Diskuse - Panikářky 8
Alena, 26.02.2008 11:41:12, IP: ***.***.128.73, #37114Vieš Miri,ale ako dokázať príjímať veci bez trojčenia?To by bolo úžasné vedieť to,otázka je to akademická,lebo odpoveď na ňu je nesmierne ťažká,však.Ja viem,že treba pracovať na sebe,ale ako?Aký mechanizmus použiť,neviem to prakticky prevádzať.
Ale teraz je čas obeda a ty určite papáš,tak ti prajem dobrú chuť a ešte raz mi prepáč tento zúfalý výlev.Pa Alena
Ajka, 26.02.2008 12:06:35, IP: ***.***.152.103, #37117Milá Lauri, beru AD už 15 měsíců a zatím ani nepomýšlím na ukončení.Nijak mě neomezují ani nezatěžují.Ale můj Dr. mi při poslední návštěvě nadhodil, že by jsme postupně začali snižovat dávku.Mě tu je fuk, klidně to zkusím.
Alena, 26.02.2008 12:08:04, IP: ***.***.128.73, #37118DIANKA,moja zlatá,tebe je ako?Ja myslím na teba aj s tým p.mudr.ako mu to povieš,aby ti zvýšil dávku.Ty si múdra žena,vieš sa pekne vyjadrovať a hovoríš,že máte s mudr.dobrý vzťah.Keby si mu tak len nenápadne povedala,že si na internete našla informácie o tom,že Coaxil sa môže brať aj vo vyšších dávkach a že či by ste to teda neskúsili,vzhľadom k tomu,že ti nie je dobre a AD SSRI nemôžeš,aby to vyznelo ako tvoj návrh,možno by to pochopil a neurazil sa.Že sa chceš spolu s ním nad tým zamyslieť,či by to nebolo vhodné riešenie a aký je jeho názor-možno pouvažuje,dáš mu tým návrhom priestor a nakoniec to možno odsúhlasí sám.To len navrhujem,ešte do 3.3.iste prídeme spoločne na nejakú vhodnejšiu formuláciu.A chápem ťa,že máš strach s tých prsníkov,ale keď si pod kontrolou,to je veľmi dobre,mamograf ukáže všeličo a tie cysty v prsníkoch má mnoho žien aj ja,ale sú vodové a mudr.hovorí-nechať tak,nič s tým nerobiť.Nebojkaj sa,verím,že máš strach a chápem to,ale dnes sa v tomto smere aj dá veľa riešiť a ty budeš mať určite len tie vodové.Prepáč mi,píšem tak bezhlavo,bez ladu a skladu,ale chcem rýchlo vypovedať,čo mám na srdci pre teba.Dianečka,prajem ti,aby sa nezhoršil tvoj zdravotný stav,prajem ti všetko dobré a držím palce. bozkávam a objímam ťa Alena
Ajka, 26.02.2008 12:10:03, IP: ***.***.152.103, #37119Miri, já si myslím to samé co ty. Vím, že toho má taky dost a naposledy jsme si psaly 18.2. Nechci jí obtěžovat, ale dnes jí napíšu SMS jenom aby dala vědět, že je relativně v pořádku a nic víc.A co Vaňousek ? Už je taky v pořádk?. Byla na nějakých vyšetření ?
Alena, 26.02.2008 12:19:04, IP: ***.***.128.73, #37120JARUŠKA,teba tiež srdečne zdravím a povedz mi ako je tebe?Čo robí tvoja únava a či už ti zaberá ten povzbudzujúci prostriedok.Za krátky čas sa chystáš do novej práce,už si presne nepamätám,kedy nastupuješ,ale veľmi ti to prajem a uvidíš,že to zvládneš a bude ti tam dobre-zo srdca ti to prajem.
Ja ešte stále bojujem s úzkosťou,ten Coaxil beriem plnú dávku vlastne len mesiac a asi to chce svoj čas,aj tak je to veľmi únavné.
Tak si prajem aby sa nám všetkým už polepšilo,veď si to zaslúžime,nie? Do kelu aj s chorobou!Jaruška,drž sa a prajem ti všetko len dobré bozkáva Alena
Alena, 26.02.2008 12:29:45, IP: ***.***.128.73, #37122AJUŠKA,pekne ťa pozdravujem a rada čítam,že AD ti sadli,nech ti to vydrží,keď už liečba zaberá,ten život je úplne iný,že?Veď je tak pekný ten život a čo s nami táto choroba narobí.Z duše ti to prajem!!!
A Ivanka sa určite poteší,keď jej niekto napíše,vieš ona mi vlastne povedala,že nechce prísť na diskuziu preto,lebo sa nechce stále sťažovať ako je jej zle,že vlastne sa takto sťažuje od leta minulého roku a už nechce nikoho zaťažovať.Samozrejme,že som jej to vyhovárala,veď táto dikuzia je o zverovaní sa,nápomocnosti,je tu súdržnosť a laskavosť,potom chvíľu váhala,že sa možno ozve,ale ako vidím nenapísala.Myslím,že je na tom dosť zle. Ajuška,prajem ti všetko len dobré, drž sa a opatruj bozkáva Alena
Alena, 26.02.2008 12:55:25, IP: ***.***.128.73, #37130DIANKA,inak tú diskuziu o Coaxie som predsa len našla,ako písala Miruška- sú tam stanoviská pre i proti,veľmi som zvedavá,či odpíše niekto na tvoj dotaz,či berú aj viac tabliet než 3.Uvidíme...Pa Alena
Mirka, 26.02.2008 13:18:19, IP: ***.***.158.236, #37140Alenko moja, také tě moc zdravím a máš pravdu, naše potíže jsou z části dané naší povahou a z části naší nemocí. To nad čím normální člověk mávne rukou nás dovede až do paniky.
Ale dá se to dost ovlivňovat. U mě začaly potíže zase vystrkovat růžky. Až jsem se minulý týden rozžhavila přímo do běla a popadla mě opravdu hrozná zlost. A řekla jsem si , přeci nejsem takový slaboch abych se tím nechala zase opanovat. Schválně jsem jela třikrát tramvají do města, i když mě to dělá zle. Když jsem tam dojela a nevzdala to uprostřed jízdy, posílilo mě to. Taky jsme jeli s manželem v neděli na chatu autem 35 km a just jsem si nevzala Neurol a říkala jsem si uvidíme, co to předvede. Chvílemi jsem měla "málo vzduchu" , tak jsem začala sčítat velká čísla a odvedla pozornost. Všem to doporučuji, fakt to funguje. A když jsme tam dojeli, tak jsem měla radost a posílilo mě to. Zpátky už to bylo lepší. A věř mi, Ali, že se to zlepšilo. Možná je to taky dané počasím, je jednička zátěž, nevím, prostě je to lepší. Neposkytnu ani skulinku v mozku zkoumání nějakých problémů těla nebo blbých myšlenek. Zkus to taky. A věřím, že ti bude líp a taky Coaxil už začne víc a víc zabírat. Podívej na Applíka. Je fakt, že nejtrvalejší hodnota by zůstala, zvládnout to a přestat se bát bez jakýchkoliv prášků. Ale to bohužel vždycky nejde. Pokouším se o to, tak jsem zvědavá, jestli mě to umoří nebo vyhraji. Udělám ještě poslední pokus a pak začnu něco brát.
Taky někdy pláču nad námi všemi.A pak si říkám, že nás to možná posilí a až z toho budeme venku, budeme si víc vážit života.A napiš sem své problémy kdykoliv, na to to tady je a jsi tady mezi"svými"
A Alenko až to na tebe přijde , "nevciťuj "se do toho , nepodléhej té vlně, prostě si řekni, nic to není, přejde to a ať si to políbí:::Nedovedu ti přesně ten mechanizmus popsat, je to stav mysli a nastavení "přepážky " v mozku.
Ivanky je mi opravdu moc líto, je to taky taková hodná a obětavá dušička.Ale tak jak věřím v tebe, věřím, že i ona z těch s....k vybředne.
Tak pá a ať je líp!!!! Pusu Mirka
Alenko, tak moc ti držím palce a věřím v tebe!!!!!!!!!! Pá M
Mirka, 26.02.2008 13:24:37, IP: ***.***.158.236, #37142Ajči, ještě jednou zdravím.Tak s tou Ivankou máme stejný názor. Možná teď bude lepší, nechat ji v klidu. Ono se to vyčábří.
Vaňousek už je v pohodě. Jéžíš ať to nezakřiknu, takže jsme nikam nešli. Ale je to malý závislák na mateřském mléku.Lítá jak dˇas a na ulici už nechce být vůbec v kočárku.
Tak se měj a někdy zas. M
Alka, 26.02.2008 13:38:00, IP: ***.***.214.94, #37147Krásný den. Všechny vás zdravím po víkendu. JANI, ty navyšuješ ode dneška? DIANKO, jakpak je tobě? Já mám po psychologovi a po prohlídce na gyndě, všechno OK a jsem od té doby divná. Včera jsem zas celý den nic nejedla. Pořád mě pobolívá hlava tak přes den a jsem otrávená. Včera jsem si vzala Rivotril na noc a dnes jsem jak praštěná palicí. Jdu teď s dvojčaty na procházku, pojezdí si na cestě na kolech a já se nahřeju na sluníčku, teď tu vysvitlo.
Mějte krásný den zlatíčka!!!!!!!
Ajka, 26.02.2008 13:40:12, IP: ***.***.152.103, #37148Alenko,děkuji za přání. Máš pravdu, život je nádherný, když se cítíš dobře. já se dobře cítím už skoro rok. Neříkám, že to je vždy 100%, ale je to snesitelné a únosné. Raduji z každého pěkného dne a opravdu si snažím užívat života. Ivance jsem napsala, SMS myslím neobtěžuje a věřím, že se mi alespoň krátkou zprávičkou ozve. Ivanka má pocit, že si nezaslouží pozornosti a tolika pochopení a já jí to nemůžu vyvrátit. nese v sobě vinu za to, že druhé zbytečně obtěžuje a nedokážu jí přesvědčit, že to tak není. Asi jí někdy někdo musel moc ublížit. Je mi to líto, chybí mi tu, alespoň ten telefon mám a občas jí napíšu, aby věděla, že jsem nezapoměla. Mám jí totiž moc ráda.
DIANA, 26.02.2008 13:40:52, IP: ***.***.62.29, #37149Preju vsem beruskam krasny slunickovy den. MIRECKO - zlucnik ti nezavidim, kila ano. j v podstate se taky tak stravuju asnazim se jist ty blavy varene a co nejmin smazeneho- ale ty porce !!!! Nevim, jestli ty jsi se ptala na VACLAVA? Je to film na DVD a pry moc dobrej. Novinka a hodne se o tom mluvi, tak bych ho chtela videt. ALENKO - berusko. Ja to takhle nejak s tim psychiatrem provedu, on si sice muze myslet, ze si vymyslim-podiva se do PC a rekne, ze tam pisou 3 krat, ale uvidime. vis, ja vim, ze cysty ma hodne zen, delohu mi brali pro myom, ale vajecniky nechali a taky tam mam cysty, ale hllida se to. Ale tady mi chtej delat punkci.tak z toho mam strach, protoze nas rozhodi vsechno. A tobe porad neni OK? To me mrzi a jsem taky zvedava, jestli mi nekdo na te diskusi odpovi, ze jich bere vic. Zatim, tam moc lidicek nepise, ono tam je strasne moc leku a ke kazdemu je diskuse. Tak se opatruj a objimam te. pa Diana
DIANA, 26.02.2008 13:41:18, IP: ***.***.62.29, #37150Preju vsem beruskam krasny slunickovy den. MIRECKO - zlucnik ti nezavidim, kila ano. j v podstate se taky tak stravuju asnazim se jist ty blavy varene a co nejmin smazeneho- ale ty porce !!!! Nevim, jestli ty jsi se ptala na VACLAVA? Je to film na DVD a pry moc dobrej. Novinka a hodne se o tom mluvi, tak bych ho chtela videt. ALENKO - berusko. Ja to takhle nejak s tim psychiatrem provedu, on si sice muze myslet, ze si vymyslim-podiva se do PC a rekne, ze tam pisou 3 krat, ale uvidime. vis, ja vim, ze cysty ma hodne zen, delohu mi brali pro myom, ale vajecniky nechali a taky tam mam cysty, ale hllida se to. Ale tady mi chtej delat punkci.tak z toho mam strach, protoze nas rozhodi vsechno. A tobe porad neni OK? To me mrzi a jsem taky zvedava, jestli mi nekdo na te diskusi odpovi, ze jich bere vic. Zatim, tam moc lidicek nepise, ono tam je strasne moc leku a ke kazdemu je diskuse. Tak se opatruj a objimam te. pa Diana
Mirka, 26.02.2008 14:37:02, IP: ***.***.158.236, #37156Alenko moja, taky tě moc pozdravujem.
Co se týče toho píchnutí u zadku, je to jednak naší povahou a potom taky tou naší nemocí.Ale je částečně v naši moci tu úzkost ze všeho zregulovat.Mě to teď poslední dobou taky začalo vystrkovat růžky a jeden den jsem se na to moc naštvala a řekla jsem si kruci, copak jsem takový slaboch abych to nezvládla a začala jsem to ignorovat.Naschvál jsem jezdila v tramvaji a když jsme jeli s manželem v neděli na chatu, tak jsem si nevzala Neurol a říkala jsem si , že to nemíním brát na vědomí. Chvilku se mi trochu udělalo "dušno", atk jsem začala sčítat velká čísla, odvedla pozornost a když jsem dorazila na chatu, tak jsem se cítila jak vítěz a posílilo mě to.A zpět už to bylo lepší. Musím zaklepat , cítím se teď docela dobře ale možná k tomu přispívá i to počasí a malá zátěž jednička. Ale jsem odhodlaná. Alenko, udělej to taky tak, nepoddávej se té úzkosti, mysli na všechno možné a nenech tam ani skulinku na pozorování sebe.Uvidíš, bude to lepší a Coaxil už také brzy zabere , podívej na Apple.
Ali, kdykoliv si tady postěžuj, ulev , na to ta diskuse je a jsi tady mezi "svými"
A ten ksicht takový opravdu mám ale je už mi to fuk, preferuji zdraví.Žlučník se celkem drží, ať to nezakřiknu.
S Ivankou mě to opravdu moc mrzí, je to taky taková hodná a obětavá dušička. Ale mám pevnou víru, že se z toho dostane.Bude to jen chvilku trvat.
Tak Aluš pá a drž se!! MIrka
Alena, 26.02.2008 14:44:40, IP: ***.***.128.73, #37157MIRUŠIK,ako ti poďakovať?Vieš,takéto slová majú zázračnú moc.Aj teraz ako si mi odpísala,plačem,ale sú to také úľavné slzy,napätie ide von.A viem,že som medzi svojimi,len tiež mám niekedy také blbé zbytočné bloky,že aby som neobťažovala a tak....Si zlatá.Držkaj sa a bozkávam ťa Alena