostroj.
Andri, já se teď taky dva dny necítím nic moc. Polevil stres a blíží se následky. Ale já se tím nemíním masírovat, pokud už úplně nepadnu na hubu.Ale u mně je to něco jiného, ty máš velké závazky k dětem a jsi mladá/stejně jak můj syn/ Není to sranda, já bych mohla být tvá matička.
Jinak ti moc přeji návštěvu tvé vlastní maminky?
Odepsala jsem ti na mail a někdy odepiš, jak se manž.jeví to Rakousko.
Myslím, že Neuroly nevadí, brala jsi je dlouho a tělo žádá své.Nemá smysl se cpát Lex.které nepomáhejí. Tak pěkný víkend a páčko!! M
Apple, 02.06.2007 9:53:46, IP: ***.***.97.3, #9407
Ahoj Mirku,
můj Mudr., ke kterýmu chodím už 10 let je v našem městě a nejširším okolí ten nej co asi může bejt. Já k němu důvěru mám, jenže on má se mnou dost starostí. Prostě po spoustě AD je mi blbě nebo na ně skoro vůbec nereaguju, asi je chyba někde ve mě. On sám už je ze mě "nešťastnej", chce mi pomo¨ct asi víc než já sama sobě .. já to fakt pomalu vzdávám. Vysvětluje mi všechno co mi dává a proč mi to dává, dokonce se mnou rovnou v ordinace probírá příbalovej leták :.-) jak píšeš o tom, že se bojíš nějakého léku ... Mirku , já se bojím všech, i blbýho Ibalginu ..:-( Ale díky za reakci a přeju hezkej den :-)
Apple, 02.06.2007 10:03:22, IP: ***.***.97.3, #9408
Ahoj Miruš ,
jaká byla oslava ? užila jsi si to aspoň ?
Jak už jsem psala Mirkovi, můj Mudr. je jeden z nejlepších u nás a v širokém okolí, nemám co hledat, nemám co měnit ... pokud nebudu hledat v Budějicích, což je 55km anebo v Praze což je 100km :-( A dojížděj za nim jednou, dvakrát v týdnu ... tenhle je po ruce a když se něco děje, hned řeší. Jen mě včera rozhodil s tím Ataraxem. Jasně, že jsem hned zjišťovala a vím, že neléčí .... neumím si to představit ... účinek bude jen takovej, že mi nic nebude, protože celý dny prospím ..
Na Coxu jsem byla 6 tejdnů, zlepšení bylo minimální, chtěla jsem ještě tak měsíc zkusit, ale to by prej stejně nikam nevedlo. Jestli jsem měla Zoloft netuším, bylo toho hodně co jsem vyzkoušela .... a až Coaxil mi nedělal skoro žádný vedlejší účinky. ale co udělám vůbec nevím ..... teď jsem s velkým úsilím nakoupila, od rána jsem plačtivá ... vzala jsem si jeden Lexoš a uvažuju jestli přes víkend zkusit ten Atarax ... s tím, že pokud budu pořád špatná, tak v pondělí dojdu k Mudr. a řeknu, že mi musí dát zpátky Cox a nebo něco jinýho ..... díky za tvá písmenka a hezkou sobotu :-)
Mirka, 02.06.2007 10:06:45, IP: ***.***.237.38, #9409
Ahoj Mirku, nedivím se , že maminka po Rohypnolu odpadla. je to opravdu síla. Měla jsem kámošku závislou na Rohypnolech a tá si tedy zobla než se z toho v blázinci dostala.
Souhlasím s tvým přístupem k psychiatrům, jak jsi radil Apple. Je to rozumný názor a postup. Nesouhlasím s tvými experimenty a teoriemi ohledně Neurolu. I když vím, že když už to není k životu, tak si člověk prostě nemůže pomoci. Na chvíli můžeš snížit dávku ale tělo navyklé na to svoje si zase za chvíli žádá svoji dávku doplnit.
Jestli tě vůbec zajímá má rada, tak by byla zase taková- změnit nenávyková AD, ta stará která pomáhala 8 let už nezabírají/Andrea/. A pak až zaberou ta nová , vysadit ten Neurol.
Jinak bych byla moc ráda, kdybys mi taky poslal fotku. Chybíš mi , ještě s Alčou, na kterou tímto apelují, v mé galérce.
Tak ať si v pohodě a to kolo jsi vymyslel bezvadně , i ty ostatní relaxace. Já to taky žeru a moc mi to pomáhá. Akorát musíme opatrně ,ať neskončíme jak můj zrychtovaný mužíček.
Tak čau M
Mirka, 02.06.2007 10:13:52, IP: ***.***.237.38, #9410
Ahoj Jani, já nevím, proč ti to mé foto nepřišlo. Posílala jsem ten den jak Andrejčino. Ale pošlu v ponděli znovu z práce, mám to tam na ploše.Ale připrav se, že jsem už třiapadesátiletá hafuša a postava ujde ale na tom ksichtě už je to silně znát i když holky ve své dobrotě se mně snažily přesvědčit o opaku. Ale o tom už ten můj život vůbec není.Mám teď hodnoty posazené úplně někde jinde.
Tvoji druhou fotku od moře jsem obdržela. Je to moc pěkná fotka a jste tam s přítelem atraktivní pár. Tak ahoj a doufám, že šlapeš dobře. Pá M
Míša, 02.06.2007 10:16:54, IP: ***.***.209.84, #9412
Ahoj holky a kluci
Mirko,manžel bude určitě O.K.-operaci přežil,tak sláva,bude v pohodě.Všem se nám snažíš pomoci a sama máš takové trápení.Seš super!
Tak nevím,pořád přemýšlím,jestli mám stejný problém,jako vy.Jsem pořád tak unavená,připitomělá a bolavá.Tak nějak jsem pochopila,že máte ty záchvaty několikrát za den,ale já jsem pořád tak nějak mimo ... !Tak nevím,jestli je to skutečně PP.Strašně moc chci věřit,že mi ten Cipralex pomůže,ale zároveň si říkám,co když ne.Moje doktorka tvrdila,že si nemyslí,že bych měla přímo PP.No uvidím.Beru ho 12 dnů,vedlejší účinky myslím už nepozoruju,dýchání je sice horší,ale dá se to zvládnout.Tak zdar všem,ať je nám líp.
Dave, 02.06.2007 10:26:34, IP: ***.***.8.11, #9413
Nevíte někdo za jak dlouho se dostane vápník do kostí? Díky
Mirek Mirce, 02.06.2007 10:44:12, IP: ***.***.60.3, #9414
Ahoj Mirko. Děkuji za radu. Ale po poradě s mým psychiatrem a mými pocity jsme oba došli k závěru, že AD nepřestala být účinná. I když změnu nevylučujeme. Mirko, i když jsi měla spousty podobných věcí jako PP apod. neznamená to, že máš to samé co třeba já nebo někdo jiný. A tedy i způsob léčby a reakce mohou být jiné. Každý je trošku jiná osobnost, jiné tělo a jiný problém. I když je to v jednom balíku uváděno jako panická porucha, tak těch zdrojů a odlišností nemocí mohou být tisíce. Je pěkné, že druhé povzbuzuješ, a že se dělíš o to, jak jsi to zvládla ty, ale u jiných může tvůj postup být velice zrádný. Nemyslím to zle. Prostě druhů PP je strašně moc. Někdo to má pouze jako jednu epizodu, někdo dvě a někdo s tím bude bojovat celý život. Někdo to má dědičné, někdo po jednom konkrétním stresu, někdo po dlouhodobém stresu a někdo z jídla apod. A proto i druhy léčby se mohou výrazně lišit. Mnohdy tady píšeš věci, které jsou v úplném protikladu k radám mých psychiatrů (třech, které jsem v průběhu nemoci měl). Buď ráda, že tebe to tak zabralo, a že jsi tak brzy mohla vysadit Neurol a AD. U jiných to ale nejde a mohou být na dně z toho, že jim to tak nejde. A když se o to pokouší, aby to udělali jako ty, tak se jim zdravotní stav zhorší. Psychiatři mi všichni říkali, že Neurol mám k AD brát podle potřeby, ale s rozumem, a při zvyšování dávek je mám informovat a konzultovat. Řekli, že se nemusím bát návyku, že postupně se dají vysazovat. Což se mi před cca 4 lety skutečně podařilo bez nějakých problémů. Teď jsem je už 4 roky nebral. V žádném případě nikomu nechci říkat, jak se má léčit. Pouze mně uklidňuje, že v tom nejsem sám, a popisuji své zážitky. Jestli si z toho někdo něco vezme, to už je na něm osobně. Léčba nervů je přísně individuélní. Já rozhodně neexperimentuji. Vše podrobně rozebírám s psychiatry.
Mirka, 02.06.2007 10:44:50, IP: ***.***.237.38, #9416
ˇApple, tak dnes jsem měla velké plány ale nakonec sedím u počítače, akorát jsem si stihla umýt hlavu, abych nešla za mužem jak čaramůra.
Oslava se vydařila, opět se ve mně kdesi z hlouby vynořilo mé bavičské střevo a dost jsme se nasmáli. Přesto, že mi je teď dva dny fakt blbě.Měla jsem na té oslavě pořád extrasystoly, občas blbé pocity a byla jsem unavená.
Dnes nic moc, protože jsem splácala páte přes deváté a přeci jen něco málo popila.Dnes mě bolí břicho a jsem unavená. Ale já tvrdím, že hodně dělá u nás to počasí.
Tak s tím psychiatrem asi budeš mít pravdu. Určitě poznáš, co je zač. Je fakt, co on má s tebou dělat. Klasická AD jsi nezvládla. A ten Cox, který je mírnější ve svých vedl.účincích nezabírá.Ty máš dvě řešení/jen podle mnea nemusím mít pravdu/. Buď jít do toho Zoloftu, jestli jsi ho ještě nebrala což by ti měl říct ten psych.,a vydržet ty vedlejší účinky za každou cenu, vypomáhat si Lex.
Druhá varianta-vydržet ten Cox,mluvím samozřejmně o dávce jak se patří tj.3 denně. 6 týdnů braní a ještě z počátku v malých dávkách považuji za 6 neděl za předčasné dělat závěry. Ale to musí vědět líp jak já ten psychiatr jakou s tím má u pac.za zkušenost.
A pak je třetí varianta a to bych nechala jako konečnou- brát ten Atarax a te Lexaurin, protože bez ničeho zůstat nemůžeš. Ono ti to určitě zabere. Ale na jak dlouho a aby jsi nemusela zvyšovat dávky. A to je pak začátek problémů.
Apple, ber mně prosím tě s rezervou. nechci si tady hrát na pani chytrou a rádkyni všem. Ale získala jsem k vám po té době vztah a není mi váš osud lhostejný. Člověk přeci jen dělá ve zdravotnictví a něco jsem už ve svém věku od života pochytila a dost se o tuto problematiku zajímám.Ale nemusím mít pravdu.
Podle mně tvůj problém spočívá v částečném návyku na Lexaurin a také v tvém životním stylu. Je toho na tebe hodně. Jsi ne vše v postatě sama, protože přítel, ač trpělivý a určitě tě milující, je na "tragický život pes"
A s holkama to taky asi není jednoduchý a k tomu ta tvá náročná a duševně vyčerpávající práce.Zkoušela jsi někdy psychologa? Já tedy na to absolutně nejsem tip.O tom někdy.

Tak věřím, že si zvolíš podle svých úvah to nejrozumnější. Máš to dobře zmapovaný, jsi inteligentní.
Tak pá a drž se, já tedy dnes nic moc. M
Mirek, 02.06.2007 10:53:52, IP: ***.***.60.3, #9417
Jinak já netrpím klasickou PP. Je možné, že to mám dědičné, což se nedá zjistit. Jsem psychicky od mala labilní. Moje psychika není stavěna na rychlost tohoto světa. Zpětně si uvědomuji, že jsem měl problémy se srdcem už na SŠ. Léčily mně tehdy antibiotiky, ale je možné, že to bylo z nervů. Po vyjití ze školy jsem pracoval 9 hodin denně jako elektrikář. A každých 3 měsíce jsem z psychické vyčerpanosti dostal teploty 39. Pak jsem to dlouhodobě přeháněl se svou činností, až jsem totálně skolaboval. Teď po 8 letech jsem to zase začal asi přehánět a prostě jsem se nervově sesypal. Já prostě už nikdy nebudu moci dělat tolik věcí jako zdravý člověk. Musím své životní tempo přizpůsobit možnostem mé psychiky. Pak mohu žít z 90 procent jako normální člověk. Když to nedodržím, tak za půl roku skolabuji, jako se mi to stalo teď. AD zabírají, protože mi odešly deprese. Chvílemi mám i pocity veselosti. Ale celé tělo mně pálí, bolí mně hlava a potím se. To vše z nervů. Potřebuji teď pár měsíců než se to v organismu srovná. Já mám PP pouze když jsem takto nervově na dně. Proto jsem je už 4 roky v podstatě neměl.
Mirka, 02.06.2007 10:55:47, IP: ***.***.237.38, #9418
Ahoj Míši,děkuji děkuji , snad to O.K. s manželem bude.
Myslím, že i když to u tebe není klasická panika/což buď ráda a moc ti to přeji/, že od nervů to určitě je a ten Cipralex je na místě. Ono by se ti to mohlo časem svést do úplně jiných dimenzí. Máš toho taky chudáku naloženo s maminkou, které tímto moc přeji brzké uzdravení.12 dní je ještě málo na závěry , to dýchání ,bůh ví proč ,patří k těm počát.vedlejš.účinkům. Ale uvidíš, tak po třech týdnech se ti uleví a budeš mít úplně jiné myšlení. A možná tobě bude stačit jen krátká doba na přeléčení.
Jinak ti můžu říct, že tak se cítím přesně dnes já-unavená, připitomělá, bolavá. Ale půjdu to "rozchodit", což bych doporučovala i tobě.
Míšo, tak ahoj a kéž bych měla pravdu. M
        Předchozí   1 .. 112113114115116117118 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.