Diskuse - Panikářky 8
marcela, 19.03.2008 16:54:07, IP: ***.***.63.11, #40680kočičko to mne moc mrzí, je možné, že třeba budeš potřebovat jiná antibiotika, zkus jíst aspoň trošičku, do toho těla musíš něco dostat, držím ti palečky, ty bereš te zoloft viď??????
Ajka, 19.03.2008 17:09:18, IP: ***.***.152.103, #40685Marilyn, ještě je brzo na plný účinek AD, jaká bereš? Počítej, že to trvá fakt aspoň těch 6 neděl než se jejich účinek naplno projeví a pak dalších 6 neděl než se ustálí hladina léku. Po celou dobu můžeš mít i ataky PP, ale mělo by to být snesitelné a už teď po 3 týdnech by jsi měla zaznamenat malinkou změnu k lepšímu, třeba, že ty ataky nejsou tak časté, netrvají tak dlouho a jsou méně intenzivní. Ty první 3 měsíce nestojí za nic, kdyby jsi je vyloženě nesnesla ty AD už by jsi to věděla, protože to zhoršení je tak rapidní...3 týdny by jsi to asi nezvládla. Jíst musíš, váhový úbytek ti jenom může přitížit.Nevím tedy jaké máš zásoby ( jestli trpíš trochu nadváhou ) ale teď si na to dej pozor...Jez třeba každou půlhodinu po troškách.1 piškot, 1 lžička jogurtu.nebo 1/4 krajíčku chleba s něčím co máš ráda a za půl hoďky další 1/4. Zpočátku se i trochu nuť. A nezapomeň pít !!!!!!!
Marta, 19.03.2008 17:16:57, IP: ***.***.1.78, #40687Marilyn , to mi mrzí....ale těch 21 dní je opravdu brzy.Nevím co bereš , ale každý reaguje na AD jinak, ze začátku může mít i ty stavy paniky a pak se to usadí, než ta hladina AD nastoupí,.takto mi to řekl psychiatr a psycholog z té Prahy.U každého je to jinak a nebo to může být ta uzkost, někdo nejí nebo naopak..Mirku, ty bolesti v zádech můžou být i abst. příznaky po neurolu, nebo prostě bolesti od zad , já to mám nyní od toho rivotrilu, snižuju jak jsem psala.Bohužel nic jiného než vydržet...já cvičím , musím každý den Mirku a je to lepší , ale dnes mě to dost taky bolí.Mám ještě cystu v ledvině , tak taky nevím , zda to nebolí od toho , doktoři mi nic na to neřekli, chodím jen na kontroly na ultrazvuk.MARCELO, čekala jsem na něj nepřišel , tak jsem se přeobjednala ..Jinak u nás je ošklivo, budeme mít asi všude velikonoce na sněhu, všem přeju krásné velikonoční svátky, prožijte je v klidu a ve zdraví mám vás ráda vaše Marta
Marilyn, 19.03.2008 17:37:24, IP: ***.***.45.227, #40689Já se tak snažím jíst, ale prostě mi to nechutná, jak mám ten zánět, tak ani nemůžu jsít všechno. Ano, beru ten Zoloft, teď už 1 tbl denně, jak jsem psala, už jsem se při půlce cítila dobře a ta celá mi zřejmě nedělá dobře...děkuji Ti moc za reakci...
Marilyn, 19.03.2008 17:42:11, IP: ***.***.45.227, #40690Beru Zoloft, zhubla jsem už 6 kg, piji pravidelně, aspoň 3 litry denně, když mám hlad a nemůžu se najíst, tak to zapiji. Děkuji za radu, zkusím to takhle. Nadváhou netrpím, naopak, teď už vážím 50 kg a měřím 169 cm.
Marilyn, 19.03.2008 17:43:54, IP: ***.***.45.227, #40691Koukám beruško, že ty máš také pěkné potíže a ještě Tě zatěžuji svými problémy, to já nerada, omlouvám se. Ať je Ti brzy lépe...
Irena, 19.03.2008 17:54:08, IP: ***.***.230.1, #40692ahojky všem,dnes jsem se také dozvěděla ,že mam PP,ataky jsou opravdu nesnesitelné.Zítra jdu k psychyatričce a tak doufám,že to zvladnu.Poradte mi jak se nejhorší stav dá zvládnout.
Alka, 19.03.2008 17:55:52, IP: ***.***.214.94, #40693Ahojte, Marcelko, dnes jsem dostala kytici gerber k narozeninám, přál mi hodně lásky a ať jsem s ním šťastná, že mě miluje. Je nádherná. Ale já jsem poslední týden nebo dva zase divná, je mi smutno a úzko, nechce se mi nic ani psát sem. Jen vás pročítám dvakrát i třikrát denně a nejsem schopna napsat, jen když mě někdo osloví, tak si říkám, že je blbý nezareagovat. Přeju vám všem pohodové dny a hlavně dobře po těle i u srdíčka.
marcela, 19.03.2008 18:31:48, IP: ***.***.63.11, #40696ALKO TAK VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍČKA, ŠTĚSTÍČKA ABY SE TO V TVÉ RODINCE UROVNALA ZE SRDCE BYCH TI TO PŘÁLA, PROTOŽE TY A TVOJE DĚTI BYSTE SI TO ZASLOUŽILY.
Jířa, 19.03.2008 18:37:51, IP: ***.***.28.159, #40697NIKČO
tak tlak se rozhodně neměří ve stoji ani při fyzické práci. to s efakt nediv že ho máš vyšší:-) tlak se správně měří aspon po 5 minutách co někam dorazíš, v sedě a neměla by jsi ani mluvit a hejbat se.
Ten tep mám taky ve stoje rychlej. přičítám to ale páteři
A jdu k jednomu čínskému dr na jehličky tak doufám že pomůže.
ALKO všechno nejlepší a at máš hodně sil a děti jsou zdravé a nezlobí
Verunka z L., 19.03.2008 19:01:22, IP: ***.***.89.241, #40700Krásný večer moje Berušky a dnes hlavně ALKO!!!!!!!kočenko,přeju vše nejkrásnější k narozeninkám!!!! Mrzí mě,že ti není dobře,broučku.Kolik ti dnes vlastně je let?
Berušky,já ještě vařím ,tedy přesně peču žemlovku s tvarohem a jablky.Jak to dodělám a uložím spát maličkou,tak znovu napíšu.pápáp všem!!!!
Nikča, 19.03.2008 19:02:18, IP: ***.***.27.88, #40701Kdyz jsem doma v klidu,tak mam tlak dobrej a tep taky,ale staci se zvednout a hned mam tep pres stovku,mam strah jestli je to trea normalni,ale mozna jo tim ze se zrovna zvednu a pak se to po chvilce zklidni ve stoje na tech devadesat nekdy i min,pak mi staci jen trosku zrychlena chuze a mam treba stodvacet a nekdy i vic,nejhorsi je to po ranu kdyz jdu do prace.Prominte ze porad otravuju s tim samim,ale jsem s toho vyrizena porad mam strach s toho srdce,ze kvuli tomu driv umru ze mi busi rychleji atd,ale byla jsem uplne proklepla,jsem zdrava,jen ta narusena psychika,ze vseho se hned rozklepu,AD beru kolem dvanacti dnu,ale zatim mi neni lepe.papa
Alka, 19.03.2008 19:38:54, IP: ***.***.214.94, #40705Holky, moc děkuju za přání, ale mám až v sobotu, jen manžel jel do města a koupil kytku už dnes a přál mi dnes. To víte, my z vesnický p**elky:-) Verunko, bude mi 28.
NIKČO, zlatíčko, dvanáct dnů je opravdu málo. Já brala AD 2 měsíce a nepomohla mi, bylo mi po nich ještě hůř, až ta další, co mám teď a opravdu mi zabrala přesně za měsíc - skoro na den. Mám k tomu Neurol, už ho tedy neberu, ale Rivotril na spaní tak 2x týdně ano. Máš taky něco ještě k tomu? Niky, a srdce mi tlouklo jako o závod pořád a ještě měsíc po tom, co mi bylo už líp, se mi klepaly ruce. Pak jenom třeba chvilku, část dne a teď už skoro vůbec. Jinak tlak mám taky vysoký, teď na gyndě jsem měla 160/110 a tep mám skoro taky 100. Tlakoměr doma nemám, ale tchýně má a tam mám taky hodně. AD prý ale tlak snižuje, tak taky nevím, co s tím.... Můj taťka zemřel mladej na srdeční infarkt, tak bych asi měla jít k obvoďačce? Nikčo, a neotravuješ, to bysme mohly psát všechny. Já taky holky pořád zahlcovala různýma otázkama, protože jsem nevěděla, teď se už taky trošku můžu podělit se zkušenostmi.
Verunka z L., 19.03.2008 19:47:22, IP: ***.***.89.241, #40707Alko,to jsou moc krásné narozeniny.Mně bude 5.5. už 33 let...dost to letí.
Posílám ti písničku k narozeninám,možná ji znáš.Je o jaru a velmi se to hodí,protože zítra je první jarní den.
Vyšlo slunce nad mraky,čarovalo zázraky.
Zelená se snítka,zavoněla kytka z každé zahrádky.
Zajásali skřivani,Bože to je zpívání.
Kolo jarních krásek,bílých sedmikrásek tančí po stráni.
Doufám,že písnička potěšila tvé bolavé srdíčko.Moc si přeju,aby ti bylo lépe a manžel,aby už nikdy nepil! Vím,že tě to trápí.Můj první muž byl také alkoholik a nedalo se s ním žít,i když ve skutečnosti to není zlí člověk,ale žít s akloholikem nelze,tedy alespoň já jsem nemohla. Posílám ti pohlazení po vláskách a narozeninovou pusinku. V.
Nikča, 19.03.2008 19:52:57, IP: ***.***.27.88, #40710Mám k toma akorad diazepam,ale ten jsem mela jen jednou kdyz mi bylo zle,ja mam zvedlej tlak jen kdyz jsem nak ve stresu,treba ted mam pocit ze ho musim mit vysokej,mam hnusny napeti v tele a klepu se,ale merila jsem si tlak a mam dobrej i tep,protoze sedim doma v klidu,mam to fakt jen psychicky,tak doufam ze i ty AD pomuzou.