Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

jířa, 13.03.2008 17:03:21, IP: ***.***.28.159, #39949
Ajko
jojo píchali mi tam ten pupík a kamarádce jazyk, pupek, nos, obočí..jak je to s náušnicí nevim,ale myslím, že pokud jí máš tak píchnou.mám pocit že se mě ptali jestli mám náušnici nebo jí chci koupit

Marylin.. taky mám průjem..prý to může bejt k Ad taky jsme navýšila.

Hm a dneska jsme byla na plicním, tak neměli radost, že mám betablokátory na srdce. Já z toho taky radost nemám že.Bojim se jich

Ajka, 13.03.2008 17:31:04, IP: ***.***.152.103, #39956
Ahojky, tak jsem to na netu vůbec nenašla, ale objevila jsem tam salon UZI, je to na Praze 2 a co se mi líbilo je to, že používají pouze svoje zboží, protože na to mají certifikát schváleno min.zdrav.Také jsem si přečetla jaké mateřiály používají a našla jsem si pro sebe TITAN. je to prý naprosto nejlepší materiál i pro ty co mají alergii na kovy, protože i ta chirurgická ocel obsahuje minimální množství mědi a ta může způsobit nesnášenlivost. Doufám, že jsem se s tou mědí nesekla a není to jiný kov. Používají i zlaté ozdůbky. Tak se tam chystám, Toho se totiž nebojím.Mě jde jen o 100% kvalitu materiálu. Ale díky, zž si vzpomínám, ty sis na to dávala tu levanduli, viď ? Občas v tom mám maglajz.
Marilyn, 13.03.2008 17:38:51, IP: ***.***.45.227, #39957
Jj, také jsem ho měla asi dva dny, pak mi bylo hodně zle a pak to bylo lepší a lepší a teď, když jsem na výšila, tak jsem zase jakoby na začátku...
Marilyn, 13.03.2008 17:58:10, IP: ***.***.45.227, #39959
Ahoj Ajko, já mám titan v uších, je lehoučký a vhodný pro alergiky na kovy, ale je podstatně dražší...
MAJULKA, 13.03.2008 19:05:36, IP: ***.***.142.115, #39967
MARCELKO gyndu jsem přežila,doufám,že i vzorky budou ok.Ty léky co ti dal mudr.vůbec neznám.Marcí,mě už jednu poličku manžel přidělava pěknou dobu :-))))MERILYN,máš to k tomu zvýšení,zas bude dobře beru!ty vedlejší úč.jsou hnusný,zvládnes to,držím palečky,ať je brzo líp.AJČÍ pošleš mi pak foto až se necháš píchnout vid? :-)ZDRAVIM MOC MIRUŠKU A IVANKU,chybíte mi andílci :-(((
MAJULKA, 13.03.2008 19:11:56, IP: ***.***.142.115, #39969
Jiří a proč jim vadily na plicním ty betabl.?a co máš s plícema?já při první PP brala Vasocardin jen při atace a bála jsem se taky :-)ale zklidnilo to hezky.Měla jsem jen čtvrt prášku.APLÍČKU jak je tobě??Mávám všem i těm co jen čtou!
Jířa, 13.03.2008 19:25:01, IP: ***.***.28.159, #39970
Majulko.. vadí jim betablokátory, protože mám astma. A betablokátory zužujou krom cév i průdušky, takže bych se pak mohla dusit:-( No tak uvidim.prý kdyžtak doporučí nějaký kalciový blokátory...

Ajko Uzi je rozhodně nejznámější salon a myslím že asi nejlepší. Sídlí na Pavláku.A tam ti řeknou co s tím. nejlepší je ta koupel v mořské soli+ mýt protibakter.mýdlo a levandulku(levandule se nemusí ředit v základním oleji)

Holky čeká nás PPP s Kubíkem.je hrozně živý a někdy si nevíme rady:-( je moc chytrý a šikulka, ale děsnej p**uk.Tý jo úplně s eté poradny bojím, abychom nevylezly jako nějací příšerní rodiče:-(
Ale ve školce chválili Anušku, že nemá problémy navázat kontakt s dětma a snaží se:-)
JířA, 13.03.2008 19:28:19, IP: ***.***.28.159, #39972
MAJULKO
no mě kardiolog ani pořádně neřekl kolik že si mám vzít tabletky. Dneska jsme odnesla zprávy obvodačce tak je zase musim vzít a donýst na plicní...hele a jak to působilo(teda, vím jak působí BB,ale co cejtíš .. a nemůže to nějkak zpomalit srdce ouplně???děsí mě léto, to určitě budu potřebovat.. hele a kolik míváš tep?
Ajka, 13.03.2008 19:32:32, IP: ***.***.152.103, #39973
V tomhle případě peněz nelituji, jde mi o to snížit co nejvíce riziko komplikací....
Marilyn, 13.03.2008 19:46:54, IP: ***.***.45.227, #39976
Děkuji, někdo je na tom hůř, jsem ráda, že tak nějak aspoň funguji :) JÍŘO ano, na zdraví se nevyplící šetřit.
marcela, 13.03.2008 20:13:55, IP: ***.***.63.11, #39980
ahojíček člobrdíčkové!!!!! chci vám popřát krásný pátek a celý víkend, zítra odpojíme počítač a zapojíme ho nejdříve v neděli, jdeme na ten obývák, tak nám držte palečky, ať nám to odsejpá. pa pa pa
Nikča, 13.03.2008 20:17:45, IP: ***.***.38.105, #39982
Ahojky lidičky AD beru sesty den a jeste nepocituji žádné zmeny,beru je protoze mam panickou poruchu,agorafobii a trochu socialni fobii.Můj problém zacal tím,že vždycky když jsem šla k doktorovi tak mi naměřil strašne rychlí tep kolem stodvaceti,a mrzi mě že to nedokazu ovladnout,ale to ma vice lidi u doktora,ale drive jsem to mela jen tam ze strachu,ale pak jsem se na to nak zamerila,a muj den vypada asi takhle,rano vstanu zmerim si tep,prijdu do prace zmerim si tep atd.proste to delam celí den a jsem vyřízená že mi stačí uplna malickost k tomu aby mi vylitnul,jsem hodne citliva,litostiva a mam ze vseho strach,a mrzi me ze to srdce nedokazu ovladnout v takovych situacichCHodim i ke kardiologovi,ktery me vzdy ujisti ze jsem zdrava,ze se nemusim bat,ale ja proste to srdce v tu chvili neovlivnim a uklidnuje se mi hned jak odchazim.Beru jen AD,a ted tu ctu o tech betablokatorech,nevim proc mi o tom doktorka nic nerekla,v papirech mam napsano miva palpitace pri psychicke zatezi a muze mi ty betablokatory predepsat psychiatricka?Funguji jako AD?ze kdyz se berou dele,ze se pak vysadí a to srdce bude busit porad pomalu?Díky za vsechny odpovedi.P.S.Zdravím Marilyn snad uz je mnohem lépe myslím na tebe.Papa
majulka, 13.03.2008 20:40:42, IP: ***.***.65.56, #39986
Teda JIŘÍ,to je ďes,chudáčku máš ještě astma :-( No já ten Vasocardin vzala,zdyž jsem měla záchvat,nebo když jsem měla rychlejší tep,pak se to do 10 min vždy zklidnilo.Já mám tep normál tak 70,při atace tak 110 a po tom betablok.jsem měla tak 65 :-) proto mi čtvvrtka stačila,teda když jsem měla 100mg,když jsem měla 50mg,tak půlku.Ale taky se toho bojím,ted to neberu.Zklidní mi to Lexaurin.Tobě se nedivím,že se bojíš,když máš astma.
NIKČO,ty potřebuješ k těm AD nějaké anxiolytikum jako třeba Lexaurin,nebo Neurol....to ti zmírní ty úzkosti,než zaberou AD.My tomu říkáme berlička k AD,je to na začátku léčby nutné,protože to bušení ti dělají ty úzkosti co máš.Zajdi za svou mudr.at ti něco napíše do těch začátků,nenech se odbýt ! Zklidní tě to a nebudeš mít takové strachy,takhle s tím bojuješ.Ty betablokátory nejsou AD,pomůže to pomalejší akci na srdce,ale spíš bych u tebe myslela na berličku proti úzkostem,než ti zaberou ty AD.
MACKU ahoooooj,tak at ti to dobře dopadne a neudři se nám :-)
JARUŠKO,jak ty jsi na tom,,,,????
Nikča, 13.03.2008 21:00:33, IP: ***.***.38.105, #39993
Já mám k těm AD i diazepam,ale myslela jsem si že ten betablokator by byl pro mě lepší,ale asi ne vid?Když to mám jen psychické,nebo já nevím se v tom nevyznám.
Jarča, 13.03.2008 21:40:06, IP: ***.***.207.28, #40003
Dobrý večer,holky a kluci.Majulko,ty se máš,že už jsi byla na gyndě,já tam budu muset taky zajít,ale nějak se mi tam nechce, dr.mě pošle i na mamograf.Majulko a ty jsi v pohodě?Verunko,jsi dobrá,že jsi se rozhodla změnit práci,chce to vždy takové zdravé naštvání a jide to,a jak jsi dnes dopadla?Pokud máš tak málo peněz ,za tolik práce tak je moc dobře,že odejdeš,snad Tě propustí bez potíží.Budu Ti držet palce a hlavně aby Tě to na novém i bavilo.Už jsi si aspon trochu odpočinula?moc asi ne,že jo.Nikčo,tak jak to zvládáš,bereš si ten Diazepam,nebo to zvládáš bez něj,minule když jsi psala,že je ti moc zle,pomohl Ti?Marcelko,ty jsi se dnes u Dr.nedala,ty Tvoje léky vůbec neznám,ani jsem o nich neslyšela,hlavně aby byly dobré a pomohly.A at to máte doma krásné,my budeme v květnu sundávat tapety v ložnici a omítat a samozřejmě malovat,už máme všechny pokoje nahozené,jen ještě tu ložnici,byly totiž všude tapety.Já jsem dnes nebyla ani moc unavená,obědnala jsem si na netu od Mudr.Jonáče,nějakej přípravek přímo na Chronickou únavu i EBV,dnes jsem si ho vzala a opravdu se cítím celkem dobře,ještě se mi ani spát nechce,snad mi to pomůže.Zdravím všechny i kluky a přeju příjemné ranní probuzení,bez úzkostí a depky, Jarča
        Předchozí   1 .. 164165166167168169170 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.