Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Mirka, 02.06.2007 20:24:43, IP: ***.***.237.38, #9456
Čau Jani, tak to věřím, že to mohl být impuls k panické poruše.On to člověk zvládne slušně protože v té vypjaté situaci odvede myšlenky zcela na ten problém. Ale až nastane sklidnění, tak to udeří. Jsou to všechno věci, které by měl normálně člověk unést ale bohužel naše přecitlivělá dušička to odnese.
Já jsem věděla, že mi tu chvilku štěstí budete přát, proto jsem vám psala.A i tobě a všem ostatním přeji co nejvíc takových chvilek aby ta hnusná naše nemoc neměla živnou půdu. Jani , tak dík a hezký sobotní večer. M
Andrea, 02.06.2007 21:03:26, IP: ***.***.187.55, #9457
Ahoj Alčo, tak hlásím, že fotky došly, moc děkuju,jak už tu psala Mirka, jsme prostě kočky! Jinak jak jsi na tom s pražákem? Já budu mít manžela týden v Rakousku a týden doma, což se dá vydržet,jen budu muset děti přivazovat k posteli, aby se jim nic nestalo, s tím cestováním na pohotovost by to bylo horší!
Andrea, 02.06.2007 21:10:32, IP: ***.***.187.55, #9458
Ahoj Miroušku, to jsem ráda, že to manželovi dopadlo dobře, ale na kolo si asi chvíli nenaskočí, že? Jak se to dlouho uzdravuje? Je blbý, že zrovna předprázdninami, co? Zatím čauky, jdu si teprve přečíst mailík od tebe, návštěva mé milované maminky mi dala zabrat,celou dobu jsem se nemohla hodit do klidu, házela do sebe ty přiblblý Lexauriny, a bylo mi to prd platný,takže jsem se k ničemu nedostala a nedokázala se na nic soustředit.
Jiřina , 02.06.2007 21:46:59, IP: ***.***.238.58, #9459
Ahoj Jani, tak jsem ti to poslala znovu. Snad ti to už dojde.Doufám,že mám tvů správnej mail.Kdyžtak mi ho písni znovu.Pápápá.
Jiřina, 02.06.2007 21:58:56, IP: ***.***.238.58, #9460
Andrejko,Jestli se neurazíš tak ti svoje foto takypošlu.Tvé mi poslala Mirča.I když se mezi kočky nepočítám,jak si psala.Jak tak koukám tak jsem jedíná taková macatá mezi váma.Ale nějak mi to neva ted už na to kašlu. Tak se měj a ahojky.
Jiřina , 02.06.2007 22:12:41, IP: ***.***.238.58, #9462
Dáši , ty prosím tě taky at vás mám pohromadě.Já ti svoje pošlu taky až budu mít tvůj mail. zatím se měj a opatruj se.
Jířina, 02.06.2007 22:22:19, IP: ***.***.238.58, #9463
Miroušku,tobě chci říct,že tě obdivuji.Sama máš takové trápení se sebou ještě do toho manžel a stále jsi plná síli všem odpovídat na co koliv co koho trápí.Zaplať pánbůh, že ta operace dopadla manželovi dobře.Uvidíš,že se to srovná.Opravdu jsi tady taková naše, (teď se neuraž,myslím to v dobrém),kvočna a všechny jsi nás vzala pod své křídla.Moc ti děkuji ,že jsi protože takových lidí jako ty je jako šafrána. A stím budou souhlasit všichni jak jsme tady.Tak se měj krásně a ještě jednou dík za všechno.
Jiřan , 02.06.2007 22:25:46, IP: ***.***.238.58, #9464
Holky pošlu vám všem na koho mám mail jednu moc krásnou věc o ženách. Docela mě to dostalo a nezbývá mi než s tím souhlasit Napište mi váš názor.Dobrou noc ať vás blechy štípou celou noc.
Dáša, 02.06.2007 22:44:45, IP: ***.***.124.143, #9465
Jiři, tak jsem ti před chviličkou poslala na mailík ty fotky. Tak snad to dorazí a podaří se to otevřít. Papá a doboru noc.
Dáša
Mirka, 03.06.2007 5:48:20, IP: ***.***.237.38, #9467
Čau Anroušku,koukni v kolik hodin ti odepisuji. Dostala jsem se teď do fáze nespavosti. Usnu bez problému,spím celou noc ale jem půl paté a jsem vyspaná. Přechodovým bábám to prý dělá anebo se my zase začíná blýskat na dobré časy s mou družkou PP.
Tak léto už je asi fakt v čudu.Vydíš, rozhodla jsem se , že nebudu sem psát sprostá slova. I když já říkám, že sprostý je ten , kdo sprostě jedná a né mluví. Ale stejně.
Dovolená, zahrada, nákupy, plavání, kolo, to vše asi pro nás letos padne. Ale nic, jsou horší věci co lidi musí strávit a něco člověk musí občas přijmout. Patří to bohužel k životu.
To, že to manželovi zoperovali, by mělo urychlit hojení a záleží na rehabilitaci. Tak třeba to půjde rychle.Když přijel domů zakrvácený,vyřízený, se zlomenou rukou ale z Kozí horky na kole!!! tak mu říkám, to už na kolo dlouho nesedneš a on prý-klidně. Tak nevím ale v ponděli jedeme odpol.s kámoškou a už se trochu bojím já. A jezdíme taky bez přilby. Asi bysme to měli napravit. Kdyby se tak dzinkl do hlavy, jak do toho ramena, tak nevím.
Návštěva mé milované maminky mě čeká dnes,takže vím o čem mluvíš. Ale jsou to naše matky a musíme je brát jaké jsou. Taky to asi neměly lehké.
Ali, je to fajn s tím tvým mužským. Mám kámošku, co taky takhle směnovala po týdnu v Rakousku. Bylo to fajn a prospělo to manželství. Akorát se namlsala a teď je tam pořád , jen na víkend je doma.
Tak přeji, ať se zadaří a o tobě nepochybuji, že to zvládneš a stoupne ti sebevědomí, co se psychiky týče.A s tou autoškolou jsi borec. Pá M
Mirka, 03.06.2007 6:03:24, IP: ***.***.237.38, #9468
Ahoj jJři, moc ti děkuji, za tvé opravdu moc pěkné psaní. Pěkně jsi to napsala ale já sem fakt nepíšu abych ze sebe dělala nějakou dobračku. Ale získala jsem k vám všem vztah a nedá mi to abych vám nenapsala nějaké slůvko povzbuzení, protože dobře vím, jaké hrůzy některé prožíváte, prošla jsem si tím taky a nedej bože, ještě možná projdu.
Jiři, ptala jsem se v pátek v práci na ty tvé cysty v prsou. To víš, já dělám na zubárně, přeci jen tomu tak nerozumím. Může ti to prý delší dobu hnisat, nehojit se ale cysty? A brali ti z toho stěry na bakterku,jestli se ti tam nezahnízdil stafylokok?Je to tedy otravné, to ti věřím.
A co se těch fotek týče, jsi šikovná ženská a žádná tlustá, jak jsi psala, Do galérky patříš.
Tak čau a pěknou neděli. M
edita, 03.06.2007 7:11:55, IP: ***.***.138.203, #9469
Pro Mirku,ahoj ty taky nespis? je nedele a ja vstavam v sest hodin nemuzu spat asi stejne jako ty-co delas Edita
Mirka, 03.06.2007 7:20:59, IP: ***.***.237.38, #9470
Čau Editko, jak jsi se octla na naši diskusi?
Jak je? Je už to trochu lepší?
Já využívám toho, že jsem dřív vstala a trochu uklízím. Za chvíli skočím do obchodu, protože mám dnes pozvanou rodinu na oběd a něco jsem zapomněla koupit. Můžu si tady dnes dovolit šomtat, protože manžel je ve špitále. Jinak by mně zprdl, co tady tak brzy šomtám.
A co tvůj prcek, ještě spí?M
Jiřina, 03.06.2007 9:02:11, IP: ***.***.238.58, #9471
Miri,ted jsi mi teda zase vehnala brouka do hlavy.Prosím tě můžeš mi ještě říct jak by se mi tam ten stafylokok dostal a jak se to potom léčí?Jsem stoho celá zmatená já myslela,že tyhle potvory bývají v krku.Musím mu otom teda říct.Jedu tam 12.Myslíš ,že to stačí nebo tam mám zajed radši co najdřív.Díky moc.A to jak si psala o té dobračce není pravda.prostě jsi takový anděl a díky,že jsi.Zatím ahoj a užij si den s rodinou.
Andrea, 03.06.2007 9:51:31, IP: ***.***.187.55, #9472
Ahoj Jiřinko, to víš, že se neurazím, je to potom lepší, když si představíš, komu píšeš.To, že si macatější, přece nic neznamená, většinou jsou to zase vyrovnanější a pohodovější povahy, než mi vyzábliny. Já měla před dětmi o 10 kg nahoře, a ted jím a nepřiberu ani za nic. Na jednu stranu je to fajn, vypadat po 3 dětech líp, jak někdy 20 bez dětí, ale na druhé straně si myslím, že kdybych měla tak o 3 kg víc, tak si obalím nervičky, a zvládala bych to třeba líp. A nenosila s sebou pořád svačinu v domění, že někde umřu hlady.
        Předchozí   1 .. 115116117118119120121 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.