Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Mirka, 03.06.2007 17:46:59, IP: ***.***.237.38, #9497
Čau Aloušku. je ta adresa dobře-simurdova.alena@seznam. cz?? Už jsem ti poslala i Andrejku a hlásilo to -email úspěšně poslán. Zkusím v ponděli znovu. A myslím ještě Janě. Andrejka ji došla, já ne. Tak nevím, čím to je.
Je fajn, že jsi byla na vínku.
Pá M
Mirka, 03.06.2007 17:59:49, IP: ***.***.237.38, #9498
Jiři, dík , manžela budu pozdravovat.
A jak se oni k tomu vyjadřují, že jsi s tím půl roku doma? Něčím to přeci musí vysvětlovat. A tobě to hnisá? Jestli ano, tak nechápu, že ti z toho neudělali stěry?
Ale já o tom vím prd, co tam vlastně máš. Těžko takhle na dálku léčit. Uvidíme toho dvanáctého.
Máš pravdu, slunko a teplá voda by ti mohla udělat dobře.Já jsem byla jednou v termálkách-Velký Meder. Bylo vedro a v té teplé vodě mně mohl trefit šlak. A navíc mně tak smrděly plavky a už nikdy jsem to z toho nevyprala.
Ale hodně lidí u nás v práci si to chválí a rádo do term.jezdí.
Jiřo, tak to jsem fakt zvědavá, co ti řeknou toho 12.
Tak páčko M
Mirka, 03.06.2007 18:06:23, IP: ***.***.237.38, #9499
Andri, neotravuj manžela. Když to nakonec došlo všem , byl by v tom čert aby Alči ne. Zkusím poslat z domů ale to asi nepůjde, tak ráno z práce. M
APPLE, 03.06.2007 18:18:23, IP: ***.***.97.3, #9500
Ahoj, ty moje milá utěšovatelko :-) Miri, nevím jestli Atarax berou nebo ne, já ho tedy brát nebudu. Dneska mě rafla taková PP, že jsem volala přitelovi, aby okamžitě vylovil z koše poslední 5ks CoXu .. jela k němu, spolkla hned jeden .. a udělalo se mi mnohem líp ..... takže jsem si udělala závěr, že budu v Coxu pokračovat, že asi to moje tělo potřebuje delší čas na to ,aby reakce byla taková jaká má být ... a s tím zítra předstoupím před Mudr. .... možná, že jsem neukázněný pacient,a le to co mě draplo zas dneska, mě opět vyděsilo, su s*albotka .....
Ty Miruš vydržíš taky svoje, takže tvoje a moje nelze srovnávat ..... obě se prostě snažíme jak můžeme :-))
Mirka, 03.06.2007 18:35:03, IP: ***.***.237.38, #9502
Apple, mně toto přišlo jako nejlepší varianta.Ale když jsi psala, že jsi se rozhodla pro ten Atarax, tak jsem ti nechěla nic psát aby mně někdo zase nenapsal, že mé rady jsou nebezpečné, že nevím co vy máte vlastně za nemoci a že vám ordinuji.Což je úplná pitomost ale to tobě snad nemusím psát.
A máš pravdu, že naše slabiny nelze srovnávat. Každá je máme v něčem jiném.Je to dáno asi tím , kde nás to nejvíc skříplo. Mně hlavně v horku a v doprav. prostředcích.

Musela jsem se fakt zasmát, když jsem si představila přítele, jak hrabe z koše ty Coaxily.Ach jo, nemáme to lehké. Ale budeme muset být na tragický život taky psi. Já už se o to snažím.
TAk zítra se ozvi a věřím, že to s tím C.dotáhneš úspěšně do finále.M
MIRKA, 03.06.2007 18:45:29, IP: ***.***.237.38, #9503
Ali, tak před chvíli jsem ti poslala Andri, tak koukni a čert by v tom byl aby to někdy nedošlo§!! M
Jana , 03.06.2007 19:29:03, IP: ***.***.28.210, #9504
Ahoj všichni,tak se taky připojuji k tomu,že dnešek stál za dvě věci.Od rána migréna a pak děsná hádka s manželem(já se nehádala,bylo na mě řváno jak na malého spratka) tohle mě pravidelně rozhodí.Já nesnéším když na mě někdo zvedá hlas,pokaždé mě to rozhodí a dnes to nebylo jinak a jsem mimo ještě ted.A to počasí tomu taky teda nepřidá.Nejspíš si někam zalezu a bude klid.
Jiřina, 03.06.2007 20:44:55, IP: ***.***.238.58, #9507
Holky tak jsem vám to znova poslala tak doufám,že ted už to snad dojde.Jinak nevím co stím.
Jiřina , 03.06.2007 21:04:52, IP: ***.***.238.58, #9508
Miruš, ono to jako nehnisá Vždycky se to podebere jako třeba uhrák,pak to praskne,nebo mi to dokter otevře,vyteče s toho takovej humus hustý jako opravdu ten beďar,akorát že větší mnošství.Je to ale takové tuhé ne nic řídkého.Dávám si na to betadin on vytahuje a zároven hojí.To mám asi tak 3-4 dny pak se udělá strupek a zahojí se to.Jenže to vydrží tak týden někdy dva a zase se to udělá jinde. A takhle to jde pořád dokola.Ono opravdu to vypadá jak nějaké ty tuhé uhry.Na plastice mi právě říkají,že to jsou ty cističky a že tomu musíme dat čas až se to vyhojí.Jenže už mě revizní uhání do práce tak tomu chcou pomoct a vyčistit to. Ještě se chci zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s tím jak dlouho může člověk marodit .OL mi řekl at s tím něco dělám,že mám dávky jen do srpna.Začla jsem marodit v listopadu tak si myslím,že je to kravina.Já sice chci do práce jít moc už se tam na ně těším a taky si myslím,že mi to pomůže po psychické stránce.Ale dělám v truhlařině a tam je neustále spousta prachu.Tak mám strach abych si tam ještě nedotáhla nějakou nečistotu.Tak mi někdo poradte,jestli o tom něco víte. Zatím přeji dobrou noc a zítra se zase ozvu.Musím pustit k pc holky aby neřekly. Tak pápá všem.Vaše Jířa
Mirka, 03.06.2007 21:45:03, IP: ***.***.237.38, #9511
Jiři, to je fajn, že jsi mi to tak popsala. Hned zítra se na to zeptám a večer ti napíši. A na tu délku marodění taky. Tak dobrou M
Mirka, 03.06.2007 21:49:31, IP: ***.***.237.38, #9512
Jani, neber si to ¨tak, ti chlapi jsou protivní a uřvaní všichni.Alespoň když to konzultujeme v práci.
Už aby bylo hezky, ten déšť moc optimismu nedodá i když byl potřeba.
Dobrou noc. M
Jana , 03.06.2007 22:12:33, IP: ***.***.28.210, #9515
Jiři,tak mi doted zase nic nepřišlo.To není možný,že by nás ta technika kurnik tak sklamala.Taky nevím jak je to možný.Od Mirky a Majulky mi to došlo a schránku mám prázdnou,kde je kurna ten zakopaný pes?!A já se naně tak těším.Pokus se to prosím ještě zkusit.Zatím pááááááááááááááááááá
Alča, 03.06.2007 22:14:22, IP: ***.***.159.48, #9516
ahoj Miroušku moje adresa je alena.simurdova@centrum.cz tak to nevim kam to došlo:))))dobrou
Alča, 03.06.2007 22:18:03, IP: ***.***.159.48, #9517
Jiřinko už jsem ti psala na mail, mail mi od tebe došela ale bez přílohy tak jsi ji asi jen zapomněla připojit:))Dobrou noc:)
Jana , 03.06.2007 22:29:38, IP: ***.***.28.210, #9519
Ahok Apple,čtu,že tě hodně trápí Atarax.Moje známá ho myslím brala tak se ti na to zeptám.
        Předchozí   1 .. 117118119120121122123 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.