Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Marta, 19.03.2008 20:59:34, IP: ***.***.1.78, #40721
Nikčo a co se zeptat na lexaurin? Ten jsem měla kdysi na čas na to bušení a třesy, než ten diazepam .MARIL, YN- neobtěžuješ, mě trápí , že Vás něco trápí.ALKO, všechno nejlepší k narozeninám , ještě ti napíšu , ale až zítra ano?Jak se mají asi ostatní?IVANKA, MAJULKA, MIRKA, PAVLÍNKA, LUKY, A OSTATNÍ , ŽE VÁM TAKÉ CHYBÍ?PA VŠEM
Jířa, 19.03.2008 22:03:45, IP: ***.***.28.159, #40732
NIKČO bud v klidu:-) byla jsem z tepu hotová taky:-))) a měla jsem stejný obavy a občas mám.Až zaberou Ad bude líp.. a hele byla jsi někde na vyšetření srdce?, Klidně řekni dr aby tě poslala na Holtera Ekg, že ho prostě chceš. Bude tě snímat 24 hodin. Pokud tam bude tachykardie pošlou tě na echo a pak budeš mít klid, že máš srdce ok :-) a co štítná žláza? Máš jí kontrolovanou?Co páteř, nemáš potíže s hrudní páteří nebo krční?
Myslím, že pokud se necháš vyšetřit uklidníš se a budeš vědět, že je to jenom stres:-)
Verunka z L., 19.03.2008 22:26:32, IP: ***.***.89.241, #40733
Milé Berunky,je to neuvěřitelné,ale poprvé dnes opravdu mohu v klidu sedět.Měla jsem kolem domácnosti a dětí tolik tolik práce.Už doslova padám na ústa..:-)
Mirku,já ti zítra o těch potížích se záda něco napíšu,ale dnes už nemám sílu.
Všem ppřeju sladké sny!!! V.
Halina, 19.03.2008 23:53:35, IP: ***.***.9.57, #40746
Ahojky Nikčo.........já jsem měla taky hrozný strach z infarktu, protože můj táta na něj umřel v 56 letech nečekaně a mě je 50...... a hodně jsem přibrala ......mám 103 kg.........a měla jsem v poslední době divný pocity okolo srdce, jakoby píchání , tlučení srdce, bodání ......zadýchávání do schodů......dost mě to ničilo ty pocity....byla jsem na umření.....tak mě naše doktorka poslala do Nemocnice pod Petřínem a tam mi udělali všechna vyšetření.........Echo a ještě nějaké E ...holky budou vědět...ještě ultrazvuk srdce....na kole jsem jela asi půl hodky ........no a řekli mi, že mi vůůůůůbec nic není..........všechno jsem si vsugerovala, protože jsem hrozně autosugestivní.......bylo to jen v mé hlavě......až jsem se u toho kardiologa styděla, jak otravuju........a vod tý doby ani ťuk....žádný píchání, žádný zrychlený tep....prostě mě to přesvědčilo a jsem v klidu.....třeba by ti to pomohlo také, slyšet od odborníka ......sama jsem byla udivená, když mi to říkal.......
Já jsem se kdysi naučila autogenní tréning a šlo mi to dobře...... ale bohužel jsem asi schopná si vsugerovat i takové pocity, jako že jsem nějak nemocná ....když se na to nesmyslně soustředím........
Ilona, 20.03.2008 8:17:53, IP: ***.***.25.47, #40762
Všechny moc zdravím HALINO, plně s tebou souhlasím,že je to hlavně sugesce,je to v naší hlavě, NIKOLKA je moc hodná mladá holka a bojí se , a já se jí nedivím, my už tyto pocity máme za sebou, já jsem tehdy taky byla na vyšetření přímo u srdcaře, provedl všechna možná vyšetření a výsledek zněl neorostenie,všechno nervového původu, tehdy mě lékař uklidnil, že srdce je naprosto zdravé a dodnes mám srdeční arytmii a rychlý tep, ale už se toho tak nebojím ,NIKOLKA to zvládne, jen bere AD malou chvilku.
HALINO k tobě mám ještě dotaz, čím to, že jsi tak přibrala, já jsem taky te´d přibrala 10 kg behem velmi krátké doby a nemůžu se hnout z místa, i kdybych nejedla ,tak to prostě dolů nejde,možná je to naším věkem ,mně je 47 let ,to znamená, že se přihlásil přechod,tak jestli to není tím,díky za odpově´d
Jinak zdravím všechny na této diskusi a přeji hodně síly bojovat s našimi nepříjemnými zdravotními problémy všem přeji moc pěkný den Ilona
Marilyn, 20.03.2008 9:30:15, IP: ***.***.24.114, #40774
Dobré ránko, dneska jsem ráno čekala na kolegyni venku a padaly vločky a mě se to tak líbilo, krásně mě to uklidnilo a je mi dnes lépe, asi bych potřebovala nějakou relaxaci, odvézt myšlenky, nebo k tomu přidat nějaké terapie...
Marta, 20.03.2008 12:12:06, IP: ***.***.1.78, #40785
MARILYN, někdy když je lépe , tak je dobrý vnímat okolo přírodu a tak.....a tobě by ta psychoterapie určitě sedla.Pak ti napíšu beruško mám bolesti v zádech, moc jsem nespala, do toho menzes,Děti k večeru odjíždí k tátovi, pak si na tebe udělám čas, ano??ILONKO, ráda tě zase čtu...jen piš, na to co někdo napíše hnusnýho kdokoliv, nebudeme reagovat , i když mě to nekdy nejde..:-)....ale prostě mi chybíte......zatím všem přeju hezky zbytek dne.M.
Marta, 20.03.2008 12:13:50, IP: ***.***.1.78, #40786
A ještě do toho mám blbou pamět , napíšu ALCE ale samozřejmě i tobě můžu MARILYN....:-)...
Marilyn, 20.03.2008 12:19:41, IP: ***.***.24.114, #40787
Budu se těšit a přeji Ti, ať je Ti lépe...
Ilona, 20.03.2008 13:59:10, IP: ***.***.25.47, #40799
MARTIČKO ahooooj taky tě moc zdravím a mluvíš mi z duše, jsem ráda, že jsem tady zase s váma a nebudu reagovat na nepřístojné příspěvky...jinak doufám, že se máš dobře ,tady máme pravou zimu, chumelí,jak v prosinci,lae mně to celkem nevadí, někdy jsem na tom hůř,když je venku krásně, takže jsem celkem v pohodě,měj se moc hezky Ilona
Už jsem jednou dneska všechny na diskusi zdravila, ale určitě to nevadí,když ještě jednou všechny moc zdravím a přeju krásný den Ilona
siva, 20.03.2008 14:01:46, IP: ***.***.18.54, #40800
Krásný den berušky Vám všem.Jen jsem Vás přišla pozdravit,mám konečně po týdnu PC doma tak to vše doháním. Myslela jsem že mně ušetříte meilíků,ale byl to šok když jsem zapnula PC a na něm 119 meilů.Ještě dnes jsem je dočítala a otvírala a zavírala a mazala,no prostě jsem načtená ažaž. Zdravím moje stálice a nováčky také,mám v tom už obrovský chaos a tak nebudu psát o nikom a budu na Vás jen koukat a čítat. Už je Vás tu moc a nevyznala bych se v tom. Určitě Vás ale vždy přijdu pozdravit. Mám se teď docela fajn, babču zvládám, garáž už je skoro srovnaná se zemí a budeme začínat stavět a plánujeme letos tři dovolené tak uvidíme jak to vyjde,ale určitě si ji oba zasloužíme a oba se na ní moc těšíme. Opatrujte se mi tady a posílám všem krásný pozdrav!!
Halina, 20.03.2008 18:44:45, IP: ***.***.9.57, #40816
Ahojky ........no ta váha může být přechodem i když já vůbec žádné potíže nemám, jen mám menzes jednou za tři měsíce.........ale začalo to tím, že jsme s přítelem cestovali ........a vždy jsme po túře dorazili do restauračky a on si objednal horu jídla...(jenže jemu je 30 let).........tak sem si řekla, dám si taky , vono se to pro jednou nezblázní a bylo z toho 20 kg navrch.......večer sme šli zas na pívečko, nebo pili svařáčka....zajídali to......samý kalorie...

A teď dietu nedržím vůbec..... přímo žeru, hrozně mi to chutná, sice už nepřibývám, ale mám smutných 103 kg a jsem složená ze samých chlebíčků a dortíčků ........:-):-)...Stačilo by jíst lehčí a menší porce.......ale nejde to , mám žravku ......
Verunka z L., 20.03.2008 19:00:31, IP: ***.***.89.241, #40818
Krásný jarní večer milé Berunky!!! Tak nám dnes na ten první jarní den krásně sněžilo....:-) Ale bylo to moc krásné.Dokonce mi jedna pacientka popřála hezké Vánoce,místo Velikonoce..:-)
Sivunko,tak to je paráda,že jsi už opět u PC a doufám,že mi napíšeš chat!!!!!
Mirku,k těm obtížím ze zády.Velmi dobře jsi to včera popsal.Stav centrální nervové soustavy ovlivňuje svalové napětí,ale samozřejmě i obráceně.Když nás něco dlouho bolí,tak se rozjede psychika,takže se pacienti posléze ocitají v bludném kruhu chronické bolesti a depresivního stavu.Cesta ven je zdlouhavá a trnitá.Rozhodně je nutná návštěva lékaře,ketrý předepíše léčebnou tělesnou výchovu a měkké techniky nebo segmentové masáže.Na počátku,kdy jsou bolesti nejhorší je o dobré alespoň na 3-7 dní předepsat léky k uvolnění svalů-myorelaxancia(Myolastan,Baclofen.Dorsiflex) a léky proti bolesti(Ibalgin,Indometacin...).V neposlední řadě i nějaká lehčí antidepresiva(Citalopram,Cipralex..).Rozhodně je na místě i návštěva psychologa a pravidelná psychoterapie.Víš,vše je to běh na dlohou trať a trvá tak 2-3 měsíce než se stav začne zlpešovat.Je i na místě alepoň krátkodobá neschopenka,aby mohl pacient odpočívat a nabrat sílu.
Jinak na bolesti zad je dobrý prakticky jakýkoliv pohyb,samozřejmě ne extrémní zátěže,takže to chce chodit na vycházky,na lyže,na kolo,plavat,lehce běhat-joging.Důležité jsou posílené břišní a mezilopatkové svaly...prostě úprava svalové dysbalance.
Mirku,přeju ti hodně štěstí!!! V.
Ilona, 20.03.2008 20:03:10, IP: ***.***.25.47, #40826
HALINO,díky za odpově´d,tak to je momentálně taky můj případ, že mám žravé období, ale mám strach držet jakoukoliv dietu, protože k té mé nemoci,kdybych ještě začala hubnut, tak by to nemuselo dopadnout dobře, díky Ilona

Všem tady na diskusi přeji pěkný večer Ilona
Anděl, 20.03.2008 20:57:15, IP: ***.***.99.147, #40837
Koukám, že Halina zavítala i na vaší diskusi a dělá si z vás p**el a vy jí to žerete :-)))) Přečtěte si její příspěvky na Ženatý milenec ... a mějte se na pozoru .
Halino ty jsi fakt dobrá:-)
        Předchozí   1 .. 171172173174175176177 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.