Diskuse - Panikářky 8
Ajka, 26.02.2008 20:12:13, IP: ***.***.152.103, #37226Dnes jsem odpoledne dlouho mluvila s Ivankou.Volala mi na skype a potom ještě na mobil. Necítí se na to, aby mezi nás přišla ( zatím ) nechce nikoho zatěžovat svými vracejícími se problémy. Veru, na ženatým je veselo, co ? Je to pro mě zajímavá záležitost o složitosti lidské povahy.
Jířa, 26.02.2008 20:40:48, IP: ***.***.28.159, #37233Verunko
a jakou sestru by jsi si představovala??? To mě jako sestru zajímá... tvůj plán co jsi napsala zní zajímavě:-))
Jarčo.. ahááá:-( EBV to je blbé
Marta, 26.02.2008 20:42:40, IP: ***.***.1.78, #37234MIRKO, dneska si byla opravdu pilná a co se týče létání , bála jsem se i dřív.Měli bysme už plánovat dovču , ale když řeknu manželovi- vadí mi vedro , bojím se letět , atd....tak mi řekl , tak to mám dobrý...budeš doma.:-)...samozřejmě si dělá srandu.Vlastně on mě vzal jako první do ciziny do Alp k jezeru , bylo tam krásně .Cestu autem jsem zvládla ale to jsem tak nepanikařila, no uvidíme.U nás v Čechách je taky hezky , že jo?:-)MAJULKO, jak se ti daří a co přítel?AJKO, ta Halina je fakt případ pro psychiatra..:-)Mějte se moc hezky , ted budu s vámi málo.Zítra mám centrum a pak dcera má oslavu narozenin, pozvala kámošky , tak budu zase péct.Ale určitě sem juknu.Nové berušky tady vítám a jak psala Mirka , bude zase dobře , ale chce to čas.Mám vás ráda .Pa
Apple, 26.02.2008 21:01:45, IP: ***.***.99.147, #37237DI, já mám Lexaurin pořád, někdy jeden, někdy dva ... v poslední době si dokonce zapomínám vzít i prášky.....
laura, 26.02.2008 21:02:43, IP: ***.***.156.183, #37238A Ajko, jaka ad vlastne beres?
Apple, 26.02.2008 21:04:28, IP: ***.***.99.147, #37239DI, ještě k těm AD z řady SSR. Ty jsem žádný nemohla, měla jsem strašně silný vedlejší účinky .. a to všechny. Takže Cox je první AD, které mi nakonec docela sedlo. Jen prostě je slabší, tak i výsledky jsou pomalejší a slabší a já si myslím, že čím delší je nástup AD, tím tomu člověk míň věří ... a přestává věřit .....přeju hezkej večer
Marilyn, 26.02.2008 21:23:09, IP: ***.***.45.227, #37244Já jsem totiž hrozná, mám ráda pořádek, vše na svém místě, nemám ráda společenské trapasy, prostě musí být vše tip ťop a potom mě rozhodí to, že když se pozvracím a jen jeden člověk se tomu směje, tak mě to pak mrzí. Snažím se to řešit hned, nikdy nechci být nikomu na obtíž, jsem už od mala soběstačná a chci, aby to tak bylo i nadále, ale je to silnější, než já, budu doufat, že to zabere, co nejdříve.
Ajka, 26.02.2008 21:25:28, IP: ***.***.152.103, #37246Lauri, mám Aurorix,je ze skupiny RIMA a není příliš typický pro PP. Ale já mám asi nějakou slabší formu, troufám si napsat, že jsem měla, protože jsem OK a tohle mi zabralo skoro hned. Ale je to hodně i o povaze a pohledu na svět. Já jsem optimista, vysmátá a svoje štěstí jsem našla ve svých zdravých dětech, dobrém partnerském vztahu a v takových těch dalších "obyčejných" ( pro mě vzácných ) věcech. Raduju se každý den z toho, že je mi dobře, že mám svou práci, vlastní střechu nad hlavou, že venku svítí slunce apod. Podle mě v tom je podstata úspěchu při zdolání PP.
Ajka, 26.02.2008 21:36:57, IP: ***.***.152.103, #37248Marti, máš pravdu, ona není zcela v pořádku, ale to v dnešní době není nikdo a to si umí přiznat jen málokdo. Mě vůbec nešlo o rozjetí nějakého sporu, ale ona je fakt dost útočná. Myslím, že je neustále ve střehu a trpí trochu stihomamem, že jí chce každý napadat a urážet. Hold asi u ní platí : " podle sebe, soudím tebe". Neuznává názor druhého, když není totožný, nebo se alespoň nepodobá tomu jejímu. Je to složitý, ale je mi jí trochu líto. Divné, že ? Prý chci být moudrá a moralizuju. Taková hloupost. Vím, že psané slovo vyzní mnohdy jinak, než to mluvené, ale kdyby mi šlo o nějaké to poučování či moralizování, zeptala bych se jí na to jak se její děti vyrovnávají s její promiskuitou, když píše, že si s JEJÍMI PARTNERY děti rozumí. Ale nezeptám se, protože je mi to jedno a o to mi vůbec nejde. Jenom nechci, aby někoho z vás ( nás ) slovně atakovala. Jenomže na tohle diskuzní fórum může úplně každý, tedy i lidé jejího typu. Marti, zvládni úspěšně všechny úkoly co máš před sebou a klidný, silný nervíky.
Veronika , 26.02.2008 22:03:42, IP: ***.***.89.241, #37259Alenko,ano,je to ta metoda,kdy se uvolňuje kostrč a svalstvo pánevní přes konečník a tím je dán volný průchod vajíčku do vejcovodu.Samozřejmě nesmí ta žena trpět jinou chorobou,která početí zabraňuje,aby bylo vajíčko úspěšně oplodněno.
Jinak má zácpa bohužel pokračuje.AD beru opět svoji původní dávku,přes nemám berličky,cítím se až na ta střeva prima.Te´d večer jsem si vypila čaj ze seny,tak snad to pomůže.
Jiřinko,já vlastně sama nevím,jak to nazvat,ale ráda bych se naučila i cvičení těhotných,udělala si nějaké porodnické minimum.Teda ani nevím,zda toto existuje.Takže si to představuji tak,že bych ženu připravila na těhotenství a pokud by otěhotněla,tak bych s ní ráda se souhlasem gynekologa cvičila dál v průběhu těhotenství,sledovala její stav a pak bych chtěla být i u porodu,ne ho vést,ale být s tou ženou,pokud by i ona chtěla.Pak bych se zaměřila na cvičení v šestinedělí a také psychoterapii,protože je to pro ženu náročné období...No prostě taková komplexní péče.Ráda bych se o tom někdy poradila se šéfem,co by na to říkal,jaký na to má názor...a tak.
Berušky,dobrou noc!!! Pusinku V.
Alka, 26.02.2008 22:07:30, IP: ***.***.214.94, #37261Všechny jsem si vás přečetla, nevím, co psát, není mi dobře, nebudu vás zatěžovat svým smutkem, když čtu, kolik toho každá máte:-( Vítám Marilyn - neboj, určitě bude zas dobře, každá si tím tady procházíme. Taky mám ráda vše na svém místě a stačí mi, když se na mě jeden člověk skaredě podívá a myslím na to pořád. Jak jsem hnusná a trapná a tak.......
Alenko, neomlouvej se za slzy, každá pláčeme, já zas dnes, ty v neděli. Mrzí mě tvá špatná nálada, posílám ti pohlazení a pusinku a hlavně dobrou náladu:-))
Hezký den zítra přeji všem Marti, Majulko, Apple, Lauro, Dianko, Marcelko, Ajči, Janičko D, Mirečko, Moniko, Verunko, Jarčo, Jířo, Petro, Alenko, Marilyn a velký pozdrav Ivance!!!!!!!!! DOBROU NOC
DIANA, 26.02.2008 22:58:40, IP: ***.***.62.29, #37269 APPLIKU - diky za odpoved. Vis, ja jsem na tom byla uplne stejne a zkouseli ruzna AD SSRI a RIMA a i ty nejstarsi a nejhorsi pro mne byly SSRI. Vyradily me uplne ze zivota. Mela jsem taky tak silne vedlejsi ucinky, ze bych zkoncila spatne. Jen jsem chtela vedet, jestli je mas z toho stejnyho duvodu, jako ja. Koukali na me taky jako na exota. CIAXIL je jedine co taky mi nic nedala. No uvidime, nesmime stracet nadeji, ale chtelo by to fungovat jen na tom Coaxilu a bez berlicek. to je asi jen sen. Pa a dekuju. Diana VSECHNY BERUSKY TETO DISKUSE ZDRAVIM A PREJU DOBROU NOC. Diana
Halina, 26.02.2008 23:22:06, IP: ***.***.9.57, #37272Ale nevymýšlej si Ajko, vůbec to nemáš přečtený............na začátku ženatém na každého sprostě utočily a nadávaly do krav....najdi si to.........a když jsem přišla já, pak už brzdily.........ale mě nadávají celou dobu, přitom doma lžou a zahýbají ...neumím si například představit, že bych měla dítě s jiným a neřekla to ani jemu ani manželovi ...nechápu....
A paniku neodsuzuju,měla jsem jí také kdysi a užila jsem si své ......ale přešlo to časem......a nevěř tomu, že tím jak jsi optimista, tak se ti nemoc zlepšuje....prostě to máš slabší, někdo to má moc a ani sebelepší život mu nepomůže .........
Moje děti si opravdu s těmi kluky rozumí, poslední přítel s námi byl 3.5 roku každý víkend i na dovče .......měly ho moc rády ....
Marta, 27.02.2008 0:32:56, IP: ***.***.1.78, #37275HALINO, já nikomu nezahybám a co se týče vůbec života , vzdyt nevíš co se může stát, myslím dítě s jinym a tak .Jsou různy osudy lidí.....já napsala svůj názor a ty paniku?Paniku neodsuzuješ , ale nám teda dáváš!!!!!!Tak proč?????
Marta, 27.02.2008 0:32:56, IP: ***.***.1.78, #37276HALINO, já nikomu nezahybám a co se týče vůbec života , vzdyt nevíš co se může stát, myslím dítě s jinym a tak .Jsou různy osudy lidí.....já napsala svůj názor a ty paniku?Paniku neodsuzuješ , ale nám teda dáváš!!!!!!Tak proč?????