Diskuse - Panikářky 8
marcela, 29.02.2008 6:54:40, IP: ***.***.63.11, #37690no co to je ve 4hodiny ráno se má spát:-)))) vy jste ranní ptáčata. já za chvíli vyrážím na tradiční ranní cestu do školky a musím i do města na nákupy, zítra vypukne akce kulový blesk, budeme malovat, ale jenom ložnici, vezmeme jeden pokoj po druhém.................to jsem si zase vymyslela blbost, už slyším manžela:-))))
HOLKY vy tu většina z vás chválí zolof já na něj nadávám, dvě tabletky mi stačili, ale to už jsem psala, teď jde o to, jestli to co se mi stalo nebyly vedlejší účinky, když to tu teď tak čtu, tak možná ano........jenže představa, že nebudu moci nějakou dobu vstát, byla hrozná, kord když jsou doma dvě děti a manžel věčně v práci.............
kdo psal že má být dneska změna tlaku, asi jo, ale je to divný zatím na sobě nic nepociťuju, doma mi říkají, že bych mohla předpovídat počasí, že mi pořídí žebříček a můžu být jak rosnička, každou změnu opravdu cítím.................já jsem prostě exot, nedá se nic dělat, já musím mít pořád něco extra
Marilyn, 29.02.2008 7:36:16, IP: ***.***.45.227, #37691Zvládám chodit do práce, spíš tím, že mě ráno vozí kolegyně autem, v práci to nějak přetrpím, ani ven nejdu a pak mě veze buď přítel autem, nebo jdeme spolu pěšky. Sama se bojím, ptz před 4 týdny jsem šla ráno do práce a nedošla jsem, zhroutila jsem se na lavičce. Dnes ráno do práce nejdu, necítím se na to a hlavně musím vyzkoumat záběr těch prášku, abych mohla příští týden jít do práce bez balvanu na srdci...
Monika, 29.02.2008 7:47:07, IP: ***.***.71.115, #37692Dobré ráno všetkým!!!Idem Vás rýchlo pozdraviť,kým sa mi zobudí malá čečetka,Anetka.
Ešte som nestačila poriadne pozdraviť tých najnovších!!!Uvítať v našej rodine spolutrpiacich a spoluradiacich.
Zázrakom som dnes dobre vyspatá.Od včera tu mám mladých.Malú som si zobrala do ložnice s kočíkom a ich som poslala spať do detského pokojíčku.Povedala som im,aby sa zahrali na deti,ale nie nejaké besné.Ha,ha.
Malá mi spala celú noc a ešte spinká.6.3. bude mať 4 mesiace.
U nás je dnes pod mrakom,ale mne je zatiaľ perfektne.Zatiaľ!!!!!!Aj keď som nestačila prečítat všetky príspevky,vidím,že Ivanka tu ešte nieje.Hádam je jej lepšie.Nemám na ňu žiadny kontakt.
Ale,ako som si všimla,tak tu máme pekné ranné vtáčatá????
Tak a musím končiť!!!Moje slniečko sa mi zobudilo.Pa,pa a pekný deň prajem!!!!!!!!!!!!!!!!Monika
DIANA, 29.02.2008 8:49:22, IP: ***.***.62.29, #37699Ahojky po ranu. MIRILYN - zoloft chvalila i Ivanka. To je profik. Ja ho teda nesnasela, me sel tep dolu, ale jinak to slo, oproti jinym AD. Jenze pan doktor mi ho po par tydnech vysadil, za chvili bych byla bez tepu. Ale ja jsem zvlastni pripad, ja nesnasim Zadna AD SSRI. Kdyz zvladnes do prace-je to jeste OK, ja po Deprexu do prace fakt nemohla, ja nemohla, ani z postele. Jen tim chci rict, ze i kdyz ti neni dobre, stale to jde. A ty zkusebni doby jsou strasakem, ale dnes v podstate, kdyz te tam nebude sef chtit, tak te propustej kdykoliv.Oni vedi, jak na to. Takze zkuseni dobu bych nebrala nejakoho strasaka. LUKASI - ja sice nevim, co delas, ale ja jsem pred lety delala psychotesty 2,5 hod a udelala. a dnes? Najednou to na cloveka skoci a drzi se ta potvora, jako kliste. Ale muzum AD obecne pomahaji lip, asi hormonalni cinnosti. Ad je taky hormon. Tak preju VSEM heky patek a taky vikend a den bez PP. Hladim vas po dusicce a posilam energii. Ja ji sice taky moc nemam, ale podelim se. pa Diana
Marilyn, 29.02.2008 9:00:24, IP: ***.***.45.227, #37700Já mám skvělého šéfa, on ví, že mám potíže s tím žaludkem, takže mě tak nějak chápe a hrozně si ho za to vážím. Vzala jsem si 1/2 Zoloftu a na to 1/2 Neurolu, šla jsem vyprat, poklidila, zavolala příteli a půjdu mu začít vařit oběd. Vykoupu se a chci zkusit jít ven, samozřejmě s ním. Sice tam venku prší, ale aspoň tam nebude tolik lidí.
Jana D, 29.02.2008 9:04:16, IP: ***.***.217.5, #37701Ahoj všichni,tak já jsem se dostala ted z postele,ale asi tam zase rychle padnu.Celou dobu si lebedím,jak se navýšení neprojevuje a ejhle je to tady.Fuj,už by si to mohlo dát pokoj.Je vidět,že se panika mrcha nevzdává.Minule mi bylo nejhůř do soboty a pak se to začalo zlepšovat,tak ted to ty dva dny doufám vydržím také,ale už zase přemýšlím nad pitomostma.Ráno jsem se zamotala a je to tady,nejnovější diagnoza byla na světě.Až se tomu musím smát,jak jsem našla okamžitě novou chorobu.Zatím jsem ve fázi,kdy to zvládám a říkám si at neblbnu,ale jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží.Uvidíme,jdu si přečíst od Ivanky povídání,že je to normální,zkusím to s kamarádem Neurolem nějak potlačit.Ještě,že ty berličky máme,jinak nevím jak by jsme to zvládali.Tak se mějte všichni moc dobře a přeji vám samou pohodu v dušičce.Pááá zlatíčka,mám vás moc ráda.Jana D
marcela, 29.02.2008 9:42:30, IP: ***.***.63.11, #37709JANI to mi mrzí, že ti není fajn, ale on se mění i tlak, ráno jsem si libovala, že se to na mne neprojevuje a ejhle vlezla jsem do kuřecího ráje a už to začalo, bolí mi žaludek, jsem jak zfetovaná a to jsem měla obvyklou dávku, jako každý den!!!!!!! tak jsem si řekla, musíš to překonat, šla jsem něco dělat, ale HOLKY a KLUCI hádejte co ne pořádek ale bordel, vyklidila jsem manželovu skříň, naštosovala to do obýváku, za chvíli půjdu na svojí aby se zítra dalo hned malovat, jenom se pak odšoupnou skříně a bude to............
marcela, 29.02.2008 10:12:01, IP: ***.***.63.11, #37715ahojíček všem, pozdravuje vás všechny marta, bude teď několik dní bez počítače..........něco jim tam nefunguje, možná odešla základová deska nevím.....až bude moct ozve se
Majulka, 29.02.2008 10:29:05, IP: ***.***.142.119, #37721JANÍ neboj,já taky cítila to navýšení,bude to dobrý,mě to trvalo asi 3 týdny,teď už to je v poho.MARCELKO neznič se při tom malování :-)já byla vždy vyřízena...přeju vám všem krásný den.Já ráno šla dost rychle a pak mi nějak poskakovalo srdce,byla to chvilka,ale je to nepříjemný,míváte to někdy někdo taky?
marcela, 29.02.2008 10:42:45, IP: ***.***.63.11, #37722majulko je možný všechno, třeba se i s manželem poperem:-)))))))) ale budeme malovat jenom jeden pokoj, ale řeknu ti, po mém řád+ění to tu vypadá hrozně...............nevím kdo to bude poklízet
marcela, 29.02.2008 10:44:43, IP: ***.***.63.11, #37723majulko poskakovalo nebo přeskakovalo, já mám ty kesíky dneska už jsem je taky párkrát cítila, ale nejsou tak silné, jako před rokem nebo je tolik nevnímám..........marta mi volala říkala, že jí jede tep rychleji........holky mi se toho snad nezbavíme
Jarča, 29.02.2008 11:34:13, IP: ***.***.207.28, #37734Dobré ráno všem,Majulko,mě srdce začne přeskakovat a bušit,když doma třeba něco rychle dělám,nebo spěchám,ale ne vždycky.Marcelko,aspon to budeš mít doma pěkné,nějak to zvládni.Merylin,to máš dobré,že tě šéf v práci chápe,to je moc dobře.A kde máme Alenku,už se pár dní neozvala,asi toho má moc.Zdravím všechny berušky i broučky,Dianku,Moničku,Janičku,Alku,Ajku?petru,Martu,Petra,Lukáše a některé si nemůžu vzpomenout,mějta pěkný den,Jarča
Ajka, 29.02.2008 13:06:55, IP: ***.***.152.103, #37749Ahojky, všechny vás zdravím, jak "starou gardu " tak nováčky. Ve středních čechách c**ije a c**ije. já to tušila, včera jsem cítila takové divné tlaky v hlavě a napadlo mě , že změna počasí je za dveřmi. Jak ta změna na vás působí ? Koukám, že nejsme jediný, kdo se tento týden vrhnul na malování.Ale teď už máme vymalovaný celý spodek a část schodiště a hned jak bude chuť přesuneme se nahoru do pokojíků dětí a do ložnice. Musím vám říct, že barva udělala své.Je to veselé, barevné a úplně to změnilo celkový dojem. Zase budu trapná, ale holky a kluci je mi dobře. Jsem za to fakt šťastná a berte to všichni né jako vytahování, ale jako víru v lepší budoucnost. Cítím takový vnitřní klid i vyrovnanost, věřte mi, že bych se s vámi rozdělila, kdyby to šlo. Napadlo mě, jestli se neodrazí ty 3 hektický týdny co jsem měla v práci, když jsem tam zůstala sama jen se šéfovou, přestože jsme tam normálně 3 + šéfka. Možná, že mě klepne pepina později, při pohledu na výplatní pásku až tam místo mimořádné odměny bude zírat jedna velká nevýznamná nula.Jo to je možný. Zatím páčko.
marcela, 29.02.2008 13:27:50, IP: ***.***.63.11, #37754ajko ale když je fajn, že ti je dobře, já ti to přeju, ani nevíš jak!!!!!!! já na tom v současné době taky nejsem nějak špatně, i když ta únava se na mne chca nechca ukazuje, s tím únavovým syndromem asi nezatočím, občas ten neklid a to vynechávání!!!!!!! už jsem manželovi nastínila, kterak jsem mu vystěhovala jeho věci, komentoval to slovy, budu mít dneska vůbec kde spát:-D jakou jste udělali barvu???????? já chci takové jasnější a sytější, ale zase ne moc.......poraď mi už máš praxi u vás
Ajka, 29.02.2008 13:40:14, IP: ***.***.152.103, #37755Marcel, ty jsi po EB viróze ? Já taky a bojuju s únavou už 3 roky.Ale obvoďačka mi říkala, co chi, když mám nízký tlak,AD,únav.sy., a chron. zánět štít. žlázy. Že prý můžu být ráda, když funguju jako každá jiná ženská. Chodím do práce, starám se o 2 děti, domácnost......
Předsíň jsme vymalovali pastelovou žlutou- banánovou barvou, okolo dvěří červenou- barva hovězího masa, nebo tomu říkají sytá vínová červeň. Tu jsme použili i do jídelního koutu ( máme kuchyň, jídelnu a obývák propojený ) a na zeď mezi 2 francouzská okna.No a do zbytku místnosti ( obývací část ) jsme dali sytou meruňkovo-broskvovou. Ono se to špatně vysvětluje, ale je to stráááááášně kráááááásný.Sedačku s taburetem máme oranžovou a koberec pod konf. stolkem obsahuje tu vínově černenou. I různé doplňky jsem soustředila to těchto dvou barev, ale jen střídmě, aby to nebylo přeplácané. A jakou barvu budete mít vy ?