Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Luciáš, 30.05.2007 13:02:05, IP: ***.***.76.199, #9252
Applíku,díky za foto,jak už jsem ti psala na meil,jseš taky kočka a na ten střed republiky číhnu,zase jeden zajímavej název vesnice:-)))
Mirka, 30.05.2007 15:10:22, IP: ***.***.158.226, #9255
Jiřko, přeposlala jsem ti dnes Andrejku a sebe a vrátilo mně se to ,že máš plnou schránku. Tak až si umažeš,tak ti to dojde. A nebo se zvětši kapacitu. Pá M

Mirku, tobě jsem to taky poslala a zase mně to cosi háže. Asi máš nějaký protivirový program a ten to nepustí dál??? Nebo nevím, nemůžu to přeluštit.

Jinak všem co mně poslali fotky a neodepsala jsem ale i ostatním se ozvu večer. Mám už v tom binec a málo času abych to studovala. Takže kdo ještě nemá Andri a mně a chcete, tak napište sem. Adresy většinou mám. Dostala jsem fotky od Dáši,Bláni,Andrejky, Majulky,Jíři,Jany,Lindy.Nic jiného mi nedošlo-pro orientaci. Ozvu se večer. M
Mirka, 30.05.2007 15:11:40, IP: ***.***.158.226, #9256
Jo a ještě bych zapomněla Luciáška. M
Mirka, 30.05.2007 15:12:36, IP: ***.***.158.226, #9257
Jo a ještě bych zapomněla Luciáška. M
Mirek pro Mirku, 30.05.2007 15:21:34, IP: ***.***.60.3, #9258
Toho si nevšímej, že ti to něco píše. To se netýká e-mailu ale pouze přeposlání na mobil. Došlo mi od tebe vše. Dokonce dvakrát. Ahoj Mirek
Jana, 30.05.2007 17:58:34, IP: ***.***.28.210, #9264
Ahoj Andry,tak tvoje foto už mám,poslala mi je Mirka.Jsi moc simpatiská,takovej příjemnej človíček.Díky ty za komplimenty ale mysslím že přeháníš.Ty fotky jsou z lonska,naté z dovolené jsem už trochu panikařila a ta druhá na podzim a to už bylo horší,připadám si že jsem tím vším nějak "zestárla".Co se tu chystá za akci,ve středu republiky?
Mirka, 30.05.2007 20:19:20, IP: ***.***.237.38, #9266
Ahoj všichni, tak manžel jde zítra na operaci. Něco se jim tam nezdá, CT se jim nepovedlo, tak se tam raději endoskopicky podívají.
S těma fotkama je to akce kulový blesk. Jsem teď strašně rozsoustředěná, z domu to nemůžu posílat , mám pomalý počítač. V práci kradu chvilky, mám moc práce a pak v tom mám guláš.A to ještě přeposílám Andrejčiny fotky. Zítra budu sama doma, tak si všechny fotky v klidu prohlídnu.

ALI-moc ti přeji tvoje "štěstí" a jsem ráda, že tak funguješ. Už dávno jsi měla zvednout AD. Půlka není nic.
BLANI-jsem ráda, že jsi to zdárně vyřešila se zubem a napiš jestli ti dali antibiotika. Na dálku těžko radit, záleží na stavu a to by měl posoudit oš.doktor.Zítra písnu na mail.

ANDRI, já jsem věděla, že nejsi ořezko a že to zvládneš, to já poznám.A s tou autoš.jsi borec,na to já jsem se nikdy nezmotala. Jestli těm zvířátkům nekoupíš alespoň plavací kolo, tak té Kubišce fakt napíši. Ale vážně-vím, že toho máš moc ale buď na ně opatrnější. Jsou to taky tvorečci boží. Zítra taky odepíši na mail.

Dáši, moc zdravím, děkuji za přání manželovi a napiš jak jsi dopadla se zubem.

Apple, jsi dobrá, že máš takové odhodlání to dotáhnout do konce s Coaxilem. Jana má pravdu, že když něco nesedne, má se zkoušet dál ale ty jsi toho už vyzkoušela dost, ne? Vydrž teď, když je to pozvolné, bude to trvat až 2 měsíce ale stojí to zato. Fotky Andri a mně jsem poslala už podruhé. Došly? Pošli také. Dík.

Jani, děkuji za fotku. Dostala jsem jednu i když píšeš víc. Jsi výrazná, pěkná holka. Tuším, že tobě jsem ještě Andri a sebe neposlala? Když tak zítra ráno napravím.

Majulko, tobě taky dík a můžeš se taky zařadit do galerie "panikářských" kocourů, jako ostatní. Jste všechny pěkný mladý kočky, jenom já mezi vámi jediná stará bába. Ale já to přežiji. Taky jsem byla mladá a mentálně se cítím "stará" jako vy. Přítel sympaťák a "děcko" moc miloučké. Taky bych chtěla psa ale manžel je alergik.

Jiřo, to je smola s těma prsama. Stává se to vyjímečně i u nás . Měla jsi smolu. Tvé fotky dorazily. Jste fajn rodinka. Holky bezva, manžel taky, kočičky miloučký. Pořád jsem studovala, jestli jsou to dvě nebo každá jiná.Bufík taky sympaťák. Domeček a zahrádka pěkná.Poslala jsem ti Andr. i sebe ale přišlo to zpět, že máš plnou poštu a nevejde se to.

Lindo, díky za fotky, jsi taky moc šikovná a klučíky máš kouzelné. Páč jsem od fochu a sama křivozubka, oceňuji tvůj výstavní chrup.Tobě jsem tuším taky fotky neposlala, ani Andrejku?? Když tak zítra ráno.

Mirku, tobě jsem to taky posílala dvakrát a ty jsi psal napřed, že ti to nedošlo. A teď, že dvakrát. Ale jestli jsi to nezpletl, přeposílala jsem ti Andreu. Už teď budeme mít snad všichni fotky všech a budeme se moct věnovat panické poruše. Ale je to dobrý, že si člověk vybaví obličej , komu vlastně píše. Pošli taky něco.

Luciášku, zdravím taky tebe, i když teď nemám nit co jsem ti chtěla napsat a kdybych klikla dopředu a toto celé mně zmizelo, tak by mně kleplo.
Tak ještě jednou všechny zdravím a doufám, že jsem na nikoho nezapomněla, to by mi bylo líto ale jsem už v těchto rušných dnech úplně mimo. Ale příští týden už by se to mělo v práci zklidnit, tak se snad dám dokopy. Ale takový kalup doporučuji na PP, nemám na ni ani pomyšlení. M
Mirka, 30.05.2007 20:33:19, IP: ***.***.237.38, #9267
Marti, tobě taky děkuji za podporu ohledně muže a někdy napiš jak je tobě a taky jestli brácha je na tom líp.

Majči, jak jsi psala o výtahu, tak jsem se musela smát, protože já jsem před dvouma rokama šlapala v Bohunické nemocnici za tchyní do 12 posch. Je tam ten ocelový výtah, co za tebou zaklapnr jak víko od rakve. A to pořád jezdíš nahoru a dolů , jak si to kdo namačká.

Míšo , tvé mamivnce přeji brzké uzdravení.

Zdravím i princeznu Jasněnku a jdu čučet na "bednu" M
Jirina, 30.05.2007 20:42:58, IP: ***.***.238.58, #9269
Jani díky za fotky jsi kočka hned je to veselejší.
Mirka, 30.05.2007 20:55:46, IP: ***.***.237.38, #9270
Jiři, já tedy nevím , proč ti to nedošlo. možná proto, že Jana posílá fotku jen jednu a ta se ti tam vejde. A já a Andri máme těch fotek víc a ono se ti to nevejde doi schránky. Zkus něco vymazat. Jestli tam už nemáš moc mailů nebo dcery. Zkusím ještě zítra ráno ale nevím Pá!
Luciáš, 30.05.2007 21:15:36, IP: ***.***.76.199, #9274
Ahoj Miru,tak doufám,že to nebude nic závažného a bude ruka dobrá,tak držím pěstičky,zatím pa a klidnou noc pokud možno
Apple, 30.05.2007 22:00:25, IP: ***.***.14.147, #9278
Ahoj holkýýý a klucííí :-)
Chtěla bych všem mooc a moooc poděkovat za mejlíky a za fotky v nich ... vypadáte všechny krásně a vůbec ne jako nemocný ... na to vypadáte moc dobře :-))
Tobě jsem Miru psala už do mejlu, že manželovi držím palečky, aby to dobře dopadlo a ty se moc nehoň :-)
Já teď trochu nestíhám, nějaký věci se u mě změnily, od UT jsem nalítala 1100km ... nevím jestli je to dobře, jsem děsně unavená,ale nebylo zbytí .. uvidím co bude dál.
Všem krásnou a dobrou nebo krásný ráno, podle toho, kdy tohle budete číst.
Jana , 30.05.2007 22:34:50, IP: ***.***.28.210, #9282
Miry,máš pravdu,na tu druhou jsem nějak zapoměla,ale už jsem to napravila.
Jana , 30.05.2007 22:43:30, IP: ***.***.28.210, #9285
Miry,ty Andreiny fotky mi došly,tak jak budeš mít čas tak pošly ještě svoje.Díky

Jiři,taky mi pošly prosím foto.Myslela jsem,že jsem to psala do mailu,ale asi se to tam neukázalo.Děkuji moc. Mějte se všichni mooooooc pěkně a zase na značkách!!!
Andrea, 30.05.2007 22:49:42, IP: ***.***.187.55, #9286
Ahoj holky, dnes se mi vůbec nedařilo uspat prcky, tak jsem se sem dřív nedostala. Miry promin, koukám, že jsem tě svýma fotkama trochu zaměstnala.Morče s králíkem už mám nastěhovaný v kuchyni,měla jsem z toho pěknej šok, nevěřila bych, že může tolik napršet.Takže můžeš být v klidu, to bylo moc i na mě. Jinak jsem ráda, že je vám všem líp,vypadá to, že ta začáteční krize už je za vama. Apple se rozlítala, o Alči ani nemluvím. Holky dobrou, nějak mi to nemyslí, ozvu se ráno. Všem krásné sny!!!!
        Předchozí   1 .. 108109110111112113114 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.