Diskuse - Panikářky 8
MAJULKA, 28.02.2008 10:58:27, IP: ***.***.65.56, #37517Ahoj MIRUŠKO,a co jsi viděla s AD SSRI,?taky mě to zajímá :-)Někdy více vědět je horší než nevědět,viď? :-)Já teď taky přemýšlím poslední dobou,proč mě to po roce vysadili,ted si myslím,že to byla krátká doba !!!!!!!!!!!! nemuselo se mi to třeba vrátit,protože jsem 100% nebyla doléčená,ale to mi měl říct lékař !!!!!!! no nikoho ale neobvinuju,to ne... Já teprve před hodinou vstala,válela jsem se v postýlce a pak zase usnula.Miroušku,doufám,že ti je dobře andílku :-)
ALKO,my s Petrem přímo pracujeme,jsme jak brácha a ségra .-)))))))Takže se nevidíme snad jeden den v týdnu,je mu 21,za pár měsíců si na PP ani nevzpomene...a jak je tobě ALKO ,?
JANIČKO vůbec se nelekej!!!!! :-) ono ty AD chce brát alespoň rok a pak třeba ještě rok kvuli udržovací léčbě a to jen aby se ti to nevrátilo a to už nemusíš mít vůbec problémy a budeš zdravá.Jinak husinu už nemám :-)buď v klidu beruško,budeš dobrá,mě to navýšení pomohlo a lexaurin už neberu,snad to tak zustane.Mám ho ale pořád u sebe pro případ nouze.....
LUKÁŠI vítám tě,máš pravdu , že to je mrcha ta PP,ale fakt hodně pomůže jít jí naproti a postavit se jí,ale k tomu jsem došla po dlouhém procesu.Ty to máš podchycené na začátku,čímž máš velkou naději,zbavit se jí natrvalo,tak hodně štěstí Luki,bude líp.......
MARTIČKO ajoj,taky jsem večer měla rychlejší tep,tak jsem si raději řekla no a co,je to jen od nervů a usnula jsem,kéž by to tak šlo vždy :-)
Máš pravdu,že chlapi to mají lepší s těma hormonama,prostě je to tak.
AJUŠKO tobě děkuju za podrobný výklad jak ti je a jak to cítíš,myslím,že tím,jak přemýšlíš pozitivně,je super a to při naší léčbě je největší pomocník,tak at ti je dobře navždy Ajčulinko.....
A kdepak je ALENKA?asi chudáček leží v papírech,doufám,že ti je lépa Alenko....
Přeju všem krásný den papapa berunky moje Majulík
Mirka, 28.02.2008 11:01:10, IP: ***.***.158.236, #37518Majuli, je mi fakt dobře, že se to bojím vyslovit, jestli to není klid před bouří.
O těch AD jsem teď psala Alce, tak si to přečti.Nevím, co si mám o tom myslet. Hlásili to prý i ve zprávách. Píše o tom i Apple a Diana.
Dnes je krásně, tak si to užij a zdravím i Martičku a Petru.M
Mirka, 28.02.2008 11:04:11, IP: ***.***.158.236, #37519A máš pravdu, to nám měli říct doktoři. Já říkám, co si nezjistím sama.....
Mirka, 28.02.2008 11:04:58, IP: ***.***.158.236, #37520A máš pravdu, měli nám to říct doktoři a MOŽNÁ jsme mohly být už někde úplně jinde. Ale já co si nezjistím sama...mám fakt blbé zkušenosti s doktory.
Apple, 28.02.2008 11:54:46, IP: ***.***.99.147, #37525Ahoj Lukáši ... vůbec se toho neděs, některé z nás vyzkoušely hodně AD, než nám nějaká sedla .. takže to nevzdávej a zkus jiná, málo kdo zvládne PP bez léků. Přeju krásnej den :-)
Apple, 28.02.2008 12:06:36, IP: ***.***.99.147, #37528 Hezké polední pozdravení všem ....holky, co se týče toho článku ohledně AD SSR ... byl to nějaký dlouhodobější výzkum ve Velké Británii ... já tomu nepřikládám zas tak velkou důležitost, protože z vl. zkušenosti vím, že to co skolí mě, jinýmu pomůže ....asi si každej musí najít svojí lajnu ....
Jinak mě je už 3 dny trošku hůř, ne PP, ale spíš strach z PP, neumím to vysvětlit ... možná je PMS .. snažím se na to nemyslet, nevnímat :-))) Všem přeju krásnej den :-)))
Mirka, 28.02.2008 12:18:42, IP: ***.***.158.236, #37530Apple, tak jsem našla ten článek dle tvého návodu. Vůbec tomu nepřikládám důležitost.
Bavily jsme se teď s kolegyní a její matka měla psych. potíže , tak ji dávají Citalectak aby nevěděla , co vlastně bere.Tvrdí ji, že je to lék na cévy, se kterými měla potíže. A z ní se stal po krátké době naprosto jiný člověk. Veselá, pohodová.
A konec konců, já , když jsem začala tenkrát brát AD, tak jsem vůbec nevěřila, že mi pomohou a pomohla.Takže..
Měj se! M
marcela, 28.02.2008 12:24:43, IP: ***.***.63.11, #37532holky je to fakt, na každé působí něco jiného, já jsem těch prášků vystřídala taky několik, ty vedlejší účinky byly kruté, brrrrrrrrrrrrrrrrr ale u mne to bylo asi podmíněné i tím refluxem jícnu, mne bylo hrozně blbě i od žaludku, dva tři prášky to šlo, další už ne, to bych se normálně obrátila..............venku je nádherně, pro mladší šla do školky tchýně, starší za chvíli dorazí, něco jsem tu doma zfoukla, něco vyřídila a teď jsem si na chviličku sedla:-D
Lukáš, 28.02.2008 12:53:24, IP: ***.***.223.179, #37537Je to je fajn, že se mi snažíte pomoct a že máte vůbec zájem... S toho co jsem vyčetl mi to asi vyvolala změna zaměstnání , narození syna, prostě pocit zodpovědnosti, já bych se přikláněl k té práci, protože tam se mi to začlo projevovat...stres ze zkoušek, kvanta učení atd.Chtěl bych napsat něco pozitivního, protože si myslím, že to je základ jak s toho ven, ale dneska to je mírně řečeno nic moc...teď jsem se vrátil z obchodu a co se tam se mnou dělo uf no hnus, málem jsem se tam vyvrátil.Je fakt, že se snažím existovat bez lexaurinu a dařilo se mi to poslední dobou. Bral jsem ho jen, když jsem šel do práce, ale těch pár posledních dní...shit. Jinak obdivuju kadého kdo si s tím dokáže poradit, třeba Petr jak tu píše je obchodní zástupce..respect,ale je Vás tu samozřejmě víc...
Majulka, 28.02.2008 13:06:31, IP: ***.***.142.116, #37540MIRUŠKO souhlasím s tebou,možná jsme mohli být zdraví už tenkrát!ale to už je fuk,fakt co si člověk nezjistí a nezkusi sám......četla jsem o AD SSRI že jsou výborná při onemocněních srdce i jako prevence,četla jsem kardiolog.stránky,musí být fakt dobrá.Ale stejně,může být člověk stopro vyléčený a jak ho někde píchne,nebo má jiné obtíže,na PP si stejně vzpomene.Dokáže se mrcha zažrat pod kůži :-(
DIANA, 28.02.2008 13:20:23, IP: ***.***.62.29, #37541Preju hezky den. Pisete, je je u vas nadherne, to tady teda je porad pod mrakem. Ja nic pozitivniho nemam. Pejsek dobrej neni, cekame, co se jeste bude dit.Ma dalsi dietu, zase jinou,ale ja si myslim, ze to v jidle neni. Mela nejlepsi granule ktere se preferuji ROYAL CANIN - sensible a stejne zvracela. Vitam mezi nama muze, je dobre, kdyz tu nebude jen babinec. Jeste k tem zpravam na netu - meli to byt ty nejnovejsi, jak mi rikal pritel a ze nepomahaji a nejsou dobre. Ale zpravy v TV me mrzej, ze jsem nevidela. Videl jste to nekdo? Predevcirem !!!! Mozna, kdybysme si mysleli, ze mame leky na posileni imunity a nemeli pribalovy letak, tak nam je dobre. Ale, ja do toho poprve sla s tim, ze me prestanou bolet zada, jak napsala neurolozka a dala si to pred vanovema a necekala vubec zadne vedl. ucinky.Ja cekala, ze budu mit lepsi vanoce. Jak pisete od prvniho dne, ze je vam spatne, tak me 5 dni nebylo ALO VUBEC NIC. Az ten sestej. To pak bylo. JARUSKO - ty jsi se nam nejak ztratila. Tak vsechny jmenovat nebudu, ale vsem preju hezky zbytek dne Pa Diana
DIANA, 28.02.2008 13:26:39, IP: ***.***.62.29, #37544 Marto - ja se te chtela zeptat, jak snizujes ten Rivotril ? Po jakych casttech a jak ti to jde? Dik Diana
Mirka, 28.02.2008 13:44:44, IP: ***.***.158.236, #37549Lukáši, když ti bude opravdu zle, klidně si ten Lexaurin vem, než ti zaberou AD.
Mirka, 28.02.2008 13:47:27, IP: ***.***.158.236, #37551Holky, mrkněte na -ona..idnes.cz-tak jak psala Apple je to v rubrice zdraví. Celý článek, co o tom bylo v té televizi řečeno. Mám to i vytištěno ale nechce se mi to přepisovat, tak se na to mrkněte.
Marta, 28.02.2008 15:58:07, IP: ***.***.1.78, #37565Všechny zdravím!! Tak jsem byla u psychiatra , tak nevím......je to asi tak jak tady píšete....zkušenosti , nebo se jak píše MIRKA......myslím tim o těch AD.Napsal mi APO-parox , nechtěl mi dát MIRUŠ aurorix, že prý k tomu nesmím rivotril???A taky beru topamax na migrénu a to se k aurorixu nesmí.DIANKO, JE MO TO LÍTO,S PEJSKEM....co se týče rivotrilu , když sem pocítila po 5 letech , že je k ničemu , o tom jsem už psala....tak ho snižuju a tak , že měla jsem 0.5-0.5-0.5mg pravidelně , to jsem nevěděla , že ho nemusím a nesmím pravidelně .....o tom už tady byla taky řeč , jen při PP.Takže já ted snižujum po radě s psychiatrem z toho Olomouce , že ráno mám půl té 0.5 mg-0.5mg-0.5mg, po 14 dnech zase půlku té 0.5 mg a půlku i odpoledne a večer 0.5 mg atak se pokračuje....ale raději jsem to udělal po 4 tydnech , protože jsem na sobě cítila , že prostě mám absták.Ale jinak se to dá.....protože jsem nebrala vyšší dávky.Jak ty to dlouhop bereš , vím že bereš 2 mg?MAJULKO, asi je to opravdu tím, že si to vysadila dřív nebo brala málo.....jinak jsem ráda , že je ti lépe!!!!LUKÁŠI, toho lexaurinu se neboj jen při PP , jak píše Mirka.Jinak psala mi IVANKA , není jí dobře, budu jí psáta budu pozdravocat!!Byla bych ráda kdyby jsme se mohli opravdu někdy všichni sejít , co vy na to ?Kdo máte nějaké návrhy sem s nimi!!!Zatím pa všem.