Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Apple, 18.03.2008 10:54:07, IP: ***.***.99.147, #40497
Hele, zlato ... a proč si ten tlak chodíš někam měřit , když máš asi tlakoměr doma ??? Jen se stresuješ ..... :-) Navíc při tlaku 138/86 nikdo infarkt nedostane ... neboj, spodní tolerovaná hranice je 90 .... takže pokud musíš, měř si tlak v klidu doma a neobrážej žádný přístroje :-))) Jo a 112 tepů ... nedávno jsem volala kamarádce doktorce, že mám tep 110 ...... a ona se smála, řekla, že na to ještě nikdo neumřel a než jsme domluvily, vrátil se mi během 15 minut na 72 tepů. Nikčo, já když si sednu a budu si jen měřit tep, během měření se mi zrychlí, protože čekám kolik zas budu mít ... takže to prostě nedělám .... měj hezký den a neboj se :-)
Alka, 18.03.2008 10:59:15, IP: ***.***.214.94, #40498
Ahoj všichni, dnes tu máme sníh, teď zase prší. Jedu po obědě do města a pak k psychologovi. Nevím, jestli ten deník mám vůbec brát, když se do něho nikdy nepodívá.
Moc vám děkuju za rady. Zlatíčka, ani nevíte jak ráda vás čtu. My se s manželem nehádáme, nekřičím, mamka hodně křičela na mě i na svého druha a na něho velmi sprostě. Hnusí se mi to! A hádky když je v lihu stejně nic nevyřeší. Včera večer se lísal, jak mě miluje a jestli budeme z půdy dělat dětský pokoj. (Dole totiž bydlí jeho babička s dědou, kteří mě nesnáší, takže si připadám jako cizí ve vlastním domě- mají tam dvě místnosti, z nichž jsem jednou plánovala dva děcáky a vedle přes chodbu by byla koupelna)
Řekla jsem mu, že jestli se nezmění a bude takovej sobec, že s ním nebudu, že půjdu bydlet k tetě, jinam totiž nemám kam. V bytě po mamce jsou brácha s rodinou, i když tam mám podíl na domě:-( Řekla jsem mu, že mě tady v tý vsi podělaný nic nedrží, lidi jsou tu zlí a sobečtí, teď jsem to poznala, nemám už rodiče a klidně bych vzala roha. Řekl mi, že mu vyhrožuju a vydírám, já to ale říkala v klidu, jen ho na to upozorňuju, řekla jsem to i jeho sestře a dnes to řeknu tchýni, aby nebyla tak chytrá. Nechci ho pomlouvat nebo donášet, ale jen ať to vědí.
AJKO, tak ty máš teď druhé manželství? Když on byl můj první kluk a mě by snad ani nikdo nechtěl, i když zase až tak hnusná snad nejsem?
MARCELKO, tchán přímo chlastá a je voplzlej a hnusnej, tchýně ho omlouvá i před námi a zastává se ho. Tchán mě má rád, na mě nikdy neřekne křivé slovo, tvrdí, že mě jako snachu miluje víc než svoje děti a taky se tak chová. Ale co z toho, když je pořád opilej?
MONIČKO, on je hrozně paličatej, pochybuju o tom , že by mě prosil na kolenou. Abych nešla k tetě na týden a nezůstala tam napořád a dětem tak nerozbila rodinu.
Apple, 18.03.2008 11:00:45, IP: ***.***.99.147, #40499
AHOJ MIRKU,
já se už budu opakovat, ale to nevadí ... já nikdy Neurol nebrala, ale Lexaurin 3mg beru už skoro 10 let ... mám za sebou dobu, kdy jsem byla i na 5 denně, což už jsem věděla, že není dobře .... a šlo to snížit .... od 4/07 beru AD Coaxil, což je prášek, který se užívá 3x denně, protože není z řady SSR. Když jsem se svýho Mudr. ptala, jestli si mám dělat starost, že beru k tomu pořád 3 Lexauriny, řekl mi, že se mám na tohle vykašlat, že až budu stabilizovaná, budem řešit teprve Lexaurin. Tak jsem jen tak zkusila o jeden ubrat a úplně bez problémů ...... tím chci říct, že pokud AD fungujou, můžeš tyhle berličky snižovat, ale jinak je asi důležitý dopracovat se do stavu, kdy si snižování můžem dovolit. Každej ti stejně poradí podle svých zkušeností a rozhodnutí je jen a jen na tobě ... měj hezký den a přeju ti, ať je ti brzy lépe :-)
Jířa, 18.03.2008 11:46:32, IP: ***.***.28.159, #40512
NNIKČO
tlak 140/90 jsme měla normálně v těhotenství a při stresu ho mám taky:-) to není tak tragický. občas se mi stresem vyšplhal i na 160/90. A pulsík?? při holtrovi mi naměřili 160 a jsme zde a doufám že budu dlouho a dlouho jako moji předci..112 není tak děsivý.. kor ve stresu.neboj

Alko.. alkohol je zmetek. Můj táta si velmi rád loknul.maminka s ním byla pořád a my tím trpěli. Nakonec se naši rozvedli po 30 letech a nejen že táta aspon když jsme na chalupě pití omezuje, ale už s e sním dá i mluvit. Alkohol je h**zl a pokud si partner nedá říct, já bych se spakovala a šla pryč:-( ale jaik už bylo psáno, pokud on sám nebude chtí ty ani nikdo jiný s tim nic neudělá:-( Držím ti všechny palce.
Ajka, 18.03.2008 12:16:11, IP: ***.***.152.103, #40513
Milá Alko, já už jsem pak taky neječela.Dokonce jsme měli i hezké 5-ti leté období, kdy nedělal žádné vylomeniny, sice občas nasál, ale nezlil se jak prase a nevyváděl. Jinak, když byl nametenej, to jsem se nehádala nikdy. Vždycky až druhý den, když jsem kluka odvedla do školky, aby toho nebyl svědkem. Ani tehdy jsem nějak zvlášť neječela, spíš jsem se snažila bez nějakého afektu s ním rozumně promluvit. Řekl mi ať z toho nedělám vědu, že není jediný chlap na světě, který se občas napije. Nakonec jsem mu řekla ať se odstěhuje k rodičům, že já ze svého bytu s dítětem odcházet nebudu. Jezdil každý den ráno v 6 hodin, aby odvezl malého do školky, mě chtěl vozi do práce, ale já to odmítala, po práci přesně v 16.15 ( zajímavé, že to najednou šlo ) za námi chodil, bral prcka ven, chtěl mi nakoupit, ale já ne ne ne. Trvalo to skoro 2 měsíce a já kvůli klukovi ( ale i kvůli sobě- měla jsem ho moc ráda, byla to moje první vážná známost) povolila a on se nastěhovat zpět. Pak nastalo to období relativního klidu.Jednou za půl roku, když šel s klukama do hospody mi opravdu nepřišlo nic hrozného.Pak jsme se domluvili na druhém dítěti.Věřila jsem, že už bude klid a všechno se v dobré obrátilo. Když jsem byla měsíc před porodem začal znovu.Když bylo malému ( narodil se mi druhý kluk ) asi 5 měsíců, zjistila jsem, že ho vyhodili z práce na § 53 což je hrubé porušení pracovní kázně - opakovaně byl přistižen opilý.Já jen mateřskou, on nedělal, na pracák- to bylo pod jeho úroveň, platila jsem jen to nejnutnější, na chlast on měl a pak se začaly ztrácet věci...svoje šperky jsem si musela schovat do trezoru, tak daleko to došlo. Chtěla jsem aby se léčil, aby jsme navštívili nějakou poradnu, prostě, aby se naše situace začala řešit.Přesně rok na to jsem podala žádost o rozvod. Ještě 2 roky po rozvodu se ke mě donášely zvěsti, o kterých jsem neměla ani tušení. Bylo to smutné zjištění, s kým jsem 13 let žila a z toho 10 let v manželství. Začala jsem znovu, sama jen s dětmi, bez prostředků. Pak mi pomohla rodina.Do té chvíle jsem jejich pomoc tvrdohlavě odmítala, ne z ješitnosti, ale protože jsem se styděla za to, jak daleko jsem to nechala dojít.Obviňovala jsem se, taková blbost. Ale asi je to v těhlech chvílích normální.Dva roky po rozvodu jsem si našla přítele do té doby jsem na vztah připravená nebyla. Nejsem vdaná ani to neplánuji, přítel je hodný, slušný chlap, spolehlivý i zodpovědný, nepije, nekouří za ženskýma neběhá ( snad ha, ha...)Ale vážně, mám klid, už žádný strach, když se o 5 minut opozdí- stejně mi hned volá, nestydím se s ním chodit na oslavy, že se opije a udělá ostudu.Jsme spolu 4 roky a pouze jednou jsem ho zažila mírně ovíněného, ale cizí by to asi nepoznal.Co bych asi chtěla víc, co ? Jasně, že to není pan dokonalý, má svoje chyby jako ostatně každý z nás.Taky mám chuť ho někdy poslat do pr.... nebo mu alespoň zakroutit krčkem, ale to on mě jistě občas taky, mě je taky dost. Vím to. Tak jsem ti to všechno vypsala, ty se nepodceňuj, možná by ses divila kolik chlapů by o tebe stálo, ale nedovolí si, když jsi vdaná . Hlavně si nenech líbit nic co tě trápí a ubližuje. Možná nejste ztacený případ a jestli vás má opravdu rád a alkohol mu zatím úplně nezatemnil mozek tak se bude snažit. Ale připrav se, že je to hlídání na celý život. Pro něj i pro tebe.Vždycky tu bude hrozit riziko recidivy. Moc ti držíp palečky, přeju hodně sil a hlavně se nedej !!!!!!!
Trpaslik, 18.03.2008 14:13:45, IP: ***.***.33.77, #40530
holky tak jsem náhodou zabrousila při hledáni solný jeskyně na tyhle stranky a připadám si, že jsem našla rodný sestry, se všemi problémy a strastmi a chlapy a neuroly...díky díky díky Jana, Trpaslík
Lenka Olomouc, 18.03.2008 14:33:52, IP: ***.***.251.114, #40532
Ahoj děvčata, několikrát jsem se pokoušela sem něco napsat, ale nikdy mi to nešlo vložit. Tak nevím jestli to dneska půjde...
Lenka Olomouc, 18.03.2008 15:15:41, IP: ***.***.251.114, #40540
Tak vypadá to že jo... Pořád tápám jestli je na vině psychika nebo jestli je psychika až následně druhotný problém a spíš trpím nějakým únavovým syndromem... ale to se asi nedá poznat, nebo jo? Je fakt, že se mi tyhle potíže co mám začaly objevovat postupně po nějaké viroze, ale už jsem prošla kolečko obvodní - interna - neurologie - imunologie a nikde nic. Teda skoro - na imunologii mi našly v krvi nějakou bakteriální infekci, kterou prý ale v životě prodělá 80% populace, několikrát přeléčili antibiotiky ale zatím se mě pořád drží potvora :-( A ta moje psychika dostává pěkně zabrat, když je to hodně špatné tak mám strach že zblázním nebo zešílím, říkám si že kdybych neměla syna, manžela a mamku tak se mi ani nechce žít. Ale jim by to asi ublížilo, i když si připadám že jsem spíš na obtíž.
No, tak to zkusím uložit, a napsat zase něco příště. Všechny děvčata (i kluky) zdravím a přeju pěkný zbytek dne.
marcela, 18.03.2008 15:37:59, IP: ***.***.63.11, #40543
leni stačí jenom místo panikářky 8 napsat něco jiného
Verunka z L., 18.03.2008 18:09:56, IP: ***.***.89.241, #40554
Krásný večer Berušky! Tak mám za sebou opět náročný den.Já nevím,proč je toho v práci stále tolik..:-) Je vidět,že skutečně jsou lidi dost nemocní,dost bolesti zad,což je v současné době doslova civilizační choroba.Také mám spoustu papírování..prostě pořád něco.Po práci jsem utíkala na nákup,pro malou do školky.Jen jsem přišla ,tak hned ke m,ně přiběhla moje babička a chtěla si povídat,do 5 minut pak přišla mamka,v závěsu za ní kamarádka...No ,vážně plný den.ještě musím vytřít podlahy a vyluxovat...a pak padnu za vlast.
Měla jsem dnes pohovor s primářem a rozhodně nebyl moc příjemný,ale ustála jsem to v klidu.Jeho chování měla úroveň a moje taky.Řekla jsem mu,že chci odejít v klidu s pocitem dobře vykonané práce.
Nic nic Berušky,jsem absolutně v pohodě,je unavená z práce.Nic osobního sem psát nechci,prosím,neberte to ve zlém.Nechci jen,aby si mě opět někdo bral do svých nevymáchaných úst.
Všechny moc moc zdravím!!! V.

Jo,jen MIRKU!!! Já beru Esprital,což je mtrazapin,tedy AD 4.generace.Je to stejná účinná látka jako tvůj lék,který bereš večer.Berou 30mg a funguju naprosto výborně bez jakýchkoliv berliček a navíc mi dost výrazně ustoupila frekvence migrén.Vyhovuje mi,že nemusím nic brát ráno,jelikož mě pak vždy trápíval žaludek,ale nyní mám pokoj a trochu jsem už i přibrala( ze 49kg na 51),což mě pro mě úspěch.Mám totiž s váho obrácené potíže než většina žen.Mirku,víš,pokud AD zabírají tak jak mají,pacientovi sedí a vyhovují,tak by neměly být nutné jakékoliv berličky.Už jsi to říkal svému lékaři,ajké máš potíže? Víš,moc mě mrzí,že i po tak dlouhé době užívání ti není stále dobře.Možná by stálo za zvážení,zda bys neměl mít opět dávku Mirzatenu 45mg nebo možná dokonce jiná AD.Drž se a piš mi,budu se těšit!!! V.
Marta, 18.03.2008 21:27:46, IP: ***.***.1.78, #40591
NIKČE, beruško, to není opravdu tak hrozný, jak s tím tepem a ani s tím tlakem, ale my ti tady rozumíme, protože jsme ze začátku také měly pořádný PP.Neboj se postupem se to bude zlepšovat.Pak se nebudeš ani kontrolovat , drž se!LENKO- pokud všechny vyšetření máš o.k a chodíš od doktora k doktorovi, máš psychické potíže.Léčíš se u někoho??Dneska jsme bourali autem , ale nic se nám nestalo , pak jsme i dojeli do těch Varů.U nás padá sníh..-(...Pa všem
Nikča, 19.03.2008 12:35:34, IP: ***.***.18.68, #40639
Díky moc všem za vzkazíky,ted jsem dlouho nepsala,mela jsem dva dny patnacky v praci a ted mam jeden den volnoKdyz si ten tlak merim doma,tak ho mam i nizkej a tep taky v pohode,ale jakmile si stoupnu tak se mi tlak zvedne a tep mam treba hned stodvacet,ale to je mozna proto ze jsem si hned stoupla,ten tlak mi merila ve stoje a zrovna jsem v praci pracovala,tak je to mozna i normalni pri ty fyzicky namaze.Snad uz to bude lepsi po ted AD,doktorka mi zase rekla kdyz jsem se ji ptala,ze mi betablokatory nedoporuci,protoze jsem zdrava a ten tlak a tep mi vylitne jen nekdy a nachvilku,takze by mi to i mohlo uskodit.Vzdycky jsem si myslela,ze tep zalezi i na tlaku a naopak,ale ted uz vim,ze i kdyz mam treba doma ve stoji tep stodvacet tak tlak mam treba sto na sedumdesat,a je asi normalni,ze kdyz clovek beha,skace atd.tak ten tlak ma treba i na chvilku docela zvyseny.Mejte se krasne a opatrujte se,kdyztak nekdo pisnete,budu jedine rada.Papa
Mirek, 19.03.2008 14:35:30, IP: ***.***.160.57, #40651
Díky za podporu. Víš, já si pomalu začínám myslet, že ty moje stavy nejsou od psychiky, cítím se dobře, ale 9 měsíců jsem bryl Neurol a někdy asi zbytečně, jen aby mi bylo líp. Ona mi po něm přestala bolet hlava, svaly... Teď co jsem ho měsíc nevzal se to vrátilo, i když v menší míře. Asi to je drobet psychická závislost, chce to nějaký čas, než se ta chemie dostane z těla. Já teď toho moc brát ani nemůžu, našli mi zánět žaludeční sliznice, tak ho musím šetřit. Navíc mě opakovaně už od vánoc záda, asi zanedbaná meším pohybem, a drobet asi vlivem psychosomatiky. Před rokem jsem byl jura, přestal jsem kouřit a pak to pomalu začlo - nejdřív extrasystoly, pak záda, pak bolesti hlavy a šíje, pobyt v nemocnici - deprese ... vše to trvá na mé gusto už moc dlouho a moc pomalu se z toho dostávám. Dřív jsem spal bez problémů i 9 hodin, teď musím jít o půlnoci a stejně v 5 se probudím a "doklepávám" to do 6:30. Už měsíc jsem na dietě, beru Omeprazol na ten žaludek, jak já bych si dal pořádný "český jídlo" !! Věřím, že ten zánět žaludku je po tom Neurolu - bral jsem ráno na lačno, aby rychle zabral ( doufám, že ty strašný rána se už nevrátí !), taky z častého stresu, nevěděl jsem pořádně co se se mnou děje. Snad to nejhorší mám už za sebou, psychicky jsem na tom už na 90%, ale nesmí příjít období, kdy mi několik dní pořád něco pobolívá - většinou od páteře a zad. Nutím se do cvičení, ale proti bolesti to moc nejde. --- "Věř a víra Tvá Ti uzdarví" - kdo to řekl ?
marcela, 19.03.2008 15:04:59, IP: ***.***.63.11, #40659
ahojíček všem!!!! tak dneska zažívám den blbec, jak krásně jsme si s manželem naplánovali co všechno zařídíme a doma uděláme a ono kulový ráno ho odvolali do práce. NIKČO vyšší tlak a tep je při fyzické námaze normální, s těma betablokátarama bych souhlasila, protože mne před lety doktorka nasadila léky na vysoký tlak, měla jsem 145/95 dala mi nějaké slabší a já jsem je nějakou dobu brala, absolvovala operaci křečových žil a když mi tlak klesnul tak nízko, že jsem sebou hnedle švihla, tak mi je doktorka narychlo sebírala, že já žádné prášky na tlak nepotřebuju!!!!!!! myslím, že tam u tebe bude hrát velkou roli taky ta zpropadená psychika, neboj bude líp!!!!! MIRKU zánět žaludku nemusíš mít ani po neurolu, já mám reflux jícnu a ty potíže co ty tady popisuješ jsem si prožívala taky, všichni mi tvrdili, že je to psychického rázu, že mi chtějí uchránit od nepříjemných vyšetřeních apod. až se našel jeden lékař v praze, který diagnostikoval reflux jícnu nasadil gaces a mottilium a já to musím zaklepat od té doby je to lepší, aspoň co se trávení týče, pálení na hrudi apod. a ten doktor mi řekl jednu věc, vy jste nešla dolu psychicky a tím jste se dopracovala k refluxu, vy jste díky neléčené chorobě, šla strašně dolů psychicky a teď bude trvat delší dobu než se z toho dostanete, dneska říkám díky bohu, že jsem tam tenkrát šla, opravdu tomu lékaři vděčím za mnohé................mám v těle někde skrytý zánět, možná i to je příčina toho zánětu, uvidíme na výsledkách krve, př íští týden razím na imunologii. musím jíst víckrát denně po menších dávkách a může úplně všechno, už jsem si i vytipovala potraviny, které mi nedělají dobře.......ALKO kočičko jak je, co ten tvůj mannžílek nezdárný, seká aspoň trochu latinu????? JARČO jak je v práci???? Kde je vlastně MAJULKO s PETOU?????? MARTI tak co už jsi dorazila od doktora, mne až pak AJKA nakoupla, že jsem ti měla jít taky dělat společnost, když ty jsi tam se mnou byla minulý týden, marti promiň mne to v tu chvíli ani nenapadlo, jsem blbá, tak příští jo broučku.......nevím jestli jsi dostala sms, jestli budeš mít chuť tak se stav, klidně zítra odpol. nebo v pá dopoledne, budu jenom ráda máme toho tolik na vyprávění!!!!:-D tak jdu kouknout na knedlíky a šílenou krávu, dělám totiž rajskou pa pa pa
Marilyn, 19.03.2008 16:33:06, IP: ***.***.45.227, #40676
Ahojky, dlouho jsem tu nebyla, tak nějak sem nechci vnášet špatnou náladičku. Beru už AD 21 dní a je mi hůře a hůře, už skoro nejim, pořád je mi zle, mám hrozné úzkosti, už se mi nechce ani s nikým mluvit, volat, psát. Tak teď nevím, jestli to tak má být a že AD zabírají a takhle se s tím vyrovnává mé tělo, nebo ,i nesedí, co myslíš MARTIČKO???
        Předchozí   1 .. 169170171172173174175 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.