Diskuse - Panikářky 8
Jířa, 21.03.2008 17:53:32, IP: ***.***.28.159, #40957MIRKU odkud jsi?? dělám masáže, tak kdyby jsi byl odněkud poblíž, můžu tě namasírovat. je to asi to jediné co mi aspon trochu pomáhá na záda...
Jířa, 21.03.2008 17:54:39, IP: ***.***.28.159, #40958Já byla u RHB DR ve čt tak mi říkala, že s e nedíví, že mám tachykardii a úzkosti. protože mám nějkaý uzle krom jinejch věcí kolem páteře... nu co naděláme
Halina, 21.03.2008 17:59:52, IP: ***.***.9.57, #40959Já nikde nepíšu, že pomůže si říct dost a byl by konec........to vím taky, že to nejde .....čti líp.:-):-)
Verunka z L., 21.03.2008 20:01:11, IP: ***.***.89.241, #40968Ahoj Mirku,s těmi zády ti velmi dobře rozumím.Pokud tam máš nějaké výrůstky,což je již změna strukturální,tak bohužel tam patrně budou v životě období,kdy ta záda tě budou více zlobit.Mirku kolik ti je a co děláš za práci?Samozřejmě mi nemusíš na tyto otázky odpovídat.
Mirku,dodržuj co nejlepší všestranný pohybový režim,udržuj si přiměřenou váhu a pokus se omezit stres.Budu ti držet palce!!!!
Jinak u mě včera lékař vyslovil podezření na Scheueramanovu chorobu páteře,což je jistá deformace obratlů-nástavcovité obratle.Ta záda mě totiž už 5 měsíců velice bolí.Velmi dobře ti rozumím.Bolest zad je vždy velmi nepříjemná.
Všem zde přeji krásný večer!!!
Nikča, 21.03.2008 21:53:32, IP: ***.***.29.185, #40985Ahojky ted jsem prijela z prace,konecne mam dva dny volno,Halino bohuzel to neni tak jednoduche,myslis ze me netrapi ze beru nejake AD abych zila normalni vyrovnany zivot jako ostatni?Trapi me to,jenze si aspon rikam ze mi pomuzou,kdybych je brala uz davno,tak to mozna nedojde tam kam dnes.Mam porad strach a dala bych cokoli za to byt normalni a psychicky zdrava,porad mam ale strach co byse mi stalo a ten tep nedokazu ovladnout.Clovek ktery to nezazil,tak to nedokaze pochopit,takze te chapu,vis jak je to hrozny?Ja uz ted premyslim a trapim se nad tim,jakm i bude zitra,ze budu mit zase to hnusny napeti v tele atd.je mi dvacet a misto toho abych si koupila neco na sebe tak jsem si koupila za dva tisice tlakomer,protoze mam strach ze mi s toho strachu vylitava i tlak,sice mi psycholozka rikala,ze si ho nemam merit ze mi to jen ublizi,ale ja mam strach a proste se porad kontroluju.Je to hrozny,zavidim aobdivuju normalni,sebevedomi lidi,ja se hned ze vseho rozklepu,stresuju atd.je to hrozny.
Jířa, 21.03.2008 21:59:31, IP: ***.***.28.159, #40986NIKČO
hele to že bereš AD není nic zlého a já věřím, že jednou se jich zbavíme:-)) a taky myslím, že až začnou účinkovat bude ti líp. Já byla ještě v říjnu úplně hotová. bylo to příšerný a ted je mi celkem fajn :-) taky jsme nechtěla léky, nesnáším prášky.. ale když nám to pomůže tak proč ne:-)
Hele a poradím ti:-) kup si rescue remedy - Bachova květinová terapie.. je to výtečné na první pomoc... nebo olej Levandulku, ta snižuje tlak, zklidnuje tep a vůbec uklidnuje:-) může se dávat na kůži neředěná
Veroniko prosím tě co jsou to ty utzle kolem obratlů??Mám to hlavně mei 5 a 7. obratlem hrudky- mám tam sceuermanna... a když mám sníženou plotýnku a zůženou plotýnku... co to je? co se mi s tim může dít?? Díky moc
Jirka, 21.03.2008 22:31:38, IP: ***.***.95.234, #40991Ahoj všem!
Tak vřele nedoporučuji užívat acetyl-L-carnitin a už vůbec né SAMe (s-adenosil-L-methionin), ten mi udělal po 3 měsících ataku. Trochu jsem zakolísal v odhodlání jít cestou psychoterapie. Už jsem se zbavil všech příznaků říkal si, že už něco ustojím a objednal plno suplementů. Sliboval jsme si né normální náladu a přožívání ale za to utrení s PP odměnu v podobě konstantní euforie a pocitu slastného bytí. Bohužel mě SAMe tak zaktivolal, že po tom co jsme běhal jak blázen od jené věci k druhé tak jsem dostal ataku né tělesnou ale psychickou "já se zblázním" s projevy derealizace. Pak jsem si řekl, že ho dávat nebudu a nechal tam jen acetyl-l-carnitin ten také aktivuje a druhý den již bez SAMe jsem si opět prožíval stavy typu "Kdo jsem, když lze vše přetvořit do slov a myšlenek a ty jsou nehomotné tak vše je jen přelud.. já jsme jen přelud!?" bylo to fajne, ustál jsme to, ale je to fakt útok na podstatu bytí, samotný pocit existence je narušený a to je velmi velmi znepokojující. No tak jsem si to všehcno připoměl a trochu se rozhodil.
Úzkost má pro každého jinou podobu. Já to řeším v duchovní oblasti v samých základech bytí, tam kde je vše jen spekulace, protože nikdo z nás neví jak se věci mají ve skutečnosti a všechno co je řečeno není ničím podloženo.
Berte to jako varování, jsem od přírody experimentátor a někdy za to platím svou psychickou jindy tělesnou pohodou.
Na drudhou stranu je L-theanine super a Kava-Kava také.
Štve mě jen jedno, jsem nesvobodný, nemůžu si dát nic co stimuluje, byť se cítím zdráv, stále ta mrcha čeká někde podpovrchem. No Řím také nebyl postaven za den.
Dobrou
Verunka z L., 21.03.2008 22:33:30, IP: ***.***.89.241, #40992Jiřinko,odpovím ti na to zítra co nejvíce do podrobna.Slibuj!!! Je to na delší psaní a já to nechci odbýt.Ale teď jsem už hodně unavená.Postýlka se na mě směje...pápá
Halina, 22.03.2008 8:38:53, IP: ***.***.9.57, #41023Níkčo mě to, ale přijde jako obsedantní kompulzivní porucha , když si tak často kontroluješ tlak......... mohlo by se ti stát , že si ho budeš kontrolovat čím dál častěji, jako si třeba někdo 100 za den myje ruce ....ten tlakoměr bys asi měla vyhodit .......:-)
Moje dceruška je autistická a má psychotickou dekompenzaci , protože dřív zase měla pořád děsivé myšlenky..(bála se lidí) a bránila se proti nim rituály v mysli..........takže na ulici vypadala jäko ve snu...........měla to několik let, protože nikomu nic neřekla ....a pak jí sice zabraly léky,ale tahle obsese odeznívala asi půl roku......asi to fakt trvá dlouho....
Ale to že bereš léky nic není, řada lidí bere léky celý život , pokud je ten život lepší s lékem, tak je to dobře.........
Jířa, 22.03.2008 9:20:37, IP: ***.***.28.159, #41029¨HALINO nemyslím, že by Nikča měla obscesi. Já si tep kontrolovala permanentněš.protože jsme ho prostě cejtila, srdce mi bušilao takje logický, že když člověku vyjde na ekg tachykardie tak se pak hlídá.Snad doktor pozná a rozezná obscesi a paniku ne???ježkovo oči k čemu by pak byli:-(
VERONIKO děkuju moc :-)
marcela, 22.03.2008 12:03:10, IP: ***.***.63.11, #41038ahojky všem při sobotě, tak nám tu vysvítlo sluníčko, mne třeští hlava jako blázen, musela jsem si vzít prášek i tlak mi vylítnul, ale už je zase dobrej, aspoň doufám. NIKČO ani nevíš jak já tě chápu, já jsem si před rokem měřila tlak taky několikrát denně, taky jsem měla pořád obavu, obavu z toho, že se mi něco stane a tady zůstanou dvě děti!!!!! Víš ona ta psychika je hrozná mrcha, která člověk pořád nahlodává, myslíš, že by ti třeba nepomohla i změna prostředí, já jsem loni ujela do východních čech, tam mi bylo nádherně a vrátila jsem se domů a začalo to znovu. Pravdou jem, že musí zabrat i ty léky, mne snad už zabraly, i když kolikrát se to objevuje znovu a znovu, ale ne v takové intenzitě, jako ten neklid v tom těle, takové to napětí. Neboj bude to dobrý a vůbec si nedělej hlavu, že tyhle léky bereš, nikdo z těch "zdravých" neví, kdy se může ocitnout na stejné ploše jako my, každý je v tomhle směru zranitelný a kdo říká že ne tak kecá!!!!!!!!!!!! Dneska trpí depresema a je odkázáno na léky stále více a více lidí, je to i tou hnusnou dobou, všechno je honem honem honem a člověk neumí vypnout. Včera jsem se vydala do prahy, koupila jsem si tam bundu, ale pěknou, mám z ní radost, myslela jsem si kdoví jak se nevyspím a ten živočich co bydlí pod námi, tu měl už po šesté hodině zedníky, včera mu dělali okna já myslela, že budu vraždit a navíc za mnou přišel ještě ten co bydlí nad námi, jestli prej ten rachot jde od nás.......ach jo ach jo:-((((((
Marta, 22.03.2008 14:15:26, IP: ***.***.1.78, #41052Verčo , až budeš mít čas , prosímtě napiš mi tvoje tel číslo, potřebuju s tebou mluvit , ale jestli tě neotravuju? Můžu ti zavolat ? Potřebuju radu .Díky Pa.M
Marta, 22.03.2008 14:16:19, IP: ***.***.1.78, #41053Napiš na ramart@volny.cz děkuju
¨Marilyn, 22.03.2008 16:35:50, IP: ***.***.45.227, #41066Ahuj sluníčka, tak jakpak se Vám daří o těch Velikonocích?? Já jsem se rozhodla, že to nebudu nějak hrotit, uděláme si s přítelem víkend jen pro sebe, nechala jsem si předělat nehtíky, dneska jsem byla 4 hodiny u kadeřnice, sice mi neni nejlépe, ale doma ani nehnu, kašlu na to, mám na to ještě dva dny a uklízecí mánii dáme na pondělí. a jak je Vám?? MARTIČKO, APPLÍKU, ALKO, JÍŘO, NIKČO, LUKÝSKU a všem ostatním??
marcelal, 22.03.2008 18:01:44, IP: ***.***.63.11, #41076holka tak ty jsi krásná, já jsem jako racochejl:-)))))) budu muset vyrazit ke kadeřnici taky. jestli tě to uklidní, tak já mám doma bordel jako v tanku, marta ti to může dosvědčit, byla tu s manželem, že jsou nějaký svátky, je vidět jenom na oknech tam mám samolepky:-))))))))