Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Mirka, 17.06.2007 7:07:00, IP: ***.***.237.38, #10257
Budu vám tady psát postupně rady z chytré knihy, abych nepsala jen to, že dnes mladí přišli na oběd ale něco k našim problémům.

PODEZŘELý JE CUKR
Trpíte-li záchvaty paniky, udělejte si test na hypoglykemii(nízkou hladinu krevního cukru), která mívá stejné příznaky.Když dostanete záchvat, vypijte ovocný džus nebo snězte sladkou tyčinku.Pokud se příznaky do 30 min.výrazně zmírní,nechte si udělat podrobnější testy na krevní cukr.

LéKY PROTI úZKOSTI
Zastánci Bachových květinových esencí doporučují několik léčebných prostředků, které tlumí příznaky úzkosti. K nejlepším patří Záchranná esence, Aspen a Mimulus. O homeopatickém léku Acontine se také říká, že je vynikajícím lékem na úzkost a panické stavy. O dávkování se poraďte s lékařem.

Tak a pokračování příště. Holky, vám všem pěknou neděli. M
Linda, 17.06.2007 8:22:10, IP: ***.***.207.2, #10260
Tak k obvoďačce bych docela ráda zašla.Bohužel je dlouhodobě nemocná a jsme rozstrkaní po jiných doktorech.Mám pocit, že my pacienti od jiné doktorky jsme takové jejich bokovky.Raději bych zašla k té své.Mám k ní více důvěry.Jenže celé prázdniny tam určitě nebude.Ach jo.Hlásím,že jsem spala docela dobře.Aspoň nějaké pozitivum.
majulka, 17.06.2007 10:35:13, IP: ***.***.52.170, #10263
Ahoj holky moje,tak koukám,že ani vám není nejlíp.Já včera byla od rána nějaká nervozní.pak jsme ve 3 odpol.jeli s manželem do Áček pro nové auto.Než se vše vyřídilo,trvalo to do 21. 30 !!!!!! Měli jsme radost a řekli si"šup domů" pak jsme vše naložili do naší nové Škody Octavia a po pár kilometrech to začlo.Pálily mě nohy a začalo mě tlačit na srdci,do toho pocit na omdlení ,hrůza!!!!!!! začalo mi bušit srdce ,tak manžel zastavil.Za chvíli jsem to rozdýchala,jenže začlo to nanovo.Tak jsme se stavili v nemocnici v Brandýse,já jako na potvoru neměla sebou lexoš !tak mi tam změřila tlak- 120/80 ,změřila ekg-dobrý,jak jinak ! tak mi dali injekci Apaurinu a jeli jsme domů.Celkem to zabralo,ale doma mi povolily nervy a já brečela jako malá,že už to nikdy lepší nebude :-( Miri asi jsem netrpělivá,ale pořád se bojím,že mi něco vážného je !!!! a to už beru skoro 2 měs.AD :-( tak mě to hodí vždy zpátky,myslela jsem,že u těch AD žádný záchvat nebude :-( jsem asi naivní.Ty příznaky jsou prostě děsný,ale co vám to budu povídat......před 3-mi lety mi dělali všechny testy,srdce,žlázu atd..a dobrý.nevím,jestli mám vše podstoupit znovu,nebo spíš nepanikařit :-( tak jsem si vám vylila srdíčko,ale komu jinému než vám,to málo kdo pochopí...papa M
Pavlína, 17.06.2007 11:30:09, IP: ***.***.234.10, #10264
Ahoj jsem tady nová!Mám stejné problémy jako vy.Vždycky mám chvillku klid a pak zas ta potvora vystrčí drápy!Mám miminko a jsem na MD a teď se ty problémy po porodu znovu vrátily.Užívám ludiomil.Je to starší antidepresivum.SSRI jsem nesnášela,pálilo mě celé tělo a srdce tlouklo jak smyslů zbavené.Místo lexaurinu užívám frontin a řekla bych že je docela dobrý.Beru si ho jen když mi je špatně.PP je pěkně nevyzpytatelná.Bojuju s ní už 14 let.Někdy vyhraju já a někdy ona!Ale ty pocity v hlavě a divný stavy jsou příšerný,vždycky dostanu strach,že jsem nějak fyzicky nemocná.Budu ráda když mě přijmete.I když mám moc hodného manžela,myslím,že v tomhle mi nerozumí.Nemyslí si že simuluju,ale není na mě nic vidět.A hlavně to neprožil tak neví co to je za muka.Přeju všem krásný zbytek neděle a hlavně klid v duši!!Ahoj Pavlína
Apple, 17.06.2007 12:11:33, IP: ***.***.97.3, #10265
Ahoj Pavlí,
vlítla jsem sem teď, tak tě tedy vítám mezi námi ... holky se určo postupně přidají. všechny víme o čem mluvíš. Já ani jeden lék, o kterým píšeš neznám. Já si PP léčím od dubna Coaxilem, ale už 10 let užívám Lexaurin .... nevěděla jsem dlouhý léta co moje nepopsatelný stavy znamenají, objevovaly se málo a vždy zabral Lexaurin. Ale v dubnu se to najednou zhoršilo. Chodím si sem holám vylévat srdíčko, protože vy víte o čem je řeč. Jak píšeš o svém manželovi, tak můj přítel a i rodina a přátelé mě taky nepovažují za simulantku, ale neví co to je, neumí si představit, že taková nemoc a stavy existují a hlavně taky na mě není nic vidět :-))) Tak se tu mezi námi usaď :-) Přeju krásnou neděli :-))
Apple, 17.06.2007 12:19:37, IP: ***.***.97.3, #10266
MAJULKO,
holka moje, nebreč, za svoje stavy nemůžeš a je fajn, že jsi byla zrovna s manželem. To, že propadáš panice ohledně AD, to dobře znám ... taky často pochybuju o CoXu ...a když mě přepadne PP a pak odejde, hodí mě to někam zpátky a říkám si, jestli to má všechno cenu. Ale Majulko, máme "jen" PP a to proti jiným nemocím nemusí být tak hrozné i když nás to někdy úplně vyčerpá. Vůbec nemysli na žádné nemoci, psychika je záludná a rozhodí úplně všechno. Ane nevím co užíváš za AD ....avíc včera bylo asi něco ve vzduchu, já se celej den motala, večer na bruslích jsem držela jen tak tak stabilitu, tak myslím, že byl tlak chvíli nahoře a chvíli dole ...Tak se musíme držet. A dneska je ti už líp? Zase se ozvi .... Myslím na tebe a přeju krásnou neděli ....:-)
Mirka, 17.06.2007 13:09:59, IP: ***.***.237.38, #10267
Ahoj Majulko, to co jsi napsala, bych přesně před rokem mohla klidně napsat já a podepsat se pod to. Vzpomínám, jak jsme jednou jeli s manželem od tchyně a on my musel zastavit cestou na parkovišti, protože jsem myslela, že z toho auta vyskočím za jízdy. Nemohla jsem dýchat, pálila mně ramena na hrudi, nohy, prostě děs. ještě teď, když o tom píši, je mi nanic.
Majulko, vůbec se nezabývej nějakýma pochybnostma a nikam nejezdi po špitálech, je to klasická PP. Ty jsi byla několik hodin v pernamenci a až už jste jeli domů, tak to z tebe vycházelo.Jednou jsme tak jeli z chaty a manžel nemohl v serpentinách zastavit a já jsem myslela, že umřu. Ještě teď , když ti to píši, tak mně to dělá zle.
Ty AD ti ještě nemusejí zabírat natolik, abys zvládala i vypjatější situace.Hodnocení si nech až po třech, čtyrech měsících. Ale to už budeš za vodou.
Majulko, přeji ti ať už máš konečně pokoj. Věř mi, já jsem se zpotila, jen jak ti to píši.
Dnes čučím doma, protože jsem tady měla máti a i když jsem měla jiné plány, nakonec jsem zůstala doma s manželem. O pěti půjdeme na dlouhou vycházku a na jedno pivko. Páčko! M
Mirka, 17.06.2007 13:16:28, IP: ***.***.237.38, #10268
Ahoj Pavli, taky tě vítám a vše , co bych chtěla říct, už řekla Apple.Je to hrůza s tím válčit už 14 let a všechny víme, o čem mluvíš.
Tak hodně štěstí. M
Linda, 17.06.2007 13:58:16, IP: ***.***.207.2, #10269
I já tě tady vítám.Musím říct, že jsem vděčná za každého nového člena. Teď to asi vyznělo, že ti to a všem ostatním přeji.Ale to není pravda.Hrozně ráda bych přála všem zdravíčko, jak fyzické,tak psychické.Ale to nezáleží jenom na přání.Kéž by to bylo tak jednoduché.Mě potěšilo,že v tom nejsem sama.Že tím bláznem, kterému je blbě,nejsem sama.Jsem ráda, že si o tom mohu popovídat se zasvěcenými,protože ten,kdo to nikdy nezažil, neuvěří!!!Přesně tak, jak to popisovala Applinka.Mějte se všichni krásně.PS:dnes jsem dělala jahodové knedlíky,tak jsme si všichni dali do břicha -ňam.
majulka, 17.06.2007 14:45:18, IP: ***.***.52.170, #10270
Ajoj Applíčku a Miruško,holky děkuju za to,že tu jste !!!!!ta podpora od vás je tak moc důležitá a pomáhá !!!!! máme to asi hold na doživotí.Miri to co jsi psala o tom autě jsem cítila do puntíku stejně.Myslela jsem,že se v tom autě zblázním a přála si být už v nemocnici.Dnes když to soudím-vidím,že člověk reaguje neadekvátně dané situaci,ale v tu chvíli je to děs.Můj starší syn Honzík (20 let)bydlí už sám s přítelkyní,můj mladší Marek s námi a jak jsme včera čekali v čekárně,prosila jsem manžela,at se hlavně postará o Marka,kdyby se se mnou něco stalo :-) ach jo,to je dřina,ta panika.A řeknu vám,že tam byla hrozná nemocnice !!!!na zemi lezla stonožka,manžel ji prý viděl také na chodbě,no hrůza to naše zdravotnictví.....pak se člověk nemá bát :-) ta doktorka mi říkala"děvenko,bez lexaurinu ani ránu !!"já ho taky asi začnu brát.No to jsem na ni zírala :-) holky je to takový hloupý,co se zeptám,ale taky se vám chce tak na velkou,když vás to drapne?já si chvílema myslím,že to mám někdy z toho,než si dojdu na velkou,nebo to asi dělá ten strach.No budu teda trpělivá a počkám ještě,až budu brát AD déle.
Linduško,Miri měla pravdu,ty nečekej a upaluj k obvodní,neva že tam není ta tvá,tu si ještě užiješ,záskok ti taky pomůže,někam tě pošlou,ale už to nastartuješ,nemyslím si,že tady je statečnost na místě-naopak,když to je pak v horším stádiu-vyžaduje to i delší léčbu.Je to jen názor,ale jsem taky toho zastání,že pokud se ti děje už toto,sama si nepomůžeš,to už není jen o vůli a AD nejsou takový driják,kterého by ses musela bát.Držím ti moc palečky a fakt nečekej.....holky přeju vám,at je vám všem dobře,mám vás ráda papa Majulka
majulka, 17.06.2007 14:49:53, IP: ***.***.52.170, #10271
Ahoj Pavli,vítej mezi námi.Já jsem za tyto stránky moc vděčná a jsou tu úžasný lidičky,taky ti to pomůže.S tou podporou rodiny je to smutný,určitě by ti to také dost pomohlo,ale my tu budeme pro tebe a kompenzovat ti to pochopení :-) tak hezký den Majulka
Jasněnka, 17.06.2007 16:23:31, IP: ***.***.171.198, #10273
Ahoj holky,
já vůbec nestíhám číst Vaše příspěvky. Rozhodla jsem se řešit svůj zdravotní stav a můj počáteční elán je postupně ubíjen.
S dcerou jsem oběhla kolečko pohotovost,dětské, chirurgie a výsledek je sádra na noze.
Iniciativně jsem si zašla na kožní,kde jsem si chtěla nechat napsat mast bez předchozího objednání a sestra mě sepsla jako malou holku,že jak si to představuji, .....blablabla!
Pak jsem si na papír vypsala pro OL co chci znovu vyšetřit a s tím papírkem tam běžela a na dveřích byl lístek ,, DNES ZAVŘENO-VOLNO" !!!
A do třetice: šla jsem na skupinu Kryštof, kde jsem brečela a měla z toho jen smutek a marnost na duši!!!
A dnes jsem pouze z povinnosti uvařila a ležím a nic nedělám.
Ale Vám všem i nováčkům držím pěsti a přeji krásný den.Ahoj Jasněnka
Apple, 17.06.2007 19:55:04, IP: ***.***.14.147, #10283
Majulko ... k tomuto tvému: holky je to takový hloupý,co se zeptám,ale taky se vám chce tak na velkou,když vás to drapne?................. u mě je to na pos*ání :-))
Ajka, 17.06.2007 20:10:10, IP: ***.***.152.103, #10284
Taky jsem brecela,kdyz jsem mela pár pan.záchvatu za sebou,pocit,ze kazdou chvíli zesílím me vycerpával.Ale ulevilo se mi.Moje zkusenost je ,ze pul roku pri braní AD se záchvaty mohou vracet,ale castost a intenzita prozitku by mela mít mírnejsí formu.Vubec se neboj,je to normální v tomto prípade a bude to ustupovat.Nevím,kolik je ti let,ale jestli víc nez 35 a delsí dobu uz s PP bojujes,nech si udelat testy stítné zlázy.Me pred 3 mesíci zjjistili chronický zánet SZ, ale hormony i protilátky mám OK tak se mnou nic nedelají. Ale nebojím se toho, mám ve svém okolí mnoho zen, které se se SZ lécí. Takové zmeny pocasí snásíme spatne vsichni,nejsi v tom sama.A ver! Bude líp ! Jenom to bude chvíli trvat.
majulka, 17.06.2007 20:18:03, IP: ***.***.52.170, #10285
Aplíčku,tak to v tom koukám nejsem sama :-)))))) já to cítila stejně,když jsem se blížila k k těm dveřím na interně :-)musela jsem tam nejdřív navštívit toaletu a pak až mohla na příjem :-) Dnes to nepodcenuju a mám už v sobě lexaurin. I psychiatr mi řekl,at ho beru dál,než se to zlepší.Dnes jsem měla jet na celý den pracovat do Teplic,ale představa,že zase pojedu autem a přijde to,mě plašila,tak jsem zůstala doma.Jen mě z toho stresu pěkně bolí záda,manžel už mi to dvakrát mazal,ale je to ztuhlé.Zítra jdu k obvodní,at mě ještě jednou objedná ke kardiologovi at už dám pokoj.Dostala jsem na něj kontakt,je to prý výborný lékař a zakládal v Lbc kardiolog.komoru a sdoporučením mě prý vezme,tak proč ne.Třeba to vše dopadne dobře a trochu me to zklidní :-) já se totiž bojím někdy i najíst,aby mi nebylo šoufl.Zní to komicky,ale je to tak.Včera jek mi řekli,že mi píchnou Apaurin,tak jsem řekla,jestli se mi po něm nic nemůže stát a že se hrozně bojím :-)Miruška má pravdu,chce to mín plašit :-)))))přeju krásný večer bez naší věrné PP.....M
        Předchozí   1 .. 141142143144145146147 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.