Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

marcela, 29.02.2008 13:52:03, IP: ***.***.63.11, #37756
ajko to je to co já ještě nevím, máme tu banánanovou, meruňkovou, hráškovou, červenou, nějak to musíme namíchat, obývák jsem chtěla meruňkovej, ale ten zítra na řadě nebude.
jj ajko mám ebv virózu, už dévátým rokem, nic na to bohužel není, v těle mám někde skrytý zánět nikdo neví kde, gynda, zubař, orl, plicní všechno v pohodě..........v po jedu do prahy na odběry a na konci měsíce k doktorce tak jsem zvědavá, řeknu chodit do práce, domácnost děti, nevím jak bych to zvládala, já jsem dostala v září na rok částečnej, tak uvidíme co bude dál...........
Ajka, 29.02.2008 13:58:05, IP: ***.***.152.103, #37759
Já měla EB viróru před 3-mi roky. Od té doby mi nedělali nové odběry, tak ani nevím jak na tom jsem.Ale už tehdy mi řekla, že s takovým výsledkem by mi dovolila i otěhotnět, tak to asi nebude žádná tragédie.A odkud jsi ? A kam jezdíš na ty odběry ? Do Motola ? A ty máš děti ? Kolik ti je ? To jsem zvědavá, co !!!!??
marcela, 29.02.2008 14:05:22, IP: ***.***.63.11, #37760
jsem z rakovníka, bude mi 35, mám dvě děti jedné bude v červenci devět, druhé v listopadu 6, je to paradoxní, ale dostala mi z toho mladší dcera, po porodu bylo vše v pohodě, do chvíle než mi přeočkovali proti tetanu po sedmi letech, rozsekla jsem si hlavu, nabourali mi imunitu a jelo všechno nanovo, i když už ne v takové intenzitě. marta o tom měla knížku, tahle "nemoc" je tu už dlouho, už i naši předci tím trpěli, nejhorší je, když se to stupňuje, je prý normální, že lidé při tom mívají i 38teploty, mne řekla doktorka v praze v mlynářské na imunologii, že do 37,5 je to tak nějak v pohodě, ale nesmím nic přecházet, no vždyť to znáš.......měla jsem i pozitivní autoprotilátky, ty se mi naštěstí srovnali, ale stejně mi doktorka řekla, pokud se to rozjede je možnost, že skončíte na vozíku.......což mi tedy moc nepotěšila
Ajka, 29.02.2008 14:17:38, IP: ***.***.152.103, #37765
Tak to jsme si věkově podobné, mě bude v létě 37, mám dva kluky 15- za měsíc a 8 - v srpnu. Bydlím kousek za Prahou, jinak jsem rodilá pražačka, ale před 1,5 rokem jsme se přestěhovali. Do Phy jezdím do práce, ale kde je Mlynářská ulice, znám lokalitu Na Mlynářce, to je Praha 5. Tak to jsi to musela mít pěkně zapeklitý, když ti dali ID.A to jsi zvládla i druhé těhotenství ? To tě muselo úplně odrovnat, ne ? Já tedy žádné teploty nemám.Asi jsem taky měla nabouranou imunitu, hodně jsem marodila do loňského října, hlavně gynekologicky- neustále kvas.infekce. Každý měsíc, no hrůza. Ale od té doby nic. ťuk,ťuk.
MAJULKA, 29.02.2008 15:12:16, IP: ***.***.65.56, #37777
MARCELKO,co že to je,kesíky ? .-)to je správný název :-()taky to mám jen někdy.Budete to tam mít krásný MARCELKO,tak se opatruj :-)
JARUNKO,mě to taky někdy dělá,když fofruju a dnes jsem se toho nebála,jen to bylo nepříjemný.
AJČÍ,hele vůbec se nestyď to sem psát,že ti je dobře,nejen,že to je super,ale nám všem to dává naději,že to tak bude i s námi .-)
Tak se opatrujte všechny pá Majulka
marcela, 29.02.2008 15:38:40, IP: ***.***.63.11, #37800
no hlavně to ajko nezakřikni!!!!!!!! po prvním porodu jsem byla totálně vyřízená, po druhém ani náhodou, mladší dcerka mi z toho dostala, ale v tom roce 2000 jsem byla ráda, že jsem uvařila brrrrrrrrrrrrrrrrrr
MAJULKO na holtru mi napsali ojedinělé KES (vynechání tepu) tak já tomu říkám kesíky, zní to líp, ale když to přijde a je to po sobě v krátkých intervalech je to hnus, to jsem měla po aurorixu a to po slabé půlce, a to mi psychiatr říkal, budete brát 3denně, to by mne bývali odvezli, do půl hodiny po té půlce mi to začalo vynechávat a vynechávalo tak, že jsem myslela, že navštívím špitál.....
AJKO mlynářská je kousek od bílé labutě a vlastně i kotvy.........
marcela, 29.02.2008 15:41:39, IP: ***.***.63.11, #37802
AJKO ještě k tomu invalidnímu důchodu marodila jsem pomalu rok, mne šla srašně dolů i psychika, ale i díky tomu, že u mne nepoznali ten reflux jícnu, doktor v praze mi pak řekl, já se ani nedivím, že jste na tom tak jak jste, díky špatnému trávení jste se sesypala celá, tenhle doktor mi hodně pomohl, ani sondu jsem nemusela polykat, prostě z těch problémů ¨mu bylo jasné o co jde, jemu můžu poděkovat, že jsem dneska na to aspoň tak, jak jsem.........
Alka, 29.02.2008 15:49:37, IP: ***.***.214.94, #37805
Ahoj všichni! Teď jsem sbalila děti, za chvíli pro ně přijede švagr jedou na noc k nim. Mě už šimrá v břiše. Nechce se mi večer na tu oslavu-ach jo. Vezmu si sebou Neurol a vidím to bledě, asi si ho budu muset skoro po dvou týdnech vzít:-((
DIANKO, jakpak pejsek?
MAJULKO, já se děsím jen trošku. Mám strach ze všeho a celý život, od malička, víš. Nevadí mi, když budu brát léky, s mým tlakem to možná vypadá, že budu brát i na tlak. Hlavně když mi bude dobře. Nechci se zase vrátit zpátky na začátek a prožívat ty úzkosti a nemoct nic....
JANIČKO, mrzí mě, že ti není dobře. Mně se to taky houpalo po navýšení, ale pak mi dr. ten Cipralex stejně sebrala. Třeba zítra bude líp, tak lež a odpočívej:-))
MARILYN, je dobře, že něco děláš. Já když přemýšlím tak mi je vždycky hůř. Když budeš mít činnost, bude líp. Tak mi to radí psycholog:.)
LUKÁŠI, ty ranní ptáče. Zkus se soustředit na miminko a manželku a hodně odpočívej. Mně se to radí. Já jsem někdy ráda, když děcka vypadnou a to je ovšem tak málokrát, že se zítra skutečně těším, že budu mít den sama pro sebe.
MARCELKO, AJKO, MONIKO, A OSTATNÍ zdrávím ahojte
Ajka, 29.02.2008 15:52:30, IP: ***.***.152.103, #37806
Uvidíme, jak bude. Asi to neovlivním. Jestli se mi potíže vrátí, budu to řešit, teď se na to vyprdnu. Jinak čtu, co ti dělal Aurorix. Já ho mám už přes rok a sedl mi skvěle, žádné potíže nemám. Hold, každý reagujeme jinak. Psychika způsobuje spoustu dalších neduhů, nemocí, problémů. Je to sviňa, zatracená.
Marilyn, 29.02.2008 16:43:05, IP: ***.***.45.227, #37811
Snažím se, uvidíme, co přinese víkend, po víkendu bude snad už menší zlepšení, přece jen už budu brát AD 5 den, tak by mohlo být lépe...
Alka, 29.02.2008 17:16:57, IP: ***.***.214.94, #37817
Marilyn, nechci ti brát iluze. Mně po pěti dnech nebylo o nic líp, ale na každýho to působí jinak. Byla jsem z toho neštastná. Až holky tady mi napsaly at vydržím, že zaberou ale třeba až za tři týdny. Proto se neboj toho Neurolu, držím palečky. Já teď valím na tu oslavu. brrrrrrrrr
Ajka, 29.02.2008 17:23:18, IP: ***.***.152.103, #37819
Marci, KES, to je nějaká forma exrtasystol, ne ? Jé, to já mám už asi 15 let.Dokonce jednu zachytili na předoperačním EKG a tehdy mi vysvětlili, že, když jich není víc jak 20 do minuty, že to nic není. Občas je cítím. Některý den jich mám víc, jindy je zase několik dní pokoj. Při PP je to prý naprosto normální.
Jarča, 29.02.2008 17:47:42, IP: ***.***.207.28, #37825
Marcelko a na co konkrétně Ti dali ten ID,mě dr, žádala na psychině a nevyšlo mi to a na Chronickou únavu se prej ID nedává ,.
Apple, 29.02.2008 17:50:18, IP: ***.***.98.33, #37826
Ahoj holky,
moc se omlouvám, ale jdu si sem zas zafňukat ... v životě bych nevěřila, že mě rozhodí taková věc jako je škola mojí dcery. Od 10 hodin, co jsem mluvila s učitelem to na mě sedlo, zvracím, nemůžu jíst, pít, nemůžu usnout .. abych se trošku sebrala...holka mi volala, že jim učtel dal 5 z minulýho pololetí do tohohle a když se ho zeptala proč .. tak jí řekl: tobě to tak budu povídat... proto, proto, proto. Pak ještě diskutovali a on ať si jde stěžovat třeba k evrop. parlamentu.... tak mu volám a ptám se ho proč to dělá a on, že on si bude dělat co chce a ať si radši hlídám holku, že se chová strašně.... byl na mě sprostej,řval na mě, tak mu povídám, že to asi budem muset řešit jinak, protože tohle není první exces a on, jako kde teď sem, že se můžem někde sejít a nějak se domluvit. NO kde to jsme ? .........já jsem z toho fakt hovotová, holka mi doma brečí, že do školy už nepůjde, že jí pořád šikanuje ...
NEVÍM, JAK TO MÁM ŘEŠIT, holka nechce abych šla do školy, že to bude ještě horší .. tak fakt nevím :-(
Omlouvám se, že Vás zatěžuju svým malicherným problémem, ale já to prostě někomu potřebovala říct ...
Tak se mějte hezky a ještě jednou .... promiňte
Mirka, 29.02.2008 17:55:45, IP: ***.***.113.254, #37829
Holky, zdravím všechny. Vlastně teď i kluky.
Kámošce se teď nahrnuly nějaké rodiné problémy, začala být depresivní. Probíraly jsme to a zašla si za obvoďákem pro Citalon. Bere to teˇd druhý den, tak na ni budu pozorovat jestli je možné po dvou třech tabletách dostat tak děsné potíže , jak některé z vás. Je to SSRI, tak uvidím. Zatím je ji naprosto normálně.

Marti, bio 3 mi taky nic nedělá. Nejvíc zle mi dělá 2. Je to zajímavé.

Marilyn, klidně ber ten Neurol podle potřeby, jak ti píší holky.Je to lepší, než se nervovat. Až začne zabírat Zoloft, nebudeš mít sama potřebu ho brát.Mám taky chronickou gastritidu. Dřív jsem měla v žaludku helicobacter. Teď , když mi dělali v nemocnici gastrofibroskopii, jsem ho tam už údajně neměla. A co na to bereš?
Dianko, rozuměla jsem tomu dobře, že ty bereš 3 Neuroly a 3 Rivotrily denně? Asi jsem to špatně pochopila.
Majuli, zdravím tě taky breberko a jak už jsem psala dvojku zátěž taky nemám ráda. Drž se !!

Moni, malá je moc šikovná, že vám tak pěkně spinká. Přeji ti, že máš mladé u sebe. Tak snad to bude mezi nimi v pořádku?

Ajko a Marci,hodně sil v malování, nás to taky čeká. Tak jak to popisujete, budete to mít moc pěkný.
Zdravím i Alku, obě Veroniky , Petra, Lukáše, Jarču a ostatní. M.
        Předchozí   1 .. 114115116117118119120 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.