Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Linda, 04.06.2007 2:19:06, IP: ***.***.207.2, #9524
Ahoj všichni!V tuto dobu jsem asi jediná, která brouzdá po našich stránkách.Před půlnocí jsem šla spát,ale stále nemohu zabrat.Jsem normální!?Asi ne, protože normální lidé tuto dobu spí.Je mi nějak divně.Ani to vlastně nedokážu popsat,jak divně.Ale tady u počítače na to nějak nemyslím.O víkendu jsem nebyla doma,tak jsem přepkvapená,kolik je tady příspěvků.Bohužel nemohu na některé reagovat,protože se týkají léků se kterými nemám zkušenosti.Holky a Mirku,prosím vás (samozřejmě jenom kdo chcete)pošlete mi také fotečky.Zatím dorazily jenom od Jiřky,Majulky a Aplíka.Já vám ráda také pošlu.
Aplíku, ve čtvrtek jsme byli u vás.Byla to taková rychlovka.Rozhodli jsme se večer v 6 hodin.Až cestou jsem si uvědomila, že tam bydlíš.Jenže jsem neměla kontakt na tebe.Ale stejně by to bylo obtížné.Manžel s dětičkama by musel někde na mě čekat.Ani nevím, co by na to říkal.Ještě jsem mu to neřekla,že si dopisuju se stejně cáklejma holkama.Doufám, že jsem někoho neurazila.Nemyslela jsem to zle.Vím, že by se určitě nezlobil,ale on vůbec netuší, jaké mám problémy.Ví pouze o těch zdravotních, ale o těch psychických ne.Zatím to zvládám sama a bez léků,ale nevím jak dlouho.Je ale pravda, že co jsem si ujasnila,že to je snad opravdu psychikou je mi podstatně lépe.No to jsem se nějak rozkecala!Mějte se všichni krásně.Mirko,přeji brzké uzdravení mužíčkovi.A snad už DOBROU NOC.Ráno se mi určitě nebude chtít vstávat!!!!! :(
Linda, 04.06.2007 2:23:08, IP: ***.***.207.2, #9525
Chci fotky a zapomněla jsem napsat adresu.Tak tedy:lili.pan@centrum.cz
DOBROUUUUUU!!!!
Jiřina, 04.06.2007 8:33:34, IP: ***.***.238.58, #9529
Holky tak jsem to poslala znovu.Jestli to nepůjde tak nevím.Leda,že by to skusila některá z holek,které to došlo,vám to přeposlat jinak jsem bezradná a mrzí mě to
APPLE, 04.06.2007 9:14:21, IP: ***.***.14.147, #9530
Krásný ráno všem,
jih hlásí opět déšť ....a já bychtak chtěla sluníčko a teploty do 25 st. ... to bych asi chtěla moc :-) Hlásím, že jsem včera vydržela sedět 1,5 v dívadle na koncertě mojí dcery, ale stálo mě to balík žvýkaček a kupu sebezapření. Ale kvůli ní to stálo za to :-)
LINDO,
na to kafe netřeba chvátat .. určitě se nějak časm domluvíme .. a co jste tu prováděli ? A jak to, že takhle ponocuješ ? Takyse divím, že to zvládáš bez léků .... to já měla v NE totální krizi ...
MIRKO,
hele, já beru každou radu a je jen na mě jestli si jí vezmu k srdci nebo jí vypustím .. každej máme volbu, nejsi velitelka, takže já žádný přehnaný reakce nemám na tvé rady ...Jinak jsem teď doběhla od Mudr., vybafla jsem na něj, že Atarax tedy ne, že chci pokračovat v CoXu .. koukal na mě jak "zjara", napsal CoX a řekl, že mám dojít až příští pátek ...... asi jsem ho dost překvapila ...mám tedy 3x CoX a zksuím po půlkách stahovat ty Lexoše ... já myslím, že by AD měly zabírat do 2 měsíců a já ho brala "jen" 6 týdnů ......navíc moje dávkování začalo od 1 CoXu,tak myslím, že prostě nástup je pomalejší ... a nebo se jen utěšuju, já už fakt nevím :-)
A co mangel ? Jak se cítí ?
Tak pište, pište ... a prima den všem :-)

APPLE, 04.06.2007 9:18:41, IP: ***.***.14.147, #9531
Ahoj,
díky za ten mejlík o ženách :-)
edith, 04.06.2007 10:05:42, IP: ***.***.138.203, #9532
Ahoj Mirko omlouvam se ze jsem se uz neozvala,ale vcera byl muj nejhorsi den za posledni dobu,pohadali jsme se s pritelem a ja chytla takovy atak jako jsem nemela uyz rok,vubec nevim co ted bude dnes rano me pritel opustil se slovy ze me nemiluje,vubec nic nechapu kdyz jsme se v noci milovali citila jsem ze to je z lasky,nevim proc ja musim v zivote prozivat same nestesti,byli jsme spolu sice spolu kratce,ale vsechno bylo idealni mela jsem pocit konecne neco mam ,vsechno jsme meli spolecny jeho veci byli moje a naopak, i jeho pes ted jsem prisla o vsechno a jsem zase sama s mojjim milovanym synem,je to pro me hrozna rana rana nejsem schopna ani vycistit si zuby. ozvete se nekdo prosim at nepropadnu panice dik Edita
Petra, 04.06.2007 11:26:18, IP: ***.***.139.201, #9535
Ahoj holky,
tak mám za sebou 4 týdny léčení Cipralexem a cítím se lépe. Bohužel mi ho napsal obvoďák a dneska mě čekal menší šok. Z důvodu pro něj levnější léčby a snížení nákladů mi napsal Citalopram-ratiopharm, prý by to mělo být stejné a neměla bych poznat rozdíl..........ale lékarnice mi řekla že tam rozdíly budou.........co mám dělat? Napadlo mě si najít psychiatra, ale nevím kde hledat, jestli se platí a jestli mi vůbec napíše ten cipralex. Hlavně ty Miruš, co mi radíš? Jak dlouho budu muset čekat než mě psychiatr přijme? Připadám si hrozně - někomu léčba nezabírá a mě zabrala ale zase nejsem ta vyvolená, která může cipralex užívat, hold si připadám jak pokusnej králík. Díky moc holky za rady. Jelikož sem dneska dobrala poslední prášek nezbyde mi nejspíš nic jiného než si ten Citalopram vzít.
Míša, 04.06.2007 12:20:53, IP: ***.***.209.84, #9537
Ahoj holky,
edith,nezoufej,bude líp.Chlapi jsou zvláštní.Máš syna,mysli na něj a říkej si "nejsem sama".Vím,je to moc těžký,třeba se to ještě urovná a když ne,jednou přijde někdo další a bude zase svítit sluníčko.Nepoddávej se tomu,ať se Ti moc nepřitíží.

Petro,když si najdeš psychiatra,řekni jaký máš problém,že nechceš změnu léků,třeba Ti je napíše na počkání a na sezení si Tě pozve dýl.Já nic neplatím,poprvé mě vzala asi za 14.dní a to jen proto,že byla na dovolený.Prosím,za jak dlouho Ti ten Cipralex zabral?
Míša, 04.06.2007 12:26:10, IP: ***.***.209.84, #9538
Miruš,co manžel?Za maminku díky.
Z Mirka si nic nedělej,mě tvé názory zajímají,povzbuzují a jsem ráda,že nás při svých problémech dokážeš ještě povzbuzovat.Jen tak dál.
Petra, 04.06.2007 12:30:52, IP: ***.***.139.201, #9539
Noo, po dvou týdnech už sem v poho chodila na výlety, po obchodech, což sem předtím nemohla, okamžitě sem měla strach že sebou někde švihnu a taky sem na to jak mi je pořád musela myslet- takže asi ty dva - tři týdny. Vedlejší účinky taky žádný, možná mě občas bolí hlava, ale to se dá vydržet.
Zkusím zítra zajít k psychiatrovi, něco sem si našla na netu. Bohužel tam dneska není.
APPLE, 04.06.2007 12:31:29, IP: ***.***.97.3, #9540
Ahoj Edito,
ještě jsem spolu asi nikdy nemluvily, ale narazila jsem teď tady na tvůj příspěvek. Asi jsi taky panikářka, podle toho, co píšeš. Je jasný, že takováto situace se musela nervově projevit. Ale dneska ráno píšeš, takže jsi ataku zvládla a myslím, že si dokážeš vyčistit i ty zuby .... odpo, večer ....:-) Teď to trochu zlehčuju, ale asi by jsi si měla nejdřív odpočinout a zpětně se na všechno podívat. Já žila 10 let ve spokojeném manželství a ejhle, najednou jsem přišla na to, že si myslím, že manželství je spokojené jen já, ne můj muž, který si nabrknul ve svých 30letech 22 holku ... a bylo to ... Takže tím chci jen říct, že ta spokojenost mohla být jednostranná ... chtělo by to si s přítelem promluvit. I jeho rázný odchod mohla být "panická" reakce na vaši hádku.... do večea může být mnohé vysvětleno,takže snaž se zachovat klid, věci se pak řeší lépe. Koukej na to i tak, že máš syna, některá by zůstala úplně sama ... vím, že v depresy je těžké hledat positiva, ale taky vím, že to jde. Nevím kolik je tobě, nevím kolik je synovi, nevím jakdlouho jsi nemocná, jak nemoc snášíš, takže ti tu neudílím nějaký rady, ber to spíš jako zamyšlení ... ale oni chlapi vedle sebe mají rádi zdravou a bezproblémovou ženskou :-) Určitě se ozvy, ať víme jak ti je a že jsi v pořádku .....
APPLE, 04.06.2007 12:36:58, IP: ***.***.97.3, #9541
Ahoj Petro,
já nemám zkušenost s výměnou AD, ale s výměnou léků na šťítnou žlážu. Tenkrát mi je vyměnila endokrinoložka s tím, že je to to samé, jen od jiného výrobce, v lékárně mi řekli, že je to trochu jiné. Taky jsem byla vyděšená, protože štítnou žlázu nemám a jsou to pro mě životně důležité léky. Ve finále po poradě se svým známým Mudr. jsem se dozvěděla, ať se ničeho nebojím, že jen lékařku "podplatil" jinej dodavatel a tak píše tyto léky. Tak to byl můj případ, nc méně určo se může obrátit na psychiatra a on to poví ... tak přeju ať uspěješ :-)
Šárka, 04.06.2007 13:07:12, IP: ***.***.200.201, #9543
Ahoj Andí,Apell,Mirko,Mirku,Jasněnko a zkrátka všichni.Dlouho jsem nepsala,mám nové zaměstnání a dost práce s učením a doma net ještě nemám,tak píši až dnes a narychlo...Jak se máte,jak zvládáte???Já horko těžko bez léků,ale zvládám.Třeba ted bojuju už asi 2 hodky.Pokouší se to o mne a já makám a snažím se myslet na práci,abych nemusela vzít Diazepam.Snad to prodýchám.Odpol musím do banky a k zubaři,ale jde se mnou babička.Nezvládla bych to,asi.Nechci ryskovat,Takhle mne to ubíjí a jsem vyfluslá....Tak se mějte krásně a držte se.Zase se ozvu.Pa a pusinku všem :-)
Míša, 04.06.2007 13:10:26, IP: ***.***.209.84, #9544
Petro,díky,já dnes končím teprve druhý týden.
Andrea, 04.06.2007 13:25:31, IP: ***.***.187.55, #9546
Ahoj Apple, tak na 40 vypadáš dost dobře!!! Ale zrzky by z nás asi pěkný nebyly! Jeli jsme včera s manželem do mé oblíbené Ikei, zůstal na nás čekat v autě a mě v rámci terapie nechal jít samotnou se 3 dětma!! Nakonec jsem se tam rozkoukala a zvládla to,nejradši jsem ovšem, když už vidím na pokladny! Dnes už je tu líp, neprší a občas vyleze i sluníčko,a autoškolu mám v obyváku, včera jsem ji otevřela a hned zase zavřela, tot vše k mému studiu. Ale už musím začít! Tak zatím čauky a hezkej den!!!
        Předchozí   1 .. 118119120121122123124 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.