Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Jasněnka, 18.06.2007 14:32:14, IP: ***.***.8.235, #10322
Ahoj HOLKY!!
Mám dotaz týkající se vlasů. Poslední měsíc co beru Cipralex mi začaly vypadávat vlasy. Při mytí mám vždy depresy, protože jich tolik vyhazuji do záchodu. Je možné, že AD mají vliv na vypadávání vlasů, máte s tím nějaké zkušenosti?
Za chvilku budu asi plešatá a nebo su musím nechat ostříhat na ježka.
Pá a hezký i když podmračený den
Jasněnka
Míša, 18.06.2007 15:35:28, IP: ***.***.209.84, #10324
Ahoj lidičky,vítám všechny nováčky a píšu,že na mě neblaze působí tohle počasí.To dusno-fuj.Tak jsem byla takový optimista,co se AD týče,ale teď je to zase takový všelijaký.Psycholožka ze mě měla radost,byla jsem u ní sotva 10 minut,prý mám přijít zase v září.Tak nějak nechápu,proč tam vlastně mám jít.Co se za 10 minut dá stihnout?
Miruš,co je s Tebou?Moc práce?
Jasněnko,taky beru Cipralex,ale vlasy mi nepadají.Beru ho měsíc,tak to třeba začne.Pomáhá Ti jinak?
Tak zase někdy napřečtenou a pište,pište,pište,ať mám co číst!AHOJ.
Ajka, 18.06.2007 15:38:55, IP: ***.***.152.103, #10325
Ahojky,zdravím Vás vsechny. Praha-západ dnes dopoledne byla zamracená, prselo. Okolo 9 hod. jsem v práci málem zkolabovala, mela jsem nejakou chvilkovou slabost. Ale protoze jsem zrovna byla v druzném rozhovoru, zamluvila jsem to. Az po chvíli jsem si uvedomila, ze je mi uz fajn.
Jirinko - myslí, ze nemusís mít obavy, ze po jednorázovém, výjmecném uzití Neurolu si navyknes,
Applínku - to, ze jsi byla vystavena takové zatezi a zvládla si to je obdivuhodné a já te velmi chválím. Vím o cem mluvím, starala jem se o svého 60-ti letého tatínka letos v lednu , aby mohl umrít doma,mezi svými a ne v nemocnici, kde hrozne nechtel být.Také mel rakovinu.
Jasnenka - vypadávání vlasu muze souviset i s PP. Nervové ( zvlást opakované a dlouhodobé ) stresy a vypetí to mohou také zpusobit. A jestli más vlasy dlouhé, vypadá to jeste horsí nez to ve skutecnosti je. Bud klidná. taky mi padají.
Pavlínka - máme asi hodne podobné zázitky. Je mi 36 ( práve dnes ) mám 2 deti - chlapáky, 14 - letého Petase a skoro 7-letého Fildu.Muj první muz se po narození Filípka také dal na pití a zazila jsem si s ním peklo. Krome bití , to teda nikdy neudelal, jsem si uzila zadluzení, rozprodávání majetku, krik a scény, kdyz se vracíval k ránu domu.Ale dnes jsem stastná se svým prítelem, jsme spolu zatím jen 3 roky, ale je to clovek , který to v zivote také nemel lehké a je pravým opakem bývalého. A TY NERVY MÁM URCITE Z NEJ !!!!!!
Alča, 18.06.2007 19:16:34, IP: ***.***.32.254, #10327
Ahoj všem,zdravím všechny nové a samozřejmě všechny "veteránky":)) Co se týče paniky tak celkem v klidu,myslím,že mi ad prostě pomáhají.S Davidem celkem dobrý,někdy mě naštve,protož se neozve,tak jak já čekám,ale to jsou prostě chlapi.takže se mějte krásně a užívejte si sluníčka:)
Andrea, 18.06.2007 23:37:08, IP: ***.***.187.55, #10334
Ahoj holky,nebyla jsem tu 3 dny, zítra musím přelouskat příspěvky.
Alčo jsem ráda, že vám to s Davidem jakštakš klape. A dotaz,jsi z Dačic, nebo Dalešic? Jsem zblblá!!!
Majulko, s tou pohotovostí si nic nedělej, ale už se začni pomalu smiřovat s tím, že tam jezdíš zbytečně. Vím, že se to dobře radí, ale sama jsi psala, že to už po cestě odeznělo. Zkus to vždycka rozdýchat. Záchvat PP by měl trvat jen několik minut! Řekni si, že to za chvíli zmizí, a zkus to jen prodýchávat a nezmatkovat!
Jinak zdravím i všechny ostatní, dobrou noc!!!
Mirka, 19.06.2007 6:44:13, IP: ***.***.158.226, #10335
Ahoj holky, všechny vás moc zdravím a píši narychlo z práce.Máme doma polámaný počítač. Manžel ho chtěl vylepšit a zadařilo se mu , že nejede vůbec. Ale dnes má přijít náš známý se nám na to podívat.
Tak zatím! M
majulka, 19.06.2007 9:26:55, IP: ***.***.52.170, #10340
Ahoj Andrejko,je to fakt s tím záchvatem,že trvá vždy chvíli,ale tendle byl na třikrát a poslední v čekárně než mě vzali.to jjsem vždy předtím měla jen jednou a pak klid,tohle mě chytlo třikrát behem pul hodiny.No jo,hold jsem plašmuška :-) Doufám,že tobe je dobře...dnes je bio stupen 2,tak to vždy cítím,ale to má hodně lidí,že jsou na to senzitivní.Já včera vymalovala chodbu,teda naší malou chodbičku a mám z toho radost.Dnes mě zase čeká žehlení,protože zítra jedu pracovat do Loun na 2 dny.To bude pařák,fůůůůůj.....tak přeju krásný den Andrejko a všichni tady opatrujte se a hodně pijte vodu :-) papa M
Mirka, 19.06.2007 14:53:34, IP: ***.***.158.226, #10348
Ahoj Majulko, já když jsem měla problémy, tak ze všeho nejmíň mi vadily ty ataky,i když to bylo hnusné. Ty se daly vydýchat a za chvíli bylo po nich. horší jsou ty dny, kdy je člověku celý den jaksi nedefinovatelně blbě. Psychicky i fyzicky.
Přeji ti aby ti bylo líp. Na pohotovost nelítej a když tak si vezmi Lexoš. Snad ti AD brzy zaberou. A blahopřeji k novému autíčku!! Pá a měj se Mirka

Ahoj Pavlo, nedivím se , že po tom ,co už jsi si užila, máš takové stavy. Většinou máme za sebou každá nějaká traumata, co přispěla k PP. Přeji ti aby to už šlo k lepšímu. Pá M

Jitko, doufám, že je ti líp. U nás , trochu dříve narozených , jsou ty stavy hodně způsobeny přechodem.Mám taky dny jak píšeš, že jsem na nic. Je tu taky ta naše abnormální vnímavost na počasí. Tak ať je líp! M
Mirka, 19.06.2007 15:04:02, IP: ***.***.158.226, #10349
Ahoj Míši, nán panikářkám vesměs ty horka nedělají dobře, i když doktorka mi tvrdila, že léto by nás mělo postavit na nohy a že nejhorší je pro nás jaro a podzim. Já to ale pociťuji jako ty.
S psychology taky nemám dobrou zkušenost. Mě ten můj taky objednává za dlouho a to kdyby měl člověk spoléhat jen na tento způsob léčby, tak by mezi tím zcvokl.Ale co se týče doby návštěvy, tak jsem tam vždy hodinu. Jak tam můžeš být 10 minut? Nespletla jsi si to s psychiatrem? Tak se měj hezky. M
majulka, 19.06.2007 16:04:06, IP: ***.***.52.170, #10351
Ahoj Miruško,děkuju za uklidnění,ted to nějak víc potřebuju.Ty stavy nedefinovatelné mám dnes.od dopol.jsem zase zaznamenala stav jakoby před záchvatem-ale dost slabý.Jenže od té doby(jak jsem asi nastartovala podvědomí mě pálí a tlačí hrudník,t tomu mě bolí už 14 dnů záda.Člověk to fakt ani nepopíše,co mu je.No teda asi ta hlava,ta mi dává zabrat :-) no nic nejsem zvyklá přes den,ale než se trápit,kopnu tam ten lexoš.Miruško a kdy tobě zabraly plně AD?i když ono co je to u nás slovo plně :-) ale já už bych chtěla,aby mi bylo třeba týden dobře :-( od 26.jedu s menželem na 5 dnů do Pece pod Sněžkou,snad mi bude dobře :-)Když jsem brala AD před3-mi lety,byl to Citalec,prý to je to samé jen jiný výrobce,nevím přesně,kdy zabraly.No uvidíme.Tak at vám zprovozní Miri ten počítač doma,je tu pak bez tebe smutno :-) tak papa Majulka
Mirka, 19.06.2007 19:25:42, IP: ***.***.237.38, #10361
Ahoj majulko , co máš z toho , já se dnes cítím taky od rána jak vyždímaná hadra. Pořád jsem přemýšlela z čeho jsem tak unavená, když jsem spala 7 hodin a náš barometr na stěně ukazuje setrvalý stav. Až teď večer mně napadlo oprášit svůj tonometr, který už jsem dlouho nepoužívala a ukazoval mi tlak 105/68. tak se nedivím, že jsem tak unavená. Ale i tak mi nebylo dnes dobře, měla jsem takový ten nepříjemný pocit po těle, který se dá těžko definovat a možná má něco společného s tou naší úzkostí.
Ty jsi už jednou AD brala a máš tedy asi recidivu? Tak se neplaš, ono to podruhy déle trvá, než to zabere. Ale neboj se, už budeš mít určitě brzy pokoj. Na pohotovost nechoď, vezmi si Lexaurin a budeš v pohodě. Neboj se toho, za takovou chvilku si nezvykneš.
A můžu ti říct, že jsem nikdy netrpěla na bolesti páteře. Možná proto, že jsem dost sportovala a taky, že už chodím do práce 20 let 3 km pěšky tam a 3 zpět. Ale jak já mám teď roztentovanou páteř, to se nedá popsat. Je to asi z toho, jak jsem teď tahala těžké nákupy kus z Tesca.Když ráno vstanu, tak lezu, jak stará žebračka.
Majulko, moc ti přeji aby jsi se dala v té Peci pod Sněž. do pořádku, je tam nádherně. Zažila jsem tam kousek od tud ve Velké Úpě bezvadnou dovolenou, ještě i se synem. Dělali jsme tůry a bylo to fajn.
Tak se drž a ať už máš pokoj. Pá!!!! M

P.s. Počítač už v pořádku, dnes tady byl kámoš, tak doufám, že chvíli vydrží.
Mirka, 19.06.2007 19:41:41, IP: ***.***.237.38, #10365
Ahoj Míši, pokud chodíš k psycholožce, které to hradí pojišťovna, tak by se ti správně měla věnovat hodinu.Tak to mají proplácené. Desetiminutová terapie není nanic.
Ale je dobře, že už se tak lepšíš s těma nákupama. Nevím, jak dlouhu bereš Ad ale asi ti už zabírají.Tak pá a at je to čímdál lepší. Dobrou!! M
Alča, 19.06.2007 20:03:23, IP: ***.***.32.254, #10373
Ahoj Andrejko,jsem z Dačic.Klape to tak všelijak no,jeden den nic moc pak další den moc fajn,tak nevím,prostě uvidíme.Jeden kámoš mi řekl že to nemá na dálku cenu,prý buď ať se tam přestěhuju nebo ať to ukončím,pro mě ani jedna možnost není možná.Na stěhování je moc brzo a neukončila bych to ani náhodou vyčítala bych si že jsem tomu nedala šanci.Tak se měj krásně papa
Renda , 19.06.2007 21:00:53, IP: ***.***.90.19, #10379
Zdravím všechny. Panická úzkost spojená s depresemi mě skolila 2x po cca 3 letech. Vy,co s tím máte zkušenosti, řekněte mi, to už je celoživotní handicap, nebo je možnost uplného vyléčení???? Napište,prosím...
Renda , 19.06.2007 21:00:54, IP: ***.***.90.19, #10380
Zdravím všechny. Panická úzkost spojená s depresemi mě skolila 2x po cca 3 letech. Vy,co s tím máte zkušenosti, řekněte mi, to už je celoživotní handicap, nebo je možnost uplného vyléčení???? Napište,prosím...
        Předchozí   1 .. 143144145146147148149 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.