Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Tina, 01.03.2008 23:18:27, IP: ***.***.252.32, #38061
Majulko, děkuji ti moc!! Taky se uklidňuju, že je to ještě třeba účinek zvýšení dávky. Beru to najednou i poprvé jsem to tak brala. Moc jsi mě uklidnila tím, že jsi to měla podobně a plný účinek byl až po 4 měs. Bojovat se s tím dá, máme to už vyzkoušené : ) Ještě jednou díky a dobrou noc tobě a všem ostatním!
Mirka, 02.03.2008 8:05:11, IP: ***.***.113.254, #38068
Ahoj majulko, moc tě zdravím. Doufám, že jsi v pohodě.
Myslím, že Ivance to tady nedělalo dobře a už nebude chodit. Chápu to.A zajímalo by mě taky co je s Alenkou. Doufám , že ty jsi v pohodě??
Dnes mám fofry, tak se tady nebudu moc vyskytovat. Budu slavit ty narozeniny.V Brně je aprílové počasí asi jak v celé republice. Už jsme se tak namlsali pěkného počasí a mě to i dělalo dobře.

Kačko, já chodím v Brně k psychiatričce dr.Nešporové na Zahradnikovou a jsem s ní vcelku spokojená. Taky myslím, že by tě vzala poměrně brzy. Zkus si tam zavolat.
Taky na Masarykové zkraje, skoro u nádraží je několik psychiatrů.
Tak ti přeji, ať dobře pochodíš.

Tino, ještě vydrž, snad se to zlepší, potom se poraď s psychiatrem a řekni mu o svém zhoršení. Ale neboj, něco ti určitě pomůže.
A jinak je to tak, jak ti napsala Majulka.
Pá všem a hezkou neděli.M
Kačka, 02.03.2008 8:18:06, IP: ***.***.110.168, #38070
Ahoj holky, děkuji moc mě to pomohlo a hlavně za kontakt na Dr.určitě tam zítra zavolám a objednám se.Celkem se toho děsím ale zároven mám radost sama ze sebe, že jsem se přesvědčila že už někam musím zajít.Je mě třicet a mám toho tolik před sebou a představa ta, žít tak jak do ted je neskutečná.
marcela, 02.03.2008 8:35:29, IP: ***.***.63.11, #38072
ahojíček a krásnou neděli všem i těm novým:-))) včera to bylo dílo, napřed jsme nemohli najít věci na malování, pak tu ve dvě vypli elektriku, takže poslední stěnu maloval manžel při baterce, když jsem to tu ráno viděla, tak je to tu jak po výbuchu a to za chvíli musíme mazat ke tchýni, jsme pozvaní na oběd včera měla narozeniny.....večer jsme se sebrali, protože nešla ta elektrika a šli jsme na véču!!!!! nebyly proudy byla véča, když jsme šli domů, tak nás kousek od baráku chytnul slejvák, lítali i poklopy od lamp, než jsme ten kousek přeběhli byly jsme turch, ale proudy už šly to byla dobrá zpráva........tak se tu mějte a já jdu pokračovat v úklidu, uf to bude fuška, nechce mi někdo přijít pomoc??????
Verunka, 02.03.2008 9:38:26, IP: ***.***.89.241, #38076
Krásný,i když deštivý den,Berušky!!!!
Jak jste se vyspinkaly??? Já výborně a i se cítím výborně.Jen je takový smutný den,zataženo,deštivo....No nic pustím se do práce.Včera jsem toho moc neudělala.
Miruško,s Ivankou máš asi pravdu,ale i tak pociťuji lítost a stesk.
Majulko,jakpak se máš ty?
Zdravím úplně všechny holčičky a vítám tu ty nové!!!! Pusinku všem!!!! Verunka
Ajka, 02.03.2008 10:15:53, IP: ***.***.152.103, #38079
Ahojky holčiny, napíšu teď jen v krátkosti, potřebuju jet na hřbitov,taťka měl narozky, vezu mu kytičku a chci zkontrolovat jak to tam vypadá po té vichřici. Trochu mám strach, ale momentálně moc nefouká, tak to snad bude OK. Chci vám jenom napsat,aby nevznikaly nějaké spekulace o Ivance. Na začátku týdne jsem s ní dlouze mluvila přes skype i po mobilu. Dohromady přes hodinu a půl.Vůbec jí není dobře, potíže se jí vrátily a je zase na úplném začátku.Je z toho nešťastná a nechce svými potížemi obtěžovat ostatní.Proto sem nechodí,je jí trapné si neustále stěžovat na jedno a to samé. Nechce být jako fňukna a můj osobní pocit je, že se i obává nějaké reakce, která tu už jednou byla a totálně jí odrovnala.Má pocit, že zklamala jako člověk, jako matka jako manželka,má pocity viny za svůj stav.Věřím, že jsem nenapsala něco co by si nepřála, ale myslí na vás na všechny, zatím jí ale chybí odvaha se vrátit.Potřebuje čas. Já jí budu čas od času kontaktovat, abych věděla co s ní je budu vás informovat, jestliže neuvalí na svůj stav informační embargo. Ale ani teď mi nic nezakázala . A já nenapsala nic nevhodného.Jen jsem chtěla, aby jste věděly co a jak, protože o Ivance často vedete řeč.Zatím pa, jdu se chystat. A hele, vysvitl puňťa !!!!! Paráda.
Verunka, 02.03.2008 10:32:02, IP: ***.***.89.241, #38082
Ahoj Ajuško!!!
Děkuju za zprávičky o Ivance.Prosím,vyřiď jí,že to není její vina,nikdo se nezlobí,nikdo jí tu nebude odsuzovat.Ta nemoc je ošklivá a mnohdy na celý život a boj rozhodně není lehký.Vyřiď jí prosím,že ji mám ráda a chybí nám tady,že ji posílám vřelé objetí a pusinku na čelíčko! Ajuško,dávej na sebe pozor.Víš,co se včera stalo té holčičce a tomu dědečkovi....Pápá
Verunka, 02.03.2008 10:32:03, IP: ***.***.89.241, #38083
Ahoj Ajuško!!!
Děkuju za zprávičky o Ivance.Prosím,vyřiď jí,že to není její vina,nikdo se nezlobí,nikdo jí tu nebude odsuzovat.Ta nemoc je ošklivá a mnohdy na celý život a boj rozhodně není lehký.Vyřiď jí prosím,že ji mám ráda a chybí nám tady,že ji posílám vřelé objetí a pusinku na čelíčko! Ajuško,dávej na sebe pozor.Víš,co se včera stalo té holčičce a tomu dědečkovi....Pápá
Verunka, 02.03.2008 10:32:04, IP: ***.***.89.241, #38084
Ahoj Ajuško!!!
Jarča, 02.03.2008 11:09:46, IP: ***.***.207.28, #38086
Krásný den,přeji všem.Ajuško,jsem ráda,že jsi nám napsala o Ivance,je mi to strašně líto,že se jí všechno vrátilo.Jsem ráda,že si spolu povídáte a že aspon někdo nám řekde,jak to s ní vypadadá.Verunko,to vůbec nevadí,že jsi včera moc nepracovala,aspon sis odpočinula,víš,že to potřebuješ. Kačko,vůbec se neděs toho,že by jsi byla třeba i celý život na lécích,já jsem,a nevadí mi to,ten jeden prášek,horší by bylo,kdyby bylo celej život špatně,mě bylo moc dlouho a nikomu takovej život nepřeju.Mirečko a ty dnes slavíš opožděně své narozeniny?Miri,máš pravdu,že pokud můžu dělat,je to dobře,hlavně pro mě,jak říká můj dr.Verunko a Miri,vy jste mi psaly,abych se vybodla na dietu,to jste měly teda pravdu,mě bylo 3tí den tak špatně,nohy mě neunesly,třepala jsem se a usínala ve stoje,takže jsem to hned zrušila,jím častěji a méně a je mi zase dobře,to jsem byla blbec.Včera jsme byli nekoupit v Olympii,koupila jsem si rifle do nové práce a rolák,a v 5 hod,jsme šli na boulink a jeli jsme k sestře,švagr slavil narozky,ale příště už k nim nujdu,a ani jsem tam neměla chodit,necítila jsem se tam dobře.A dnes peču 2 kačeny a červený zelový salát,to si pochutnáme.Unavená už tolik nejsem,což je supr,tak už se těším do práce.Zdravím všechny a vítám mezi nás nová lidičky.Jarča
DIANA, 02.03.2008 11:25:54, IP: ***.***.62.29, #38090
Hezkou nedeli vsem. Tak ja mam taky spatna den.Od probuzeni silena uzkost a na zvraceni a tak jsem slupla ty sve prasky a zase usnula. ted jsem se probudila. Je mi strasne slabo a spatne od zaludku, tres, poceni. Tak jsem si to vera celkem chvalila, clovek nema nic chvalit. Tak se na me nezlobte, ze vam to pisu, ale ja si myslim, ze proto tu jsme, abychom vyslechli jeden druheho, i kdyz si pomoci nemuzem, ale mne to pomaha. Nejsem sama. Tak pa, ja dnesni den asi zase probrecim,spolecne s pocasim. pa Diana
Verunka, 02.03.2008 12:10:10, IP: ***.***.89.241, #38091
MIlá Dianko,i já najednou pocítila smutek a beznaděj.Dělá to asi to počasí a také cítím strašnou únavu a místo toho abych odpočívala,tak musím makat jako barevná.Včera jsem hodně odpočívala,ale si mi ten jeden den nestačil.Také mám měsíčky,ani mě to nenapdalo,ale manžel vypozoroval,že to mám tak každé 2 týdny a teď si uvědomuji,že má pravdu,tak asi proto ten pokles výkonnosti tak náhle.Chtěla bych jen ležet,pít čaj a číst a aby po mě nikdo nic nechtěl,vše mi jde na nervy.Já vím,že jsem hrozná...Dianko,pojď,budeme si navzájem dnes držet palečky!!! Chceš? Musíme doufat,že se opět vše změní a nám bude lépe.
Jaruško,tak to je fajn,že je ti lépe a vykašlala ses na nesmyslnou dietu.Do práce jdeš už toto pondělí? Posílám všem beruškám nžné pohhlazení!!!! V.
Alena, 02.03.2008 12:11:24, IP: ***.***.3.131, #38092
Moje zlaté,všetky vás srdečne pozdravujem.Nemohla som si s vami písať,lebo od stredy mi nešiel net-neviem prečo.A navyše sa mi pridal jeden háklivý zdravotný problém,ktorý mi nedovolí vôbec sedieť.Je mi to síce nepríjemné písať,aj sa hanbím,ale sme ľudia,no čo.Dostala som taký silný zápal zlatej žily,že sedieť nemôžem ledva päť minút,stáť a chodiť je tiež problém,tak ma to upútalo na lôžko.Je to tak veľmi bolestivé,až mi to vyráža dych.Použínam dubovú kôru a akúsi masť,ale vôbec mi to nezaberá.Navyše je to veľké ako višňa.Tak neviem,čo s tým a ani pracovať vôbec nemôžem.Prepáčte mi,že píšem o takej nepríjemnej veci.Ani som netušila,že takéto existuje a že takáto nie vážna vec dokáže človeka úplne paralyzovať.
Večer si sem skúsim zasa sadnúť a všetko prečítať.
Dianečka moja,čítam,že ti znovu zle a je mi to ľúto.
Čítam aj o Ivankinom stave,je to tak ako píše Ajka,je to veľmi smutné.
Moje drahé,moc na vás všetky myslím,bozkávam vás a pozdravujem Alena
Alena, 02.03.2008 12:18:20, IP: ***.***.3.131, #38093
Veronička,vôbec nie si hrozná,si len vyčerpaná žena,ktorá má svoje zdravotné starosti a všetkým naokolo pomáha.Veď každý druhý týždeň,keď máš menzes,musí velice unavovať a oslabovať.Zlatíčko moje,drž sa,odpočiň si a myslím na teba a držím palce.bozkávam teba i tvoje dcérenky Alena
Alena, 02.03.2008 12:26:42, IP: ***.***.3.131, #38094
Miruška moja,prajem ti peknú oslavu,nech ti všetko dobre dopadne.Čo sa týka psychiky,ranné úzkosti sú menšie.Len iné problémy sa mi vyskytly,takže som trochu mimo.Ani som od stredy nemohla panikárky čítať,ale večer si tu sadnem a pokúsim sa znova sa k vám priblížiť.bozkávam ťa a prajem pekný deň Alena
        Předchozí   1 .. 120121122123124125126 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.