Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Jarča, 29.02.2008 20:39:08, IP: ***.***.207.28, #37881
Ajko,to je bezva,že jsi spokojená,musí se Ti přece doma líbit,barvy udělají vždycky hodně.I my máme vymalovany byt barevně,ale převládá u nás žlutá a banánová,my máme tmavý byt,tak proto.A dnes už mi konečně přiletěl syn z Irska,jsem moc ráda,už jsem se nemohla dočkat,seděli jsme a povídali,měl tu ještě kámoše,kterej ho dovezl z letiště,tak jsme si dali víno i já,žádná prášky jsem dnes neměla,ale je mi z toho trochu divně,srdce mi beší a trochu se třepu,já fakt nesmím nic pít,a to jsem měla jen deci a jedla jsem.Dnes jsem se už nechala uschopnit,v úterý nastupuji do práce,ale ty rána jsou nejhorší,nemůžu vstát před 9 hodinou,ale zítra musím,chodím spat každý den v půl 10,nebo v 10hod,chci se naučit pravidelně,na práci nemyslím,ale jsem na sebe zvědavá.Obvodák mi řekl,že o nic nejde,zkusím to a když to nepůjde,tak mám prej zase přijít marodit,on by mi přál ten ID,ale psycholog zase ne,prej jsem ještě mladá,na to,abych byla doma,prej se zakrní,zapomíná,atd,já bych byla štastná,kdybych byla zdravá a v pohodě mohla dělat.Lukáši,pomohla Ti ta knížka o PP od Praška,já mám od něj knížku Chronická únava a něco mi to dalo,ale on tam píše,že se to dá léčit,alew to nějak nejde,nevěřím mu,a nepíše jak.Přeji všem pěknej večer a příjemné probuzení do nového dne,i když má zase pršet.Jarča
marcela, 29.02.2008 20:57:26, IP: ***.***.63.11, #37883
DIANO ty jsi na to kápla já mám kuchyň taky do oranžova sice tapetu ale oranžovou a taky kynu, že bych jí zítra strhla????????? to by nedopadlo dobře.
marcela, 29.02.2008 20:58:55, IP: ***.***.63.11, #37884
jaru ty chodíš k psychologovi nebo k psychiatrovi???????
Ajka, 29.02.2008 21:21:13, IP: ***.***.152.103, #37890
Děkuji vám, že se mnou sdílíte radost. DINKO, pošli mail, jestli se mi to povede ráda ti pošlu kousek toho báječného pocitu. MARCI, určitě nakonec vybereš to nejhezčí a budeš se radovat stejně poblázněně jako já. A my můžeme, protože na to máme papír - ha, ha, ha...JARUŠKO, já mám tyto barvy moc ráda, veselé, které při svitu slunce září. My máme domeček, obývák s jíd. koutem a kuchyní máme jižním směrem, stejně jako pokoje dětí v patře a na sever máme ložnici a koupelnu. Takže světla máme dost a dost. Přesto jsem zvolila jasné barvy.Já naštěstí nemám problémy s váhou, žeru co chci a nemám ani 50 kg.Ale blíží se mi pomalu 40, tak uvidíme co bude...
Jarča, 29.02.2008 21:21:26, IP: ***.***.207.28, #37891
Marci chodím k oběma,k psychiatrovi pravidelně za 5 týdnů a k psychologovi,občas,když potřebuju,tak se obědnám,ale jezdila jsem i každý týden,když bylo nejhůř.Ted už mám problémy z jeho pomocí vyřešené.
Mirka, 01.03.2008 8:13:08, IP: ***.***.113.254, #37915
Zdravím , vás všechny po ránu. Čekám až se manžel probudí a jedeme do Globusu, nakoupit ještě nějaké věci na zítřejší oslavu.A Vanesce jdu zakoupit panenku-miminko co pláče, když se mu sebere dudlík. Bude ho opečovávat.
Ajko, jak to tak čtu, tak to musíš mít doma opravdu krásné. Měla jsem taky sen o domečku. Ale teď , jak jsem starší, už mě to přešlo.Nechci si pak na stará kolena přidělávat práci, kterou kolem baráku pořád máš. Rozhodli jsme se jen postavit novou chatu a tam pak budu trávit důchod, když mě omrzí Brno a naopak.

Jari, tvůj psycholog má asi pravdu. I když se ti to teď jeví náročné, určitě ti to přemáhání prospěje. Udělej si jen pořádek ve spaní. Já chodím spát každý den ve stejnou hodinu a hned usnu. Se spaním jsem neměla problémy ani ve svém největším bláznění. Naštěstí.I když taky se mi občas zadaří blbá noc. Ale to taky ten přechod.
Tak držím palce ať zvládáš.

Přeji vám všem krásný byť silně větrný víkend a stále tu postrádám Alenku. Alenko, ozvi se.
Mirka, 01.03.2008 9:20:12, IP: ***.***.113.254, #37924
Ještě jsem vám chtěla napsat, že jsem teď před odchodem ťukla do barometru ale tak prudký pokles tlaku jsem za celou zimu neviděla. Tak to přežijte ve zdraví......
Ajka, 01.03.2008 10:15:19, IP: ***.***.152.103, #37930
Ahojky holčiny, jen v rychlosti, musim jet do Tesca, večer čekáme návštěvu a tak musím nakoupit a připravit to.Moc se mi nechce,protože je venku boží dopuštění. Ráno mě probudila parádní bouřka s kroupama,byl takový vítr, že nám to vyvezlo popelnici ze závětří do silnicice a já jsem jí honila, aby nepoškodila auta co zůstala venku. Ale vláhy je zapotřebí,je sucho. Pokles tlaku zatím se mnou nic nedělá,trochu cítím tlak v hlavě, možná si budu muset vzít odpoledne prášek. MIRUŠKO, máš pravdu, i když máme domeček jen o málo větší než je panelákový, mezonetový 4+1, práce je dost.Nejenom okolo, ale i uvnitř a to mám kliku, že přítel je opravdu na chlapa velmi pořádný a děti- ty k tomu vedu také, není to zas až taková katastrofa.Ono jenom, když jsou dva záchody (jeden dole, druhý v patře ) a v koupelně a na malým h**zlíku celkem 3 umyvadla, tak jenom to vycídit.....Máme velmi tvrdou vodu , a po zachnutí nechává fleky.Používám filtrační konvici, než dám vodu do varné konvice, protože se usazuje vodní kámen tak rychle,že bych jí musela čistit-odvápňovat každý druhý den. Takže ocet je můj nejlepší domácí přítel, kam se na něj hrabou drahé čistící prostředky.Tak berunky, jdu se převléknout a hajdy po práci.Snad mě vítr neodnese. Pá
DIANA, 01.03.2008 10:23:00, IP: ***.***.62.29, #37932
Preju vsem hezkou sobotu a AJKO - mas tam mailika. Diana
PETR, 01.03.2008 10:24:24, IP: ***.***.65.149, #37933
Ahoj všeci při tom sobotním bohužel zataženém ránu. APPLE, Lukaš má pravdu, zajdi do tý školy s nějakým chlapem. Na toho si určitě nedovolí tak vyskakovat. Si učitelé myslí, že si můžou taky všechno dovolit. A pokud je na dceru zasedlej delší dobu, tak bych to řešil třeba u ředitele školy... Holkám co malujou, přeju aby se vám to povedlo, tak jak si to představujete a aby ste měli z domova místo klidu a pohody!! :-) AJKO to ti závidím, že můžeš sníst co chceš.. já měl před půl tokem skoro 125Kg, pak jsem zhubl na 85Kg a teď jsem přibral zas 10Kg (ale musej dolů). Já když mám nervy, tak strašně žeru... MARILYN, já začal brát AD v pondělí a do středy mi bylo pěkně mizerně, teď to bylo dva dny v pohodě, ale dneska je mi zas pěkně zle... včera sem byl celej den v práci a byl to teda pořádnej stres, skoro celou noc jsem nazamhouřil oka. No celej tenhle týden byl takovej náročnej. Hlavně musíme vydržet bude to dobrý!!! MAJULKO co ty jak se cítíš?? Mějte všichni krásnou sobotu a pokud to půjde pořádně si odpočiňte!!! :-):-)
Zdravím MAJULKU, AJKU, ALKU, APPLE, MONIKU, MIRKU, LUKÁŠE, MARILYN, MARCELU, MARTU, DIANU, JARČU, JANU, MONIKU, VERUNKU, PETRU... NO POKUD JSEM NĚKOHO ZAPOMĚL, TAK PROMIŇTE!!! :-)
marcela, 01.03.2008 11:28:17, IP: ***.***.63.11, #37936
ahojíček krásný slunečný den, i když ráno to tak nevypadlo, odváděla jsem děti ke tchýni a rovnou tam zůstala, takovej slejvák a bouřka no prostě paráda. je pomalu 12 a my jsme ještě nezačali s malováním, nakonec bude ložnice modrá ha ještě jsem byla koupit barvu, ale jestli to dneska vymalujeme nevím nevím, a příště vezmeme jak obývák tak děcák, to bych tu měla bordel pořád......tak se tu mějte já jdu něco dělat pa pa pa
Mirka, 01.03.2008 12:12:53, IP: ***.***.113.254, #37939
Všechny zdravím a hlásím v Brně taky boží dopuštění. Laplo nás to na cestě z Globusu. Tlak poklesl ještě víc a je v poloze, kde jsem ho ještě nikdy neviděla. Tak se všichni držte, odpoledne ještě písnu. Mirka
Ajka, 01.03.2008 13:14:57, IP: ***.***.152.103, #37941
Dinko,poslala jsem ti taky mailíka, těším se na tvůj názor a přeji krásný den. Už jsem s Tesca doma, hlava bolí, ale počasí je nádherné, svítí slunce o 106, jakoby chtělo napravit to deštivé ráno. Ale zase je krásně zalitá zahrádky a narcisky začínají kvést.Krása.
Verunka, 01.03.2008 13:35:21, IP: ***.***.89.241, #37943
Krásnou sobotu ,Berušky!!!!!
Včera jsem tu nebyla,měla jsem akci a hrozně moc jsem si odpočala.Byla jsem u kamarádky a spala jsem u ní.Bylo to strašně prima,cítím se nesmírně zrelaxovaná.Pily jsme vodku s džusem a kouřily vodní dýmku.No vážně super.
Koťátka,jak vám všem je? Nemáte zprávy o Ivance??????,
Posílám všem pohlazení a pusinky a já si jdu chvilku lehnout a zavřít očička. Vaše Verunka
Marilyn, 01.03.2008 13:52:13, IP: ***.***.45.227, #37944
Ahoj, vstávala jsem až teď, včera jsem si musela vzít 1,5 Neurolu. Když jsem nebrala ty AD, tak mi bylo lépe...Je to tím, že mi nesedají, nebo tím, že to takhle bývá, když se začnou brát?? Ještě k tomu mi v noci přepadli přítele, zmlátili a okradli a já nevěděla, kde je, doplazil se domu a mě málem puklo srdce. Ošetřila jsem ho a šli jsme opět spát. Když jsem se vzbudila, chtěla jsem jít ven, ale hned před barákem jsem se rozklepala a začala panikařit, tak jsem šla domu. Bez těch AD jsem ven šla, i když s malým strachem, ale šla. Tak nevím, jestli mám počkat, nebo je vyměnit..
        Předchozí   1 .. 116117118119120121122 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.