Diskuse - Panikářky 8
Marta, 28.02.2008 15:58:10, IP: ***.***.1.78, #37566Všechny zdravím!! Tak jsem byla u psychiatra , tak nevím......je to asi tak jak tady píšete....zkušenosti , nebo se jak píše MIRKA......myslím tim o těch AD.Napsal mi APO-parox , nechtěl mi dát MIRUŠ aurorix, že prý k tomu nesmím rivotril???A taky beru topamax na migrénu a to se k aurorixu nesmí.DIANKO, JE MO TO LÍTO,S PEJSKEM....co se týče rivotrilu , když sem pocítila po 5 letech , že je k ničemu , o tom jsem už psala....tak ho snižuju a tak , že měla jsem 0.5-0.5-0.5mg pravidelně , to jsem nevěděla , že ho nemusím a nesmím pravidelně .....o tom už tady byla taky řeč , jen při PP.Takže já ted snižujum po radě s psychiatrem z toho Olomouce , že ráno mám půl té 0.5 mg-0.5mg-0.5mg, po 14 dnech zase půlku té 0.5 mg a půlku i odpoledne a večer 0.5 mg atak se pokračuje....ale raději jsem to udělal po 4 tydnech , protože jsem na sobě cítila , že prostě mám absták.Ale jinak se to dá.....protože jsem nebrala vyšší dávky.Jak ty to dlouhop bereš , vím že bereš 2 mg?MAJULKO, asi je to opravdu tím, že si to vysadila dřív nebo brala málo.....jinak jsem ráda , že je ti lépe!!!!LUKÁŠI, toho lexaurinu se neboj jen při PP , jak píše Mirka.Jinak psala mi IVANKA , není jí dobře, budu jí psáta budu pozdravocat!!Byla bych ráda kdyby jsme se mohli opravdu někdy všichni sejít , co vy na to ?Kdo máte nějaké návrhy sem s nimi!!!Zatím pa všem.
Marta, 28.02.2008 16:14:15, IP: ***.***.1.78, #37569Omlouvám se za chyby a ještě to tu mám 2x.:-(...MIRKO, nevím co dělat , je mi docela dobře , jen někdy to na mě příjde....myslím PP.Ted vážně, chce to zkusit...zase se obávám , aby se to nevrátilo.Tak všem Pa
Mirka, 28.02.2008 16:14:16, IP: ***.***.113.254, #37570Marti, moc tě zdravím.A mám dojem, že ty jsi ten Apo-parox měla? Nebo to ti teď napsala nově?
Přeji ti moc aby jsi se brzy zbavila toho Rivotrilu a bylo ti opravdu dobře.Držím ti moc palce a měj se!! Mirka
Marta, 28.02.2008 16:20:10, IP: ***.***.1.78, #37572MIRKO, nebrala , dali mi pv léčebně ten espritala já ho už beru jen min dávku...jinak díky pa
MARCELA , 28.02.2008 16:45:33, IP: ***.***.63.11, #37577ahojíček, koukám MARTi, ty nejsi žádný troškař, díky za to přeobjednání, musím si to napsat do kalendáře, znáš mi.............DIANKO musíte se držet i s hafíkem. MIRKU zdravím a s ní i Brno. LUKÁŠI představa, že bych loni touhle dobou chodila do práce, to nechci ani domyslet, ale PETR to zvládá, to před ním smekám!!!!!!!!! Ty se srovnáš taky, neboj, mne nedělalo problém jít do krámu, mne vadilo zůstat sama!!!!
Mirka, 28.02.2008 17:26:17, IP: ***.***.113.254, #37581Ahoj Marci, dík za pozdrav.
Já jsem také ani v nejhorším údobí nepřestala chodit do práce. Doktor mi to nabízel ale já kdybych byla doma, tak bych asi tenkrát zcvokla úplně.
Tak se měj. V Brně dnes krásný ač chladný den.M
Petra, 28.02.2008 17:41:37, IP: ***.***.244.164, #37583MARTI, ahojky, Apo-parox je pro mě bezva a je supr :-))
Tak tu hledám tu Alku a kde nic, tu nic :-(
Lukáši, mail už tam máš :-)
Majulko, máš pravdu, PP se člověku zažere pod kůži a podvědomě se pořád pozoruje, proto už sem holky mezi vás moc nechodím, jako Robert, nemůžu na to moc myslet a probírat to, pak se pozoruju daleko víc než je zdrávo, ale moc na vás myslím, papa P.
marcela, 28.02.2008 18:02:14, IP: ***.***.63.11, #37585mirko tak to před tebou smekám, já jsem se jenom ploužila, bylo to hrozné období, jestli to je spojené i s tím únavovým syndromem nevím, ale byla jsem ráda, že jsem ráda
Mirka, 28.02.2008 18:15:54, IP: ***.***.113.254, #37589Marci,nemusíš přede mnou smekat, já jsem se taky plížila a byla ráda, že jsem ráda. Co chvíla se mi dělalo fyzicky i psychicky blbě.
Marilyn, 28.02.2008 19:09:41, IP: ***.***.45.227, #37597Ahoj Marta mě přeposlal sem k Vám, že mi tu možná předáte své rady. Včera mi dotkro předepsal Zoloft, dnes jsem měla svou první půlku a bylo mi děsně zle. Mám i chronickou gastritidu, tak nevím, zda-li to bylo tím, nebo tím Zoloftem, ale musela jsem si vzít Neurol, abych se uklidnila. Ještě teď jsem z toho hrozně vystresovaná a bojím se, že to bude spíš horší, než lepší...Máte s ním někdo zkušenost??
Alka, 28.02.2008 19:15:39, IP: ***.***.214.94, #37600
PETI, už jsem tu, nám nešel proud v celé vesnici, dávali nové sloupy. Teď jsem přijela s dětmi od babičky a půjdu je dát spát a v klidu si vychutnám Ordinaci:-) To nevadí, že nemáš mail, já dnes ani nemohla psát. Je Vendy lepší? Já sotva mluvím, i když v krku mě nebolí. Mně dnes není nic moc. Vlastně od minulýho týdne mám divný myšlenky jako kdyby to na mě zas sedalo - sevře se mi žaludek a nemám chuť na jídlo, ale ty pocity štěstí zažívám taky. Třeba včera jsem pekly s dětmi placek a moc pomáhaly, bylo to krásny. Zítra máme jít na oslavu jednoho souseda a známého tady. Má 50 a budou tam samí notoři a já skoro všem vykám. Nechci pít alkohol a tuším, že mě budou všichni nutit a na tykání a další.... Mám z toho hroznej strach, proto jsem už víc jak rok nebyla na díze nebo na plese, protože je všechno jen o chlastu. Ono se nejde donekonečna vymlouvat na ATB
Jana D, 28.02.2008 19:22:33, IP: ***.***.217.5, #37605Ahoj Marilyn vítám Tě mezi námi a asi Tě nepotěším,myslím,že si ty začátky budeš muset vytrpět jako tady každý,někomu je hůř a někomu lépe,ale zle je asi ze začátku skoro každému.mě bylo nejhůř 6 dní,ale ani pak to nebyla moc sláva,Počítej s tím,že to bude trvat třeba dva měsíce,než Ti bude fajn,ale to nejhorší by mělo pominout do 14 ti dnů.Pokud Ti pomáhá Neurol,když Ti je zle,tak si ho ber,uleví se Ti.Až Ti bude dobře,tak ho můžeš pomalinku vysazovat.Přečti si tu příspěvky,myslím,že uvidíš,že ty začátky nejsou žádná sláva,ale stojí to za to!Vydrž,zvládneš to a pak to bude stále jen lepší a lepší.Moc Ti držím palečky.Páá Jana D
Mirka, 28.02.2008 19:26:34, IP: ***.***.113.254, #37607Ještě jsem vám všem chtěla napsat, že jsem teď zjistila bio předpověď a po positivním týdnu, kdy byla mírná zátěž 1 má zítra přijít průdký pokles tlaku a zátěž pro psychicky labilní jedince.Tak to s námi zase zamává. M
Jarča, 28.02.2008 19:30:49, IP: ***.***.207.28, #37609Ahojte berušky a zdravím a vítám mezi nás i Petra a Lukáše a Veroniku.Já jsem měla dnes naposledy Tomáška /vnuka/na hlídání a tak mě rozhodil,že jsem myslela,že se neovládnu a budu fackovat,on je občas strašně drzej,odmlouvá,ve všem musí mít pravdu,ale to se nedá zvládnout,on si připadal nejchytřejší a ze mě dělal v jeho 9 letech úplného blbce.Už začal včera,to se snim musí přestat mluvit,a dnes,to byl vrchol,tak jsem mu vynadala,až mě to potom bylo zase líto,ale on by zasloužil občas pár těch facek,vysmíval se mi do obličeje,to dělá i Renči/MATCE/Tak jsem opravdu ráda,že už je doma,i když ho mám moc ráda,ale myslím si,že si s ním Renča brzy neporadí.Po dlouhé době jsem se byla projít ve městě,bylo krásně i teplo a já jsem to zvládla,ani nejsem moc unavená,snad se z toho dostanu,zase jsem si dnes koupila Koenzym a béčko,abych v té práci vydržela,už v úterý nastupuji,musím to zvládnout,ale ráno nedokážu brzy vstát,až v 9 hod.to je moc špatně,zítra musím dřív.Berušky vy jste toho zase tolik napsali,ale už vás mám přečtené.Dianko,co tvůj pejsánek malej,jak to s ním vypadá?A co ty jak se cítíš,už je ti líp?aLKO,MĚ TAKY BOLELA HLAVA Z OČÍ,MÁM BRÝLE NA BLÍZKO I DO DÁLKY A BERU TO JAKO DOPLNĚK,LONI JSEM SI POŘÍDILA MOC PĚKNÉ.zKUS SE NECHAT VYŠETŘIT.Kruciš,co mi to tak píše.Miri,to je super,že je ti dobře,jsem moc ráda,že se držíš.Holky,já jsem brala v životě už snad všechna AD,které existují,nikdy jsem si však neuvědomila,co se mnou dělají a jak mi v začátku bylo,jestli jsem měla vedlejší účinky nebo ne.Už týden si neberu Rivotril přez den jen na noc,protože jsem začala špatně spát,myslím si,když to bude v práci dobrý,tak je vysadím i večer,a běem dne mi vůbec nechybí a to jsem ho brala víc než rok.Jo,Alko a ještě asi 3árka,píšete,že platíte psychologa a 3árko tolik peněz,to snad ne i ty Alko,je to hrazené pojištovnou,já neplatím vůbec nic a nikdy jsem neplatila,záleží asi,jakou mají smlouvu z pojištovnou,a včera ani minulej měsíc po mě nechtěl ani těch 30kč,on je takovej,mu je to asi blbý.Já už musím z pejskem,už čeká u dveří a ještě se ozvu,pěknej večer Jarča
Jana D, 28.02.2008 19:31:44, IP: ***.***.217.5, #37610Ahojky Aluško,zase vidím,že Ti není nejlíp,to je hrůza.Také toho máš dost,měl by Ti někdo alespon malinko pomoci.Myslím,že to bude ono,proč Ti není nejlíp.Pokud máš pocit,že se to vrací,tak si dej ráno Neurol,třeba jen půlku.Nenech to rozjet.nevím ten alkohol na prášky asi neber,když Ti není nejlépe,přece jen se to moc nemá a na lidi se vykašli,prostě si nenech nic vnutit.Já vím,že se mi to říká,ale ted musíme také myslet trošku na sebe i když to je asi to,co nám vůbec nejde.Ivanka to však pořád psala,udělat si chvilku volnou a relaxovat.Zkus si před tím promluvit s mužem,měl by Tě chránit a nenechat Ti nic vnucovat.Měla by jsi oporu.U nás to takhle funguje,když se začnu bát někam jít,kvůli tomu co se tam bude dít,tak to řeknu a domluvíme se na tom co s tím.Zatím jsem se z nepříjemné situace dostala s pomocí manžela pokaždé.tak se neboj berunko a zkus to doma probrat.Nesmíš se ještě víc nervovat.Drž se a nezapomen,že Neurol máš mít sebou,bude to pro Tebe pomoc i když si ho nevezmeš.Zvládneš to,uvidíš!! Páá Jana