Diskuse - "Panikářky"
Jiřina, 07.06.2007 10:04:32, IP: ***.***.238.58, #9783Miruš já píšu hrubky běžně ne,že bych byla tak blbá,ale člověk se soustředí na písmena a o nějakých chybách ani nepřemýšlí.Jinak už píšu z nového. Ještě uklidím čurbes a mám hotovo.Včera odpoledne jsme vzali s tchánem káru a jeli jsme kupova stůl na PC a hned jsme ho dovezli.Doma my ho dal menžel dokupy a převrtal díry vezdi na gábl.A tak jsem ve svý pracovně.Mám stoho radost sice nábytek je starý a oprýskaný,Ale to my neva hlavně,že je to moje.A mám upřímnou radost.Zaměstnává mě to a nemyslím na hlouposti.Ted ještě naznali holky,že by to chtělo změnu i unich tak se dnes pustím do Barborky a pak do Verunky a zase budu na čas v činnosti.Zatím se měj a přeji krásný den.
ANNA, 07.06.2007 10:15:33, IP: ***.***.4.62, #9785PROSIM VAS DOSTAL STE NEKDO NA TUTO PORUCHU INVALIDNI DUCHOD?
Miři, 07.06.2007 11:00:04, IP: ***.***.158.226, #9787Čau Jiři, jsi bezva šikovná kočka a z tvých příspěvků čiší optimismus, podle čeho je poznat, že AD zabírají a ty se z toho dostaneš.Mám taky vyzkoušeno, že činnost vytěsní PP. Ale nesmí to být zase přehnané , to zase potom organismus stávkuje. Ty ale určitě najdeš zlatou střední cestu. Tak se měj Jiři a zase napiš , co jsi vybudovala nového. Pá M
Jasněnka, 07.06.2007 11:02:30, IP: ***.***.8.235, #9788Ahoj Dáši, byla jsem na vyšetření na přístroji AURUM.Je to skenování celého těla.Když jsem tam viděla ty hnědé a černé body, bylo mi ouzko!! Já už zkouším vše, protože v klasické zdravotnictví jsem ztratila jaksi důvěru. Léčba spočívá v bylinkách ,ale měla bych jít ještě k lékaři pro jistotu, protože mě trápí střeva. Uvídíme. Ahoj a opatruj se.
Jasněnka, 07.06.2007 11:09:15, IP: ***.***.8.235, #9789Ahoj Míšo, byla jsem na měření pomocí přístroje AURUM. Hnědé a černé body tam byly a má nálada klesala když jsem je viděla na obrazovce. Léčba je pomocí bylinek, pojšťovna to nehradí, tak si to musím zaplatit, ale já jsem v situaci,kdy zkouším jinou cestu ne klasickou medicínu, protoža ta mě nepomohla nijak a vehnala mě do panického strachu. Stojí to prachy, ale co, peníze budou a mi nebudem.Mám velké problémy se střevy a nevím jak dál.
K psycholožce jsem ještě nevolala,trochu se bojím.
Dnes jsem se dozvěděla, že příbuzný je po operaci rakoviny a nic moc!!!!
Měj se moc hezky a ahoj
Jasněnka, 07.06.2007 11:14:49, IP: ***.***.8.235, #9790Ahoj Jani, já do toho jdu, protože už nevím jak dál. Obdivuji Vaše lékaře, kteří si s Vámi pohovoří, případně vás pošlou na EKG, RTG, zkoušky krve, SONA,.......apod. Mě doktorka nikam neposílá jen mi napsala antidepresiva a řekla ať to neřeším.
Bohužel problémy se střevy mám už půl roku a lepší to není.
Měj se hezky.Ahojky Jasněnka
Mirka, 07.06.2007 11:19:36, IP: ***.***.158.226, #9791Anno, myslím, že tady invalidku nikdo nemá ale vím, že se na to u obzvlášť těžkých případů dává. M
Míša, 07.06.2007 11:29:39, IP: ***.***.209.84, #9792Ahoj Jasněnko,já Tě chápu,však jsem psala,že i já jsem to zkusila jako možné řešení.Je fakt,že je to drahý,ale ty bylinky vydrží minimálně tři měsíce.No uvidíš.
Rakovina je svinstvo,mamka zápasí s rakovinou prsu,tak vím,jak Ti je.Měla 8 uzlin s metastázema,tak jí to všechno vyndali,ale ty buňky v těle jsou,tak se modlím.
Jinak ségru má taky problém se střevama a její OL reagovala,jako ta Tvoje.Napsala jí AD a prý to nemá řešit.Já si svoje vyšetření prostě vydupala,jsem kliďas,ale odbít jsem se nenechala.Tý doktorky se neboj,je fajn,akorát jí vůbec nenapadlo,když mi ta Asentra nezabrala,aby mi dala třeba něco jinýho.No tak nevím.Každopádně hodně štěstí.
Edith, 07.06.2007 11:55:14, IP: ***.***.166.25, #9793Ahojky holky,tak jsem dnes ráno zase byla na nervy,ale snažím se to ukočírovat,máme doma nějaké problémy a snad se to vyřeší.Přítelova dcera k nám utekla od mámy a tedˇje to tu vše chaotické a tak nějak stížené,její 12.
Miruš,jinak díky za radu,myslím si osobně,že mi kafe neublíží tak si ho teda bdu dávat dál.ředím si to mlíkem i když to kofein neředí.
V sobotu má být hezky.tak chce rodina vyrazit ne koupák do Děčína,to zase budu mít depku zda tu cestu zvládnu,ale nafasuji si prášky a vemu občanku a kartičku kdyby náhodou mě to chytlo tak,že bych musela do špitálu.
Jinak všem tady co nebyly ne vyšetření doporučuji atˇsi to u dr. vydupaji,máme nato nárok tak proč toho nevyužít.Taky tyto stavy mohou být zapříčiněny špatnou páteří,ale na tomto vyšetření jsem já osobně nebyla.Jen mám udělaný rentgen.
Tak ju,všem přeji krásný a prosliněný den plný pohody a klídku.
Edith, 07.06.2007 11:58:02, IP: ***.***.166.25, #9794Omlouvám se za ty mé překlepy,tedˇkdyž jsem si to přečetla to je hrůza,ale přiznám se já na češtinu nikdy nebyla silná.
Mirka, 07.06.2007 12:01:15, IP: ***.***.158.226, #9795Jdeš na to dobře, nejhorší je omezovat činnost,jak jsem to blbě ze začátku dělala já. Tak se pěkně vykoupej a dej pak vědět. M
Dáša, 07.06.2007 12:11:42, IP: ***.***.124.143, #9796Ahoj Anno, já se provdala do Francie, jsem tady necelý rok. Dlouho jsem čekala na doklad o pobytu, který by mi umožnil pracovat. Už ho mám, ale práci zatím ne.
Takže jsem v podstatě v domácnosti. Ale v Česku, když jsem se léčila zhruba ten rok, tak jsem chodila do práce. Antidepresiva ty stavy hodně stabilizovaly. Měla jsem ale hodně náročnou práci, dělala jsem účetní a tak to byl skoro pořád stres s uzávěrkama apod. Ale dalo se to zvládnout. Pá. Dáša
Dáša, 07.06.2007 12:16:50, IP: ***.***.124.143, #9797Ahoj Jasněnko, děkuji za odpověď. Já byla kdysi na přístroji, ale napamatuju si, jak se ta metoda jmenovala. Pomocí přístroje a bodů na rukou zjišťoval, kde je v těle problém. Já tam tehdy byla hlavně kvůli bolestem hlavy. Dělal mi akupunkturu, ale ta mi na migrény nepomohla. Pak jsem se na psychiku léčila taky pomocí Bachových květů. Jsou to takové kapky na bázi bylinek. Měla jsem pocit, že je to o něco lepší, ale úplně mě to nevyléčilo. Tehdy jsem ale PP ještě netrpěla. Byly to spíš deprese. Dáša
Edith, 07.06.2007 13:32:22, IP: ***.***.166.25, #9801Jasně dám vědět to se neboj,snažím se dělat to co jsem dělal před tím,ale jde to strašně pomalu a když si myslím,že už to snad bude fajn jsem v tom znova.No pravda je ta,že beru prášky teprve třetí týden tak musím vytrvat.
Prostě je člověk jak malédítě,zkouší co muže a co ne.Tak ju,zatím Ahojky
Jiřina, 07.06.2007 19:10:15, IP: ***.***.238.58, #9817Ahoj kuřádka,kde dneska všechny jste. U nás se zase mračí jak na bouřku a je šílené dusno.Zítra jedu na psychiatrii tak jsem zvědavá co my řekne.Já myslím,že bude mít radost.Podařilo se my ten neurol zredukovat na čtvrtku v poledne a na noc musím ještě půlku.Zkoušela jsem asi dvakrát vzít na noc taky jen čtvrt,ale pak jsem se stejně vzbudila a bylo my špatně,tak jsem si tu další čtvrtku vzala stejně.Jinak je to v poho.Zase jsem nakoupila nějaké skalničky tak jsem se zase vrtala v hlině.Jinak holky at je vám dobře aspon tak jako mě.Mimochodem dneska jsem byla na jehličkách.Opravdu kdo máte možnost tak to skuste.Mě to vážně zabírá.Zatím pá a já se zase ozvu .