Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Jířa, 26.02.2008 19:08:29, IP: ***.***.28.159, #37201
Jarčo... únava na jaře je normální. jak se všechno začíná čistit tak my taky.proto jsme unavení. htělo by to čistící kůru. třeb aostropestřec marijánský a hodně, hodně pít:-)

ženušky milé, vy hrozně povídáte:-) zkusím vás dočíst

jen .. víte jak jsem psala,že jdu dělat masáž těhulce v neděli?, potřebovala už porodit. byla 42.týden. tak jsme intuitivně namíchala oleje, namasírovala, reflexní body na porod řádně prohnětla, pokecaly jsme, zjistily jsme že hodně plánuje a má porod v hlavě naplánovaný.. tak čuchala levandulku a holkýý včera porodila. Tak mám velkou radost a doufám, že tomu aspon trochu pomohla masáž:-))
DIANA- APPLIKOVI, 26.02.2008 19:21:51, IP: ***.***.62.29, #37202
APPLE - je mi lip, je mi stridave, ALE stale s berlickou a sam o sobe ne. To jsem se myslim ptala ja, jestli jsi bez berlicek a kdyz ne, tak jsem se zeptat urcite chtela. No a ja mam primo BERLI ! Tak si myslim, ze kdybych nemela Coaxil, ale jen Rivotril, tak se citim stejne. Pomaha mi jednoznacne Rivotril. Ale jeste zkusim navysit Coaxil na 4, pripadne 5 a pokusim se snizivat pak Rivotril, ale mam obavy......
Mirka, 26.02.2008 19:23:17, IP: ***.***.113.254, #37204
Marilyn, nikomu do diskuse nelezeš, protože je pro každého a kdykoliv můžeš napsat a každý ti rád poradí.
Příznaky o kterých píšeš, jsou typické pro panickou poruchu a prošly jsme si tím všechny.
Napsala bych ti, že se nesmíš stranit MHD, nákupů atd. ale to by jsi v této fázi asi nezvládla. Je dobře, že jdeš k psychiatrovi, určitě ti dá AD a nějaké léky , které ti zaberou okamžitě.AD zabírají až za několik týdnů, měsíců..Ale neboj, určitě se zase dáš dohromadyNapiš , co ti psychiatr dal.
Tak držím palce.M.
Mirka, 26.02.2008 19:26:46, IP: ***.***.113.254, #37206
Tak holky, dnes jsem byla po dlouhé době silně psavá. Měla jsem dnes docela volný den. Zítra už to bude horší.Tak se s vámi všemi loučím a vypínám.Dobrou noc Mirka
DIANA, 26.02.2008 19:26:53, IP: ***.***.62.29, #37207
Jeste jsem se te taky chtela zeptat, proc nemas AD SSRI, ktere tak hromadne a radi pisou? Proc Coaxil? Jestli taky ze stejneho duvodu, jako ja, nebo neco jineho. Potrebovala bych s vama COAXILKAMA o tomhle hodit rec. Dekuju za odpoved.
Mirka, 26.02.2008 19:30:33, IP: ***.***.113.254, #37210
Ještě rychle odpovím za Apple- AD SSRI nesnesla, bylo ji po nich moc zle.
Marilyn, 26.02.2008 19:32:12, IP: ***.***.45.227, #37211
Děkuji za odpověď, já věřím tomu, že se dohromady dám, pořád si říkám, že jsem silná. Zkouším chodit sama, jdu do trafiky, která je vzdálená 2 bloky a pak si sednu na lavičku a čtu si a seznamuji se s prostředím, jsem v práci ve zkušební době, tak nechci, abych dala nějaký podnět pro vyhazov. K psychiatrovi se těšm, až se vypovídám a všechno ze mě spadne. Když jsem brala ze začátku Leaxaurin ( brala jsem ho týden 1 ráno), tak mi bylo dobře, ale pak jsem ho raději nebrala, abych si nevypěstovala závislost. Určitě napíši.
Verunka, 26.02.2008 19:37:36, IP: ***.***.89.241, #37213
Ahoj koťátka,tak konečně jsem tady!!!!
Moničko,ten majoránkový čaj jdu hned uvařit!! Moc děkuju za typ!
Jinak mám za sebou velmi naplněný den.V práci se chystáme ke stěhování firmy do jiného baráku,tak začíná být husto,ale příjemně,šéf se doslova drží výborně.No,já dnes makala na PC jako barevná,abych tam měla vše za celý měsíc v pořádku a mezi tím mi chodili pacienti.Pak jsem utíkala malinko něco pokoupit po městě a nakonec k nám v 17h přišla nevěsta pro našeho pejska.Endík je nejšikovnější pejsáček na světě,protože splnil svůůj úkol.v 17.45h nevěsta odcházela plně spokojená.Ještě přijde jednou ve čtvrtek,abychom to posychrovali.Enndík je chudák pořád ještě rozrušenej,strašně se totiž zamiloval a pořád svoji milou hledá,ale bydlí blízko,tak se mohou vídat často.Jsou do sebe zamilovaní od prvního pohledu.¨
Taaaaaaaak,a tteď si vás jdu přečíst.Byly jste dnes velice pilné Berušky! Pusinku V.
Jarča, 26.02.2008 19:40:18, IP: ***.***.207.28, #37214
Jiři,já mám EBvirus,na který beru ted léky a s toho chronickou únavu,s kterou si nevím rady,není to jarní únava,to je jiné.Jarča
Verunka, 26.02.2008 19:46:21, IP: ***.***.89.241, #37215
Jiřinko,to je úžasné.Moc blahopřeju!! Já se také chci do budoucna věnovat gynekologii a porodnictví.Budu dělat tu Mojžíšovou ,ale ráda bych se o svoje budoucí těhulky starala až do konce šestinedělí.Mám v hlavě jistý plán,ale zatím neznám žádnou sestru,která by takto pracovala,jak si já představuju,tak doufám,že mi to vyjde a stanu se úspěšnou průkopnicí.pápá
Alena, 26.02.2008 19:54:13, IP: ***.***.128.73, #37217
JARUŠKA,tiež ťa mám rada,si zlatá a ďakujem ti za laskavé slová.Tie bloky sú samozrejme moja blbosť,ja som introvertný typ človeka,preto sa ťažko zverujem a mám to aj z detstva.Vy ste ma tu krásne prijali medzi seba a moc,moc mi pomáhate.
Jaruška,tak ti prajem tú novú prácu ani nevieš ako.A na budúci týždeň ti budem držať palce a myslieť na teba.Ináč tá únava musí byť hrozná,osobne to nepoznám,ale verím,že ťa štve.Možno k tomu prispieva aj tá jar ako píše Jiřinka.
Jaruška a s tou váhou ťa chápem,hoci ja tieto problémy nemám,navyše,keď mám stres a teraz je to v kuse stále,tak idem vždy s váhou dole,nechutí mi jesť a tak.Každá sme iná.Viem,si žena,chceš mať menšiu váhu,ale kašli na kilá,nehanbi sa za seba,vôbec nemáš za čo.Poznám v našom meste jednu pani,má ako ja 49 rokov,je dokonca cvičiteľka aerobiku a vedie rôzne kurzy chudnutia a všelijakých cvičení a má,prosím pekne 120kg,neverila by si.A chodí vysmiata,spokojná a je pekná v tvári a šťastná.Minulý rok som chodila na jeden jej kurz kalanetiky,išla z nej pozitívna energia a je to kliďas.Sama nám hovorila,ženy ja už nikdy nebudem chudá,máme to v rode,zmierila som sa s tým,chodila som ku psychologičke a tá mi to postupne vyhodila z hlavy.A teraz na to kašlem a som spokojná.Pritom sa stravuje veľmi racionálne.Pozná ju skoro celé mesto a každému je sympatická,tú jej váhu už nikto ani nevníma.A ešte má všelijakých nápadníkov(je rozvedená).Takže kašli na váhu,prijmi sa taká aká si.Nezľahčujem to,ale dôležité bude,keď ťa opustí únava a budeš spokojná v novej robote.Si moja zlatá.Ahojček,bozkávam a objímam ťa Alena
Verunka, 26.02.2008 20:01:48, IP: ***.***.89.241, #37221
Ahoj Alenko,prosím ttě,až budeš mluvit s Ivankou,tak ji ode mě strašně moc pozdravuj a řekni jí,že nám tu všem chybí !!!!! Posílám jí pusinku a pohlazení.Moc tě prosím,určitě jí to vyřiď.
Jak ti je????? Pusinku! V.
Alena, 26.02.2008 20:02:36, IP: ***.***.128.73, #37222
VERONIČKA,zlatíčko,prajem ti pekný večer,ja si ťa viem predstaviť ako pracuješ s tehulkami,si tak na to stvorená,lebo je v tebe neha a ženskosť.A predstav si,zistila som,že tú metodu naprávania chrbtice cez konečník u nás nikto nerobí(aby som netrepala-tá metoda sa volá Mojžíšova?),lebo ma to veľmi zaujíma.
Veroničko,písala si,že máš problémy so zácpou po zvýšení AD.Už sa ti to polepšilo?
Ako sa celkove cítiš?zatiaľ ahojček a bozkávam ťa i tvoje dievčatká Alena
Veronika, 26.02.2008 20:09:23, IP: ***.***.39.142, #37224
Díky za tvojí odpověď. Já dělám v práci grafiku, dělám tam s jednou pohodovou kolegyní, ale minulej tejden najednou po mě chtěl jeden kluk něco vytisknout,stál u mě, pospíchal na to a já spanikařila...naštěstí to do 3 minut ustoupilo. Tohle mě vždycky vyděsí, že je to zase zpátky.Dřív jsem dělala na Finančáku, děnně komunikace s lidma...a prostě pohodička. Je to prostě ten strach z paniky kterou si pak zbytečně přivolám. Vždyť to znáte. Jinak ten Cipralex beru už víc jak 3 měsíce, a jak říkám záchvaty už nemám až na tenhle. Tak nevím jestli ty prášky vyměnit. A to krizový centrum je na Žižkově .. zastávka Olšanská, hned pod Parukářkou "Riaps"..a to jsem vyhledala v poplachu,když jsem věděla že se se mnou něco děje. Jinak dost mi pomohla kineziologie - a taky pan Brázda..tj. psychotronik.
Jarča, 26.02.2008 20:09:40, IP: ***.***.207.28, #37225
Milá Alenko,krásně jsi mi to vysvětlila,moc děkuju,myslím tu váhu,máš pravdu.Věřím,že je to zároven i jarní únava,strašně se toho chci zbavit,dnes jsem fakt ani chodit nemohla,bolely mě svaly i klouby.Jsi hodná za tu práci,že mi budeš držet palce,to budu asi potřebovat po tom dnešku,v tom mi ani můj psycholog neporadil,jak na tu únavu a to jsem četla,že na chronickou únavu je dobrá psychoterapie.Alenko,měj pěkný večer a moc Ti přeju,aby bylo líp,Jarča
        Předchozí   1 .. 102103104105106107108 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.