Diskuse - Panikářky 8
marcela, 26.02.2008 6:52:02, IP: ***.***.63.11, #37066MARTI musela jsem se na tu diskusi vrátit, protože jsem zapomněla v jaké souvislosti jsem ti to napsala a už vím už to vím, jak jsi psala, že HALINA přemýšlí......... na to slovo přemýšlí patřilo to nestraš:-D nemyslela jsem tebe to bych si nedovolila, znáš mi přece.......dneska ráno je tu klídek, vstává jenom ta starší, mladší je dneska doma, čeká nás rtg zubů pokud tam tedy půjdem a logopedie, tam tedy jdeme to jo, když umíme tak krásné "R" ty koukej dobře pořídit na gyndě!!!!!!!!!!!! zítra jdu na pracák, už se nemůžu dočkat, to zase něco bude
Mirka, 26.02.2008 9:54:24, IP: ***.***.158.236, #37084Ahoj Moni, dík za přání a vítám tě po delší době.
Zhoršila jsi se určitě proto, že tě trápí problémy u mladých. Také předjaří a jaro přináší zhoršení problémů.
Zkus to, neprožívat tak , mezi mladými se to určitě zlepší, problémy jsou všude, zvlášť u mladých manželství, kdy se spolu učí žít. Oni budou v pohodě a ty si zničíš nervy.
Pokud bys to nemohla ustát , zkus se poradit s psychiatrem o navýšení.
Tak ať je líp!!!!! Mirka
Mirka, 26.02.2008 9:57:13, IP: ***.***.158.236, #37085Aplíku zdravím a diskusi o Coaxilu najdeš na diskusi -doktorka .cz a mezi jinými tématy je tam i Coaxil a jeho vedlejší účinky.
Jinak máš nějaký vzkaz od Ellis na panikářkách.
Ať je ti pořád dobře!! Mirka
Marta, 26.02.2008 9:58:42, IP: ***.***.1.78, #37086Hezké ráno všem! MARCELO, já nejdu dneska na gyndu asi až zítra s tím výsledkem.Jinak jdu něco dělat doma , nejdu do kanclu mám dneska volno.Ráno mi bylo divně , ale už je to lepší .Tak sed ržte holky moje a hezky den ! Pa
Mirka, 26.02.2008 10:06:30, IP: ***.***.158.236, #37087Majuli, ty jsi taky taková hodná osůbka. Z tvého příspěvku dýchá tvá dobrota a taky snaha pomoct druhým. A taky jsi se naučila orientovat ve svých problémech a přistupovat k tomu rozumně. A to je cesta se z toho dostat.
Toho kousku Lexaurinu se neboj, to je jak nic a ledviny ti to určitě nepoškodí.
A to máš svatou pravdu, že každého něco zlobí a většinou daleko víc než nás. Ale v tom tkví ta naše nemoc, na každé "píchnutí u zadku" reagovat nepřiměřeně. Chtělo by to především naučit se tyto věci přijímat bez trojčení.Majuli, o jakém Václavovi se s Diankou bavíte??
Tak měj se hezky, breberko!! M
Mirka, 26.02.2008 10:08:44, IP: ***.***.158.236, #37088Majuli, a tomu kolegovi řekni, že ten tlak nemusí nic znamenat. Může se to zvednout při rozrušení, po velké psychické anebo fyzické zátěži, aniž by to bylo patologické.
Mirka, 26.02.2008 10:15:07, IP: ***.***.158.236, #37089Dianko, zdravím,já jsem zhubla po tom žlučníku a teď si tu váhu držím žlučníkovou dietou, kterou praktikuji kvůli udržení váhy stále. Je to v podstatě, jak píše moudře Veroušek. Málo smaženého, spíš jalové jídlo, jíst do polosyta a pít do polopita. Hlavně nejíst sladké. A počítej s tím , že nějaké zhubnutí se objeví až tak za měsíc. Tak se nenech odradit.
Ať je ti dobře!! M
Mirka, 26.02.2008 10:18:35, IP: ***.***.158.236, #37091Ahoj Jaruš, děkuji za přání. Jsme my to už ale staré hafuše a stejně staré.
Tak se drž a stou prací to určitě zvládneš a zase tě to postaví na nohy. Jen budeš muset překonat ten začátek.Měj se!! M
Mirka, 26.02.2008 10:22:01, IP: ***.***.158.236, #37094A ještě jsem ti chtěla napsat, ať se teď na to hubnutí vybodneš, nejsi tlustá a jsi pěkná baba. Až se trochu zabydlíš v nové práci, tak pak můžeš zkusit.
Já nejsem jak proutek ale jak pořádná haluz, protože i po zhubnutí mám ještě poctivých 65 kg.
A užij si synka, věřím, že se těšíš!
Mirka, 26.02.2008 10:25:32, IP: ***.***.158.236, #37096Já se pořád vracím, procházím si postupně příspěvky a pak narazím na další a znovu odpovídám.
Psycholog mi nesedl ze stejného důvodu, jak už psal Veroušek.Hrabal se a znovu evokoval stará traumata, která jsem už měla uložená někde vespod a on mi je přibaloval ke stávajícím problémům. Tak si asi vysvětluji to , proč jsem se přechodně zhoršila.
Mirka, 26.02.2008 10:32:07, IP: ***.***.158.236, #37098Veri, s tou dietou jsi to napsala přesně.
A co se týče psychologa, tudy asi moje cesta taky nepovede. Nebo aspoň ta psychoterapie, kterou praktikuje ten můj. Na mě soíš kladně působí ta moje psychiatrička, která vše zlehčí, vysvětlí a já jdu od ni plná sil.
A Mařenku nedej, to se spíš vybodni na chlapa. Ale pozor aby jsi byla objektivní a nebyla zbytečně přecitlivělá a kvočna. TŘEBA to on nemyslí špatně. Ale to musíš vědět ty.Měj se pěkně M
Mirka, 26.02.2008 10:35:37, IP: ***.***.158.236, #37100Ahoj Marti, jsem ráda, že už jsi na to přišla a budeš častěji mezi námi.
A s tím hubnutím to taky nepřeháněj, jsi pěkná a taky ta váha určitě je po užívání AD. To je bohužel jeden z vedlejších účinků. I když já jsem tenkrát spíš hubla.
A co pořád máte s nějakou Halinou? Že se na ni nevybodnete.
Měj se moc hezky a buď zdravá. Pá M.
Mirka, 26.02.2008 10:38:53, IP: ***.***.158.236, #37101Marci, je fajn, že jsi se dostala z té anorexie a kašli na nějaké hubnutí.Kdoví, jak by to zase dopadlo a jestli ta panika ještě není jako dozvuky po tom.A jestli máš 180 cm, tak váha 75 není moc. Pá a měj se! M
Mirka, 26.02.2008 11:18:49, IP: ***.***.158.236, #37108Zdravím slaměnou matičku Ajku. Je to fajn, že si děcka užívají v Egyptě.
Co se týče Ivanky , mám takový pocit, že buď má hodně starostí a nebylo by ji asi moc vhod ji jedna přes druhou volat a psát nebo sem z nějakého důvodu už nechce chodit a vyjde to nastejno. Asi ji to taky dost zatěžovalo, protože jsme po ni jedna přes druhou žádaly radu. Toť jen můj názor.
Měj se hezky bábovečko a nějdy se zase ozvi. M
Alena, 26.02.2008 11:20:11, IP: ***.***.128.73, #37109MIRUŠKA,moja zlatá,pekne ťa pozdravujem.S tým "píchnutím u zadku" máš veľkú pravdu.Mňa sa to týka teda úplne.Len mi nie je jasné,či je to ozaj súčasť choroby alebo moja blbá povaha.Čo sa týka mňa,úzkosti mám zatiaľ stále skoro celodenné,ale v podstate ten Coaxil beriem plnú dávku iba mesiac,tak musím vydržať ako píše Applík,to ma povzbudilo.Ale aj tak som veľmi unavená z boja s touto chorobou,je to moc vyčerpávajúce.Veď to sama dobre poznáš,pritom život je tak krásny.To množstvo roboty ma vôbec tak nevyčerpáva ako tento boj.Do kelu aj s takou chorobou.Ale stále pevne verím,že raz sa mi polepší.No čo už...No a IVANKA,chudiatko,s tou som volala v túto sobotu predpoludním a bola na tom velice zle.Ani nie tak kvôli babičke,pretože Ivanke sa podarilo obetavou starostlivosťou babičku posadiť na posteli-čo je úžasné.Ale bola na to psychicky ozaj nedobre,stále plakala počas rozhovoru,tak mi jej bolo ľúto.Skúsim jej večer zavolať a potom napíšem,čo je nové.
Vieš,Miri,všetky vieme,že je to beh na strašne dlhú trať,ale je to tak náročné.Po pravde poviem,preplakala som celú nedeľu,bolo mi ľúto seba,vás všetkých,lebo si myslím,že si toto nezaslúžime,okrem toho máme každá aj fyzické bolesti rôzneho druhu a táto úzkosť a všetko okolo toho je ozaj peklo.A pritom každá musíme fungovať doma,v práci a podávať výkony.Strašne si prajem pre všetky dievčatá aj pre seba,aby to už pominulo.Miruška moja,prepáč mi tento výlev,ja som rada,že sme sa stretli a aj keď teraz píšem málo,každý deň si prečítam čo má ktorá kočka nové a ako sa jej darí.
Miruška,inak s tebou je sranda-tá tvoja vlastná charakteristika,že ksicht jak indiaánska babička-to vôbec nie je pravda,ale musela som sa zasmiať.Držkaj sa moja,nech ti je len dobre a žlčník ťa nehnevá a napiš,ako sa má maličká Vaneska,pred časom si písala,že aj keď dobrala ATB,tak stále kašle...bozkávam a objímam ťa Alena