Diskuse - Panikářky 8
Diana, 25.03.2008 16:20:09, IP: ***.***.62.29, #41466Jarco. puvodne jsem chtela nereagovat.Jednou jsem se rozloucila a kvuli jiste osobe psat nechci. Ale prestan tady tvrdit, ze holky presly na jinou diskusi kvuli mne a ze nepisou taky kvuli nne. Jsem s nima ve spojeni a pric nepisou do diskuse rozhodne neni kvuli mne. Tak premyslej priste, nez nekoho budes jmenovat.
DIANA , 25.03.2008 16:23:47, IP: ***.***.62.29, #41467.......a nedelej tu vetsi dusno, nez tu je!!!! A AJKO ty se nedej, jsem s tebou!!!!!
Halina, 25.03.2008 16:32:14, IP: ***.***.9.57, #41468Utočím na hlupáky jako jsi ty, NE na všechny ........prostě když někdo napíše piss, tak to není to , jak sis to ty hloupá přeložila .....a ještě k tomu přidala úchylačku , cituji tě:........"a když tě někdo označí za úchyla, protože podle mě prostě úchyl jsi, je to můj názor na který mám právo, tak se čílíš.".
Pak zase píšeš :..."Možná by mi ani nevadila tvoje záliba v pissingu, je to čistě tvoje věc, a když ti to vyhovuje tak si dělej co chceč, "
....
Tak se rozhodni, jsem úchyl,nebo si mám dělat co chci......jsi nějak mimo .... hihihi
......jsi prostě blbá a omezená ......a diskuze Ženatý muž, je od slova diskutovat, těžko budu ty matrace , co tam píší, kritizovat na jiné diskuzi......od toho tam to téma je......
A zaber v pravopisu, huso hloupá... píšeš:
ty nemůžeš, Halino, vydejchat jak se do tebe všichni na diskuzi NESNÁŠÍM JEHO DĚTI pustily, viď ?
ženy všichni jo??dobrý ..........máš tam hrubku
Marilyn, 25.03.2008 16:37:17, IP: ***.***.45.227, #41469Já nechápu, čeho tím docílíte, jestli má Halina ráda rýpání do lidí a ukazování jim, že je něco víc, tak ať jde do diskuze, kde si lidé nadávají. Rýpat do sebe, když sedíte za počítačem, to je teda umění. Já se ani nedivím, že potom nechtějí lidičky psát o svých problémech, když se to pak použije proti nim. Kde se mají potom tedy poradit? ? Když přijde nějaká zamindrákovaná ženská a kazí tady všem náladu?? Co je to s Vámi, jako jste ve věku, kdy byste měli mít rozum a vědět, kde jsou hranice slušného chování. Nikoho neobviňuji, ale myslím si, že by to mohlo stačit. Tady jsou panikářky, které potřebují pomoc a ne se ještě vylekat.
Ajka, 25.03.2008 16:57:58, IP: ***.***.152.103, #41472Na hrubky se vyprdni, nebuď malicherná, a já se nemám so rozhodovat, je to jednoduché, ale ty máš potíže pochopit jinou větu než jednoduchou. Tak se ti to pokusím vysvětlit ještě jednou, já jsem trpělivá...tak, Halino pro mě jsi úchyl, ale já bych tě klidně tolerovala i s touto úchylkou, když by jsi mě nenutila abych to taky měla ráda.
No tak jsem měla napsat ...jak se do tebe všechny pustily....spokojená???...já se ti divím, zabývat se takovými pitomostmi....ty jsi na ženáčích také měla překlepy i hrubky, ale nikdo to nekomentoval, natož aby to chtěl kopírovat...na to jsi vysazená jen ty... chtěla bych mít tvoje starosti...hlídat všem pravopis....a nebo raději ne, nechám si ty svoje, v porovnání s těmi tvými to je pohoda...
A zase jen nadávky, urážky, vysmívání se....na nic jiného se opravdu nezmůžeš? Trochu smutné, že ?
A holkám už to začíná vadit.....a jak jsi již několikrát podotkla...tak jinými slovy, aby zase nedošlo ke střetu.....já jsem tady doma a tebe nikdo nezval....tak šup, šup, ven MARILYN, JE MI TO LÍTO, CO SE TU DĚJE,ALE JÁ SI TADY NENECHÁM NADÁVAT , JÁ TO SEM NEZATÁHLA A NEVIDÍM DŮVOD PROČ SI TO NECHAT LÍBIT.
!!!!!!!!!, 25.03.2008 17:06:03, IP: ***.***.150.162, #41476Halino,cti si po sobe, delas chyby jednu za druhou, hihihi, ty naše chuděrko nedoceněná.....
Marilyn, 25.03.2008 17:06:13, IP: ***.***.45.227, #41477Já to chápu, já bych si také nadávat nenechala a také bych byla sprostá, jenže to je asi voda na mlýn, takže se s tím stejně daleko nedojde. Každopádně je to její vizitka.
Halina, 25.03.2008 17:21:17, IP: ***.***.9.57, #41481Ajka píše: "když by jsi mě nenutila abych to taky měla ráda."
Tobě přeskakuje Ajko co...........já tě nutím abys měla ráda piss???Jsi blázen a to je slabý slovo ........Kde to píšu, ty cvoku??Proč pořád lžeš ???
A teď i vidím, že ty jsi ta hloupá Abyjsme co píše na ženatém v jednomu kuse a podepisuje se jako otazník....ty děláš všude rozbroje a tady si hraješ na rádkyni , teď před chvilkou jsi mě tam zas pomlouvala a děláš stejné hrubky jako tady, blbko blbá......cituji: když by jsi mě nenutila
Když se budeš chovat normálně, tak si tě ani nevšimnu, ale když prudíš pod jiným nickem a tady děláš hodnou ......to je vrchol.......:-(
Marilyn, 25.03.2008 17:28:21, IP: ***.***.45.227, #41483Ahoj, jestli máš náladu tady spamovat diskuzi o panické poruše, tak mě se to teda rozhodně nelíbí. Prosím tě založ si svou diskuzi Halina, kam za tebou budou chodit ti, kteří se chtějí hádat a nechat si nadávat, tam se můžeš vyřádit, až kam, ale tady už toho nech. Jsi snad rozumná ženská a stačí Ti to říct jednou, hm??
Halina, 25.03.2008 17:30:03, IP: ***.***.9.57, #41484A ty Marylin nevidíš jak nadává ona ??A jinde píše jako otazníčky, ne pod svým nickem, aby se mohla vybít, je na hlavu .......to je cvok to se nevidí.......zalez na panikářky Ajko a opovaž se zase psát někde proti mě jako otazník, děláš stejné chyby a myslíš si, že tě nikdo nepozná , jsi blázen zralý na hospitalizaci .......hihi......:-)Radši se věnuj rodině a neztrapňuj se ......
marcela, 25.03.2008 17:33:30, IP: ***.***.63.11, #41485tak to je hustý!!!!! stejně jako ta chumelenice venku. ajko nedej se!!!!!!!!!
Marilyn, 25.03.2008 17:34:08, IP: ***.***.45.227, #41486Já na ostatní diskuze nechodím, nemám žádný jiný problém, tak tam nemám co pohledávat. A to, že si dvě dospělé ženské nadávají, jako dvě malé děti je spíš k smíchu. Ty jsi asi detektiv, viď, nebo až moc zkoumáš to, co jiní píší, když Tě to baví, zkoumej si, ale nemůžeš s naprostou jistotou někoho osočovat, že Ti nadává pod jiným nickem. Asi bez důvodu Ti nikdo nenadává, nebo snad ano?? Jsi snad obět celého diskuzního fóra na abecedě zdraví??
Halina, 25.03.2008 17:35:11, IP: ***.***.9.57, #41487Podívej Marylin já si budu psát kam chci a pokud cvoci tady od vás budou běhat na Ženatého a pod jinými nicky utočit , jako to dělala i dřív Anna a Marta a teď d**il Ajka, tak sem psát budu.....takže seďte tady a bavte se o svých průjmech a menstruacích a nehrajte si na anonymy jinde ......každý to pozná a štítí se vás.....ta doktorka Jana je také jedna z vás.........jak tam zdůraznuje boha, někoho mi silně připomíná ......:-)
Marilyn, 25.03.2008 17:38:26, IP: ***.***.45.227, #41488Jsi opravdu směšná, jak můžeš napsat, že se nás někdo štítí?? Co je štítivého na tom, že mám někdo strach jít ven?? Kolik Ti je, že takhle přemýšlíš, vyhrožuješ a nadáváš??? Jsi jako umíněné děcko...
Halina, 25.03.2008 17:42:34, IP: ***.***.9.57, #41489No nejsem slepá Marilyn a když někdo jako anonym do mě šije jinde a dělá stejné hrubky jako Ajka ...abyjsme......tak je jasné odkud vítr vane.......to víš, pro pravdu se každý zlobí a takové rozhozené ženy jako blázen Marta a Ajka , ty zuří dvakrát....možná si ráno nevzaly lék, hihi.....koukám, že píše celý den, Ajka nechodí do práce a má důchod na palici ??:-)Cvok .....prý jí nutím piss..........jéééééé:-)