Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Majulka, 13.03.2008 10:54:07, IP: ***.***.142.116, #39905
Ahojky všem.já sedím na gyndě a čekám,fuj to jsem nervózní :-)nesnáším ty kontroly,chlapi to mají lehký :-))))) teda jen v tomto směru.Nám blbnou hormony celý měsíc :-)))no jo,ale prevence musí být!já mám doktorku,ale je to saďourka :-)))MARCI já se vždy k psychoušovi tesim.Ted si napíšu body a vše se pozorně zeptám ať se potí :-)držte mi palce za chvíli jdu na řadu!
marcela, 13.03.2008 10:58:35, IP: ***.***.63.11, #39906
majulko držím i u nohou:-D já mám gynekologa, jednou jsem měla ženskou, ale ty ženský ti nějak pro tohle nemají cit, chlapi jsou v tomhle směru lepší:-))))) já za chvíli razím, jedna potěšující zpráva nejdu sama, jde i marta hurá, takže budeme kecat a kecat a snad nám to čekání líp uteče
Marilyn, 13.03.2008 11:12:27, IP: ***.***.24.114, #39909
Ahoj sluníčka, tak dneska je to tragédie, už jse chodila ven, skoro každý den, bylo mi dobře, lexaurin jsem skoro nebaštila a včera mi lékař zvýšil dávku Zoloft na 1 celou tbl a v noci mě vzbudil průjem, zvracím a jsem úplně mrtvá, nemůžu jíst, ptz to jde hned ven, tak doufám, že je to jen reakce zvýšení dávky..jak je Vám??
Tery, 13.03.2008 11:40:47, IP: ***.***.71.183, #39913
Ahoj, Lauro :-) Já jsem na netu hlavně přes den v práci a teď zrovna poslední 2 dny pomáhám kamarádce se stěhováním,takže nejsem skoro ani v práci:-)Díky ještě jednou za Tvoje reakce,člověku je hned líp,když zjistí,že není sám v takovém stavu,ale rozhodně se nechci litovat a dělat ze sebe chudáčka.Samozřejmě raději bych měla třeba zlomenou nohu než PP,ale holt už to tak je,tak se s tím musím smířit a v rámci možností nějak bojovat:-) Držím palce i Tobě,vždycky si říkám, že jsou na světě ještě MNOHEM HORŠÍ věci :-)))
Verunka, 13.03.2008 11:45:42, IP: ***.***.89.241, #39915
Ahoj Berunky!!! Tak já jsem dnes napjatá jako struna.Čeká mě odpoledne pohovor s vedením firmy,tedy oni ještě nic netuší,máme prostě schůzi a tam to řeknu,...Bude to asi děsný.Ale strach nemám ,jen nepříjemný pocit,ale vím,že to musím udělat.Všem krásný den!!! Držte se!!! Večer slibuji,že budu sdílnější,nyní mi to nějak nejde.pápá
Ajka, 13.03.2008 12:27:30, IP: ***.***.152.103, #39919
Veru, je to vždycky nepříjemné, ale musí ti jít hlavně o sebe a své dobro. Nezapomeň, že máš dvě děti, při stávajícím platu jim nemůžeš dopřát to co by jsi chtěla. Vždyť na novém si polepšíš skoro o 100%. Tak to by jsi byla fakt blázen, aby jsi do toho nešla... :-))))))
Verunka, 13.03.2008 12:47:44, IP: ***.***.89.241, #39920
Ajko,já vím,máš naprostou pravdu.Večer jsme o tom dlouho s manželem mluvili a i on mi řekl,že je dobře,že odtamtud odejdu a půjdu za lepším,že už se nemůže na moje strhaná záda a malý plat dívat.pápá
Verunka, 13.03.2008 12:47:55, IP: ***.***.89.241, #39921
Ajko,já vím,máš naprostou pravdu.Večer jsme o tom dlouho s manželem mluvili a i on mi řekl,že je dobře,že odtamtud odejdu a půjdu za lepším,že už se nemůže na moje strhaná záda a malý plat dívat.pápá
Ajka, 13.03.2008 13:25:48, IP: ***.***.152.103, #39925
Dobře, že máš oporu i podporu. Já, kdybych dostala lepší nabídku taky bych šla. On ten můj plat na Prahu v téhle sekci taky není nic moc, bere se tak o 3 tis. na základu víc, ale má to pro mě určité fantastické výhody, myslím, že jsem ti o nich psala v SMS. Taky bych měla nepříjemný pocit z toho , že bych šéfové oznamovala můj odchod, protože to není špatná ženská, má teda taky svoje mouchy, ale v podstatě je to dobrá šéfka.Rozhodně má pochopení a je nesmírně lidská.Ale, kdyby mi někde nabídli 20 tis. základ, nemohla by se divit, že jdu. I když tam nebudu mít třeba ty výhody. Záleží na tom co od práce chceš. Jestli to děláš pro radost, nebo pro peníze. A protože nejsem žádný miliardář a ani můj muž, jde mi především o prachy. Z radosti nezaplatím poplatky, dětem kroužky a jídlo pro rodinu. Tak držím palce.....
Lukáš , 13.03.2008 14:19:44, IP: ***.***.223.179, #39932
To samé mi udělaly první AD, musel jsem je vysadit a nechat si napsat jiné, ale být tebou tak zkusím pár dní vydržet, třeba se to sklidní a bude fajn....mi je tak všelijak, mám blbou náladu....
Marilyn, 13.03.2008 14:47:30, IP: ***.***.24.114, #39935
Tohle mi udělaly přesně na začátku a postupem času to bylo lepší a lepší, ai se mi tělo srovnává s tou dávkou, jsem drobounká a je toho už hodně, určitě vydržím, ptz už mi bylo téměř dobře, tak třeba to bude zase tak. A co Ti pokazilo náladičku??
Marilyn, 13.03.2008 15:17:50, IP: ***.***.223.179, #39939
furt mě to drží, každé ráno je to stejné, budím se a už je mi divně, pak to odeznívá během dne...
marcela, 13.03.2008 16:38:18, IP: ***.***.63.11, #39945
no tak jsem tu!!!! dneska to bylo rychlý, byl nachcípanej doktor, tak sestra přeobjednávala, byla jsem mrcha, řekla, že pak nemůžu. dal mi něco jiného nějaký ixel 25mg a na recept mi lupnul rovnou 50mg, neberete ho někdo, no uvidíme co to se mnou udělá......nas*ala jsem tchýni, odpusťte mi ten výraz, ale je to tak, rozčilovala se jak čertík co vyskočí z krabičky:-DDDDDDsice mi to dalo hodně přemáhání, ale překonala jsem se!!!!!! a odešla středem:-D přišla jsem domů, děti šly ven a já jsem se dala do vyklízení obýváku už to skoro mám, i jsem odmontovávala poličky, ale jedna mi nejde, takže to zůstane na manželovi........teda mám ze sebe radost!!!!! MERILYN neboj snad se to přejde, i když já s tím zolofem dobré zkušenosti nemám, záleží na tom jak kdo. MAJULKO co na gyndě přežila jsi to???? pa pa jdu zkouknout ošklivku katku a jdu pokračovat
Marilyn, 13.03.2008 16:57:22, IP: ***.***.45.227, #39947
Ono se nás to časem pustí, hlavně musíme věřit, i když je mi teď hodně mizerně, tak věřím, že zítra to bude lepší a jeslti ne, tak to beztak přežiji, sice v hrozném stavu, ale přežiji...
Marilyn, 13.03.2008 16:59:58, IP: ***.***.45.227, #39948
Tak mě bylo takhle zle i po prvních dnech té půlky a pak to bylo dobré celkem, tak je to asi tím, že mám o 1/2 víc, co myslíte??
        Předchozí   1 .. 163164165166167168169 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.