Diskuse - "Panikářky"
Apple, 11.06.2007 14:42:04, IP: ***.***.97.3, #9998Ahoj,
to jsem ráda, že jsi zpátky:-) To, že jsi rozhozená bude tím marozením, člověk je v nečinnosti a myslí na kraviny. Uvidíš, že se to bude zase jen zlepšovat. Dali ti nějaký hormony ? Hormony nám PP nedělaj dobře, vyvolávaj depku. Jinak je divný, že by tě po 5ti týdnech bral po Coxu žaludek ... nemůže to být něčím jiným ?
Já jsem vcelku v pohodě na 3CoXech a k tomu už jen půl Lexoše .....i když včera mě venku chytla taková PP, že jsem slupla Lexoš celej .. takže u mě asi takhle .. uvidíš jak dopadneš u psychiatričky .. dej pak vědět :-)
Apple, 11.06.2007 14:56:43, IP: ***.***.97.3, #9999Krásnej, sluníčkovej den všem :-)
Máme tu pondělí ? Jak pak se máte ? Já hlásím, že zatím ready .. ale je teprve 15 hodin. A celej tejden přede mnou .. a vím, že to bude děs :-( Zítra jedu do Jeseníků.... cca 400km, ve ST do Vansdorfu ..cca 380 km, ve ČT do Ostravy .. cca 700km ... no nejsem já chudák ? :-))) Ale zas vím co mě čeká a snad mě nic nepřekvapí. JInak hlásím, že jsem Lexoš ze 3 denně stáhla na 1 a půl ... jde to, snad to vydrží. Víkend jsem měla hektickej, ale krásnej, setkání několika desítek lidí .. o půlnoci proražená guma na autě, sama na E55, fakt žůžo, v sobotu mi odpadl poslední kus zubu č.5 a ještě jsem se s přítelem stihla pohádat ohledně toho kola, prootže on v tom spatřoval děsněj problém a dohnal mě svou reakcí k slzám ..... ale jsem přežila ....
MAJULKO,
četla jsem jak jsi se hlídala před klientama :-) Co vlastně děláš, pokud to není tajemství ?
MIRKO,
ty se večer nahlas .. ta tvoje kombinace horko, auto, autobus .. no fuj .. pokud přežiješ, dostaneš Řád PP :-))
ANIČKO,
mangelovi držím palečky a tobě taky, aby jste to zvládli oba v pohodě :-)
SVĚTLUŠ,
s tím záchodem to fakt funguje ? A jak dlouho ho mám šůrovat až to na mě přijde ? :-)))
ANDREJKO,
ty už děláš tu autoškolůůů ? :-)))
Tak .. musím zas běžet .. mávám všem ostatním a přeju pohodovej den ....Jablíčková
Edith, 11.06.2007 16:21:09, IP: ***.***.166.25, #10002Ahojky holky,tak já vás tady po víkendu zdravím.
Miruš:Tak jsem teda jela v sobotu do toho Děčína,no bylo mi děsně musela jsem se přemlouvat,že to zvládnu a rodině neskazím výlet.Po příjezdu do Děčína jsem se celá rozklepala a bušilo mi srdce.Musela jsem si vzít Neurol a venku to ještě vydýchat.Nakonec jsem to tam zmákla,ale tentokrát mi to dalo zabrat.Po příjezdu domů jsem se najedla a usnula u Tv hned po zprávách.
Aničko:Přeji Tobě a Tvému manželovi atˇjste silní a vše zvládnete společnýma silama.
Jinak dnes se taky rozebýrám,jsem doma již dva měsíce a nějak to na mě padá.Nevím zda mi ten Dalsan vůbec zabere nějak mi to nepřipadá a to ho beru třetí týden.
Tak se tu všechny mějte moc hezky Ahojky a přeji hezký a ničím nerušený večer.
Jiřince:Jo tu akupuknturu tu dělá nějaký doktor to tak to zkusím ošetřít.Pa
AlčaA, 11.06.2007 16:45:34, IP: ***.***.32.254, #10003Ahoj všem, tak po víkendu zdravím.V Praze bylo fajn,vedro mi nevadilo.Jen jsem si kvůli Davidovi posouvali menses a to mi asi moc nesedí no.Takže mi teď není úplně dobře.Dneska je mi tak dusno,že jsem úplně umrtvená.Jinak ty fotky nevím proč nedorazily,kapacitu mám v pořádku.No tak zatím ahoj jdu nicnedělat:)
majulka, 11.06.2007 18:13:12, IP: ***.***.52.170, #10005Ahoj Alčo,zkusím ti poslat fotky znovu ted,tak dej vědět,jestli dorazí,asi to berou přes Německo :-)Já taky moc dnes nevylejzám a mám pár dní před menzes,tak to se mi vždy zhorší PP :-( no jo,nemáme to lehký.tak krásný večer papa M
majulka, 11.06.2007 18:22:19, IP: ***.***.52.170, #10006Ahoj Applíku
Já dělám obchodního zástupce,tak se těm lidem prostě nevyhnu :-) Myslím,že mám trochu sociální fobii,tak hlídám,abych měla správnou prezentaci atd...někdy taky člověk nemá chut s lidma mluvit a musím,to mě taky asi vysiluje-je to potlačování pocitů a to je pro psychiku mor! Ty budeš mít ale pořádný zápřah,takový štreky,to ti budu moc držet palce,at jsi v poho.A to jezdíš sama? já už beru přes měsíc AD,ale včera a dnes se teda pěkně pozoruju :-( musela jsem se smát,jak si to napsala s tím záchodem,to já bych se tam odstěhovalakdyby mě to mělo vyléčit PP :-))))))))))no jo-věčný boj a věrná společnice PP,nic se nedá dělat.Tak budem bojovat.papa M
Alča, 11.06.2007 18:42:10, IP: ***.***.32.254, #10007Ahojky prosím tě Majulko zkus to ještě jednou prosím ted jsem si pohrála s emailem.Děkuji:)
Mirka, 11.06.2007 19:53:49, IP: ***.***.237.38, #10009Čau kámošky, tak hlásím příjezd. Vše jsem zvládla-ráno jízdu autem vedle syna na sedadle smrti ,jednu kabelu na klíně, druhou pod nohama, protože v kufru kočár atd. Jeli jsme jak komedianti. Horko, jízda mezi kamiony. Na zahradě se nedalo dělat, tak jízda do Blanska do aguaparku, celý den na slunku a pak jízda vlakem/po 25 letech/, takže jsem neměla páru jak to zvládnu. Pak šalina, trolejbus. Holky všechno jsem zvládla a bez Neurolu. Ale vůbec jsem si to neužila.Seděla jsem na tom koupáku a v hlavě se mi jen honilo, jestli to vše zvládnu atd.Syn říká: to je hrozný, ty si nic už neumíš užit, jsi pořád v napětí. A já jsem pochopila, že už asi nikdy nebudu ta veselá ženská, milující zmněny ale už asi navždy jen připosránek, pro kterého bude každá nestandartní situace spojena s obavami. Tak nevím , jestli to na mně už trochu dotírá stáří nebo je to ve mně ta zakořeněná úzkost. Ale nebudu se rouhat, byly doby, kdy byl život peklo, však víte. M
Alča, 11.06.2007 20:14:43, IP: ***.***.32.254, #10010Holky jsem tady asi tak nejmladší a tak se vás zkušených žen ptám jak na žárlivost.Zjistila jsem že ne jenže je mi po Davidovi strašně smutno a chtlěla bych být s ním,ale zjistila jsem že žárlím a ne málo.Pořád si představuju co tam dělá,bydlí totiž se spolubydlící a já to vidím všechno černě.Je mi tak hrozně úzko že tady jen brečím,fakt jsem se zamilovala a mám strach že o něj přijdu.Poraďte,rodinko moje,děkuju
Luciáš, 11.06.2007 20:15:29, IP: ***.***.76.199, #10011Ahoj Dáši,to vaše kotě je vážně super,pěkně jsme se nasmáli,pa
Luciáš, 11.06.2007 20:27:14, IP: ***.***.76.199, #10012Ahoj Alči,žárlivost je svina,ale trocha neuškodí a když už je to moc,tak to ten vztah může zničit a to by byla škoda,když máte tak hezkej začátek,kdyby mu s tebou nebylo fajn,tak za tebou přece nejezdí,tak neplaš a nebul:-))
Mirka, 11.06.2007 20:42:31, IP: ***.***.237.38, #10013ahoj Majulko, obdivuji tebe i Apple, vy holky cestovatelky. Ale jinak by mně asi práce manažera sedla. Je fajn, že jsi měla takový úspěšný den, to potěší.
Majulko, to kafe si dej a na srdíčko se vyprdni. Vždyť to ťukání po kafi je normální.Nepočítej si to!!
Jak jsem tě viděla, jsi mladá pěkná ženská a do stáří máš ještě hodně daleko. A , že by to s tebou chtělo seknout, to nevypadáš ani omylem. Tak Ať se ti pořád daří s prací a bez Pepky v patách. Pá M
Mirka, 11.06.2007 20:44:00, IP: ***.***.237.38, #10014Míši tak se měj a zase někdy ráno. Zdraví babka-nespavka-bláznivka
Mirka, 11.06.2007 20:50:41, IP: ***.***.237.38, #10015Čau Jituš, moc zdravím. Často jsem na tebe myslela, jak jsi to zvládla. Doufám, že vše dobře dopadlo i výsledek histolky, pokud ti dělali.A proč jsi po kyretáži tři týdny marodila?
Přiklonila bych se k Apple, že by tě ten žaludek neměl bolet z Coxu. Ale čert ví.Určitě nám napiš, co ti zítra na to řekne psychiatr.Ono ti teď může být dva dny dobře, udržuje se hladina a pak se to může zhoršit. Uvidíš, poraď se! Moc držím palce M
Mirka, 11.06.2007 20:55:22, IP: ***.***.237.38, #10016apple, jsi fakt dobrá, jak jsi zatočila s těma Lexošama.Asi budeš mít štěstí a ty Coxy ti zabírají a postaví tě na nohy. čau M