Diskuse - "Panikářky"
Marta , 28.05.2007 13:46:44, IP: ***.***.139.25, #9135Zdravím všechny, chci jen připomenout dnes na ct 2 je zrovna porad exit a téma o stresu tak kdo by mel cas a chut..jinak vsem preji pokud mozno do dalsiho tydne hezké dny bez PP.Marta
Apple, 28.05.2007 14:02:19, IP: ***.***.14.147, #9136Ahoj holky,
takže u mě konečná, pořád je mi mizerně, denně PP,léky asi nedělají to co by měly, protože po 5 a půl týdne by se to asi mělo ukázat. Mudr. říká trpělivost, ale žijte s tím, že den co den Vám něco je ... ? Vy tomu rozumíte, mé okolí ne, už mu došla se mnou trpělivost ..... Ještě nevím co budu dělat, ale mám chuť nedělat nic. Vykopat kopku a tak počkat ....... Vám všem krásnej den bez PP ....
Apple, 28.05.2007 14:03:08, IP: ***.***.14.147, #9137Mirkoooooooooooooooooooooooo,
su i**ot .. na konci toho e-maili je samo cz ne cy .. omlouvám se
majulka, 28.05.2007 14:31:44, IP: ***.***.52.170, #9138Ahoj Applíku,hele nedaj se,tak zajdi za doktorem a řekni mu,jak se cítíš,aspon malé zlepšení by tam fakt už být mělo.A nepozoruješ ani chvílema zlepšení?mě bylo třeba 3h dost špatně,pak 4h dobře a ted se to už asi prodlužuje,teda doufám ....potřebovala bys něčím zaměstnat,co odvede pozornost,vid?držím ti palečky,at už je lípppppp Aplí .-)
Majka, 28.05.2007 15:59:55, IP: ***.***.6.181, #9145Ahoj Andri,ty už tady asi podle času nebudeš,já nemůžu do výtahu od té doby,co jsem čekala první dceru.Doktorka byla ve třetím patře a já to chodila pěšky a ona mě jednou říká,já to nechápu,vy se k nám bojíte?Vy vždycky,jak přijdete a změříme vám tlak hned,tak ho máte vyšší,no a já jí řekla,že chodím pěšky a ona se málem zkácela ze židle.Ale mě se ve výtahu nikdy nic nestalo,já jsem si jenom tak něco namyslela.Podhradí taky znám a Lančovskou zátoku,mám to tam ráda.Jezdívali jsme tam k pratetě,naši tam ještě občas jezdí,teta už je stará, ted to má její syn.Vranov nad dyjí,taky super.Tak zase pa,není to semnou nic moc,ted na mě došlo i něco střevního,tak nevím,to je asi všechno k těm nervům.SOS budu volat asi zase v noci,už se na to cítím.Tak pa,pa Majka
Jiřina, 28.05.2007 18:27:28, IP: ***.***.238.58, #9150Ahoj, zdravím všechny.Chvilku jsem tady nebyla.Neměla jsem čas všechno pročítat.snažím se si vymýšlet co nejvíce práce.Manžel se mi směje,že jsem 3roky nebyla schopná udělat pleše ani zahrádku a ted to chci servat za měsíc.Nevím,kde se ten elán najednou vzal,ale nemám ani potřebu spat.Chodívám kolem půlnoci a ráno už jsem vzhůru o 7.Možná to taky není dobře.Naposled jsem psala jaký jsem měla ten záchvat ,ale za 2 dny zase v pohodě.Jinak jsem taky zahlídla něco o mailech a fotkách můžu se přidat?Zatím vás všechny moc zdravím a přeji těm co není nejlíp at se s toho brzy vyhrabou. Mám vás všechny moc ráda a myslím na vás.
Alča, 28.05.2007 18:30:16, IP: ***.***.32.254, #9151Krásný den všem. Lindo určitě bys to zvládla ten Petřín,když jsem to dala já se svou kondičkou:))ale je fakt že to hodně dělá to,že jsem tam byla s Davidem,samotnou by mě to ani nenapadlo.Miri bomba to snad je,kdyby to tak chtělo vydžet,es jen málo, občas se mi zamotá hlava ale nepanikařím, a tenhle týden v pátek pojedu po čtrnácti dnech domů k našim což je snad poprvé co jsem takhle dlouhou pryč:))a ani nemám potřebu se tam třeba zítra jet podívat nebo tak.Ten tlak je dnes divnej, jsem uklízela a teď tu sedím a je mi divně....Zítra má pršet tak to bude ono no:)Jinak doufám,že teď se mi bude dařit taky dobře protože se s Davidem nejmíň tři týdny neuvidíme:( Tak zatím pa a prosím tě Miri až budeš posílat Andrejce ty fota pošleš mi je teda taky??Adresu jsem psala už předtím.Děkuji
Pier, 28.05.2007 18:33:44, IP: ***.***.4.96, #9153Ahoj holky,dlouho jsem nepsal ,moc vás všechny zdravím já jsem docela v pohodě a přeji to i vám :Ahoj Mirko ,Blani ,Jani ,Hani ,Mixi ,Dáši ,Dáši ,Apple ,Majko ,Světluško ...noprostě nám všem .DRŽTE SE
Mirka, 28.05.2007 21:10:21, IP: ***.***.237.38, #9158Dívám se, že to mám nějaký poskákaný, nevím ,čím to je.
A ještě moc zdravím Piera. Je fajn, že jsi si na nás vzpomněl a nezpychl. Ať je ti pořád tak dobře. Moc ti přeji, že jsi kápl na správná AD. Měj se a někdy dej zase vědět!! M
majulka, 28.05.2007 21:47:27, IP: ***.***.52.170, #9162Ahoj Miru,na mě si taky manžel otevřel hubu,ale to tak,že hodně :-( docela jsem koukala,co z něj leze a je mi z toho smutno.Všichni říkaj,proč s ním jsem a po té hádce to nevím ani já!smutná bilance...sice se omluvil,ale někdy řeknou něco,co bolí dlouho.No nic,nebudu s tím otravovat,zítra snad bude líp.Tak papa a hodně sil pro nás všechny.papa M
Alča, 28.05.2007 21:53:29, IP: ***.***.32.254, #9163ahoj ještě jednou. Andrejko teď jsem teprve četla příspěvky z minulých dní, vy se budete stěhovat do Rakouska?Doufám,že ti už líp,moc bych ti to přála,taková fajn baba se přece nebude pořád trápit:)Miri a Apple,co jste tu psaly o srazu?Já něco nečetla?No jsem holt žesnká zvědavá:)Tak se mějte fajnově,pa:)
Jana , 28.05.2007 22:37:50, IP: ***.***.28.210, #9165Ahoj Miry,až ted jsem se dostala k počítači a čtu havárku tvého muže na kole.Já mám doma něco podobného.Patr je blázen do hor.kola,když nepočítám odřeniny,to bych se asi nedopocítala,tak nás potkala srážka se stromem,z toho byla zlomená kůstka u palce,ale tak blbě,že měl sádru až k loktu.Pak jsem jednou otevřela dveře a jenom mi zahlásil "jedeme na pohotovost",tekla z něj krev,roztrhl si ucho o kamen když vyhýbal síti,takže to bylo na ORL na šití.Takže u nás je co se kola týče taky veselo.
Jana , 28.05.2007 22:47:26, IP: ***.***.28.210, #9166Ahojky Andry,na mail jsem ti poslal foto,tak na to mrkni.papa
Blanka, 29.05.2007 8:22:32, IP: ***.***.57.226, #9167Ahoj Piere! Tak to je moc fajn, že je ti dobře!!! Říkaly jsme ti to s holkama, že bude fajn! Tak se drž, užívej sluníčka a někdy zase napiš. Zdarec B.
Blanka, 29.05.2007 8:27:54, IP: ***.***.57.226, #9168Čau Lucíku! Zub už je celkem v poho, otok taky skoro pryč, ale ještě musím chodit na výměny těch drenů. Nejlepší je, že já k zubaři chodím stále a velmi pravidelně, takže i nezanedbané zuby můžou udělat pěknou paseku. Jinak, děvče, klobouk dolů, jsi moc šikovná a hezká holka. Včera jsem koukala na fotky!! Tak nějak jsem si tě představovala!! Tak já jdu pracovat. Zase písnu.Zatím papa B.