Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Mirka, 26.02.2008 14:45:31, IP: ***.***.113.254, #37158
TEDA HOLKY, JÁ JSEM PAKO. NAPSALA JSEM ALENCE A MYSLELA JSEM, ŽE SE TO NEULOŽILO, TAK JSEM TO NAPSALA DVAKRÁT.DVA PODOBNÉ DOPISY, STEJNÉ MYŠLENKY.TAK SE OMLOUVÁM.BLBÁ ÚPLNĚ NEJSEM, JEN JSEM PŘEHLÍDLA, ŽE SE TO ULOŽILO.PÁ VŠEM MIRKA
Mirka, 26.02.2008 14:51:59, IP: ***.***.113.254, #37159
Alenko, teď jsem došla domů, mrkla jsem na počítač a vidím , že jsem ti psala dvakrát a objevila jsem tvé psaníčko. Mrzí mě , že plačeš, věř, znám důvěrně tyto stavy, taky to s námi cloumá přechod.Já už z něho pomalu vycházím/snad/, zatímco ty jsi mladší a asi do něj vcházíš. Ale neboj, horší už to nebude.
A na bloky se vykašli, máme vás tady rádi, vás děvčata ze Slovenska -tebe, Ivanku a Monču.Pá M
Jarča, 26.02.2008 15:29:03, IP: ***.***.207.28, #37164
Přeju Všem krásný slunečný den.Alenko,do práce bych měla nastoupit přesně za týden,v úterý,už se i těším,ale dnes jsem tak strašně unavená,že mi nepomáhá vůbec nic,mám v sobě Geriavit,Energoton na energii,ale nějak na mě nefunguje,Céčko,Magnezium a ted jsem snědla celý červený grep,sotva chodím,nohy mě nechcou udržet.Chtěla jsem zajít do města,ale to nezvládnu,jinak psychicky jsem v pohodě.Dnes jsem vstávala v 7 hodin,jela jsem do Olomouce k psychologovi,dobře jsme si povídali,všechno,co jsem potřebovala mi vysvětlil,ale co z únavou mi neporadí nikdo.Snad mi není tak proto,že jsem vstávala v 7 hod. vstávám většinou kolem 9 hod.ale chodím dříve spát,abych se naučila dříve vstávat,ale moc se mi nedaří,večer nemůžu usnout a v noci se budím a ráno to se mnou takhle dopadá.A to jsem si od soboty nebrala Rivotril přes den vůbec,jen na noc a nechybí mi,dříve jsem ho do sebe házela hned po probuzení,beru ho už rok,absták žádnej necítím.5íkám si,že jsem dobrá,po psychické stránce si dovedu všechno vysvětlit,ale co ta únava,to mě fakt s..e.Alenko,držím Ti palce,aby už Ti bylo líp.Mirečko,ty jsi dobrá,bojuješ,to se tak má,jak já říkám,jít hlavou proti zdi,překonávat strachy,čeho se nejvíc bojíme,to máme zkoušet,a dělat,vidíš,že jsi zvládla tu tramvej i tu cestu bez prášků a taky je dobré zdravé naštvání.Moc mě to mrzí s tou Ivankou,jestli Ali plakala,tak je jí asi moc špatně,je to takové obětavé zlatíčko,jak jí můžem pomoct,to nejde.Holky všechny,držte se at je Vám dobře,moc to všem přeju,Jarča
Jarča, 26.02.2008 15:37:24, IP: ***.***.207.28, #37166
Alenko,beruško,copak tě to napadlo,že někoho obtěžuješ,to by mě nikdy nenapadlo,když jsi někdy nepsala,tak jsem si hned říkala,co s Tebou je a ráda tě čtu,nic si nevyčítej,patříš už mezi nás.Mám Tě ráda,Jarča
Jarča, 26.02.2008 15:46:16, IP: ***.***.207.28, #37167
Miruš,ty jsi mě rozesmála,co to pořád máš s tím obličejem ne ksichtem,jsi kočka ženská,štíhlá,bezvadná,legrační.A ještě k mojí váze,na těch fotkách,co jsi viděla mám o 6 kg méně,to jsem byla fakt dobrá,ale ted už vypadám jinak a špatně se to maskuje a ještě mě štve,kdybych mohla aspon doma cvičit,ale já na to EBV ještě nesmím,ani mi to nejde,takže jsem přibrala,protože jsem 2 měsíc doma a nic nedělám,ale nepřejídám se,jen někdy.Jarča
Mirka, 26.02.2008 15:49:13, IP: ***.***.113.254, #37169
Jari, neboj, jak půjdeš do práce, kila zase půjdou dolů. A taky až bude hezky a budeš mít víc pohybu. Já jsem vždycky taky přes zimu nabrala. Pá M
Jarča, 26.02.2008 16:10:39, IP: ***.***.207.28, #37172
Mirečko,děkuji za povzbuzení,víč já jsem trochu praštěná,já se za sebe stydím,kdyby někdo viděl,že mám břicho a že jsem přibrala,nějak se s tím nedokážu smířit,Jarča
Mirka, 26.02.2008 17:16:21, IP: ***.***.113.254, #37182
Holky, vy které berete Coaxil- narazila jsem na jedné diskusi na holku, která bere Coaxil a je naprosto v pohodě. Nemohla vůbec nic a teď dokonce letí do Egypta, z čehož já bych se asi posr...Museli by mě asi svázat do kozelce a dát do letadla. Naštěstí o to nijak nestojím. O to cestování, ne o ten kozelec.
Takže snad se vám s tím Coaxilem blýská na lepší časy. M
veronika, 26.02.2008 17:32:08, IP: ***.***.39.142, #37187
Ahojky lidičky, tyhle stránky znám už delší dobu a občas si pročítám Vaše příspěvky, tak taky něčím přispěju. Ani bych neveřila že tolik lidí trpí PP. Já jsem byla vždycky od malička úzkostná, hodně mě asi ovlivnilo domácí prostředí, ale určitý věci jsem brala s nadhledem až do tý doby co jsem asi před rokem poprvý zažila PP a to v práci před šéfem. Byla to nová práce, doma jsem neměla podporu ke změně zaměstnání,docela mi to vyčítali a popravdě jsem zjistila že měli pravdu. Arogantní šéf, mě to nebavilo, a pak jsem jednou napsala špatně fakturu on mi to vyčetl a já se rozklepala. Strašný, prostě všechny pocity který k PP patří. Utekla jsem na záchod a tam brečela a rozdejchávala ten hnusnej stav. V práci jsem dala výpověď a šla si dělat kadeřnickej kurz...doma opět bez podpory a jelo to nanovo...byly hrozný stavy když někoho stříháte a vlastně to ani nejde protože se vám třese ruka. Vzdala jsem to a vyhledala pomoc v krizovém centru. Od té doby beru Cipralex a jako talisman má vždy v tašce připravenej Neurol.Podruhý jsem ten kurz za podpory neurolu zvládla v pohodě. Teď už je to o dost lepší, záchvaty nemám,až na ten malý co přišel min. tejden., Právě..pořád to člověk nosí v podvědomí kdyto zas přijde, když jdu na cígo..mám strach že se tam rozklepu atd.. Řešim ot co jsem dřív neřešila.Kdyby to tak šlo všechno vymazat z paměti. Taky si říkám že kdybych neměnila práci tak se mi to taky nikdy nespustilo. Jen se vás chci zeptat, zda s tím trpíte někdo v práci a jak to zvládáte, když vás to náhle přepadne...já mám problém pouze tam...jelikož se mi to tam spustilo. Díky za vaše odpovědi a všem Vám držim palce k uzdravení.
Mirka, 26.02.2008 17:55:35, IP: ***.***.113.254, #37188
Veroniko, děkujeme za tvůj příspěvek.
Je dobře, že jsi si nasadila Cipralex. Ono tě to zatím otravuje jen v práci, protože ti to tam začalo, jak jsi správně napsala ale za chvíli by ti to nedalo pokoj nikde. Je to velké sviňstvo. Nevím, jak dlouho Cipralex bereš ale za 3 měsíce by jsi měla být naprosto v pohodě. Pokud ne, není to pro tebe to pravé a je lepší ho vyměnit.. Napiš nám něco o tom kurzu, kde je a jakým způsobem tam léčí.
Přeji ti aby jsi se z toho brzy dostala.Záchvaty v práci jsem mívala taky. Ze začátku blbla a zburcovala všechny okolo,když jsem pak poznala o co kráčí, tak tiše a osaměle vytrpěla.Jsem sama v laboratoři, což mi to dovoluje, na druhé straně dává hodně příležitosti se pozorovat.
M
Mirka, 26.02.2008 17:59:48, IP: ***.***.113.254, #37189
Dianko, přemýšlela jsem ještě o tobě. Ten Coaxil se ti evidentně neosvědčil, když ho bereš rok a půl a k němu musíš brát tři Ryvotrily. Když nesneseš SSRI, nechceš zkusit ten Aurorix, co si tak chválí Ajka? Zkus se poradit s psychiatrem. M
Apple, 26.02.2008 18:15:13, IP: ***.***.98.33, #37192
Díky za vzkazík od Ellis .....
Apple, 26.02.2008 18:17:55, IP: ***.***.98.33, #37196
MAJULKO,
musím tě zklamat, Lexaurin užívám pořád, někdy jeden, někdy dva .. jsou dny , kdy si dokonce zapomenu prášky vzít ... asi to není dobře, nerada bych něco po ...
Apple, 26.02.2008 18:19:29, IP: ***.***.98.33, #37197
DI, psala jsi, že jsi na Coxu rok apůl .. to ti za celou tu dobu nebylo nikdy aspoň pár týdnů lépe ?
Marilyn, 26.02.2008 18:31:41, IP: ***.***.45.227, #37200
Dobrý den, doufám, že se nezlobíte, že Vám lezu do Vaší diskuze, ale máte jistě větší zkušenosti z úzkostlivými stavy, než já. Před nějakým časem jsem se pozvracela v MHD a od té doby v ní nejezdím, bojím se. Párkrát se mi stalo, že mi začalo bušit srdce, brnět ruce a nohy a byl mi na omdlení, horko a měla jsem zmatené stavy. Chodila jsem na různá vyšetření a nic. Začal mě bolet i žaludek a zvracela jsem, tak jsem šla na gastro a tam mi zjistili chronický zánět žaludku a od té doby, je to asi 4 týdny mám ty stavy pořád. Bojím se chodit ven, jen s přítelem, ve frontě v krámě to na mě přijde raz dva a když jdu sama, mám i stihomam, že na mě všichni koukají a je mi hned zle, nemohu jít nikam sama. Zítra jdu k psychiatrovi, tak snad se to co nejdříve zlepší, jelikož za týden mi přítel odjíždí na týden pryč a budeme spolu jen o víkendu, tak mám starost, že to psychicky nezvládnu. Přitom jsem dost sebevědomá a cílevědomá, mám ráda lidskou společnost a takhle se trápím. Děkuji za odpověď a rady...
        Předchozí   1 .. 101102103104105106107 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.