Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Anděl, 20.03.2008 20:57:18, IP: ***.***.99.147, #40838
Koukám, že Halina zavítala i na vaší diskusi a dělá si z vás p**el a vy jí to žerete :-)))) Přečtěte si její příspěvky na Ženatý milenec ... a mějte se na pozoru .
Halino ty jsi fakt dobrá:-)
!, 20.03.2008 22:15:06, IP: ***.***.142.118, #40846
No a co,na diskuzi ženatý milenec jsou jiné problémy tady Halina jen poradila a nikomu neubliźuje,tak má právo napsat svůj názor a nám tu nevadí!
!, 20.03.2008 22:27:29, IP: ***.***.217.5, #40850
Přece jen na Halinu pozor,chvilku napadá Martu a chvilku je jako med,asi je třeba dávat pozor!!!!!
Nikča, 20.03.2008 22:31:04, IP: ***.***.32.66, #40851
Ahojky jo ja chodim pravidelne jednou do pul roku ke kardiologovi kde mi meri tep,tam ho mam vzdycky normalni a dela mi ekg,kouka mi primo na srdce atd,a holtra jsem taky mela,rikal ze jsem zdrava ze je to v me hlave.Byla jsem u nej zase vydesena a tep jsem mela stodvacet a rikal mi uklidni se mas to jen v hlave,ale me to proste nejde.Mam tachikardii pri fyzicke namaze plus trochu agorafobii PP a socialni fobii.Jinak dekuju vsem co mi napsali,zitra jdu zase na patnactku a pak mam dva dny volno,tak uz se tesim.Mejte se zatim krasne,papa
Halina, 20.03.2008 22:44:03, IP: ***.***.9.57, #40853
Jak med?? Marta se tam projevovala jako blázen , sama mě na sebe upozornila svým divným chováním..............to ale neznamená, že takové jsou všechny přece....

Ty to máš asi moc Nikčo, tu paniku......já jí měla jako mladá a pak to samo odeznělo, když přišly děti a starosti o ně..........já nevím, nikdy jsem se s ní neléčila , přemohla jsem to......a nechci dělat chytrou......ale nepomohlo by třeba se začít intenzívně zajímat o jiné lidi, pomáhat jim a starat se o ně, třeba nemocné.....já z toho mám pocit hrozný zahleděnosti do sebe , že se člověk hodně pozoruje až se to rozběhne do tý obludy....... mě by to tehdy taky asi nešlo, ale třeba by to bylo řešení........asi do toho uplně nevidím.....
!, 20.03.2008 22:51:45, IP: ***.***.217.5, #40855
Halino,ta panika asi je o tom pozorování,ale jak se tomu vyhnout?Logicky si i při záchvatu paniky řeknu at neblázním,že se nic neděje,ale ono se děje.Jen člověku v hlavě,bohužel.Nikdo to asi neumíme překonat,jinak by nebyla zapotřebí AD:o((Je to hrozná nemoc,ale nějak to musíme zvládnout.Myslím,že jsi měla spoustu síly a děti Ti v tom pomohli,jak to aplikovat na nás všechny??Škoda,že to nejde zvládnout jen logickým myšlením:o((((
Pro Anděla, 21.03.2008 8:44:20, IP: ***.***.1.78, #40888
Já vím Anděli........ nereagovat .....nebo se to rozjede špatným směrem.
Jířa, 21.03.2008 10:06:19, IP: ***.***.28.159, #40905
Halino
to je fajn co rasdíš Nikče.Ovšem ono to tak jednoduché není. Mám tři děti, podnikám, pomáhám kde se dá a paniku mám jako svinň.Kdyby to šlo si říct a konec asi by lidi nebrali léky
Jířa, 21.03.2008 10:08:32, IP: ***.***.28.159, #40906
NIKČO jo tak to jsme na tom stejně. AD ti pomůžou :-)
Marta, 21.03.2008 12:21:35, IP: ***.***.1.78, #40916
Jířo , máš samozřejmě pravdu......hezké velikonoce všem , váš blázen.....:-).Pa.
Marilyn, 21.03.2008 13:10:08, IP: ***.***.24.114, #40924
Ahoj sluníčka, tak dneska po dlouhé době jsem vyrazila ven s kolegyní a vůbec toho nelituji, dokonce jsem sama došla i nakoupit pečivo a to nedojdu ani s košem. Nakupovaly jsme velikonoční ňaminky pro své drahé a byly jsme venku kolem 2 hodin a je mi krásně, tak jsem ráda, že po týdnu je zase nějaké zlepšení. Všem přeji krásné Velikonoce a kupte si něco na sebe, ať Vás nepokaká beránek :) a hlavně žádnou PP.
Lukáš , 21.03.2008 13:30:54, IP: ***.***.223.179, #40926
No vidíš........:-))
Marilyn, 21.03.2008 15:38:10, IP: ***.***.223.179, #40938
No ahoooj, snažil jsem se ti naznačit, proč tam nejsem tak často....jak to bude možné tak se ozvu...zatím hooj
Marilyn, 21.03.2008 16:12:57, IP: ***.***.24.114, #40944
Už asi vím, tak se ozvi, zatím...
Mirek, 21.03.2008 17:48:44, IP: ***.***.59.140, #40956
Veroniko, dík za odpověď a rady. Víš, všechno co jsi mi napsala mám za sebou. Ty záda mi pobolívaly( "spíš se vždy ozvaly aby mě upozornily,že něco je v nepořádku") už asi před 2 roky, vždycky to nějak odeznělo po několika dnech....... Vím, že jsem udělal chybu a nezačal cvičit dřív, myslel jsem, že když jezdím na kole i 50-60 km, tělu to jako sport stačí. Teď vím, že to byla chyba, za kterou se platí. Od půlky prosince mi denně pobolívá u pravé lopatky : RTG - výrůstky/ ty má v mém věku skoro každý), neurolg : měkké techniky, kdy mi vrátil asi posunutá žebra zpátky na páteř, pak ultrazvuk, elektrovakuová léčba. Rehabiltační cvičení v nemocnici - 10x. Ortoped : nejdříve obstřik, pak mast a návrh na rehabilitaci - dojíždět 35 km, to jsem odmítl. Takže, když to jen drobet jde, cvičím, hejbu se, procházky .... ale pořád se to nechce hnout k lepšímu. Voltareny, dicfenaky, mylostany, ibalginy ... to vše jsem vyzkoušel o odložil díky zánětu žaludeční sliznice - beru Omeprazol a držím dietu. AD beru od srpna Mirtazepin, teď 37,5 mg. Máš naprostou pravdu,že je to vše o psychice. Dnes mi to od rána "zatím nebolí" ( protože jsem chytl nějakou virozu, vzal jsem si ParalenPlus - možná od něj), ale já pořád myslím na to kdy to zase začne ! A to je asi můj největší problém - strach, kdy to zase začne. Psychosomatika jak vyšitá. Jak se jí zbavit ? Asi časem. Vím, že to jednou musí přestat, když se tak snažím a že z toho bludného kruhu vypadnu do "normálna" ! Jediný co mi dává sílu je to, že jsem už přes měsíc nevzal Neurol ! I když jsem si 1-2 týdně zobnul Lexaurinu 3mg, teď týden už ne. Možná, kdybych ho nějaký čas bral, bude po bolestech ! Ale mám snahu a chci se těch benzodiazepamů zbavit - protože věřím, kdyby mi je doktorka před rokem nedala, (na zklidnění při občasných extrasystolách), tak jsem se stejně časem zklidnil a neskočil s diagnozou deprese a na AD. Jenže vrátit to zpět nelze a chyby, které jsem udělal taky ne. Za chvilku bude květen, teplo, sluníčko a snad už taky líp - nám všem !!!!!!! Jdu si udělat bylinkový čaj, pálí mi v krku a nose - viroza, a poprosit ženu, aby mi namasírovala záda "konopným" relaxačním olejem a přiložila na chvilku "baňky", které jsem si koupil. Kdyby mi pomohlo na ty záda kravský ......., tak si ho tam hned plácnu. Ještě jednou dík a ahoj.
        Předchozí   1 .. 172173174175176177178 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.