Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Mirka, 01.03.2008 14:01:26, IP: ***.***.113.254, #37945
Marylin, ze začátku se může stav zhoršit ale pak by se to mělo upravit.
Nahlásili jste to napadení přítele? To byste určitě měli. M
Matilyn, 01.03.2008 14:01:27, IP: ***.***.45.227, #37946
Já je beru od čtvrtka a je to také bída. Jako že jsem byla v relativní pohodě před nimi, ven jsem sice sama nešla, ale i přesto jsem se překonala a s doprovodem ano. Ale teď do sebe hážu jeden neurol za druhým, srdce mi hrozně buší, klepu se, motám a jít ven je na infarkt. Ať už je to za náma!!
Marilyn, 01.03.2008 14:04:09, IP: ***.***.45.227, #37947
Doufám, že to neni tím, že mi ty prášky nesedli. Nemohli jsme to nahlásit, protože byl opilý a pamatuje si jen střípky. Měl rozlučku v práci, protože v pondělí nastupuje do nové.
Majulka, 01.03.2008 14:14:53, IP: ***.***.142.115, #37948
Ahoj berušky,já v noci špatně spala,tak to teď půjdu dohnat.PEŤO,jsem ok,doufám,že ty taky,musíme relaxovat,páč příští týden v práci to bude na psychiku.MERILIN drž se beruško,mě se stav při AD zhoršil snad o stopro,ale zvládla jsem to.Ten Neurol ber,to by nešlo bez něj.MIROUŠKU,my byli taky nakoupit a hrůza slejvák!Byla jsem se psem venku a pod barákem místo louky máme rybník :-)mávám všem. M.
Marilyn, 01.03.2008 14:18:35, IP: ***.***.45.227, #37951
Ahoj Majulko, to mě se také zhoršil o 100%, když si vezmu Neurol, je to lepší, ale ne dobré. Nemám chuť k jídlu, ale snažím se pravidleně jíst. Jak dlouho Ti to trvalo, než jsi byla v rel. pohodě??
Petr, 01.03.2008 14:31:50, IP: ***.***.65.149, #37953
MAJULKO, teď už je to vpoho, ale k ránu jsem měl zase ataku jak p.....!!! No hruza, vzal sem si Lexoš a od ty doby je to vpoho, akorát se děsně nudím.:-) Sem rád , že jsi O.K., taky jdu odpočívat.:-) MARILYN neboj to určitě zvládneš,já to mám teď jak na houpačce... dobrej den se střídá se strašným, ale musíme s tím bojovat a hlavně se v tom moc nebabrat. Vím, že takhle se to lehce povídá, já sám s tím mám problém, ale jak říkám musíme bojovat!!! Držím ti moc palečky!!!
Marilyn, 01.03.2008 14:35:22, IP: ***.***.45.227, #37954
Říkám si, že už jsem přežilahorší věci, že tohle také přežiji, ale znáš to, až po bitvě je katdý generál. Je to každý den jiné, jeden den jsem ready, myslím si, že je to dobré a vylezu ven, jsem tam delší dobu a už to jde rapidně dolů. Mám nějvětší strach z lidí, že na m budou koukat, budou se mi smát a podpobně.
Marilyn, 01.03.2008 14:36:18, IP: ***.***.45.227, #37955
Také Ti držím moc palečky a jsem ráda, že jsi takkový optimista a zářící sluníčko...
Ajka, 01.03.2008 14:41:40, IP: ***.***.152.103, #37956
Ahojky Petře, já, když mám nervy tak nemůžu jíst vůbec nic. Žaludek se mi stáhne do nějaké křeče a nepozřu ani sousto.Naopak , lítám neustále na WC a stačí mi jeden takový den a jsem o 2kg lehčí. Mám to daný i geneticky. Moje mamka, bude jí letos 62, ale řeknu ti taková kočka, kam se na ní hrabou kdejaké 40. Fakt vypadá dost dobře, figuru má pěknou a to ani nesportuje a navíc je na sladký. Já to mám po ní. I kdybych rodila jak divá a cpala se jak otesánek, moc neztloustnu.Ale hlídám si váhu stejně jako každá jiná ženská.Ale z opačného důvodu. Abych moc nezhubla, měřím 167 a 49kg je málo. Ale rozhodně nejsem vychrtlá.Prý tak právě akorát.Říká přítel. Já sladký nemusím, radost mi udělá spíš jitrnice, nebo ovar s křenem a pivo.Můj cholesterol na to zatím nic neříká, tak proč ne. Měj se jak nejlíp to jde.
Ajka, 01.03.2008 14:47:11, IP: ***.***.152.103, #37957
Vůbec se nelekej přechodného zhoršení.ještě to nemusí znamenat, že ti AD nesedly.Můžeš se cítit mizerně klidně ještě 14 dní a než se ti ustálí hladina léku trvá to i 3 měsíce, ale neboj, nečeká tě nějaká dráma.Těch prvních 14 dní je asi fakt nejhorších. Pak už to jde, i když se občas necítíš good.Proto by jsi měla mít na ty první 3 měsíce u sebe Neurol, nebo Lexaurin a v případě potřeby si ho vzít. Závislosti se neboj. Já ho před lety brala 5 měsíců a žádnou závislost jsem něměla. je pravda, že jsem nepřesáhla denní dávku 2mg.Takže se neboj.
Marilyn, 01.03.2008 14:52:33, IP: ***.***.45.227, #37958
Asi to bude nutné, vždycky se mi po něm tak nějak udělá lépe. Každopádně ale na venek se zatím necítím. Chtěla jsem se zeptat, že i přes Neurol, když na mě přijde panika, neni nějaké dýchání, kterým se sklidní trochu ten stav??
DIANA, 01.03.2008 14:59:27, IP: ***.***.62.29, #37959
Ahojky.Taky jsme museli jet na velkej nakup a je to teda sesup s tim pocasim. Hlavne, abysme neuleteli. Ma to byt jeste zitra. Postradam tady uz dlouho Ivanku,Simonku,ale i Alenku.ALENKO - deje se neco? Jsi v podo? Alespon trochu? Dej o sobe vedet. VERUNKO - co jste mely v te vodni dymce? Taky to je prej docela zajimave!!!! Alespon v Egypte. AJKO - tvoje ditka to asi taky tam zkusej. A barvicky mas krasne, moc zajimave jste to vymysleli. MARILYN - na vymenu AD je urcite jeste brzo.Zkus to udejchat, ty je mas strasne kratkou dobu. Myslim, ze to prepadeni by rozhodilo kazdeho, tak se neni cemu divit, kdyz ti bude hur. Berlicky ber, pomuzou. PETRE - nekdo, kdyz ma stres, tak to zajida, jako ja a nekdo zase nemuze jist vubec. Vzdycky to ma souvislost s prijimanim potravy. Ja, kdyz mam stres, tak zeru cokoladu a dortiky a vse, co mi prijde do ruky a pak mam na sebe vztek. Tak se mejte vsichni dobre v tom jarnim a slunecnem pocasi a uz aby zaprselo, ze? Pa Diana
Ajka, 01.03.2008 15:02:03, IP: ***.***.152.103, #37961
Existuje dechové cvičení. A při tachykardii mi doktorka poradila podráždit krk prstem, jako kdyby jsi chtěla zvracet a vyvolat si dávení. Ne po jídle, aby ses nepozvracela. Vyzkoušela jsem to a pomáhá to. To dechové cvičení já dělám následovně. Respektive dělala, už to přes rok nepotřebuju. Pomalu se na dechuju na 6 dob, na stejný počet dob zadržím dech a na 6 dob pomalu vydechuju. Opakuji asi 5x. A když to nestačí po 10 minutách opakuji zas. A kdyby na tebe přišla pepina, pozor na hyperventilaci!!!! Vezmi si pytlík, nejlépe papírovej, ale můžeš i hegelit (jak říkala moje bábinka ) a dýchej do něj.
Marilyn, 01.03.2008 15:05:35, IP: ***.***.45.227, #37962
Na mě, když to většinou jde, tak strašně říhám, mám nafouknutý žaludek a když se vyříhám, je mi lépe. Nepoznám, kdy mám provádět dechové cvičení a kdy mám dýchat do pytlíku.
Lukáš, 01.03.2008 15:23:41, IP: ***.***.223.179, #37965
Marylin já jsem měl ten samý problém jako ty, začal jsem to užívat a bylo mi hrozně, musel jsem je vysadit, protože mi bylo tisíckrát hůře....o nějakém chození venku ani nemluvě....teď v pondělí jdu pro nové tak snad bude líp, ale co mi říkala známa doktorka, co na to taky trpěla tak se to asi fakt bude muset přežít...
        Předchozí   1 .. 117118119120121122123 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.