Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

marcela, 29.02.2008 17:58:28, IP: ***.***.63.11, #37832
JARČO asi hodně záleží i na doktorovi i tom posudkovém, je pravda, že se musíš léčit alespoň rok, tak mi to řekl ten doktor na té posudkové, mne tam poslala sama doktorka, pak už jsem čekala jen na potvrzení z prahy.
AJKA no 20do minuty pěkně děkuju, to jsem měla po tom aurorixu, mne zase doktorka na kardiologii říkala, že když není na srdci nález, že se s tím nic nedělá, jinak prý dávají betablokátory, ten mi dala, ten nejslabší, víš jak to dopadlo, vzala jsem půlku a tep mi z mých průměrných 80tepů šel na 51, to jsem tedy zírala, takže betablokátory ne ne ne, ale už jsem se s tím naučila žít.
MARILIN holka nevím nevím, přála bych ti, aby ty vedlejší účinky nebyly, mne třeba ten fluoxetin sednul od prvního dne, ale bylo to kolikáté antidepresivum, které jsem měla.
Lukáš, 29.02.2008 18:00:54, IP: ***.***.223.179, #37834
Apple tohle určitě nejsou malichernosti...být tebou pošlu za učitelem chlapa, protože to na takové chudáčky platí....
DIANA, 29.02.2008 18:03:10, IP: ***.***.62.29, #37835
AJKO - tu cervenou jste si nechali namichat podle vrorniku, nebo experimentujete sami? MAJULKO - KES a ES jsou extrasystoly, taky jsem je mela na EKG a Holteru a pry to nic neni.Jen nekdy je pocit, ze se nemuzes nadechnout, nebo, ze ti vynechal jeden tep, vid? Kardiolog mi rekl, ze on, kdyz jde k zubari, ma to taky.To jsou zase asi ty nervy. Kdyz my musime mit porad neci EXTRA- i ty systoly. HOLKY A KLUCI a milovnici zviratek.Ja myslim, ze se nas pes zlepsil.Tentokrat to nemelo takovy sileny prubeh, asi ti dela ta dalsi jina dieta, ktera je i na zaludek. TUK TUK!!!!!!!!! A az dostane ty vitaminy proti stresu, tak si zobnu. MARCELKO - muzu byt taky zvedava, na co mas PID ? Vis, ja taky zadala, ale jsou tabulky a na uzkosti, PP, deprese,agorafobie jen castecny duchod. A basta. Ale, ze nemuzes opravdu nekdy z domu a to treba parkrat v tydnu, to nikoho nezajima.Hold tabulky jsou tabulky.To jsou blbcize, meli by k tomu pristupovat individuelne. Tak zatim peknej vecer. pa Diana
Lukáš, 29.02.2008 18:04:46, IP: ***.***.223.179, #37836
Jinak mám celkem problém sem psát, protože mi to furt hází nějakou chybu....jinak dnešní den mám tak na 4-...ale teď je mi fajn...ťuk ťuk
Lukáš, 29.02.2008 18:06:34, IP: ***.***.223.179, #37838
Jinak mám celkem problém sem psát, protože mi to furt hází nějakou chybu....jinak dnešní den mám tak na 4-...ale teď je mi fajn...ťuk ťuk...zdravím Vás všecky a dík za slova podpory
Jarča, 29.02.2008 18:07:26, IP: ***.***.207.28, #37839
Applíčku,Vůbec se neomlouvej,vždyt tyhle stránky jsou na postěžování.Ten učitel je asi nějakej d**il nebo co.Asi si myslí,že se může chovat,jak chce,sprosták jeden drzej.Sama nevím,co bych dělala,ale dcera má možná pravdu,když nechce,aby jsi tam šla,ale na druhé straně,pokud by jsi s ním promluvila,proč by to bylo ještě horší?Fak nevím,neumím Ti Applíčku poradit,ale chápu Tě,mě by to pořádně na....lo.Nějak to vydýchej andílku,hlavně at je Ti líp.Jarča
marcela, 29.02.2008 18:15:37, IP: ***.***.63.11, #37843
LUKÁŠI: stačí v nadpisu vymazat panikářky 8 a dát tam třeba jenom smajlíka.
DIANKO nemám plný invalidní důchod mám částečný plný mi nedali, i když i ten částečný mám slušnej
APPLE tak tohle nejsou malichernosti, Lukin má pravdu. v jaké třídě je holka????? a co holku přeřadit do jiné třídy nebo jít rovnou za ředitelem školy, někdy si učitelé myslí, že jsou nej nej nej, i když na druhé straně žáčci jsou taky pěkné mrchy, doufám že to teď nevztáhneš, že to říkám o tvé dceři, mne holka nechtěla chodit do školky, a teprve teď z ní leze, cože jí tam učitelky vyváděli........
JARČO neurážej prosím d**ily, to je pro takového učitele ještě poklona
Mirka, 29.02.2008 18:24:32, IP: ***.***.113.254, #37844
Ahoj Apple, šla bych i přes protesty holky do školy a zcela bez emocí bych žádala o vysvětlení celé situce.Pokud by jsi dospěla k tomu, že to dostala neprávem, máš možnost žádat o přezkoušení před komisí.
Nepřikládej tomu víc důležitosti, než je třeba, ať se zase nerozhodíš. Víš, že nám stačí málo. Pá M
Marilyn, 29.02.2008 18:47:39, IP: ***.***.45.227, #37849
Já si tím vlívám do žil optimismus, že to bude brzy lepší. Když si řeknu, že to bude lepší až za pět týdnu, tak to nemá žádný smysl a korát nad tím myslím, takhle věřím, že by mi mohli zabrat dříve a tím dříve to bude lepší.
Dnes jsem měla jen 1 Neurol. Ráno 1/2 a odpoledne 1/2, teď jsem unavená, ale celkem jsem ráda, že jsem to přežila. Jiné to bude v pondělí v práci..
Ajka, 29.02.2008 18:50:50, IP: ***.***.152.103, #37850
Dinko, tu červenou jsme si namíchali sami. Nechali jsme si podle vzorníku udělat tu žlutou, protože jí tam měli jako ukázku a já věděla, že to je to pravé ořechové. A protože jí nám dost zbylo, dokoupili jsme vínovou červeň a dobarvili si to podle svých představ. Musím říct upřímně, že výsledek mě moc mile překvapil, to jsem ani nečekala. Navíc v kombinaci s tou meruňkovo-broskvovou ( ta je taky podle vzorníku ) to vypadá moc hezky. Jak při denním, tak umělém světle. Sedím v obýváku a nemůžu se vynadívat. Jsem jak blázen, ale mám ohromnou radost.
Jarča, 29.02.2008 18:57:05, IP: ***.***.207.28, #37852
Marcelko,já jsem loni marodila 11 měsíců a u komise,když mi nedal důchod,tak mě uschopnil a já tenkrát na tom byla hrozně,můj obvodák ani psychiatrička to nechálali,jak mě mohl v takovém stavu uschopnit.
marcela, 29.02.2008 19:08:46, IP: ***.***.63.11, #37857
odkud jsi, tak to zkus znovu, třeba tam bude jiný posudkář
MARCELA , 29.02.2008 19:10:56, IP: ***.***.63.11, #37858
ajko nejsi blázen, máš z toho jen obyčejnou radost, já jí budu mít taky, až to budeme mít hotové
marcela, 29.02.2008 19:12:52, IP: ***.***.63.11, #37859
jaru být tebou tak to zkusím znovu!!!!!! hodně taky záleží co ti doktor napsal za diagnozu, já je tu mám někde schované, já se v těch papírech pak pohrabu a dám ti vědět
DIANA, 29.02.2008 19:22:15, IP: ***.***.62.29, #37861
JARUSKO - ja taky marodila rok s nervama a dostala dokonce vychazne neomezene-mohla jsem i na dovolenou,to me posilal obvodak, ale ja samozrejmne nebyla schopna a posudkar? Div, ze na mne nerosvitil svetlo do obliceje.pripadala jsem si, jako u vyslechu a za tres.Kdyz jsem mu rikala, ze nemuze ani klikrat ven, tak mi rekl, ze si to myslim jen JA. DEBIL!!! A vse uz bylo napsane, jen podepsat. AJKO - barvy znamenaji moc. a cetla jsi, jak ktera pusobi na psychiku? Napr,oranzova zvysuje chut k jidlu. Ja mam cast steny oranzovou v kuchyni a proto asi tak kynu. A my pracovnu vymalovali podle vzorniku, tu kriklavou jarni teplou zelen, je to taky moc hezke.Ale jen jednu stenu a zbyvajici 3 jsme udelali ve stejnem tonu, jen svetlejsi a tou kriklavou jsme udelali vodorovne prouzky. Mistnost to zvetsuje a je to moc zajimave. Jste sikulky, kdyz jste si na ti cervenou sami troufli.Tu ja bych prave nezvladla. To je takova ta cihlove cervena, nebo starocervena. Taky se mi libi,ale ja uz nemam co malovat. A preju ti, ten krasny pocit stesti, posli mi ho kousek, napisu ti mail. CHtela bych to zase alespon na par dni zkusit. LUKASI - nemuzes do diskuse, protoze tam nechavas panikarky 8. Vymazej je a napis do RE- cokoliv. Jako my.Mrkni vis. DIANA
        Předchozí   1 .. 115116117118119120121 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.