Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Majulka, 27.02.2008 9:19:33, IP: ***.***.142.118, #37311
Krásné ráno holčičky moje,zdravím všechny do jedné.Tak se Petr rozhodl vstoupit :-)je nováček v antidepres.tak si bude muset projít tím,co my :-(My jsme v Hradci do večera pracovně,tak to bude dnes náročný.MARTICKO už se nevracej k Haline,nemá to fakt cenu reagovat a ona sem nebude chodit. :-)Koukám,že jste byly pilné až do noci :-)je mi líto IVANKY,že tak trpí :-(ach jo,ta nemoc zákeřná!APLICKU
MAJULKA, 27.02.2008 9:29:20, IP: ***.***.142.118, #37313
s tím Lexosem se nedá nic dělat,důležité je,že ti je dobře a to je velký úspěch.moc ti držím palečky,aby to tak bylo navždy beruško.MIRUŠKO,včera si tu dost přispívala,to bylo hezky :-)jak za starých času na diskuzi.Doufám,že ti bude dobře a ta mrcha ti dá pokoj!AJCULIKU,chtěla jsem se tě zeptat,jestli máš už úplný pokoj,nebo jestli ti je někdy divně atd?kéž by to zmizelo všem nám navždy.Papa M
MAJULKA, 27.02.2008 9:32:25, IP: ***.***.142.118, #37314
s tím Lexosem se nedá nic dělat,důležité je,že ti je dobře a to je velký úspěch.moc ti držím palečky,aby to tak bylo navždy beruško.MIRUŠKO,včera si tu dost přispívala,to bylo hezky :-)jak za starých času na diskuzi.Doufám,že ti bude dobře a ta mrcha ti dá pokoj!AJCULIKU,chtěla jsem se tě zeptat,jestli máš už úplný pokoj,nebo jestli ti je někdy divně atd?kéž by to zmizelo všem nám navždy.Papa M
Mirka, 27.02.2008 9:35:49, IP: ***.***.158.236, #37316
Majuli, moc tě zdravím do Hradce. S pepkou budu bojovat jak lev a zatím bez práškú. Drž mě palce, ať mě ludra nedostane.
Petra samozřejmě rády uvítáme do naeho babince. Měj se hezky breberko!!! M
DIANA, 27.02.2008 9:57:54, IP: ***.***.62.29, #37322
Preju vsem dobre rano. APPLE - dekujeme za zajimaje infornace.Muj pritel vcera prisel domu a rikal mi, ze neco takoveho cetl na NETU , ve zpravach.Rikal, ze ty nejnovejsi AD nejsou dobre. Vic nevim. MAJULKO _ cestovatelko, zdravime vas s Petrem do Hradce. Ja mam zase starosti s pejskem. Zase ji to zacalo a zvraci a zvraci. Odpoledne pojedeme n VETERINU DO tIRNOVA A UZ VIDIM, JAK ZASE JI BUDOU 2 TYDNY ZACHRANOVAT ZIVOT, BUDE NA KAPACKACH A BUDE ZVRACET KREV.bOJIM SE O NI A JA ZASE BUDU S NERVAMA V PR.... .Omlouvam se, sahla jsem vedle a psalo mi to jen velke pismena. Pritel rekl, ze se musime rozhodnout, jestli ji takhle nechat trapit, a sebe taky , nebo ne, Jenze je ji 6 let a ja ji nedam. Ono nas to stoji moc tisic, ma to i nekolikrat za rok a penize uz na to nejsou. Ale to radeji nebudu zrat ja, ale psa nedam. Jsem s ni porad doma a je to moje dalsi dite a verne. Tak mi drzte palce, at to dobre dopadne, minule uz malem prisla o zivot, nemohli ji napichnout infizi, jak byla dehydratovana a zvracela uz jen krev. Jestli se ji neco snane, tak ja to nezvladnu. Kdo nemel psa, nepochopi. Pa Diana
Robert, 27.02.2008 10:16:16, IP: ***.***.102.229, #37328
Ahoj holky tak co jak se máte? Strašně dlouho jsem tady nebyl co? Vostuda že jo? Nechce se mi číst všech 600 příspěvků tak snad jste na tom lépe než před časem. Já asi jo, jedu tak na 95% normálu. Zatím teda no. Někdy je to lepší někdy úplně skvělý, ale mám pořád i krušný chvilky. Nechodil jsem sem tak trochu záměrně, abych na to nemusel myslet a musím říct že to fakt trochu pomohlo, tak se nezlobte. Ale po vás se mi stejskalo.
DIANA, 27.02.2008 10:22:01, IP: ***.***.62.29, #37329
Ahoj Roberte. ja jsem tu od zacatku ledna, tak se asi nezname. Prosim te, co pomohlo tobe? Psycholog, nebo AD ? I kdyz te neznam, jsem rada, ze ti je dobre a to je nejdulezitejsi. Diky za odpoved. Diana
Mirka, 27.02.2008 10:22:43, IP: ***.***.158.236, #37330
Ahoj Roberte, je fajn, že jsi se ozval a hlavně, že tak docela dobře funguješ. Tak se drž, chlape.

Diano, chápu tvůj smutek ohledně pejska, zvířátka taky miluji.
Zajímalo by mě, co se to děje kolem těch AD? Není to to, co píše Apple? Zdá se mi to ale nějaký postavený na hlavu. No uvidíme. Zprávy jsem včera bohužel, neviděla. M
DIANA, 27.02.2008 10:29:38, IP: ***.***.62.29, #37333
MIRUSKO - ja to necetla, jen muzskej na netu. Je mozne, ze to je to, co psala Apple. Vis, on tomu moc nerozumi, jen tam melo byt, ze se zjistilo, ze nove, moderni AD nejsou dobra. Neco v tomto smyslu. Ja to pak hledala, ale uz to tam nebylo. Muselo to byt nejak dopoledne. Vetsinou si zprav vsimnu, ale vcera ne. Uz me ty zoufale zpravy nejak nebavej.Kdyz denne vidis, co se deje, to je hruza.
Majulka, 27.02.2008 11:18:55, IP: ***.***.142.115, #37341
MIRUSKO,ty jsi silná,tebe nedostane :-)ROBE ahoj,to je úžasný,že ti je dobře :-)já psych.říkala,že chodím na Panikarky a on říkal,že jestli mi to dělá dobře,tak je to v pořádku.DIANKO moc mě to mrzí s tvým pejskem :-(je to smutný.My museli nechat před 2ma lety utratit dobermanka Ronecka :-(bylo to strašný,ale on už umíral,bylo mu 10let,byli jsme u něj,když dostal eutanasii a bylo to hrozný.
Majulka, 27.02.2008 11:20:29, IP: ***.***.142.115, #37342
MIRUSKO,ty jsi silná,tebe nedostane :-)ROBE ahoj,to je úžasný,že ti je dobře :-)já psych.říkala,že chodím na Panikarky a on říkal,že jestli mi to dělá dobře,tak je to v pořádku.DIANKO moc mě to mrzí s tvým pejskem :-(je to smutný.My museli nechat před 2ma lety utratit dobermanka Ronecka :-(bylo to strašný,ale on už umíral,bylo mu 10let,byli jsme u něj,když dostal eutanasii a bylo to hrozný.
DIANA, 27.02.2008 12:00:00, IP: ***.***.62.29, #37351
MAJULKO - ja vim, ze jsi to psala, ale nasi je malo 5,5 roku a nic ji nezjistili, jen se trapi a my taky .za predesly rok nas to stalo uz k 10 000,- a stejne se ji to vraci. a Kdyby aslespon mela rakovimu, nebo neco zleho, ale nic se nenaslo. a jen zvraci, je nervozni, protoze ji je blbe,asi i bolesti a pak zvraci i krev a infuze a vlastne jsem tam pak i 2 krat denne a i v noci, treba a uz to psychicky nezvladam. O prvniho jsme prisli uplne blbe, nahodou, jak jsem psala, to bylo stenatko a me to polozilo uplne. Ja se zhroutila a nechodila, nespala a td.... Kdo ma deticky male, nebo vnoucatka, tak je to jine, ale tohle je moje dalsi dite.
Šárka, 27.02.2008 12:28:42, IP: ***.***.71.25, #37355
AHOJ VŠEM.......
Tak mám po hospitalizaci v Motole.Byla jsem tam 4 dny.Záchvaty mne tam chytl 2.Epilepsie to není.Jsou to neepileptické,psychgenní (disociativní) záchvaty.
Doporučili mi psychiatrickou či psychologickou léčbu a SSRI.
Byla jsem u psycholožky na hypnoze.Ta mi řekla takové věci,že z toho jde mráz po zádech.Že je v mém podvědomí můj zesnulý otec,že dělá vše proto,abych zemřela a šla za ním.No hrůza!!!
Ale říká,že to zvládneme.Já jsem z toho vyjukaná,ale po té hypnoze mi je líp.
Zvládla jsem o víkendu v Praze kino se synkem a přítelem.Pak ještě hokej na stadionu a 20 minut v restauraci s kamarádkou.Byla jsem sice naprosto vyčerpaná,ale spokojená sama se sebou.
Dnes jsem byla u obvoďáka a prošla se po městě v bočních uličkách a zašla nakoupit do 2 malých obchdů.Tak mám zase radost.
K psycholožce jdu za 10 dní.Je to náročné na peněženku.Každé sezení 1500kč.CCa 500 kč na hodinu,ale pokud by to mělo pomoci,tak i kdyby to mělo stát kdoví kolik...dám to.
K psychiatričce se mám objednat v 1 půlce března.Mám od ní začít brát léky - MIRZATEN a DOGMATIL,ale domluvila jsem se s psycholožkou,že to zatím zkusíme bez nich.Tak uvidím.
Jinak u mne vše v pořádku.
Jo ještě mi doporučili psa,tak si pořídím během 3 měsíců asi Boloňského pejska.
No a co vy?????Jak se Všechny máte berunky zlaté????
Mějte se moc hezky...myslím na Vás.
Pa Šári
Apple, 27.02.2008 12:55:13, IP: ***.***.99.147, #37363
MIRUŠ, narazila jsem na to na to na netu na ona.idnes,cz, v rubrice Zdraví ....
ŠÁRKO, už jsem si říkala , kde jsi ... no tak máš konečně jasno a je pravda, že pokud ti hypnoza pomůže sebemíň, po těch všech peripetiích, je to dobrá investice. A to, že ti pomohlo už první sezení je úžasný, dokladem toho je, co všechno jsi už zvládla ... tak držím palce, ať je to jen lepší :-)))
BOBEŠ, zdravím i tebe ... ta taktika je docela pochopitelná ... tak se měj prima :-)))
Já byla teď celý dopo ve městě, zase začíná foukat, zima to nevzdává .....a já se už tak těším na jaro :-)) Odpo mě čeká sportování a asi trochu válení :-)))
Tak ještě zdravím šikulku JÍŘU, DIANKU, cestovatelku MAJULKU, bábovku AJKU, smutnou Alku, ALENKU na Slovensko, přes kterou pozdravuju i IVANKU .... a taky nově příchozí holky ... všem krásnej den :-))
Apple, 27.02.2008 13:00:40, IP: ***.***.99.147, #37364
ŠÁRKO,
ještě k tomu tvému psíku ....pokud hledáš malé plemeno, vybrala jsi si docela dobře. Váží od 2,5 do 4 kg. Je využívaný jako společník a mazlík:-))) Boloňský psík je vážný, obecně ne příliš aktivní pejsek. Je odvážný a podnikavý, poslušný a učenlivý a velice lne ke svému pánovi a jeho okolí. Boloňský psík má jemný a citlivý, zároveň však veselý a dobrácký charakter. Boloňský psík vyžaduje pravidelnou péči o srst. Chloupky v okolí čenichu a očí je nutné pravidelně česat a mýt. Chloupky v uších je třeba odstraňovat a chloupky mezi polštářky na tlapkách je nutné zastříhávat. Jen tak bude Váš chovanec zdravý a veselý. Boloňský psík však nelíná, při pravidelném kartáčování se odumřelé chlupy na hřebenu spolehlivě zachytí. Hodí se výhradně pro držení v bytě, a to i nevelkých rozměrů.
Ale já jsem zastánce labradorů a golden retrívrů, protože jsou taky společenští, učenlivý a prostě mám s nima dobrou zkušenost. To jen pro případ, že by jsi nebyla úplně rozhodnutá :-)) Jinak je to jen na tobě ... měj se krásně ...
        Předchozí   1 .. 105106107108109110111 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.