Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

anna, 07.06.2007 20:32:37, IP: ***.***.4.62, #9819
dekuiji za odpoved ja jsem se jen ptala jestli je narok.ja ji take nemam doktor me chtel poslat pred komisi ale ja to odmitla ja myslim ze bych se uz zahrabala upne
Alča, 07.06.2007 21:30:22, IP: ***.***.159.48, #9822
Ahoj všechny jen vás rychle pozdravím.Miri emaly mi normálně chodí.jak jsi mi naposled poslala ten mail tak on došel ale jen text žádná příloha.Tak nevím. Jinak zítra jedu navečír za Davidem do Prahy tak se mooooc těším...v sobotu slaví jeho bývalá spolubydlící narozeniny tak to bude fajn-budeme grilovat.No tak se tu mějte mooc fajn já se sem dostanu asi až v neděli večer.Tak ahojky
Edith, 07.06.2007 21:30:22, IP: ***.***.166.25, #9823
Ahojky a kampak chodíš na ty jehličky nebo teda jak se to jmenuje a jak často se tam chodí?????
Jana , 07.06.2007 21:55:26, IP: ***.***.28.210, #9825
Ahojky Jasněnko,úplně tě chápu,že chceš zkusit co se dá.Já to migrénou zkoušela taky,ale jak jsem psala nedotáhla jsem to do konce.S PP jsem to nezkoušela,mám třetí AD a zlepšolo se to,ale samozdřejmě mám i své dny že? Když se to na podzim tak vyhrotilo tak jsem s tím 14dní marodila,ale dost jsem zpěchala do práce abych se zařadila do normálního život,protže jsem se dost zavírala doma a bála se že pokud nevyjdu ven a nezačnu fungovat tak to bude ještě horčí.Můžu ti říct,že to byl teda boj.MOje šéfová si semnou užila.Potřebovala jsem něco dělat,zaměstnat ruce,hlavu abych na to nemyslela.A je pravda,že jsem narazila na cuper Mudr. je to mladej doktor a jenom ho uvidíš tak hned je ti líp a můžu se s ním bavit naprosto o vše co mě trápí.Tak at už ti zabere cokoliv,hlavně at je ti líp.Jo a foto mi porád nepřišlo!!!Měj se papa
Jana , 07.06.2007 22:01:07, IP: ***.***.28.210, #9827
Zdravím všechny,vy co stím marodíte déle než já,byly jste s tím v lázních? Já se na to ptala doktora,ale spíše ze zvědavosti a on mi řekl že se na to lázně dávají tak jsem se chtěla zeptat jestli jste je už někdo dostal.Díka a mějte se všelijka ale hlavně dobře.
Jiřina, 07.06.2007 22:01:37, IP: ***.***.238.58, #9828
Ahoj Edi,Nevím odkud jsi já jsem z Telečska. jezdím k dětské doktorce,která to studovala asi5 let přímo v Číně.Dělá to už asi13 let takže skušenosti má ona je dobrá i jako psycholog,protože základem čínské medicíny je povídání.Já k ní chodím už třetím rokem poprvé jsem k ní šla s tenisovým loktem,který my chtěli operovat.Pomací akupunktury jsem se toho zbavila.Ona dělá ušní akupunkturu, koukne na ucho a hned mi řekne jak jsem rozhozená nebo ne.Jednou jsem za ní přišla se zádama a hned mi řekla,že mám problém i vkoleně to mě v tu dobu taky boleloa ani jsem jí to neřekla a ona to poznala. Můžu to jen doporučit mám stím jen ty nejlípší zkušenosti .Vždycky my dá i nějaká homeopatika.Některé sice nemají takové účinky tak vyzkoušíme jiné dokud my nasednou. Za skoušku to stojí,ale pozor na šarlatány.Měj se faj a jestli chceš ještě něco vědět tak se ptej rádati napíšu.
Jiřina, 07.06.2007 22:10:01, IP: ***.***.238.58, #9829
Jani,o těch lázních jsem neslyšela.To musíš marodit na neschopence a nebo prostě jen tak,ale marodit.Jestli to jde tak si to necháme napsat všechny a pojedeme spolu aspoň se konečně setkáme.To by byla docela sranda.No ne.Zkusím se na to zítra zeptat psychiatričky,ale to asi píšeOl ne? Já nevím.Tak se zatím měj
Jiřina, 07.06.2007 22:13:23, IP: ***.***.238.58, #9830
Alí přeji nádherný víkend,hlavně at tě nic nechytí.Jsi bezva holka a zasloužíš to štěstíčko a hlavně hodně lásky.Tak papa a užívej si.
Jana , 07.06.2007 22:29:30, IP: ***.***.28.210, #9831
Jiři,já se na to ptala v době kdy mi nebylo zrovna nejlím a bylo mi řečeno,že je to možné ale až se dostanu z toho nejhoršího.Ale nápad,že bychom jeli všichni není marný aspon by jsme se opravdu osobně poznali.Tak se zeptej a dej vědět jas jsi dopadla.Už musím končit manžel mě vystrnadil tak dobrou a papa
JIřina , 07.06.2007 22:29:54, IP: ***.***.238.58, #9832
Ahoj Jasněnko,já mám taky Ol blba.Ale veškeré vyšetření jsem si nechala udělat.Aspon v Jihlavě jsem se domluvila,Zavolala jsem na kardiologii řekla jsem jim stručně co mám za problém a oni mě vzali bez objednání.Udělali my veškerá vyšetření co se týče srdce,tlaku,vzali my krev a dali mi na24 hod takový strojek na měření srdíčka.Už nevím jak se jmenoval.Pak my ještě ta dětská doktorka poradila at si nechám vyšetřit štítnou žlázu.Tam jsem také doporučení mít nemusela.Prostě jsem OL obešla a zařídila si to všechno sama.Myslím,že kdyby jsi šla takhle i stěma střevama tak uspěješ.Chce to jenom skusit a nebát se.Tak se do toho dej.Totiž když potom víš,že jsi zdravá a je to opravdu jenom od těch nervů tak porom ají ty záchvaty zvládáš líp.To je můj názor a vůbec ti ho nenutím. tak se opatruj. a at je ti dobře.
Mirka, 08.06.2007 6:07:57, IP: ***.***.237.38, #9842
Ahoj holky, tak s těma lázněma by to bylo super a potřebovala bych to jak koza drbání. Ale myslím, že bysme to z nich těžko vyrazili.
Jiři, tak k takové doktorce na akupunk.jako máš ty, tak bych zfleku šla.Ale ten chlap, co jsem u něho byla já,ten my ještě ke všem potížím, co jsem tenkrát měla, zmrzačil kuši, kam mně to napráskal. Vyfasoval za to fůru paněz a klapala jsem domů s ušima jak plácačky na muchy.
Jinak s těma skalničkama si na chatě taky moc ráda hraji.Mám tam 6 skalek.Ale teď až tam do toho pralesa přijedu, tak budu celý den kosit trávu , naštěstí motor.kosou. Přeci jen ti chlapi na něco jsou dobří.
Pá všem M
Mirka, 08.06.2007 6:10:47, IP: ***.***.237.38, #9843
Oprava:kuši žádnou nevlastním, myslela jsemUŠI
Jasněnka, 08.06.2007 6:56:26, IP: ***.***.8.235, #9844
Ahoj Míšo, já vím, že rakovina je svinstvo!! Moje maminka zemřela na rakovinu prsu ve svých 47letech, její sestra na rakovinu střev v 63 letech a teď strýc bojuje s rakovinou konečníku. Takže o tom vím své a cítím se bezmocná a je velmi těžké najít slova útěchy.
Věřím, že Tvá maminka je bojovnice a jen tak se nedá-držím Vám oběma pěstičky.
Já jsem p**era, chtěla jsem za paní doktorkou jít a objednat , ale nešla jsem tam a teď váhám. Určitě si bude myslet ,že jsem hypochondr a vymýšlím si blbosti. No snad se překonám.
Hezký den a ještě hezčí víkend.Ahojky
Jasněnka, 08.06.2007 7:06:27, IP: ***.***.8.235, #9845
Jani, zkouším tomu věřit a Vaše povzbuzující slovíčka mě hřejí a dodávají chuť jít dál.
O mým potížích ví jen rodina, v práci nikdo, snažím se fungovat tak aby to na mě nepoznali, protože jim nechci nic vysvětlovat.
Balzámem na to jak bych si představovala stav mezi pacientem a doktorem je pro mě Ordinace v Růžové zahradě. Kdyby každý lékař přistupoval k pacientům jako oni, bylo by vše jiné !!!
Hezký den.Ahoj Jasněnka
Jasněnka, 08.06.2007 7:16:10, IP: ***.***.8.235, #9847
Čauky Jiři, zcela s tebou souhlasím. Pokud budu vědět, že mi fyzicky nic není bude mi určité mnohem lépe a panika bude potom už jen od nervů.
Pár kroků jsem již udělala mimo doktorku, ale třeba na kolonoskopii střev se děsně bojím.Přitom vím, že mě trápí střeva a toto vyšetření je klíčové, jenže strach z něho mě stále odrazuje tam jít. Byla jsem dokonce už objednaná, ale vzdala jsem. Jak jsem již psala jsem POSERA!!!!
Mé stavy se zhoršují po přečtení odborné literatury, vím že bych to neměla dělat a přesto to dělám. A takhla je to pořád dokola.
Snažím se zaměstnávat prací na zahradě, procházkama se psem, couráním po obchodech a musím se přiznat, že někdy mám den, kdy se cítím jako před tím. Bohužel někdy mi přijde na mysl vtíravá myšlenka a je zle.
Na tento víkend se těším, má být hezky a to mě vždy potěší.
Přeji Ti hezký víkend, super opalovačku a díky.Ahoj Jasněnka
        Předchozí   1 .. 127128129130131132133 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.