Diskuse - "Panikářky"
Jasněnka, 05.06.2007 13:18:44, IP: ***.***.8.235, #9625Ahojky, po delší době píši. Zrovna dnes mi je nějak divně.Byla jsem služebně ve městě a mám divný tlak v hlavě a celkově se cítím dnes na omdlení nejlépe jít si lehnout.
O víkendu jsem byla na semináři zdravého vaření a v neděli jsem byla v Pardubicích na leteckém dnu. Ten seminář byl super a jsem nadšená pro změnu vaření, zatím teda pro sebe, protože manžel a dcera by to se zásady nejedli. V pardubicích bylo fajn, ale z koukání do oblak mě začala bolet hlava a oči.
Zkouším pročítat Vaše příspěvky, ale musím několikrát, protože se ztratím ve jménech a mám v tom zmatek.Jste pilné včeličky a já se teď flákala.
Přeji Vám všem krásný den, opatrujte se!
Blanka, 05.06.2007 13:37:21, IP: ***.***.57.226, #9629Čau holky! Teda, než jsem si přečetla tu hromadu příspěvků, tak je hoďka v tahu.Jste obrovské pisatelky!! Zdravím všechny a hlavně ty, o kterých vím, jak vypadají (Andri, Apple, Dáša a Luciášek).
Lucíku, ty jsi se kam ztratila? Nebo čteš jako já a nepíšeš, co?
Miroušku, tobě písnu mejla, to je na dlouho a asi bych to tady zahltila.
Jinak všem držím palečky v léčbě a kráááásné dny!!! Pa B.
Dáša, 05.06.2007 14:27:17, IP: ***.***.96.14, #9631Ahoj Miri a holky, moc vás zdravím. Tak jsem včera byla po měsíci zase na kontrole u doktora - psychiatra. Dostala jsem pochvalu, jaký dělám pokrok, že už zvládám spoustu věcí sama. Tak jsem mu ale řekla, že cítím jistotu v lécích, že mám podvědomě strach, že když je přestanu brát, tak se to všechno vrátí. Zatím mám dál pokračovat v těch situacích-vystavovat se jim, dýchat a tu Lysanxii-benzodiazepin mám teď v kapkách. Každý týden mám snižovat o jednu kapku. Začínám na dvaceti, což je jakoby těch 10 mg léku, co jsem brala teď několik měsíců. A každý týden uberu jednu kapku. Tak uvidíme. Jinak v Zoloftu dál pokračuju, říkal, že není kam spěchat. Dnes jdu zase k neurologovi kvůli migrénám, ty se ale hodně snížením toho Zoloftu zlepšily. Tak doktor bude mít určitě radost :-). Tak se opatrujte všechny. Miri, jsem moc ráda, že manželovi ta operace dobře dopadla a že už je doma. Držte se všichni. Pá. Dáša
Dáša, 05.06.2007 14:30:29, IP: ***.***.96.14, #9632Ahoj Apple, doufám, že se vrátíš v pořádku z Hradiště. To je trochu můj kraj, já pocházím z Kyjova-taky jižní Morava :-). Určitě pak napiš, jak to proběhlo a jak ti je. Papá. Dáša
Dáša, 05.06.2007 14:37:00, IP: ***.***.96.14, #9633Ahoj Mimi, moc tě zdravím. Já žiju také v cizí zemi. Provdala jsem se do Francie. Zatím nemám děti, ale mám úžasného manžela. Mám velké štěstí, že ač nikdy on sám ty stavy nezažil, snaží se mě podporovat jak to jde. Já jsem ve Francii necelý rok. Panikou jsem trpěla už v Česku, rok se léčila, po roce léky vysadila a po půl roce jsem se do těchto stavů dostala znovu. Lékaře jsem musela vyhledat i tady. Znovu beru léky, zhruba pět měsíců a je to zase o moc lepší. Já beru Zoloft, ten mi sedí a jako podpůrný lék ještě Lysanxii. Věřím, že to s miminkem musí být o hodně těžší, to všechno zvládat. Je dobře, že jsi našla lék, který ti snad už teď vyhovuje. Určitě dál pokračuj v léčbě a bude to lepší. Posílám pozdravení a opatruj se. Dáša
Edith, 05.06.2007 15:03:42, IP: ***.***.166.25, #9634Tak moc děkuji,ten Neurol mám teda brát ráno protože bývám dost nervózní a zatím bych to bez něj asi nezvládla.Uvidíme jak to zabere doufám,že mi to pomůže budu informovat a oísat si s váma.
Edith, 05.06.2007 15:06:15, IP: ***.***.166.25, #9635Mám to otočené já s PC dost bojuji, tak se vám všem omlouvám co si myslíte,že jsem asi mimo.Mám tu pořáde nějakého permoníka co mi krade nebo přidává písmenka.Zatím Ahojky večer sem zase juknu.
Jiřina, 05.06.2007 17:15:47, IP: ***.***.238.58, #9637Ahoj koťátka moje ,tak jsem po dlouhé době byla v Jihlavě autobusem,a na nádraží mě to přepadlo.Nevěděla jsem jestli sebou plesknu nebo ne ,naštěstí přišla známá tak jsme se dali do řeči a ono to jaksi samo zase zmizelo tak sem ráda,že jsem zase jednou zvítězila.mějte se fajn a bojujte.Já jsem jak nějakej proletář.
Jiřina, 05.06.2007 17:24:43, IP: ***.***.238.58, #9638Ahoj Mimi,chtěla jsem ti napsat,že to co jsi popisovala jsme si tady asi zažili všichni.Ten strach s toho co bude,ty pohotovosti,jakoby srdeční záchvaty atd. atd.Mě osobně hodně pomáhá práce prostě dělám co se dá jednou venku ,když to nejde tom tek si vymyslím přestavbu pokoje a hned jsi myšlenkama jinde a nemám čas dumat co mě kde bolí nebo,že nemůžu dychat.prostě přemíšlím o čem se dá .Každý,ale musi najít sám co mu vyhovuje.Když mi tady ze začátku holky radili co a jak tak jsem si taky říkala to nezvládnu.Ale dnes jsem přesvědčená,že každý má v sobě ten pud který ho nakonec povede tou správnou cesto.Přeji ti moc at tu svou cestu brzy najdeš a je ti líp.Ahoj Jířa.
Jiřina, 05.06.2007 17:50:48, IP: ***.***.238.58, #9641Miruš tak mi to nedalo a jela jsem k tomu doktorovi hned dneska.Vůbec nebyl naštvanej naopak to vzal tak,že je rád když někdo řekne svůj názor.Vzal mi s toho ty stěry.Byl to trošku sice problém,protože ted už to mám zase zavřený,ale něcose zadařilo.Ale prýje to opravdu tak jak říkal,protože kdyby tam byl nějaký ten baciltak to prý by byla jiná mela.To prej by kolem mě jinak skákal.On my ukazoval i obrázky jak se to dělalo.Vysvětlil mi ,že jak tam museli odřezat tu kůžia vlastně to zašili dovnitř tak se tam tvoří ty jeko by jak já říkám ty uhry.Ají mi ukazoval fotky jak vypadá to kdyš je tan stafylokok a jak to vypadá když jsou ty cisty.A musím říct,že to opravdu vypadá tak jak to mám já.Tak doufejme,že má pravdu.Toho 12 mám přijít a uvidí se jak to bude vypadat.Kdyby tam byl nějaký ten bacil tak by se to přeléčilo a jinak ,že je potřeba dostat ven to ložisko.On to pak přirovnával k těm uhrákům taky a povídal,že když zůstane kořínek tak se to dělá taky pořád dokola.Já jsem ti totiž zapoměla napsat,že se mi to odvírá pořád na jednom místě.To asi byla chyba viď.Na tu dovolenou mi taky doporučil at jedu Prý si myslí,že mi to tam udělá dobře.Tak to je tak zhruba v kostce vše.Jo a musím se pochlubit, že jsem si dnes koupila první podprsenku po té operaci má z ní takovou radost je to úplně něco jiného než předtí.Do ted jsem nosila jen ty lambády.Ještě si musím koupit nové plavky.Samé výdaje.Tak se měj a ještě jednou ti moc děkuji.
Majka, 05.06.2007 18:09:57, IP: ***.***.6.181, #9644čau Miri,no moc dobře mě ještě není,pořád se v tom nějaj plácám a hledám problémy tam,kde nejsou.Ted se dcera rozešla s klukem,se kterým chodila rok,byl u nás jak doma,mě docela přirostl k srdci a tak mám zase důvod bulit.Je mě to strašně líto a zatím se s tím nemůžu nějak srovnat.Jinak jsem tady s váma jak je to jen možný,jenom se nezapojuju.O zvířátkách mám v záloze jednu fakt dobrou,,jen čekám na vhodnou chvíli.Možná večer.Pa,pa
Majka, 05.06.2007 18:16:01, IP: ***.***.6.181, #9647Jo a ještě nemůžu mluvit,něco mě sedlo na hlasivky a tak prý je doma konečně ticho,já jenom sípu a šeptám,je to docela komický.Tak pa.
Alča, 05.06.2007 18:25:47, IP: ***.***.32.254, #9650Ahoj všem.Miruško mail mi dorazil ale bez přílohy:( Jinak se mi vrátily es ne moc ale jo a já vím proč - o víkendu mě čekají "moje"dny a bude to tím.Někdo tady myslím psal o měření nějaké hladiny hormonů nebo tak,třeba to s tím souvisí,ale nevím kdo a kdy by mi takové vyš. udělal.Jinak dnes mi dopoledne bylo hrozně,na zvracení-úplně jsem cítila jak mě tlačí žaladek a bylo mi na omdlení tak nevím.Asi se taky měnil tlak-má být tepleji.Tak to všem kterým nebylo dnes dobře,že to bylo určitě počasím:))) tak zatím ještě sem pak juknu
Petra, 05.06.2007 19:29:37, IP: ***.***.139.201, #9653Tak mám zpět svůj Cipralex, zašla sem dneska za psychiatrem, na obvoďáka a jeho rozpočet se můžu......... Musím zaklepat, že mi je lépe, hlavně odpo mi už nebývá tak špatně a zmizel i ten strach a tendence se pořád kontrolovat.
Jinak Aluš, dneska sem byla ráno s mamkou na cholesterol a primářka se prý úplně motala, červená v obličeji a pořád říkala že je nějak dusno a že nemůže dýchat. No přestali ordinovat a sestra ji šla rychle změřit tlak. Takže dneska bylo opravdu něco ve vzduchu.
Mějte se krásně a díky moc za rady
Luciáš, 05.06.2007 20:06:13, IP: ***.***.76.199, #9654Ahoj Blaníkůůů,zrovna jsem chtěla písnout kde jsi,ale koukám,že jsme natom stejně:-))),příspěvky čtu,ale jaksi se nebylo kam zapojit čéčé,nechtěla jsem děvčatům narušovat debatu:-))) a jak je?