Diskuse - "Panikářky"
anna, 10.06.2007 20:12:01, IP: ***.***.4.62, #9966dekuji vam vsem za podporu,moc si toho vazim a drzi me to.ja doufam zese z toho brzy dostane. mame preci 2 deti tak musi byt silny uz kvuli nim...
Apple, 10.06.2007 20:19:39, IP: ***.***.14.147, #9967Tedy holky .. že Vás mám ..... vy mě vždycky podržíte .. díky :-))
Světlana, 10.06.2007 22:04:08, IP: ***.***.48.245, #9972Čau Apple, dnes to bylo jasně ve vzduchu, atmosféra byla dost hustá, taky jsem to cítila, kolem jadné odpoledne jsem měla velmi prapodivné pocity, takové až do breku a to jsem už celkem vpoho. Drželo mně to asi hodinku, že jsem se začala obávat už nejhoršího, ale nakonec jsem to překonala velmi prozaicky, zaměstnala jsem se šůrováním h**zlíku, pak jsem ještě lehce mátoživá šla venčit psa a posléze jsem nastoupila do prac. procesu.
Světlana, 10.06.2007 22:08:32, IP: ***.***.48.245, #9973Ahoj Mirko, tak já Tě teda obdivuji, jsi jaksi velmi akční, doufám, že jsi to zvládla, dnes nebylo zrovna příjemně, aspoň u nás!
Světlana , 10.06.2007 22:26:51, IP: ***.***.48.245, #9974Andrejko, ještě pořád nejsem moc v obraze, Ty si děláš autoškolu? Tak to Tě fakt obdivuji, to já bych určitě nezvládla, já bych zmatkovala, absolutně bych nebyla schopna reagovat. Současně docela chápu, že když už někoho PP postihla už v době, kdy byl řidič, a ještě ke všemu ho otravuje agorafobie, tak tam se aspoň vyhne davu a má své soukromí, ale jak já se znám určitě bych se nesoustředila a dělala jeden průser za druhým.
Mirka, 11.06.2007 6:32:55, IP: ***.***.237.38, #9977Čau Androušku, píše nespavec a ten den, co jsem popisovala mně čeká dnes. Vzala jsem si volno z práce. Jestli toto přežiji, tak už všechno, Je to ta nejhorší kombinace pro mně-horko, auto,autobus, vlak.Večer se ozvu, jestli to přežiji. Napíšu to popravdě ale řeknu ti, už teĎ nemám dobrý pocit.
Jinak ty AD jsou určitě účinnější a stačí fakt jen jeden prášek a jestli ti dobře zaberou, tak by jsi neměla potřebu ten Neurol brát, když tak jen občas. Před tím jsi to tak těch 7 let měla ,né?Uvidíš, jak dopadneš u té psychiatričky a podej hlášku. Budu moc držet palce. A co ten koupák? Nebo počkáš až budeš mít tu autoškolu a bez problému se dopravíš? Já teď moc lituji, že ten řidičák nemám. Třeba teď by se mi moc šikl. Tak pá a pěkný den a drž mně palce ať ve zdraví dojedu večer domů. M
Mirka, 11.06.2007 6:43:28, IP: ***.***.237.38, #9981Ahoj Luci, zdravím a máš pravdu. O tom pozorování se bych ti toho mohla povykládat.Ale teď jsem se na vše vybodla a nehodlám se ničím zabývat. Uvidím, jak dlouho my to vydrží.Ale člověk se musí odnaučit v našem případě tak vnímat své tělo, protože vždycky se něco málo najde,nějaké zakolísání a my z toho hned trojčíme. Dřív jsem mě dokázalo strachem rozjet srdce, když mně , s prominutím, píchlo u zadku.
Tak ahoj a pěkný týden M
Mirka, 11.06.2007 6:48:48, IP: ***.***.237.38, #9982Ahoj Marti, vítám tě zase mezi nás.Vůbec nejsi srab, s tím co už jsi musela všechno prožít. A ta chirurgická osma není v těch horkách žádná sranda. Ono to má ,bohužel, tendenci se v těch horkách vyvrbit. Mám taky takovou jednu načatou, občas zlobí, je povylezlá jedním hrbolkem, leží napříč a ještě jsem se necítila ji jít vythnout.Tak držím palce, ať to brzy přejde, na bolest si vezmi prášek a myslím, že proti PP to nic není, ne? Pá M
Mirka, 11.06.2007 6:52:55, IP: ***.***.237.38, #9983Ahoj Aničko, je to svízel , co potkalo tvého manžela ale musíš si říkat to co já- mohlo to dopadnout daleko hůř. Tady z toho se určitě vylíže. Ale léto je v čudu ,tak jak u nás.
Určitě se ti teď zlepší tvá PP, protože zcela odpoutáš myšlenky sama od svého těla. Moc ti držím palce ať to u vás vše dobře dopadne!! M
Míša, 11.06.2007 6:57:00, IP: ***.***.209.84, #9984Ahoj Mirko,Ty to zvládneš a pak nás ještě všechny povzbudíš!Přeji Ti vše dobré.
Mirka, 11.06.2007 7:04:02, IP: ***.***.237.38, #9985Čau Světlanko, udělala jsi to dobře s tím záchodem. Mám vypozorováno, že u nás je nejhorší, být v nečinnosti. I když po tom člověk v těch fofrech touží, pak si to neumí užívat. Já jsem včera celé dopoledne vařila. Máti donesla kachnu/jak zdravá výživa a vhodná do vedra/, tak jsem pekla, dělala hlávk.zelí , vařila knedle, slepičí polívku atd. A v 1 h jsem šla za snachou na koupák. Tam jsem celý den střídavě vozila vnučku po areálu a koupala se .Na ten koupák jsem ještě kus šla od trolejbusu. Pak ještě zpátky ak dyžjsem přišla domů, tak jsem ještě valila do práce pěšky3km a zpátky, něco vyřídit. Ale můžu ti říct, že mně tak bolelo večer mezi lopatkama, že jsem myslela, že z té práce nedolezu domů.A dnes mně čeká ten náročný den a místo toho abych si to užívala, mám už teď bobky, jak to celé zvládnu.Takže je vidět, že úplně v pořádku taky nejsem.Ale nic, jdu smažit ty řízky a kačšlu na to. A večer, jestli to přežiji, podám hlášku.
Tak pá a měj se dobře. M
Mirka, 11.06.2007 7:14:04, IP: ***.***.237.38, #9986Ahoj Míši, co ty tak po ránu tady? Děkuji moc za povzbuzení. Já taky věřím, že to zvládnu. Nemyslím ani tak na sebe ale největší strach mám z toho, že pojedu se synem poprve v autě. Čeká mně půl hodiny strachu s vnučkou vedle sebe, v pondělním velkém provozu a mezi kamiony. Na vše ostatní dlabu, to už nějak zvládnu. Tak hezký den!! M
majulka, 11.06.2007 9:37:25, IP: ***.***.52.170, #9988Ahoj holky,tak včerejší výjezd do Děčína jsem zmákla,bylo to ale strašný v tom vedru pracovat!manager mě ale pochválil,protože se mi včera dost dařilo,tak jsem byla ráda :-)
Miroušku držím palečky at přežiješ v plné síle a klidu tu chalupu a cestování....asi si to nemyslíš,ale jsi taky hodně statečná holka,fakt !!!!!!!!! a ještě ke svým problémům nás zvládáš uklidnit všechny :-) to máš takovou početnou panikářskou rodinku :-))))
Andrejko ty neboj,mě včera bylo jako tobě,taky mi bilo srdíčko rychleji a měřila jsem si tep skoro i před klienty :-)já nevím holky zjistila jsem,že špatně snáším klimošku ! No prostě snáším všechno hůř čím dál víc :-)))jak roky přibývají,tak to není už jako ve dvaceti....Anri dala jsem si ted kafe,měla bys mě vidět za chvíli,jak se budu sledovat,jestli mi to nezvýšilo tep :-) bojím se kofejnu jako čert kříže,tak mám limit jen 1 kafčo denně.Dnes je bio stupen 2,to je pro nás jako vyšitý,tak plno problémů můžeme cítit už jen k tomu,tak se neboj :-)
Aničko tobě a tvému muži posílám na pomoc andělíčky at vám je líp !!!!!!!!!!!Aplíku tobě taky,ty s tím statečně bojuješ,ono to vážně není lehké.ale určitě se to zlepší,myslím,že se jen déle adaptuješ na léky.Ted mi trochu zabušilo srdíčko,tak se trochu klepu,ale nesmím si toho tak všímat.Holky všem vám přeju krásný den a přejijme ty vedra bez újmy tak papa Majulka
Míša, 11.06.2007 9:40:43, IP: ***.***.209.84, #9989Miruš,já po ránu pakuju dětičky do školy,no a vždycky si to tu pročítám po ránu.To víš,pak jsem veselejší,odvážnější,odhodlanější,...
Jitka, 11.06.2007 12:41:51, IP: ***.***.165.9, #9993Ahoj děvenky. Tak se zase po dlouhej době ozývám. Kyretáž mám úspěšně za sebou, marodila jsem tři týdny, ale jsem neskutečně rozhozená. Aplíku, prosímtě, jak te cox snášíš? Mě asi po pěti týdnech braní začal tak neskutečně bolet žaludek, už jsem zase nemohla vůbec jíst a psychicky úplně v pr... Včera už jsem měla jen jeden v poledne a dneska jsem si ho dokonce zapomněla doma a v práci jsem do pěti, takže asi bude bez něho a musím říct, že je mi normálně, dokonce jsem zvládla i poloviční oběd. Zítra jdu ke svojí psych. tak myslím že mi asi cox vysadí. Mě po něm bylo docela snesitelně, než mi začal opravdu nabíhat a pak zle. A tak to mám se všema AD. Rozumíte tomu?