Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Marta, 17.03.2008 19:08:08, IP: ***.***.1.78, #40409
mirku, pokud si bral jen 1 mg neurolu půl roku, to není konská dávka.Já jsem byla díky špatným informacím na rivotrilu 5 let a brala jsem pravidelně 3x denně 0. 5 mg.Já nejsem lékař Mirkua nezlobse už si nepamatuju , bereš ADa jak dlouho?Neurol nebo jiné berličky se vysazují při AD po době , kdy zabírají právě AD.Já nyní vysazují a mám sem tam abst. příznaky.U tebe to nemůžu posoudit jestli je to uzkost nebo absták, já to třeba už na sobě poznám, ale někdy se to také nedá zjistit , třeba to může byt i z uzkosti.Myslím , že Ivanka psala , že se musí raději místo toho vzít něco jiného , ale lexaurin to nebyl, myslím že na ty šíjové svaly - gujacaran, píšu to asi špatně ten název, ale ze začátku to můžeš brát , ale jen když už bys to nemohl vydržet.A AD raději nevysazovat tak rychle , může se to vrátit.Tady někdo se zmínil dokonce déle než rok a pak záleží na tom , jak se cítíš.....jinak všechny zdravím , jedu zítra do těch Varů, musíme se připravit a jít brzy do postele...spinkat.-),,,Pa.
Marta, 17.03.2008 19:16:03, IP: ***.***.1.78, #40411
Děkuju ALKO, moc to potěší když si napsala, že zase píšeš.Beruško, je mi to moc líto s tvým mužem, já jsem to tak dlouho snášela a ž si pak někoho našela odešel a dneska si říkám, že jsem měla odejít já za ty nervy a ty bezesný noci , to nestálo čekat až se umoudří , ale k tomu tě nenabádám, chran Bůh!!Ale třeba čas ukáže , uvidíš když se bude horšit.........a jak se bude chovat , že??...Alko, když budeš něco potřebovat napiš na mail ramart@volny.cz
Marta , 17.03.2008 19:18:08, IP: ***.***.1.78, #40412
Omlouvám se za chyby. Marcelo , mám co dělat , pak se ozvu pa
Verunka z L., 17.03.2008 19:35:53, IP: ***.***.89.241, #40414
Milé Berušky,tak konečně dnes sedím.Byl to dlouhý a těžký den.Všechny síly,co jsem napčerpala za 5 dní volny jsou jako mávnutím proutku pryč.Kéž bych měla lepší tělesnou konstituci a lépe se s tou fyzickou zátěží v práci uměla poprat..ten odchod je už skutečně neodkladný.
Jinak psychika mě už vůbec nezlobí,jsem zcela v pohodě..Ale radějii ťukám na dřevo...:-)

Ahoj Mirku,vysazování Neurolu je věc dost obtížná,zvlášť,pokud nejsi pomocí AD zcela stabilizován.Jaká bereš?Drž ti pěsti,aby ses s tím co nejlépe popral!
Alko,to je mi velmi líto,co se u vás děje.Být na tvém místě,vezmu děti,pár nutných věcí a na pár dní od něj odejdu a dám mu nůž na krk...Já vím,lehce se mi radí,ale realita jje kolikrát jiná a tolik tíživá a je třeba tisíc důvodů,včetně těch finančních,proč to nelze uskutečnit.Broučku,hladím tě po vláskách!
Pápá vvšem!
Jarča, 17.03.2008 20:10:44, IP: ***.***.207.28, #40431
Ahoj Berušky,Alespon Vás chci pozdravit,jsem zase dost unavená a chystám se do postele.Každý den si Vás čtu,ale nějak nemám sílu psát a v sobotu a neděli jsem měla dost silné úzkosti,dnes už je líp.Mějte se všichni moc dobře,zdraví Jarča
Jířa, 17.03.2008 20:12:51, IP: ***.***.28.159, #40432
Ahojky:-) hlásím, že je mi zase o fous lépěji:-)))dneska jsem zase masírovala.A už mi přidělili poličku a dají si mě v áčku na letáčky a na stránky:-) jupí to mám radost.Doufám, že s emáte aspon tak nějak.. my chystáme na neděli oslavu Andulčinývch narozenin. Moc se těšim
Alka, 17.03.2008 21:26:41, IP: ***.***.214.94, #40446
Holky, děkuju moc za podporu, ale já nikoho nemám, nemám opravdovou kamarádku. Teď když jsem začala trpět depresí, spousta lidí se ke mně otočila zády a myslí si, že jsem blázen. Bydlím na vesnici a tady se drby jen šíří. Minulý týden přišla tchýně s tím, proč jsme jí neřekli že mám rakovinu, že jsem tolik zhubla a lidi se jí ptají. Síla co? Už mě připravovala na to, že se o děti postara. Moje mamka zemřela před 3 roky na rakovinu žlučníku, tak mi to téma není příjemný a zvlášť když se jich to netýká. Nesnáším takovýhle pokrytci, proto nemám moc známých, odpustím zradu, ale nikdy nezapomenu a je to ve mně a těžko se mi pak s takovým člověkem hovoří od srdce. Manželův otec je velký alkoholik a tchýně ho omlouvá, chodí pro něho do hospody a čím víc jí nadává, ona mrská. Nám říká, že nepije, ale každý to pozná, zvlášť když se válí v modrákách v posteli. Je mi z nich zle, taková faleš v rodině. Prostě už mám jenom babičku a tetu (mamky sestru)
Ajka, 17.03.2008 21:38:13, IP: ***.***.152.103, #40447
Ahojky Alko, právě čtu jaké máš trápení a ani nevíš, jak moc ti rozumím, bábovečko. Můj první muž byl taky takový. Bezvadný táta, prima chlap, dokud byl střízlivý. Jakmile čichl ke špuntu, ztratil zábrany a byl konec. Kolik nocí jsem se načekala, kolikrát nepřišel z práce, co jsem se nanadávala, nabrečela a natrucovala,...... nic nebylo platné, za chvíli v tom zase jel.Začalo to velmi pozvolna, postupně a trvalo to celých 10 let než se to vyhrotilo tak, že jsem musela zažádat o rozvod a zachraňovat co se dá. V první řadě bydlení pro mě a děti. Nerada na to vzpomínám, ale na druhou stranu mě to naučilo dívat se na svět jinak. Dokonce jsem si párkrát řekla, že jsem za tu zkušenost ráda, umím se radovat z takových těch normálních životnívh radostí a jsem dost odolná vůči zlobě a podlosti. ne, že by mi to bylo jedno, ale nehroutím se a ani to ve mě nezůstává, např. pocity křivdy, ublíženectví apod. To co zažíváš ty je velmi podobné tomu, co jsem zažila já a jestli se tvůj muž nevzpamatuje utíkej co to nejdál půjde.Promluv si s ním, ale Aluš jestli nebude chtít on sám tak ty s tim nic nezmůžeš. Já tě nechci děvče strašit, ale možná dát mu takovej nůž na krk v podobě toho, že odejdeš by určitým řešením být mohlo.Jestli jenom trochu máš možnost odejít, odejdi. Ale ne na den či týden, ale do té doby, než se on bude trvale plazit a prosit tě o odpuštění.A to můžou být i 2-3 měsíce. Chce to hodně síly a jestli jsi to ještě nikdy neudělala mohlo by to zabrat, protože on nebude vědět jak vážně či nevážně to myslíš. Budu ti držet palce a ty buď statečná a nenech ubližovat sobě ani dětem.
Nikča, 17.03.2008 22:07:35, IP: ***.***.27.232, #40455
Ahojky lidicky,dneska jsem prozila asi nejhorsi den v obdobi kdy beru prasky,sla jsem vedle do obchodu kde meri tlak,hodlala jsem se tam uz par mesicu,muj problem uz asi vetsina zna,ze strachu mam rychli tep,ale tlak jsem mela vzdycky dobry,ale bohuzel dnes jsem se lekla a mam jeste vetsi strach,namerili mi 138/86 a 112tepu takze hruza,mam strach porad napeti v tele a klepu se,pritom mi vsichni rikali,ze to je jen napeti ze strachu ze to ten tlak neovlivni,jen ten tep,ale po dnesku vim ze ne.Mam strach z infarktu a z mrtvice,ach jo,ale doma mam ten tlak normalni,jen kdyz vim ze mi ho nekdo meri a bude se na to divat atd.mam strach,proc zrovna ja mam rychlej tep a vysokej tlak,vazne bych chtela umrit je to neprijemne a mam strach ze se s toho nikdy nedostanu,je to neprijemne uz se takhle nechci trapit.
Mirek, 17.03.2008 22:35:16, IP: ***.***.59.140, #40456
Dík za odpověď. Marto, já beru Mirzaten od srpna 45 mg,( 6 měsíců) teď od 18.2. beru 37,5mg. Neurol jsem na radu lékařky začal vysazovat od prosince, nějak se to pořád nedařilo, ve Střešovicích mi to taky doporučili přejít z něj na Buspiron, až teď jsem bez něj vydržel měsíc, absťáky jsou, dají se vydržet, nejhorší jsou ráno do oběda, pak to jde. Doktorka mi na jejich překrytí dala ten Lexaurin 1,5mg, prí je míň nebezpečný a mám ho brát jen někdy. AD Mirzaten mi zabral až po půl roce, snížil jsem na 37,5mg - o 1/4 tab. Nevím jak dlouho se z těla ten Neurol vyplavuje, bral jsem ho pravidelně 8 měsíců, jak jsem psal max. do 1mg podle stavu. Chci se ho zbavit, protož mi taky našli zánět žaludeční sliznice, asi z těch prášků co jsem pořád bral. Jsem na dietě, teď beru jen Betalok Zok 50mg ráno na tlak, pak nějaký Omeprazol a večer ten Mirzaten.
Monika, 18.03.2008 9:46:42, IP: ***.***.71.115, #40487
Ahoj Nikča!!ja som tu dlhšie nebola.Chcem Ti napísať k tomu tlaku a tepu.tak stres je najhorším pánom v tejto súvislosti.Práve,že tlak a tep úzko súvisia.To je prvá reakcia na stres a strach.Mala som kolegynu,ktorá,keď zbadala lekára,z normálneho tlaku mala 150,160/105,115.A le zato hneď nemusíš mať strach z infarktu,alebo z mrtvice!!!treba za doktorom,prekonzultovať to porobia vyšetrenia a poprípade nasadia prášky.Tak,hlavu vzhůru a neboj sa!!!
Monika, 18.03.2008 9:54:41, IP: ***.***.71.115, #40488
Ahoj Alko!!!
ajka má pravdu,čo Ti napísala.Alkoholici sú nepoučiteľný,pokým im nedáš ponaučenie.Musia zažiť strach a buď sa spamatajú,alebo padnu a potom nieje o čom rozmýšľať.Od takého len preč!!!Držím palečky!!!Pretože tam by deti hodne trpali.Pa,Monika
marcela, 18.03.2008 9:57:06, IP: ***.***.63.11, #40489
ahojíček všem!!!!! povím vám to bylo ráno!!!!! starší dcera hledala penál, nenašla ho ale měla ho v tašce, asi jsem jí ho v noci vzala, mladší se rozbrečela ve školce kvůli zipu no paráda, pak na pracák, tak byla "sranda" jistá dáma když mi uviděla, tak jsem myslela, že proletím dveřma, ale co 31.3. bych měla nastupovat na rekvalifikaci!!!!!!! už se těším, doufám, že to vyjde!!!! NIKČO neboj to není ani infarkt ani mrtvice, ale vím jak ti je, já jsem si to myslela taky a dneska je to v poho, doufám, že to nezakřknu, aspoň tedy tlak a tep, to se srovnalo!!!! ALKO tchýně by zasloužila pěstí, místo aby se ti snažila pomoc, když už vlastní rodiče nemáš, tak tě ještě víc deptá, myslíš, že by nemohla domluvit i synátorovi, aby s tím pitím přestal????? Já tohle neznám, sice každý máme svoje mouchy, ale v tomhle je můj mužskej zlatej!!!!!!! MONČO zdravím tě, jak se ti vede???? tak se tu mějte já jdu poklidit prádlo pa pa pa
Monika, 18.03.2008 10:07:17, IP: ***.***.71.115, #40490
Ahojte!!!Dlhšie som tu nebola,pretože som sa dusila kašlom a teploty.Odniesli si to priedušky.Museli mi zmenit ATB,pretože po prvých som sa zhoršila.Ešte niesom úplne v poriadku,ale vraj moje kolegyne sa sťažujú,že za mňa musia robiť.A to ani neviem,čo mi doktor povie na kontrole.Takto zistíte,aké mrchy máte kolegyne!!!!
Nestačila som prečítať príspevky.le problémov,ako vidím je stále dosť.A preto,všetkým želám,aby ich mali čo najmenej!!!Monika
Monika, 18.03.2008 10:11:05, IP: ***.***.71.115, #40491
Veroničko!!!!
Ahoj moja!! To nieje babička,ale premenená striga!!!!!!!!!!! Babičky sa takto nesprávajú!!!Hlavu hore.Mařenky mi je ľúto,deti to moc bolí.Držte sa!!!Objímam Vás!!!Monika
        Předchozí   1 .. 168169170171172173174 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.