Diskuse - Panikářky 8
Alka, 27.02.2008 21:50:40, IP: ***.***.214.94, #37457Ahoj Miri, odkud jsi? Manžel teď čte se mnou poprvé a tvrdí mi, že z Brna
Petr (Pete), 27.02.2008 22:00:02, IP: ***.***.248.170, #37459Ahoj všici. Alko beru k těm AD ještě Lexaurin, ale i tak se cítím na nic, ale jak říkáš asi si toho ještě užiju dost během těch prvních měsíců. To mě opravdu mrzí, že nemáš v rodině takovou podporu jakou by si potřebovala. U mě doma se mi nedostalo dokonce žádnýho pochopení. Otec je cholerik a nedá se sním o ničem mluvit a matka si to asi nechce vůbec připustit. A proto si nesmírně vážím toho, že jsem poznal Majulku, protože mi opravdu hodně pomáhá!! :-)))
Petr, 27.02.2008 22:04:31, IP: ***.***.248.170, #37460Jinak vás všechny zdravím a ať se vám všem daří nejlíp jak to jde. :-) Opravdu vás všechny obdivuju jak s PP bojujete. Ahoj a dobrou noc všem
DIANA, 27.02.2008 22:47:23, IP: ***.***.62.29, #37461 Ahoj Peto. Ja jsem z Jablonce a tveho mudr znam. Je dobrej a urcite ti pomuze. A Majulka je super clovicek, ja to vim taky. Zacatky jsou nekdy krute, ale ani nemusi., kazdy to snasi jinak. Pokud ti to nebrani v zamestnani, je to dobre. A pokud preklanes tenhle neprijemnej pocatecni stav, budes v pohode.Protoze tyto leky pomahaji, ja to videla na vlastni oci. Moc ti preju, aby se brzy vse uklidnilo a leky pomohly. Ja je nemuzu a i kdyz to zni divne, zavidim kazdemu, kdo je muze, protoze ucinkuji. Diana
Majulka, 27.02.2008 22:53:50, IP: ***.***.142.118, #37463VERONIKO já dostala při první PP před 4lety 10mg a po roce jsem to vysadila.Dodnes nechápu,proč tak brzo -asi málo zkušenosti.Teď podruhé jsem dostala 20mg denně a psych.říkal,že když se budu cítit hůř,dá se to navýšit třeba jen přechodně.Tak jsem před měsícem navýšila o půlku.ráno beru jeden prášek 20mg a večer jen půlku 10mg.Ono se říká,že člověk nad tím vyhraje,když se toho přestane bát,ale
Majulka, 27.02.2008 22:55:06, IP: ***.***.142.118, #37464VERONIKO já dostala při první PP před 4lety 10mg a po roce jsem to vysadila.Dodnes nechápu,proč tak brzo -asi málo zkušenosti.Teď podruhé jsem dostala 20mg denně a psych.říkal,že když se budu cítit hůř,dá se to navýšit třeba jen přechodně.Tak jsem před měsícem navýšila o půlku.ráno beru jeden prášek 20mg a večer jen půlku 10mg.Ono se říká,že člověk nad tím vyhraje,když se toho přestane bát,ale
MAJULKA, 27.02.2008 23:01:26, IP: ***.***.142.118, #37465ono se to lehko řekne :-))))nikomu tuto nemoc nepřeju!!je to obluda!MIROUŠKU ty čísla se mi líbí,taky to zkusím :-)PEŤO neboj,to zvládneme :-)bude líp.Vždyť víš,jak jsem vypadala vloni já.Máme taky těžkou práci,ono to nepřidá...ještě že se můžeme podpořit.Berunečky ať vám je všem co nejlíp a krásné sny.Dobrou noc MAJ.
martina, 27.02.2008 23:32:25, IP: ***.***.115.75, #37470probuh to co čtu jsem ja! pomozte mi.
Lukáš , 28.02.2008 6:21:16, IP: ***.***.223.179, #37479Ahoj lidi..mám bohužel stejné problémy jako většina tady...je to hrůza. Psychiatr mi napsal Velaxin 75mg a po prvním užití to bylo mnohem horší...musel jsem ho hned bo dvou prášcích vysadit. Máte někdo stejný problém s takto působícím AD?
jířa, 28.02.2008 7:47:00, IP: ***.***.28.159, #37482Dobré ránky ženušky:-)
je mi mizerně:-( ale kupodivu ne psychicky.Bolí mě ukrutně v krku. A musim jít udělat masáž na zkoušku . Musim tam dojet abych měla certifikát. Pak zalezu do pelechu. Mám na pondělí klienty a tedy hned první den s emi nechce je přeobjednávat:-(
Děti jsou ve školce a johanka si ke mě určitě zaleze.. bude muset holka:-))
Holky psychicky je i líp. já jsme tak ráda.Tolik bych vám přála aby jste se cítily dobře..
Posílám do dnešního dne pro všechny sluníčko a pádím. Jířa
Mirka, 28.02.2008 7:52:21, IP: ***.***.158.236, #37483Holky, všechny vás zdravím poránu. Mám teď psavé údobí, doktorka je marod/moje v práci/, tak mám méně práce a čumím po diskusích a sbírám zkušenosti.
Nevím, co si mám myslet o těch AD SSri. Dávali to prý i v televizi. Něco o tom píše Apple a Diana. To už by fakt bylo postavené na hlavu.
Ali, manžel má pravdu, jsem z Brna.
Veroniko, děláš dobře, že se snažíš moc nebrat Neurol.Ale kdybys ještě měla ataku, tak se tomu nebraň a jeden si vezmi. Je možné, že nemoc ještě doznívá. Určitě budeš brzy v pohodě.
Petře, moc tě vítám mezi nás. Je fajn, že máš vedle sebe hodného človíčka Majulku, která ti určitě poradí a podrží tě. Neboj, AD určitě brzy zaberou!!
Majulko a to si představ, že já jsem brala ty AD jen pár měsíců. Nedávno jsem to vyčetla psychiatričce, koukala na mě jak hloupá ale neřekla, proč mi to tak brzy vysadila.
Lukáši, s Velaxinem nemám zkušenosti ale určitě se ti někdo ozve. Ale nechápu, jak ti může být po prvním použití blbě, když hladina se tvoří několik dní a účinek až za měsíc. |Možná spíš zapracovaly nervy??
Martino, napiš něco o sobě, ne jen výkřik zděšení.
Zdravím i ostatní lidičky-Ajku, Marcelku, Dianku, Martičku a ostaní .
Všem krásný den, je mi fajn. Mirka
Lukáš, 28.02.2008 8:15:29, IP: ***.***.223.179, #37485Mirce..Taky to nechápu, ale nějaké vedlejší účinky to má. Byl jsem v pohodě v práci a po hodině co jsem si ho vzal přišla ataka jako blázen, ale taková jiná než jako ty předchozí, byl jsem jak sjetý, celý svět se semnou točil a nemohl jsem řídit, komunikovat prostě nic...jinak pracuju jako strojvedoucí a jsem v zácviku takže jsem moc rád, že mě něco takového potkalo, doma mám 4měsíční mimino!Nevím jak to zvládnu s tou mrchou...
marcela, 28.02.2008 8:23:03, IP: ***.***.63.11, #37488ahojíček holky, dobré ránko vám přeju, a nejen holkám, ale i pánské části:-) dneska venku svítí sluníčko a mne je kupodivu líp, včera ráno to dobrý nebylo brrrrrrrrrrr!!!!!! já jsem si dneska ještě ani prášek nevzala, tak jdu na to!!!!! tak už jsem ho zapila je dobrej, celej fluoxetin, ještěže beru zatím jenom jeden. lidičky držte mi palce za chvíli jdu volat kvůli práci, má to háček chtějí znalost aj nebo nj na komunikativní úrovni, tak to bude prča, protože já jsem německy od školy nemluvila a to už je nějaký pátek, ale co zkusím se zeptat, líná huba holé neštěstí!!!!! ALKO nebo AJKO holky já mám v těch jménech hokej, koukej na to oční mazat, hlava tě může pěkně bolet i od slabého zraku, s tím si nezahrávej, já nosím brýle od školy, i když jsem je taky nechtěla, teď mám na každém oku 7dioptrií na brýle jsem odkázána a jako "méněcenná" si nepřipadám, jsem si na konci roku dala udělat nové:-) viď marti, jaké mám brejle, pěkný, musím si je pochválit!!!!!!!! MARTINO co to mělo být, to zvolání?????? DIANKO jak je????? JARČO kde jsi???? JÍŘO ať je ti brzy líp zkus slivovice, nebo si kup propolis ve spreji, to na krkabol pomáhá, ale ne vždycky. MARTI nevím, jak to budu dneska stíhat, ozvu se ti kdyžtak sms, musím to tu trochu zkulturnit, zítra nám přijedou možná vyměnit to sklo u toho balkonu.........tak se zatím mějte a za chvíli jdu volat držte mi palečky!!!!!!!!!
marcela, 28.02.2008 8:24:53, IP: ***.***.63.11, #37489lukáši neboj, ale chce to čas......máš pravdu je to hnusná mrcha a někdy delší dobu vítězí. máš doma mimčo, to je hezký, ale já už bych ho nechtěla ne ne ne......držím palce aby bylo brzy líp
Jana D, 28.02.2008 8:30:49, IP: ***.***.217.5, #37490Ahoj všechany berunky a kluci:o).Vidím,že za tu chvilku co jsem tu nebyla,tak jsme se pěkně rozrostli:o)ALKO,jak je sluníčko,četla jsem,že nic moc,nechtělo by to také navýšit prášky?Kolik vlastně bereš mg?Mě je jakž takž,dokonce to navýšení zvládám bez Neurolu.Sice nějaké vedlejší účinky to má,ale s tím peklem co jsem procházela na začátku se to srovnat nedá.Takže počítám dny,kdy už se přestanu bát vedlejších účinků,ale jsem celkem v pohodě.Sama na sobě cítím,že to navýšit chtělo.MAJULKO,co ta zpropadená husina?Ještě jí máš a nebo se můžu těšit,že to odezní?:o))) Ted to moc neřeším,pořád se pozoruju,jestli na mě zase nevybafnou vedlejší účinky,ale snad už bude pokoj.Bereš ještě berličky a nebo už to zvládáš bez nich?JÍŘO,zkus na ten krk pastilky Tantum verde,jsou zelůené a nám docela na ten krk pomáhají,i když si myslím,že jestli se Ti rozjíždí angína,tak by to chtělo spíš antibiotika.Jinak je fajn,že jsi psychicky v pohodě,držím palečky,aby to tak šlo dál.Venku je krásně,tak snad nám všem bude dobře.DIANKO,jak je?Snad se sluníčko ukázalo i u vás a jsi v pohodě.ALENKO,naposledy,když jsem Tě četla,tak jsi psala,že Ti není dobře,měsíc je určitě ještě málo,napiš,jak se cítíš,snad už to trošku polevilo a je Ti lépe.Neboj se sem psát,když Ti je zle,hledám pokaždé co píšeš a těším se až si přečtu,že je to dobré.Pozdravuj Ivanku až s ní budeš mluvit a pište obě,vždyt všechny víme,jak moc nám pomáhalo,když se člověk mohl z té hrůzy alespon vypsat a nebyl na to sám.Sluníčka mějte se jen krásně a všem přeji moc pohody v dušičkách.Mám vás všechny moc ráda.Pááá Jana