Diskuse - "Panikářky"
Dáša, 06.06.2007 14:01:15, IP: ***.***.124.143, #9714Ahoj Šárko, to je mi moc líto, že se ti stavy tak zhoršily. Uvidíš, jak dopadneš u psychiatričky dneska. Snad se na něčem dobrém dohodnete. Možná to bude chtít nějaké léky, než se to zase zklidní.
Dávej na sebe pozor a teď ještě nějak přežít ty dvě hodinky do konce pracovní doby.
Myslím na tebe. Dáša
Dáša, 06.06.2007 14:03:35, IP: ***.***.124.143, #9716Ahoj Jasněnko a co to bylo za alternativní metodu? Já kdysi byla u jednoho doktora, který podle bodů na ruce zjišťoval, kde v těle je problém. Snad bude mít tvoje OL pochopení a nasadí nějakou léčbu. Opatruj se. Dáša
Míša, 06.06.2007 14:04:53, IP: ***.***.209.84, #9717Ahoj všichni,Jasněnko volala jsi tý doktorce?Já taky zkoušela alternativní medicínu,dopadla jsem jako Ty.Snad žádný orgán podle této metody nemám v pořádku.Tenkrát mi dali nějaké kapky,já vyplázla skoro 1000,- a nic se nezměnilo.Samozřejmě,že odběry byly v pořádku.Já jsem ohledně této medicíny spíše skeptik,tenkrát jsem si říkala,že za zkoušku nic nedám,ale teď už bych tam nešla.Ale nechci tě zrazovat,jenom píšu svůj názor.
Tak se mějte krásně.Jak na vás působí to sluníčko?U mě hrůza!AHOJ.
Dáša, 06.06.2007 14:05:45, IP: ***.***.124.143, #9718Ahoj Apple, jsem ráda, že jsi se včera dobře vrátila z Hradiště. Věřím, že na sobě pracuješ, jak se dá. Takové ježdění téměř každý den musí být hodně vyčerpávající. A je fajn, že chceš ještě zkusit ten Coaxil. Uvidíš, jak to bude dál probíhat. Dávej taky na sebe pozor. Dáša
Edith, 06.06.2007 14:19:25, IP: ***.***.166.25, #9719Ahojky holky,tak jak to tady čtu tak to teda nevím zda se z toho dostanu.Vypadáto,že tyto stavy se léčí x let a více než pravděpodobné,že se to vše vrátí.Mám z toho teda pěknej strach.Mě když to chytlo,tak jsem nemohla dýchat,celá jsem se klepala děsně mi bušilo srdce a myslela jsem si že snad umřu.Tedˇkdyž mě to veme,tak mi buší srdce brní mě ruka i noha a připadám si jak když nemám svaly.
Tedˇhodím sprchu a pujdi s pejskem na louku jdu se testnou kam dojdu,ale nebudu to přehánět pěkně tam pere sluníčko.
Všechny tu moc zdravím a přeji nám všem aby nám bylo co nejlépe.
Tak zatím Ahojky
Linda, 06.06.2007 14:40:17, IP: ***.***.207.2, #9721Ahojky všem!Jak tak čtu ty naše příspěvky, jsou veskrze negativní.Asi něco na tom počasí bude nebo nevím.Vesměs jsme si všechny stěžovaly na zhoršení.Já jsem šla odpoledne uspat svého syna a chytly mě hrozně a nepříjemné pocity -bušení srdce, tlaky a bolest hlavy.A já se tak těšila,že si schrupnu a nakonec jsem toužebně očekávala až syn usne a já budu moci vstát.Tak jsem se šla odreagovat za vámi.Je to trochu lepší,ale žádná sláva.A to jsem si hrdinka myslela,že to zvládnu sama bez lékařské pomoci.Ještě jsem totiž nikde nebyla a nic neberu.Jenže mě se k toktorovi moc nechce.Naše město není tak velké a já má strach, že na mě lidé budou koukat jako na blázna.Všechny vás pozdravuju a brzy se sem zase juknu.Pa
Linda, 06.06.2007 14:42:52, IP: ***.***.207.2, #9724Ahojky všem!Jak tak čtu ty naše příspěvky, jsou veskrze negativní.Asi něco na tom počasí bude nebo nevím.Vesměs jsme si všechny stěžovaly na zhoršení.Já jsem šla odpoledne uspat svého syna a chytly mě hrozně a nepříjemné pocity -bušení srdce, tlaky a bolest hlavy.A já se tak těšila,že si schrupnu a nakonec jsem toužebně očekávala až syn usne a já budu moci vstát.Tak jsem se šla odreagovat za vámi.Je to trochu lepší,ale žádná sláva.A to jsem si hrdinka myslela,že to zvládnu sama bez lékařské pomoci.Ještě jsem totiž nikde nebyla a nic neberu.Jenže mě se k toktorovi moc nechce.Naše město není tak velké a já má strach, že na mě lidé budou koukat jako na blázna.Všechny vás pozdravuju a brzy se sem zase juknu.Pa
Linda, 06.06.2007 14:43:38, IP: ***.***.207.2, #9725Ahojky všem!Jak tak čtu ty naše příspěvky, jsou veskrze negativní.Asi něco na tom počasí bude nebo nevím.Vesměs jsme si všechny stěžovaly na zhoršení.Já jsem šla odpoledne uspat svého syna a chytly mě hrozně a nepříjemné pocity -bušení srdce, tlaky a bolest hlavy.A já se tak těšila,že si schrupnu a nakonec jsem toužebně očekávala až syn usne a já budu moci vstát.Tak jsem se šla odreagovat za vámi.Je to trochu lepší,ale žádná sláva.A to jsem si hrdinka myslela,že to zvládnu sama bez lékařské pomoci.Ještě jsem totiž nikde nebyla a nic neberu.Jenže mě se k toktorovi moc nechce.Naše město není tak velké a já má strach, že na mě lidé budou koukat jako na blázna.Všechny vás pozdravuju a brzy se sem zase juknu.Pa
Šárka, 06.06.2007 14:54:10, IP: ***.***.200.201, #9729Ahoj Dáši a všichni....Mám Vás moc ráda,jste prostě nejskvělejší rodina...Protože se dokážeme pochopit.Docela to utíká..Doktor z ára mi včera zakázal kouřit a černou kávu...Ještě jsem si nezapálila....protože stav stále doznívá a já jsem tak znechucená,že nemám ani chuť.Uvidím,jak to zvládnu....Tak pa a zítra písnu....
Andrea, 06.06.2007 15:50:44, IP: ***.***.187.55, #9733Ahoj Šárinko, a co ti prosím tě píchaly? Napiš, co budeš mít za AD!
Andrea, 06.06.2007 16:02:33, IP: ***.***.187.55, #9734Ahoj holky, tak čtu, že nás zase přibilo, je to hrůza, co nás je. Večer si sednu, a napíšu každé zvlášt, je na co reagovat. Nějak ted doma nezvládám, tak jak bych si představovala, takže nemůžu vysedávat u počítače, než se ohlídnu, mám rozebraný byt na součástky. Tak všem pozdrav a držte se, bude líp!!!
anna, 06.06.2007 17:37:50, IP: ***.***.4.62, #9738ahoj Dášo jsem objednana na pristi tyden k lekari.ja myslela ze to zvladnu ale vymyka se mi to z rukou a taky sem nechtela pred manzelem ale vidim ze nemam jine vychodisko.Ste tady jediny kdo me tu pochopi ja nechapu proc je muj muz takovy ale na druhou stranu si myslim ze je to pro nej take tezke.byla sem rano u doktora protoze mi bylo strasne zle a tak mi pichnul injekci - apaurin a je to ted uz lepsi.snad se to zase nevrati.a jak je tobe?
Mirka, 06.06.2007 18:13:15, IP: ***.***.237.38, #9739Ahoj holky, tak manžel trochu sešteloval počítač ale znovu mně to nevzalo příspěvek, tak zkouším znovu. Je mi moc líto, že je vám tak blbě.Ale asi to fakt souvisí s tím počasím. Ale i když jsem tak mrkla na ty naše příspěvky tak ten tlak je pro nás blbý každou chvíli. Tak se moc držte a ať je líp!! A všechny vás moc zdravím.
Pořád čekám, že vy co jsem jim posílala fotky Andrejky a napsala tam ze srandy, že je to Jan ČEnský, její první muž budete reagovat a vy nic. Je to samozřejmně recese, je to shodou okolnosti známý jejího muže ale opravdu to Čenský je.
Tak doufám, že mi to tentokrát počítač vezme nebo mně klepne. M
Edith, 06.06.2007 19:20:12, IP: ***.***.166.25, #9742Ahojky,z lidí si nic neděl,prostě ten kdo to nezažije to nukdy nepochopí a k tomu dr. si koukej dojít dokud je čas,než Tě opravdu chytne nějakej velkej kolaps.Taky jsem byla hrdinka a nakonec jsem skončila na pohotovosti a od té doby marodím a bude to už dva měsíce.Eda
Edith , 06.06.2007 19:25:55, IP: ***.***.166.25, #9743Zdareček všem zde,tak jsem byla venčit toho pejska a taky mě chytlo bušení srdce.Šla jsem pomalu jak šnek a snažila jsem se zhluboka dýchat.Mobila mám samozřejmě pořáde při sobě abych si případně mohla přivolat záchranu.
Když mne to chytlo a viděl mě přítel,tak byl ze mě docela v šoku.Když mu popisuji své stavy,tak na mě nechápavě kouká.Snaži se to tak nějak tolerovat a je fakt,že dokud si to sám neprožije nikdy to nepochopí a ruku na srdce todle ani nikomu nepřeji.Tak zatím Zdareček jdu čučet na tel.noviny.