Diskuse - Panikářky 8
Marilyn, 24.03.2008 13:32:36, IP: ***.***.45.227, #41240Ono asi bude něco ve vzdoušku, také jsem celou noc nespala a bylo mi zle a dneska se klepu, jako ratlík, to asi ty svátky, stres atd....
jířa, 24.03.2008 15:34:20, IP: ***.***.28.159, #41255PETŘE
já bych třeba radši zkusila bylinky.. ne třezalku. ta ovlivnuje AD, ale klidně medunku, může se Persen, ten je dobrý.Já jsme před AD naspala třeba jen 4 hodiny týdně. měla jsme kojící se miminko po 20minutách vzhůru.byl to děs. Nespavostí jsme trpěla od mala.ted spím v pohodě s tím espritalem. i bez něho jsem usnula, ale často se pak budím.Ale víc jak 6hodin nenaspím:-))
TAKÉ PŘEJU KRÁSNÉ VELIKONOCE. A DO DUŠÍ POKOJ ZNOVUZROZENÍ
Jarmila, 24.03.2008 20:04:37, IP: ***.***.207.28, #41300Majulko,děkuji Ti za radu,četla jsem si o tom přípravku,ale já už toho ted mám na únavu dost,něco od dr. Jonáše přímo na EBV a chron.únavu,Energoton,Mladý ječmen,Geriavit a Coenzym Q 10.Verunko,už je tI LÍP?Já jsem se celé 3 dny volna dávala dohromady,abych mohla zítra zase do práce,jen jsem ležela a skoro nic nedělala.Verunko a jak se těšíš do nové práce?Jsi stále unavená?A jak se cítíš Majulko Ty?Marilyn,tobě už je líp,a přítele jsi měla doma?tAKÉ JSEM SI VŠIMLA,ŽE OD TÉdoby,co tady Diana nepsala moc slušně a udělala tu rozruch,tak se nám několik Berušek přestěhovalo na jiné diskuse a někdo přestal psát úplně.Já si vás čtu,alenemívám sílu cokoliv napsat.Mějta všichni pěkný večer a ráno bez úzkostí. Jarča
Marilyn, 24.03.2008 20:13:46, IP: ***.***.45.227, #41305Ahoj Jarmilko, děkuji za optání, celé dva dny mi neni dobře, asi od žaludku, ale tlačí mě na srdíčku, zkouším, jestli to vydržím bez berliček a mám celkem radost, zvládám bez berliček, ale ležím doma. Chtěla jsem se Tě zeptat, jak zjistím, že mám chronickou únavu?? Jsem totiž po nějaké aktivní práci úplně vyřízená, musím si odpočinout a pak teprve zase můžu něco dělat. Měj se dobře a ať je Ti dobře...
Jarča, 24.03.2008 20:26:11, IP: ***.***.207.28, #41311Marilyn,tak jsme na tom po zdravotní stránce podobně,ale já si vzala berličku několikrát,Chronickou únavu mám po nemoci,už loni mi zjistili Cmv a EBvirus,což zpúsobuje tu chronickou únavu a dr. mi řekla,že mi moc z toho nepomůže,nejsou na to léky,chce to čas,loni jsem marodila skoro rok,a letos jen měsíc,protože mi kamarádka nabídla dobrou,pro mě výhodnou práci a já jsem ukončila neschopenku.A proto je to pro mě v práci tak těžké vydržet a ještě horší doma,kdy mě bolí všechno,o víkendech odpočívám,abych to přes týden zvládla,ale není to život,jen pořád vydržuju.Moc TI přeju,at je Ti dobře, Jarča
Marilyn, 25.03.2008 7:41:51, IP: ***.***.24.114, #41378Jaktak koukám, tak je někdy lepší raději nevědět, když Ti stejně potom nikdo nepomůže...
Ale jsi moc silná, že i přesto, že je Ti špatně, tak jsi v práci a ještě obstaráváš domácnost...
Robert, 25.03.2008 9:57:57, IP: ***.***.102.229, #41388Ahoj holky a kluci. Nezoufejte a věřte na lepší budoucnost. Až na to přestanete myslet a zkoumat každé píchnutí, tak vás to přejde. Věřte tomu. Je fakt že kdo nezažil, tak nepochopí - prostě nemůže. Já jsem už dlouhodobě v pohodě a to jsem tomu taky nevěřil, že to přejde. Prostě na to nemyslím a je to.
Marilyn, 25.03.2008 10:02:01, IP: ***.***.24.114, #41391Máš pravdu v neděli mě to v noci vzbudilo a byla jsem úplně mimo, celé pondělí mi bylo zle a něco se ve mně hnulo, nemyslela jsem na to a hle, je mi lépe, sice je mi zle, ale jsem veselá, třetí den už neberu berličky a když jsem vyšla ven, ulevilo se mi, což je zlom, ptz já se venku bojím....
Halina, 25.03.2008 14:12:34, IP: ***.***.9.57, #41427Děvčata chcete vidět, jak hloupě a sprostě píšou píšou vaše kamarádky na jiných diskuzích........tady dělají moudré .......cituji:
Re: Nána ....Ajka, 24.3.2008 20:04
Hlavně, že se do toho vložila Halina, která také velmi dobře ví, co je to panická úzkost, protože ji prožila. Člověk, který potřebuje být pomočen, aby došel p plnému sexuálnímu uspokojení. Jdi se bodnout, Halino a přečti si tentokrát ty všechy příspěvky, které tu ta pipina napsala. A fakt se do mě n**er, o mě a o tebe tu vůbec nejde. Sama máš dost psychickejch problémů a budeš se navážet do panikářek. A na jejich diskuzi jim div do p**ele nelezeš, falešnice, falešná.
Dokonce má bludy, že na mě někdo čurá......hihi.....to chce lék.......:-)..
Halina, 25.03.2008 14:16:42, IP: ***.***.9.57, #41429A tohle je kamarádka Ajky...věřící člověk ........tohle je také schopen člověk vyplodit , cituji:
JANA , 25.3.2008 11:58........fuj,co to tu čtu od Haliny?????ty perverzo jedna! táhni si š**at mladý kluky a nepruď tady ty schýzo jedna :-)
Jsi odpad společnosti,k**va co chodí za prachy a sere se tu do slušných holek::::::::::::::Karol je tvoje krev co ? má to stejný co ty,obě jste kurvy prodejný!!!!!! A tobě Karol se to vrátí,to že si napsala,že bys nejraději ty děti otrávila,máš to v sobě,jsi psychopat!!!!!!!!! jak si tě mohl vybrat ten tvůj,blééééééééééé,,,,,,fůůůůůůůůj.
Halinice ty se nenavážej do nemocných s psychikou,oni jsou hodný holky,ale ty jsi blivajs a prý chceš při sexu kadit na chlapi jak jsem teď četla ???? no ty prase jedno starý s kozama až na zem,blééééééé.......
Starej jí holky opustil , protože byla nemocná,byla psychouš,tak utekl,jak daleko mohl autista-chudák....pryč od tý rajdy,pánbůh tě potrestá i potrestal za to si měla tu nemoc ty hnusobo!!!!!
A Karol je stejná d**ka jako ty,zmizněte odtud vy provokatérky....HOLKY,JÁ ČETLA,ŽE KDYŽ TAKHLE NĚKDO URÁŽÍ NA NETU SLABŠÍ A PROVOKUJE JE K PSANÍ,JE TO PRÝ SEXUÁLNÍ ÚCHYLKA,TY DĚVKY TO VZRUŠUJE A DOSTÁVAJÍ SE DO RAUŠE,JAK VÁS OSOČUJÍ!!!!!!prďte na ně,dojde na ně,to mi věřte :-)pa JANA
Ajka, 25.03.2008 14:41:38, IP: ***.***.152.103, #41434Ty se teda vetřeš všude, ale nikde nejsi doopravdy vítaná. Neustále cituješ, co, kdo z nás napsal špatně, jakých gramatických chyb jsme se dopustili a samotné ti ti vadí kritika. Samozřejme negativní kritika. Veřejně ses přiznala ke svým sex.úchylkám mezi které patří i pissing, a když na to poukážu tak ti to vadí. Tak proč sis to dala do svého profilu na Rande ? Tady neustále máš každého za blázna a urážíš, a když tě někdo označí za úchyla, protože podle mě prostě úchyl jsi, je to můj názor na který mám právo, tak se čílíš. PROČ ? Tak buď statečná, když se do tebe někdo pustí, když tak statečně napadáš ostatní. Mě osobně tady ani nikde jinde neočerníš, stačí, když se někdo podívá do diskuze, kde jedna pološílená ženská chce otrávit děti svého přítele a druhá pološílená jí v tom skoro podporuje.
A že se tady vnucuješ a jinde panikářky pomlouváš je taky pravda, stačí co píšeš na ženáči......A, že píšu vulgárně ? Jistě, několikrát jsem se snažila psát slušně, neurážlivě a dočkala jsem se od tebe pouze urážek. Na hrubý pytel, hrubá záplata. Ty jsi sprostá jako dlaždič, musím ti psát tvým jazykem, aby jsi byla schopná pochopit, ale to víš nemám takovou slovní zásobu co se vulgarit týče, jako ty, takže mi stejně asi rozumět nebudeš.
Nestydím se za jediné sprosté slovo, které jsem ti napsala, naopak mám pocit, že by se do tebe ještě spousta podobného vešla.
Ajka, 25.03.2008 14:48:53, IP: ***.***.152.103, #41435A ještě douška : ty nemůžeš, Halino, vydejchat jak se do tebe všichni na diskuzi NESNÁŠÍM JEHO DĚTI pustily, viď ? Potřebuješ si vždy vybrat nějakou oběť a honit si na ní svoje sebevědomí, viď ? Jestli ti to dělá dobře, budiž, mě osobně to opravdu nevadí, ale nezatahuj do toho ostatní holky, které by to mohly špatně snášet. Raději se pěkně popas na mě, já jsem proti takovým jako jsi ty celkem imunní, rozhodně mě to ani nerozčílí ani nerozhodí, protože já mám vždycky možnost to ukončit........a ani mi tím nezkazíš náladu, neboj, těžkou hlavu mi dělají pouze záležitosti okolo mé rodiny, třeba nemoc dětí, jejich trápení a nyní i třeba bolavá záda mojí maminky.....
J9řa, 25.03.2008 15:03:00, IP: ***.***.28.159, #41441HALINO
to víš, někdy míra poháru přeteče :-)))) a pak s elidi diví
Halina, 25.03.2008 15:03:30, IP: ***.***.9.57, #41442Kde jsem psala, že cituji :" který potřebuje být pomočen, aby došel p plnému sexuálnímu uspokojení". .......to jsem nikde nepsala a není to pravda, to sis vymyslela, protože jsi lhářka........a nevím, proč řešíš jiný sex, kteří dělají lidé........to ti vadí i homosexualita nebo lesbičky nebo, kdo všechno ti vadí ??Ty chceš toleranci pro paniku a sama ji nemáš vůbec a napíšeš veřejně takovou pitomost, že chci být pomočená ??¨Jsi prostě cvok a lžeš ....
A zopákni pravopis , píše se všichni pustili .......ne pustily ..................tady děláš moudrou a jinde se vozíš po lidech ......Karol vyčítáš, jak píše a sama píšeš jak dlaždička ....fuuuuuj
Ajka, 25.03.2008 15:17:36, IP: ***.***.152.103, #41447Tak pokračujeme, zatím mám ještě čas, tak klidně..... o tom pomočování, to jsem vyjádřila svůj názor na to, jak na mě zapůsobil tvůj profil .....ty tady píšeš tolik nesmyslů o lidech, které vůbec neznáš jen na základě toho co napíšou a jak ty si to přebereš...takže žádná, lež, děvečko, ale názor.....a pustilY se do tebe pouze ženy na té diskuzi a ty to víš, tak proto ypsilon.
Jinak proti lesbičkám nic nemám, dokonce jedna má bývalá kolegyně lesbička byla a měla jsem jí ráda, protože to byl báječnej veselej a naprosto nekonfliktní člověk.Ani homosexuálové mi nevadí, proč taky, pár jsem jich v životě potkala a jsou to skvělé "kamarádky " na pokec, hlavně co se partnerských vztahů týče.
Možná by mi ani nevadila tvoje záliba v pissingu, je to čistě tvoje věc, a když ti to vyhovuje tak si dělej co chceč, ale vadí mi, že na nikom nenecháš nit suchou, provokuješ, urážíš jako kdyby ty jsi byla ta dokonalá a ostatní ubožáčci. Útočíš všude a za každou cenu, nechceš respektovat názory druhých, když se neztotožňují s těmi tvými.Kritizuj milenky ženatých mužů, ale na jiné diskuzi, ne tam, kde si potřebují postěžovat. Já jsem už psala, že jsem nikdy nezahýbala ani se ženatým nechodila, nefandím tomu, ale stává se to, bohužel, a tak si holky chtěly navzájem někde postěžovat. Kritizuj i " bláznivé" panikářky , ale ne na jejich diskuzi, kde své trápení rozebírají a čerpají síly do dalších dní.