Diskuse - "Panikářky"
Mirka, 12.06.2007 8:06:03, IP: ***.***.158.226, #10042Ali, můžu ti poradit jen jedno-pošli ho do p**ele a poohlídni se po někom jiném. Kdybych byla blíž, tak bych to udělala ráda sama,zahrávat si s holkou, která má psych.problémy a začala se z toho dostávat. Ali ty jsi OPRAVDU krásná holka a mladá. Nic nemáš zmeškáno. Najdi si nějakého kluka ve své blízkosti, který se bude v tobě vidět a O KTEREHO SE BUDEŠ MOCT OPŔíT, protože ty to se svoji labilní povahou budeš potřebovat celý život.Toto vem jako pěkný flirt, který ti zpestřil život.
A o okně vůbec nemluv. Vezmi si Neurol nebo Lexaurin a uvidíš, dostaneš se z toho.Já vypadat jako ty a být tak mladá, tak už jsem se svoji hubou a sebevědomím někde vHolywoodu nebo alespoň na Francouzské rivieře jako Dášenka. Tak se seber. Pá a napiš, jestli jsi v pořádku!! M
teri, 12.06.2007 8:07:25, IP: ***.***.179.155, #10043ahoj holky, dlouho jsem se neozvala, chci vám jen napsat že jsem v pohodě, léky už neberu a chodím do práce :-) je mi fajn, neobjevila se tu ilonka ? dlouho mi nenapsala a neodpovídá mi ani na maily :-( tak mám o ní strach
jinak Mirko tebe zdravím speciálně :-) jdu vás trošku dočíst :-)
Mirka, 12.06.2007 8:11:17, IP: ***.***.158.226, #10046Jituš, tak držím palce a odpoledne napiš, jak jsi dopadla. Pá M
Mirka, 12.06.2007 8:24:56, IP: ***.***.158.226, #10047Ahoj Dáši, dík za pěkný mailík tvého kocourka. Máme starý počítač a bez zvuku ale i tak jsme si to pouštěli s mužem třikrát. Bylo moc roztomilé i to, jak otvíral tlamičku. JTeď jsem si to v práci pustila se zvukem a je to moc roztomilý kocourek a výborný nápad tvého šikovného manžela. Je mi čím dál sympatičtější a musí s nim být prima život. To je přesně typ chlapa , kterého by potřebovala Alča. Nemá nějakého podobného kamaráda pro hezkou ,slušnou holku?Pošlu ti její fotku. Dáši, tak pěkný den a proč jsi nevlezla do toho moře. Je ještě studené? Pá M
Mirka, 12.06.2007 8:30:02, IP: ***.***.158.226, #10048Ahoj Teri, je to výborné, že jsi na tom tak dobře. Bohužel, Ilonka se neozvala. Buď se na nás vyprdla jak ty nebo jestli není někde na léčení, měla taky problémy doma. Tak doufejme, že bude v pořádku. Je to fajn holka. Tak Terouši drž se a je fakt fajn, že už jsi se z toho dostala. Taky je to naděje pro ostatní.Měj se a užívej si léta!!! M
Dáša, 12.06.2007 11:00:48, IP: ***.***.124.143, #10050Ahoj Miri, děkuji za pochvalu kocourka i manžela :-). Těší mě, že se ti to video líbilo. Phil našel takový program, kde si můžeš dát jakoukoliv fotku a namluvit co chceš. Máš pravdu, že Phil je opravdu výborný manžel a život s ním je fakt příjemný. Má pár kamarádů, ale problém by byl s řečí. Francouzi jinak než franc.moc nemluví. Pár jich umí anglicky, ale ne moc.Je mi líto, co Aloušek zažívá. Pokud se ale nemůže na toho Davida spolehnout, tak opravdu by bylo lepší to raději ukončit a zbytečně se netrápit.
Miri, tak přeji snad poklidné úterý a jsem moc ráda, že jsi to včera všechno zvládla a v pořádku jsi dorazila domů. A co manžel? Jak se cítí? Jinak odpoledne bych měla být doma, tak se mi snad zadaří napsat ten mailík :-). Dáša
Dáša, 12.06.2007 11:09:48, IP: ***.***.124.143, #10052Ahoj Ali, moc mě mrzí, co zažíváš a věřím, že to musí být po citové a psychické stránce hodně náročné. Jen bych tě chtěla povzbudit v tom, aby ses zbytečně netrápila. Neznáme se a neznám ani tvého přítele Davida, tak nemůžu moc radit. Jen ze své zkušeností vím, že nesprávný-nezdravý vztah dokáže pořádně potrápit. A nestojí to za to. Jen to zhorší psychické problémy. Před několika lety jsem měla vztah s jedním přítelem, který trpěl depresemi, nechtěl s tím nic dělat a taky mi říkal, že potřebuje pauzu. Bylo to náročné, nechápala jsem to všechno a nakonec jsme se rozešli, protože to opravdu nebyl zdravý vztah. Ali, zkus si to rozumově probrat jak moc dobře ho znáš, jak se na něj můžeš spolehnout, jestli tě dokáže podržet, jestli se zajímá, jak se cítíš, co děláš, když se nevidíte apod. A uvidíš, možná se pak budeš cítit líp a dokážeš udělat rozhodnutí. On by měl být schopný ti rozumně vysvětlit proč tu pauzu potřebuje. Normálně, když vztah funguje, jak má, tak ti dva jsou rádi, že jsou spolu, že dělají věci společně apod. Ali, nechci ti způsobovat nějak bolest, jen tě povzbudit k tomu, aby ses dokázala zamyslet, jestli to má budoucnost, aby sis zbytečně neubližovala a netrápila se, pokud by to neměl být ten správný vztah. Hodně záleží na komunikaci těch dvou. Ali, drž se. Dáša
Mirka, 12.06.2007 12:33:26, IP: ***.***.158.226, #10055Ali, omlouvám se za ta hrubá slova. Ale do mně vjela hrozná zlost. Je pravda jak píše Alča, že ho neznám a nemůžu nikoho soudit. Ale myslím si, že už jsem dost poznala tebe a strašně mně to naštvalo. Takhle se to nedělá!! M
Míša, 12.06.2007 12:39:43, IP: ***.***.209.84, #10056Ahoj Alčo,to je mi líto.Ale souhlasím s holkama.Když Ti po měsíci řekne,že potřebuje pauzu,tak to asi nebude to pravé ořechové.Žárlení je hrozná věc,já žárlila tak moc,že jsem si málem rozbila manželství.Když se manžel odstěhoval s tím,že už jsem naprosto nesnesitelná,dalo mi moc práce přesvědčit ho,že se změním.A povedlo se.
Ale Ty jsi s Davidem teprve chvíli a pokud už teď řešíte takové problémy,jak to asi bude vypadat v budoucnu?Popřemýšlej,jestli Ti to trápení stojí za to.Přeju Ti chladnou hlavu,pevný nervy a šťastnou volbu.DRŽ SE.
Míša, 12.06.2007 12:59:39, IP: ***.***.209.84, #10057Ahoj Miruš,tak jsi to zvládla!GRATULUJU.Já včera lítala jako kamzík,dětem vyflusla televize,s mamkou jsme se nudili,tak jsme se rozhodli,že půjdeme vybrat novou.Oběhli jsme pěškobusem snad celý Liberec,od Hypernovy až do středu města,trvalo to přez čtyři hodiny a dokonce jsem tu telku přivezla autobusem domů.Myslela jsem na tu tvoji tůru a šlo to.Pak přijela kámočka a ještě s ní jsem jela do Hypošky.No paráda.Dnes jdu k psycholožce po více jak půl roce,tak jsem zvědavá.Ale nemám vůbec náladu.Je velikej hyc.Každopádně jsem překvapená,že to najednou jde.Ještě odbourat tu šílenou únavu a tlak na oči a bylo by to fajn.Ono už takhle je to fajn.No snad to vydrží.Tak se měj taky fajn a všichni se tak mějte.AHOJ.
Edith, 12.06.2007 13:35:18, IP: ***.***.166.25, #10058Ahojky holky,tak vám přeji hezké prosluněné odpoledne.
Miruš:Jsi teda dobrá,že jsi to takle zvládla to smekám.Prášečky budu tedy nadále brát a doufat,že to opravdu zabere no a samozřejmě se sebou nesmím tak zaobírat a studovat.
Všem přeji atˇnám je lépe a můžeme fungovat tak jako dříve.Ahojky
Mirka, 12.06.2007 14:48:05, IP: ***.***.158.226, #10059Ahoj Míši, dík ale moc mně negratuluj, ono jak kdyby to na mně dolehlo teprve dnes. Od rána nejsem ve své kůži a po obědě se mi trochu udělalo blbě a měla jsem tep přes sto. Tak to už tady dlouho nebylo. Snažila jsem si toho nevšímat a za chvíli to přešlo ale bylo to velmi nepříjemné.Šikovná jsi ty, že jsi zvládla v tom vedru táhnout televizi autobusem. no a ještě Hypernovu, jsi šikulka.A to ostatní odejde taky.Alespoň vidíme ,co dokáží dělat nervy.
Moc ti přeji, že je ti líp a napiš, co u psycholožky. Pá M
Mirka, 12.06.2007 14:51:09, IP: ***.***.158.226, #10060Ahoj Eduš,jsi dobrá a určitě zase fungovat budeš, jak dříve. A mně moc nechval, viz výše.Ale v Brně se začíná mračit a mám dojem, že na mně doléhá i naše ,všem důvěrně známá změna počasí. Pá M
Mirka, 12.06.2007 14:57:56, IP: ***.***.158.226, #10061Dáši , musíme se Alouška zeptat, jestli umí francouzky.Dělám trochu legraci ale náhoda je blbec.
Manželovi je trochu líp ale ruka pořád bolí. Ale jak je pořád doma, tak je z toho otrávený a nechci říct depresivní.Tak uvidíme, jak bude dál. já,jak jsi si přečetla, nejsem ve své kůži. Je mi nepříjemně po těle.To je asi nejvystižnější výraz na můj stav. Tak pá M
majulka, 12.06.2007 15:16:17, IP: ***.***.52.170, #10062Ahoj Aloušku ,holky mají pravdu,jsi fakt krásná a mladá holka !!!!!!!!!s těma chlapama to máme taky asi všechny za sebou , taky jsem myslela ,že to nevydržím atd.Mě se třeba zabil přítel po 5-ti letech v jednu slunnou sobotu v práci,uškrtila ho skřín v nákladním výtahu( byl restaurátor starožitného nábytku.Myslela jsem,že to nepřežiju,ale přežila a ty i kdyby jste se měli rozejít,bud silná,jsme s tebou a představ si,že jsme u tebe a držíme tě za ruku !!!!!!!!!! neboj Alí,zvládneš to !Miruška má pravdu,mám na něj taky trochu zlost,měl by si tě hýčkat a ne tě trápit.Držím ti palečky,opatruj se a věř,že jsme s tebou !!!!!!!!!! papa M