Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Nikča, 15.03.2008 23:22:34, IP: ***.***.27.49, #40255
Ahojky beru cipralex delam prodavacku.
Marilyn, 16.03.2008 9:37:09, IP: ***.***.45.227, #40269
dneska tady prší, je ošklivé počasí a na mě zase padají chmurné myšlenky, je to jako na houpačce, to je hrozné. Včera jsem měla v obchodě žaludeční záchvat, takže mi to k tomu mému chození sama ven moc nepřidá a zase se víc bojím...
Verunka, 16.03.2008 9:46:46, IP: ***.***.89.241, #40270
Krásný den moje sluníčka!!!!
Teprve se hrabu z postýlky,venku prší...Berušky,abych nevypadala jako lenoch..byla jsem vzhůru už v 6h s maličkou,dávala jí snídani a obstarávala jí až do 7.15,pak vstal manžel a já si zpátky zalezla do postýlky a byla jsem nyní doslova k neprobudzení.
Asi tak za hodinku jedu s dětičkama na výlet na Sychrovský zámek,kde se točilo spousty pohádek.Jsou tam dnes velikonočná trhy a pak jedeme k mojí mamince.Potřebuji s ní probrat ten včerejšek.
Víte,už jsem to zde nastínila večer,Mařenka má babičku a dědu v Čelákovivích u Prahy,což jsou rodiče mého bývalého manžela.Je to tak,že jen děda je její pravý,ale babička je vyženěná,jelikož mého bývalého maminka zemřela a tchán se znovu oženil.Vždy jsme měli dobré vztahy,ale v poslední době nám nebral děda telefony,ani Mařence,tak mu malá napsala ve čtvrtek dopis,zda nemá změněné tel.číslo a že se jí stýská.No,včera byla Mařenka u svých sester u druhé ženy mého bývalého muže a holčičky se konečně do těch Čelákovic dozvonily.Babička jim to vzala a byla prý strašně zlá do telefonu,dětem nadávala,ať už jim nepíší,nechají je na pokoji,že s dědou mluvit nesmějí...ať si Mařenka najde jinou babičku a jinýho dědečka.Ještě dnes jsem doslova otřesená tou zlobou,která z ní dštila,není mi jasné,proč se to stalo...??? Vždyť Mařenka tam byla před rokem na několi dní a hrozně se jí tam líbilo,myslela jsem si,že ji mají rádi...?? Kde se bere tolik zloby? A proč to odnesla zrovna tak hodná a citlivá holčička jako je moje Mařenka?Nic nechápuu.Ráda bych se s tchánem spojila,je to velmi hodný člověk a nějak nesedí,že by nechtěl vídat vlastní vnučku.Když pošlu dopis,tak ho může najít dřív tchýně a nedat mu ho.Vím,že mu konfiskuje mobil a kontroluje ho,že mu otvírá dopisy a zakazuje,aby dětem volal a připadá mi to děsivé.Já bych se takhle týrat nikdy nenechala.Takový partner by byl z mé strany vyhozen doslova na minutu na ulici a už nikdy bych jej nevzala zpět..Ach jo,třeba se to ještě vysvětlí.Už začínám přemýšlet,že dědu pozvu do Pošty pro tebe,protože Mařenka ho má moc ráda a doslova tím vším trpí a bolí ji srdíčko.
Kočenky,přeji vám krásný den bez depky,slziček a úzkostí.V.
Marta, 16.03.2008 11:44:01, IP: ***.***.1.78, #40281
Hezký den vám všem!Tak jsem zklamaná ze srazu, ale mohla jsem to čekat....pak až ustně, jestli se někdy sejdeme!VERČO, to my moc mrzí s Mařenkou, jak jsem sledovala i včera na tom srazu, lidé jsou různých povah a chování.....bohužel , tak to je..:-(Jinak u mě to docela jde.V pátek jsem byla na psychosomatické klinice a budu se rozhodovat , jak využuju jejich služby- indiv. psychoterapi atd......stojí to totiž dost peněz......to jsem taky čekala..:-).přeji Vám všem hezký zbytek neděle.Pa
marcela, 16.03.2008 14:24:30, IP: ***.***.63.11, #40303
čusík všem ve spolek!!!!! tak to tu konečně dáváme dohromady, ale to byly dny to vám povím, pátek rozlítanej, včerejšek šel, ale středa bude zase dílo, protože nám nenařezali to lamino jak slíbili, bude až ve středu, takže tu bude znovu bordel, už si připadám jak blb, pořád dokola uklízím a nikde to není vidět:-(((((( verunko a jindy tchýně s dětmi vycházela?????? jak to vypadá tak moje tchýně se zaměřila nyní na mne, ale já to zatím přecházím, hádku jsem s ní nevyvovalala i když to možná čekala, na všechno jí kývnu, a to jí asi drtí, ale být taková na svoje vnoučata?????? no i když ono je jí taky dost, snad se to tam urovná, budu ti držet palečky. marti tak jsi se udělala "krásnou" a ono to nakonec za nic nestálo viď, jak se na něco těšíš, tak to pak stojí za prd........až se uvidíme, tak to všechno probereme. AJLKO, ALKO, JARČO, JÍŘO........jak je???? co IVANKA jak je na tom?????? pa pa pa za chvíli se zase vrhnu na nějakou činnost, ale manžel musí doobložit tu ložnici, už toho má chudák taky plný kecky. pa pa pa
Verunka z L., 16.03.2008 18:48:03, IP: ***.***.89.241, #40327
Holčičky,jsme ttady 2 Veroniky.Já jsem ta původní,takže aby se to nepletlo,tak se budu podepisovat Verunka z L.( jako z Libberce).Marti,já tu rady ohledně kliniky pro léčení psychosom. poruch nedávala.Je to jen shoda jmen.
Zatím všem pápá!
Verunka z L., 16.03.2008 18:49:04, IP: ***.***.89.241, #40328
Holčičky,jsme tady 2 Veroniky.Já jsem ta původní,takže aby se to nepletlo,tak se budu podepisovat Verunka z L.( jako z Liberce).Marti,já tu rady ohledně kliniky pro léčení psychosom. poruch nedávala.Je to jen shoda jmen.
Zatím všem pápá!
Verunka z L., 16.03.2008 18:49:27, IP: ***.***.89.241, #40329
Holčičky,jsme tady 2 Veroniky.Já jsem ta původní,takže aby se to nepletlo,tak se budu podepisovat Verunka z L.( jako z Liberce).Marti,já tu rady ohledně kliniky pro léčení psychosom. poruch nedávala.Je to jen shoda jmen.
Zatím všem pápá!
Marta, 16.03.2008 20:09:33, IP: ***.***.1.78, #40336
Nerozumím příspěvku kůli psychosomatice, já jsem si to našla sama na netu , jinak mějte se hezky , mě čeká perný týden .Pa všem
Marta, 16.03.2008 20:14:22, IP: ***.***.1.78, #40337
VERČO, já vím a vzdyt mě znáš HYPNOZU ne!!:-)....Budu mít celý týden moc nabitej, pak se vám ozvu .Přeju všem hezký týden bez uzkostí !!!Mám vás ráda .Pa
Verunka z L., 16.03.2008 22:04:00, IP: ***.***.89.241, #40345
Berunky,měla jsem moc moc krásný den.Byla jsem s dětmi na Velikonočním trhu na Sychrově.Měli tam tolik krásných věcí,bylo to úžasné..tedy až na příšerné počasí.Lilo jako z konve a byla děsná zima.Niméně jsme to skoro celé prošli a něco i pokoupili.Pak jsem po zbatek dne byla s dětmi u mojí maminky.Dost jsme tam probrali to,co se včera Mařence stalo...no asi to nemá v současné době řešení,ale vadí mi,že bylo ublíženo nevinnému dítěti a navíc mému dítěti.Nikdy to své bývalé tchýni neodpustím a pokud bude chtít Mařenku vidět,tak nevím,zda jí styk umožním,skutečně zatím nevím...Nikdy jsme si my dvě nic zlého neudělaly.prostě to nechápu,ale není to v každém případě chování dospělého vyzrálého a inteligentního člověka.
Berunky,začínám nerada do dikuze přispívatt,jelikož mě někdo hnusně citoval na diskuzi jiné...Ano,pro mě je 14.500kč dobrý platový základ,bohužel a je to vlastně smutné.Nemám milence,rozešli jsme se a nevídáme se,nevím vůbec,jak se má...prostě o něm nevím nic a už ani nechci.Jen mu přeju,aby měl klidné a spokojené manželství a hlavně zdravé děti.Já mám svůj život a žiju ho vcelku dobře...Tak to byl jen vzkaz pro toho,kdo si mě včera vzal do své nevymáchané huby....Prosím,odpusťte mi tento vulgární výraz,ale nemohu to říci lépe.
Berunky,mějte se nádherně,zítra budu opět celý den v práci,tak přijdu kolem 17h.Dobrou noc,andílci! Veronika z L.
Mirek, 17.03.2008 11:47:44, IP: ***.***.160.57, #40384
Ahoj všechny, po delší době Vás všechny zdravím. Nebyl jsem tu od ledna, kdy jsem sváděl boj s odvykáním Neurolu, bral jsem ho půl roku denně do 1mg. Dnes je to měsíc co jsem bez něj, ale abstineční příznaky mívám pořád, stažení šíjových svalů, svalová slabost, divné pocity v hlavě ... Zatím odolávám. Včera jsem ale musel ráno vzít 1,5 Lexaurin abych to přežil. Celý den mi bylo "normálně" !! Dnes od rána zase pobolívání hlavy, šíjových svalů a pocit slabosti a malátnosti. Nevím, jak to bude dlouho trvat ? Nemáte s tím někdo zkušenosti ? Jsem měsíc bez Neurolu. Někde jsem četl, že to budu mít v těle ještě skoro rok ? Nechci tím Lexaurinem "vytloukat klín klínem" abych si zas taky na něj nezvykl, i když jednou týdně bych potřeboval "oddych do normálu" ! Nevíte, zda je dobrý brát Prothazin, pomůže na abs'táky ? Díky za každou radu a zkušenost.
marcela, 17.03.2008 17:59:27, IP: ***.***.63.11, #40394
ahojíček všem!!!!!! koukám, že nikde nikdo není. holky jak je???? u mne to dneska šlo, ale odpoledne na mne padla příšerná únava a vytuhla jsem u kouzelné školky, na kterou koukaly děti:-)))))))) teď jsem jak praštěná. mějte se prima
Alka, 17.03.2008 19:00:10, IP: ***.***.214.94, #40406
Ahoj dlouho jsem nepsala, je mi teď každý večer divně. Děti jsou obě nemocné a hodně zlobí, večer tak kašlou že na střídačku pozvrací celou postel, někdy naši postel. Tak jen peru a převlíkám. Máme neshody s manželem už od minulého víkendu, kdy dva dny v kuse pil. Mě to hrozně vadí, v sobotu byl s chlapama v lese a přijel v osm, osprchoval se a odjel na ples a vrátil se v 5 ráno. Řekla jsem mu, že je sobec, že jak čuchne ke chlastu jde všechno stranou. Celou noc jsem přemýšlela, že se od něho odstěhuju k tetě. Má tam velký byt a prázdný, ale nezařízený a já nemám peníze. A náš dům dostal manžel jako dar, takže je psaný na něho, i když jsme ho stavěli až po svatbě.
Doufám, že se máte všichni líp. Těší mě, že zase Marti píšeš.
marcela, 17.03.2008 19:05:21, IP: ***.***.63.11, #40408
alko kočičko to mi mrzí, ani se nedivím, že ti není dobře, z tohodle nejde být dobře, alko kdy byl ten barák kolaudovaný, já myslím, že kdyby se šlo do důsledků, tak by ti musel něco dát a děti by snad nárok mít měly...........chlast je hrozný svinstvo, nemáš nějakou kamarádku kam by ses mohla uchýlit, prostě zbalit to nejnutnější a tam několik dní pobýt?????? ještě do toho všeho máš nemocný děti, holka vy v tom taky lítáte a počkej až půjdou do školky, nechci tě strašit, ale.......i když ta moje mladší tolik nemarodí, no snad to nezakřiknu, holka buď silná, myslím na tebe.......................pa pa pa a držím všechny palce
        Předchozí   1 .. 167168169170171172173 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.