Diskuse - "Panikářky"
Linda, 31.05.2007 15:14:42, IP: ***.***.207.2, #9311Ahojky!To jsi šikula, že jsi se tak daleko vydala s autem.To já jsem v tomhle směru nemožná.Autoškolu sice mám,ale nejezdím.Bojím se.Myslím si, že na silnici bych byla ještě větší panikářka,než jsem dosud.Aplíku, jak jsi přišla na tu Činhošť.Znáš to tam a nebo jsi to jen tak plácla?Když už jezdíš takové dálky tak to k nám nemáš daleko.To bychom mohli dát to kafe:)Měj se hezky.
Mirka, 31.05.2007 19:29:53, IP: ***.***.237.38, #9325Ahoj Apple, jak jsem si přečetla tvůj příspěvek, tak jsem mazala vedle do pokoje, podívat se na barometr ale je setrvalý stav. Tlakem to asi nebude ale to co jsi popisovala, je tak náročného, že by to koně porazilo, natož nás panikářky. Přesně to co popisuješ, tak se mi většinou děje v autě. Krátí se mi dech a je mi těsno, kámen na prsou a to se považuji za dobře fungující. Ale jak sednu do toho auta, tak mně to někdy nedělá dobře. Možná proto, že mně v něm chytly dvě škaredé ataky vloni v létě a nemohli jsme zastavit v serpentinách a já jsem myslela, že zkolabuji. Takže jsi dobrá, že jsi to tak zvládla. Tak se měj M.
Mirka, 31.05.2007 19:33:50, IP: ***.***.237.38, #9326Ahoj Lindo, zdravím, zítra zkusím znovu, už se mi to v práci trochu zlepšilo.
Ráda vás hladím alespoň po dušičce, když nemůžu po hlavičce. Všechny bysme to potřebovali. Tak měj se M
Mirka, 31.05.2007 19:38:36, IP: ***.***.237.38, #9327A Andrejku ti taky skusím zítra znovu přeposlat. M
Mirka, 31.05.2007 19:56:10, IP: ***.***.237.38, #9328Andri, koukni na mail. M
Alča, 31.05.2007 20:40:41, IP: ***.***.32.254, #9329Ahoj všem.Nechci otravovat ale mě žádné fotečky nepřišly Miri,ale máš teď asi starosti s manželem a já blbnu s fotkama:)Jinak dneska jsem měla v práci zase peklo, je toho tolik že jsem tam už před sedmou a odcházím v šest.Několikrát denně slzy v očích,zítra to bude taky hrozné,milion objednávek..a pak další věci baví mě to ale je mi z toho blbě,no ale aspoň nemám čas myslet na paniku.ES mě teď vůbec nezajímají:)No tak se mějte všichni krásně!
majulka, 31.05.2007 20:48:32, IP: ***.***.52.170, #9330Ahoj berušky,tak jsem dorazila domů po 3 dnechpráce s klienty,bylo mi docela docela dobře,jen jsem taky asi přetažená z klientů a ted jsem si zase začala měřit tep:-( připadám si taková natlakovaná v hlavě a na hrudi zas kámen.Zítra a v sobotu nemusím do práce,tak si odpočinu.Ach jo,to plašení,syn je venku se psem,manžel má prac.schůzku-skvělá chvíle začít se pozorovat !!! vzala jsem si svůj večerní lexaurin,tak snad už zabere...přeju všem klidný večer pa Majulka
majulka, 31.05.2007 21:15:31, IP: ***.***.52.170, #9336Ahoj Jiřinko,děkuju za fotečky,poslala jsem ti taky své :-)je to fakt,jak na nich vypadáme všichni spokojeně :-)
Mirka, 31.05.2007 21:23:48, IP: ***.***.237.38, #9338Ahoj Aloušku, zítra si už v práci konečně trochu oddechnu, všechny resty jsem dnes vyexpedovala, takže zítra v poklidu a se soustředěním, zkusím znovu.
Mám fakt radost, jak se stavíš k Es a vůbec. Je to bezva. To ostatní se zpraví, jen co se ještě víc zapracuješ, podstatné je, že tě to baví.
Přeji i hodně štěstí v tvé nové, pěkné lásce. Pá M.
Mirka, 31.05.2007 21:32:39, IP: ***.***.237.38, #9339AAhoj Majulko, určitě jsi jen trochu přetažená, což není divu po třech náročných dnech. Ale taky asi dnes nebyla vhodná konstalace. Taky jsem se necítila nejlíp.Tep si neměř a tlak na hrudi tě nezadusí, jen je nepříjemný. Za ty dva dny se dáš do pořádku.Po záběru, kdy zcela vytěsníme paniku z mysli, pak bohužel v klidu dochází k reakci na stres.Běž si lehnout a dlab na všechno.
Teď mi došlo, že jsi mi poslala psíka/ač nádherného/ a kluky né.
Tak dobrou! Slaměná vdovaM
Apple, 31.05.2007 21:36:04, IP: ***.***.14.147, #9340Ahooj,
prostě se ukázalo, že ve firmě to beze mě nejde :-))) Tu Činhošť mi našel vyhledávač na internetu, když jsem zadala požadavek na střed ČR :-)) Já mám zcestovanou celou republiku, ale to víš vybrat místo, abychom to měli všechny stejně daleko ...... Jinak kafe klidně, jen je třeba smluvit termín, přeju krásnej večer :-)
Jiřina, 31.05.2007 21:59:43, IP: ***.***.238.58, #9343Ahoj kuřátka,díky všem za fotky je mi stoho tak nějak dobře u srdíčka.Sice jsme každá z jiného konce republiky, ale ted jsme tak nějak blíž.Jinak dnes mi bylo mizerně,ale bzlo to zase stresem z obvodáka.Já nevím, mám z něj panickej strach.Dokonce mi dnes připadalo, že si myslí ,že si ty díry do těch prsou dělám úmyslně.Když jsem mu dala papír od plastika tak na mě spustil jak si si to představuju a že to není možný,aby se mi to pořád takhle odvíralo.Dneska mě vážně vytočil tak ,že užjsem se neudržela a pustila se do něj.Ani nevím kde se to ve mě všechno vzalo,normálně bych sklopila uši a nechala se urážet.Nevím jako by do mě vjel blesk a tak sem tam spustila,že mě slyšeli i v čekárně. Taky jsem mu řekla,že až skončím neschopenku tak jdu od něj pryč na to mi řekl,že budu těško schánět jiného OL.Mám to už částečně domluvený takže se toho nebojím.A jak jsem byla v té kuráži tak jsem mu vpálila,že léčí jen lidi co mu noí zabijačky,kořaličky a konzervy.Na to neměl slov.Ale kdybyste věděli jak jsem od sud vyšla roztřepaná no ratlík hadr.Myslela jsem,že ani k našim nedojedu.Ale pak to ze mě všechno spadlo,najednou my bylo dobře a já jsem si uvědomila,že jsem celou tu dobu trpěla zbytečně.Ježiš já jsem se nějak rozkecala,musela jsem vám to říct.Jsem ráda,že jste tady a mám se komu svěřit.Ne že bych neměla kamarádky,ale tohle je jako rovný s rovným.Někdo tady psal o veliké rodiněa měl pravdu.Tak doufám,že jsem vás tím slohem nenudila.Berušky mějte se krásně a dobrou noc.
Apple, 31.05.2007 22:13:27, IP: ***.***.14.147, #9344Ahoj holky,
běžím Vás jen pozdravit, jsem za ty 3 dny hotová, zítra jsem měla jet za klientem do Brna, ale musí boss sám .. už bych to fakt nezvládla ...:-(
Mirko,
pokud byl tlak v po řádku, tak nevím co se se mnou dneska dělo .. fakt "návaly", nohy jak hadr a ještě u mě navíc nezvyklý jev .. zrychlenej tep .. samozřejmě v klidu ..Mirko a co manžel ?
Jsem jak stará bába, každej den mi něco je ..... Jak Vás tak čtu, někomu je líp , někomu míň ...
Majulko,
ty jsi si taky užívala co ? Pak tě nechaj samotnou doma a ty se začneš pozorovat ... ale dělám to taky .... mely by jsme toho nechat :-)
Dášo,
četla jsem o tvém zubaři ....... asi jsi kápla na toho pravého, tak ať to dobře dopadne :-)
Jiřko,
tys mě fakt pobavila ... kde se to v tobě vzalo to odhodlání ? :-)) Fandím ti :-))
Mirka, 01.06.2007 5:41:33, IP: ***.***.237.38, #9355čau holky, dnes vám píši v nezvyklou hodinu ale nemůžu už od půl paté apát. Nejsem nervosní ale zřejmně podvědomí pracuje.
Jiřko, tak jak Apple i já tleskám. Tak se musí na vola. Ká nepochopím o co mu vlastně jde. Máš mu ty prsa strčit pod nos a zeptat se, jestli má pocit, že to nějakým způsobem děláš, abys nemusela do práce?
Nepřipouštěj si ten stres z něho, ať se ti nezhorší PP. Má se zlepšit počasí, tak se rejpej na své pěkné zahrádce a pohrejsi se svými zvířátky. Musí to být správná terapie.
S těma fotkama máš pravdu, člověk má teď představu, s ký si právě teď píše.
Tak čau a buď v pohodě. Ty AD ti asi hodně pomáhají, když jsi tak zpražila toho vola. M
Mirka, 01.06.2007 5:54:01, IP: ***.***.237.38, #9356Ahoj Apple,kdybys jela do Brna, tak se stav za mnou do práce. Napsala bych ti na mail kam.Nebo kdyby jsi jela v sobotu, tak se stav u mně doma. Ale musela bys napsat hodinu, protože budu mít dost nabitý den.
Ten tlak sice byl v Brně dobrý ale v Čechách to může být jinak. Ale na tak vnímavé jedince,jak jsme my,působí víc faktorů co se toho počasí týče. Taky snad byl úplněk.
Tak daleká jízda je pro nás stres a bohužel to pak vyvolává různé příznaky. To co jsi popisovala, je klasika včetně toho tepu. Nevšímej si toho, na to neumřeš, ono to přejde. Já si taky nevšímám těch podělaných ES.
Manžel jde dnes na tu operaci, už jsem to tam "obšancovala"a tak mu to snad nezořou. Jinak dík za optání a večer podám hlášku. Dnes trochu "zapařímů, kolegyně jde do důchodu. Normálně bych to rozjela, jako dřív ale s touhle blbou Pepkou má člověk strach aby to se mnou druhý den neseklo/psychicky/, tak popiji jen něco málo. Ach jo! Tak Apple, drž se a kruci, kdy už ti konečně naplno zaberou ty prášky? Strouhla jsi už ty Neuroly? Nebo Lex.? Pá M