Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Ajka, 27.02.2008 14:23:38, IP: ***.***.152.103, #37396
A jestě jsem chtěla napsat, že mívám občas motání hlavy, extrasystoly či mírnou tachykardii, když jsem v nějakém tom stresu, ale už to nepovažuji za potíže, protože to se mnou nic nedělá a nic to ve mě netypického nevyvolává. Napadají mě občas takové tragikomické myšlenky, to ano asi jako každého, ale za chvíli už o ničem nevím, nenutí mě nic se k tomu vracet. A sebepozorovací mánii ( tak jsem tomu říkala ) taky nemám. Myslím, že jsem se konečně doopravdy vyrovnala s tím co mě vlastně skolilo, vzala jsem to jako nezvratný fakt a dnes o tom mohu mluvit, aniž bych pak brobrečela balíček kapesníků. A omlouvám se za překlepy.Platí hlavně pro první článek.
Alka, 27.02.2008 15:26:00, IP: ***.***.214.94, #37411
Hezký den všem Berušky!!!! Zdravím nového PETE, to máš AD krátce, to si užiješ ještě spíš těch horších dnů, než ti plně AD zaberou. Může to být klidně dva nebo tři měsíce. Ty nemáš k tomu nějakou berličku - jako Neurol, Lexaurin, ....? Je fajn, že máš svou dobrou kamarádku. Já doma v nikom oporu moc nemám, koukají na mě skrze prsty a aby mi někdo pomohl a pohlídal dvojčata, to ne:-(( Nejvíc mě chápe můj švagr. On mě objednal před 6 lety k psychologovi a parkrát tam se mnou i byl. On jedinej mě neodsuzuje za tuhle nemoc.
DIANKO, moc mě mrzí, co máš s pejskem. Úplně se mi sevřel žaludek, když si to představím. Ta moje blbka teď sedí vedle mě na židli a píšeme spolu, je stále se mnou a už taky není nejmladší, bude jí 8....... no nechci ani pomyslet. Ona je moje první dítě, když dám večer dvojčata spát, je na mně, je stále se mnou a je tak rozumná. Moc tě chápu a je mi to hrozně líto, Di. Moc moc moc držím palečky:-))))
AJČI, ty se tak máš, já se pořád za svou nemoc stydím, každej na mě tak kouká, u nás na vsi jsou všichni zaostalí. Mě často pobolívá hlava, vpředu v čele, může to být k té depresi, poraď prosím???
Ahoj ŠáRI, to sis tedy užila, ale nenech to být, i když to stojí hodně korun. Mně stojí psycholog 300,- za hodinu, ale mohu mu volat i denne domů nebo kdykoliv chci i do práce. Letos zdražil, platila jsem 200,- a je to málo, i když pro mě dost, ale jinak se všude platí okolo 500,- Já už k němu chodím šest let a přes svou blbou povahu a tvrdohlavost se nehnu z místa, copak to muselo dopadnout takhle, kdybych nebyla paličatá? Držím moc pěsti ať vše zvládneš:-)))
Ajka, 27.02.2008 16:30:48, IP: ***.***.152.103, #37416
Milá Alko, bohužel máš pravdu, že někteří lidé jsou zaostalí a na PP se tváří jako na bůhví jak hroznou nemoc. Já se za to nikdy nestyděla, protože jsem si to nějak sama nezavinila. Stydím se za to co jsem si způsobila třeba svou hloupostí apod. Na malém městě či na vesnici si lidé vidí až do talíře a je to děsná drbárna. Znám to.
Ty bolesti mohou být způsobené čímkoliv, ale při PP jsi mnohem citlivější a vnímavější na tyto naprosto běžné potíže. Já také trpívám bolestmi hlavy v souvislosti s počasím, menstruačním cyklem, náladou atd, atd . Mám období, kdy mě bolí hlava každý den třeba 4 dny po sobě a musím si vzít prášek. Ty jsi asi v neustálém napětí a to ti může každodenní bolest hlavy vyvolat. Navíc, jestli se nemýlím máš asi 3- letá dvojčata, tak spíš bych se divila, kdyby tě hlava nebolela. Neboj se, nic to není, za chvíli se to změní..............
DIANA, 27.02.2008 16:55:24, IP: ***.***.62.29, #37421
SARKO - ja se taky divila, co s tebou je, ze ses tu neukazala. Hypnoza je pro mne porad nejak nepochopitelna zalezitost. Kdyz jsem jednou byla u psychologa a chtela ji, tak mi rekl, ze jeste porat nevi, na co se zamerit. A taky jsem si myslela, ze je psycholog hrazen zdr. pojistovnou? Koukam, jako blazen, kolik to stoji a nekomu to ani nesedi. Pejsem je krasna terapie. Taky bych radeji velkeho, ale kazdy musi podle svych moznosti. Mas z nej radost a ja, kdyz mela stene, tak jsem byla strasne stastna. Vsichni se na nej usmivaji, vse je roztomile, ale nesmi onemocnet. Pak to je proti terapii.Ale takovej malinkej bilej uzlicek, to je k umuchlani. A bude ti vernej a bude te milovat. ALKO - ty mas taky pejska, ale mas i deticky a deti jsou samozrejmne nesrovnatelne. Ale vem si, ze bys mela jen toho pejska. Existuje i psi zdrav. pojistovna. Jenze me ho nepojistej, musi projit dukladnou prohlidkou, ze je zcela zdrav, a pak to stejne ma ALE.... , jako kazde vymahani po pojistne udalosti. No my bojujem. Uvidime zitra. Az se priste narodim, pujdu na veterinu. To dnes frci a zviratka mam rada. Pa
Veronika, 27.02.2008 18:26:28, IP: ***.***.39.142, #37427
Ahojky, víc jak 3 měsíce beru Cipr. a zase min. tejden jsem dostala záchvat po dlouhý době...krátkej naštěstí. A dneska malinkej, je to takovej flashbek. Prostě takovej ten strach z PP a člověk si to vlastně přivolá. Jen se chci zeptat jestli je to důvod k výměně prášků. A má s tim Cipralexem někdo zkušenosti?

Taky si říkám jestli se mi to nehorší, že si občas tady čtu příspěvky a připomínám si to. Nevim. A taky dotaz...ví o vaší PP někdo v okolí? já jsem se svěřila jen jedný osobě..a docela mi to pomohlo.

Díky..a pevné nervy přeju
Veronika, 27.02.2008 18:29:29, IP: ***.***.39.142, #37431
Chci se zeptat na tu hypnozu,alternativní metody mě docela zajímají. Ale prý se ne každý člověk dá zhypnotizovat tak nevím. A ke komu na to chodíš.?
A už jsou nějaké výsledky?

Dík, Veronika...jsem tu nově

marcela, 27.02.2008 18:32:28, IP: ***.***.63.11, #37432
ahojíček holčičky moje, dneska nějak nestíhám, měla jsem úřady, ale mám je vyřízené, aspoň že tak, snad se sem zítra dostanu víc pa pa pa
Mirka, 27.02.2008 19:23:49, IP: ***.***.113.254, #37442
Veroniko, Cipralex bere Majulka, určitě ti k tomu něco napíše.Vím, že ji to občas taky zablblo a musela navýšit. Pokud by se to nezlepšilo, měla by jsi se asi zajít poradit k psychiatrovi a možná uvažovat o výměně.
A co se týče toho chození na diskusi, opravdu by ti to mohlo dělat i zle. Ale to musíš poznat sama.
Snaž se pustit nějakou paniku z hlavy a když na tebe jde blbá myšlenka, snaž se odvést pozornost. Třeba sčítej velká čísla , příklad 354+278 atd. Mě se to dost osvědčilo. Praktikuji to v šalině, když mám pocit, že by mě to mohlo lapnout.
Tak se drž! M
Alka, 27.02.2008 19:46:10, IP: ***.***.214.94, #37444
Dianko, mám pejska i děti. Já vím, že se to nedá srovnat, ale je to vlastně moje první dítě ajá ji šíleně miluju. Chápu tě co prožíváš, naše má záchvaty a málem jsme o ni taky přišli, mám ji šíleně rozmazlenou. Napiš zítra, jak jste na tom
Alka, 27.02.2008 19:49:06, IP: ***.***.214.94, #37445
AJČI, já si taky nemyslím, že bych si to zavinila. Někdy je osud nebo i život k někomu krutej a já myslím, že jsem toho zažila dost. Samozřejmě že jiní daleko víc a záleží jak to kdo unese.
Děkuju za radu o té hlavě. Mě bolí tak přes den, mám strach, že budu nosit brýle a nechci hlavně chodit po doktorech.
Ajka, 27.02.2008 19:57:36, IP: ***.***.152.103, #37447
Ali, po doktorech nechce chodit nikdo, ale raději si nech změřit oči, jestli to není od toho. A brýle jsou dnes krásným módním doplňkem a spousta žen nosí brýle s obyčejnými skly a moc jim sluší. Mě taky dnes bolí hlava, asi je změna tlaku. Zatím to není na prášek, ale je to otravný.
Verunka, 27.02.2008 20:32:11, IP: ***.***.89.241, #37449
Krásný večer Berunky!!!!
Konečně jsem dnes tady.Tento týden mám doslova přeplněný.
Včera u nás byla pro Endíka nevěsta a dnes jsem s dětmi byla u kamarádky,jejímuž pejskovi se narodily štěňátečka úplně mrňavoučký,absolutně krásňoučký!!! :-) Jsou maličcí trpasličí pudlíčci,úplně černí.Tak jsme se s nimi tolik potěšily a já udělala nesčetně fotek,tak jsem ještě teď celá rozněžnělá.No a zítra opět přijde Endíkovi nevěsta,ybychom to posychrovali,takže tento týden vás ,Berušky,stíhám opravdu velmi špatně.
máte někdo zprávy o Ivance???
Všechny vřele objímám a líbám na tvářičky!!! V.
Majulka, 27.02.2008 20:44:31, IP: ***.***.142.116, #37451
Ahoj Berunky moje,jedu domů z dvoudenního výjezdu,tak se moc těším.VERONIKO,já beru AD jako ty a občas mě to taky chytne,spíš ale po velkém stresu a to drapne kdekoho.Jinak já beru toto AD podruhé.nyní od dubna loňského roku a zvýšila jsem to na 30mg za den.Určitě bych to kvůli malému záchvatu neměnila beruško. Kočenky a jak vám je?Já to radši nepišu :-)))))mám vás moc rada a posilam pusinku.MAJU
Majulka, 27.02.2008 20:45:07, IP: ***.***.142.116, #37452
Ahoj Berunky moje,jedu domů z dvoudenního výjezdu,tak se moc těším.VERONIKO,já beru AD jako ty a občas mě to taky chytne,spíš ale po velkém stresu a to drapne kdekoho.Jinak já beru toto AD podruhé.nyní od dubna loňského roku a zvýšila jsem to na 30mg za den.Určitě bych to kvůli malému záchvatu neměnila beruško. Kočenky a jak vám je?Já to radši nepišu :-)))))mám vás moc rada a posilam pusinku.MAJU
Veronika, 27.02.2008 21:00:05, IP: ***.***.39.142, #37454
Díky za odpověď...já beru 10mg denně. Ty bereš 30mg?to jsi postupně zvyšovala? nezabíral nebo proč? ale koukám že jsi z toho nejhoršího venku..ty jo nemám to taky zvýšit...já vim domluvit se s psychyatrem. Ale je fakt že to byl jen malej záchvat min.tejden, no a dneska taky jeden malej( opět v práci ), ale to protože si to prostě přivolávám jak na to myslim...grrrrr...je to Shit fakt,ten bludnej kruh..... ale jedeme dál. Ale neurolu se bránim...nechci, i když takovej fajne pocit...jen trošku ospalost.
Tak kuju kočky za Vaše odpovědi.
        Předchozí   1 .. 106107108109110111112 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.