Diskuse - Panikářky 8
Marilyn, 03.03.2008 10:34:32, IP: ***.***.24.114, #38265Asi je to tak, moc se tomu poddávám, hlavně počasí je také zamračené - prší a působí to negativně. Musím se naučit myslet pozitivně a mít radost z maličkostí a věřím, že pak to bude určitě lepší.
Také Vám moc děkuji, díky Vám se mi to daří lépe zvládat :)
Mirka, 03.03.2008 16:13:48, IP: ***.***.113.254, #38322Všechny zdravím a k tomu tlakoměru jsem chtěla napsat, že pokud si ho člověk pořizuje, je dobré na něm nešetřit a koupit si kvalitní, nejlépe pažní.
A Diance jsem chtěla napsat, že doma neukazuje míň , akorát jme klidnější jak u doktora/pokud se tady neměříme v panice/ A u doktora u některých funguje syndrom bílého pláště-zvedne se tlak trěmou.
Tak se VŠICHNI mějte, v Brně je hnusně. M
Mirka, 03.03.2008 16:16:46, IP: ***.***.113.254, #38323Mám kvalitní , pažní AEG a schválně jsem se teď změřila a mám 108/76 tep 78. Tak se nedivím, že jsem dnes jak pytlem praštěná. Ale lepší jak vysoký.
marcela, 03.03.2008 16:51:43, IP: ***.***.63.11, #38325tak vás tu zdravím, před necelou hodinkou jsme dorazily s holkama z prahy, zvládly jsme to, jsme dobrý, hlavně že jsem si ráno připravovala prášky, že jsi je vezmu sebou a po odběrech vemu, nechala jsem je doma, no hlava děravá:-) ale šlo to, akorát při odběrech se mi udělalo trošičko šoufl, ale rozdejchala jsem to, byla tam taková protivná sestra........i na malou a to dneska ani nepípla a šla statečně sama:-)
JARČO moc se ti ten poslední den, co se počasí týče nevyvedl co??? MIRKO tady v rakovníku je taky hnusně a v praze to bylo to samé, co se týče toho tlaku, máš pravdu, já když jsem na tom byla "nejhůř" tak jsem u tchýně měla normálně a přišla jsem k doktorce a měla jsem 150/105 a přes 100 tepů jen to hvízdlo, teď ne e, naposledy když mi měřila tak jsem měla 110/70 no začíná být ze mne vzorňák
MARILYN kočuldo tobě je asi opravdu zle z toho strachu, já jsem se na začátku taky hrozně bála, když odešel manžel do práce, děti do školy a školky a já se začala pozorovat, dneska když se na to podívám zpětně to vím, prve jsem to nevěděla, byla to muka, ale věř, že bude líp, neboj ten týden uteče jako voda!!!!
DIANKO jak je????? ROBERTE máš pravdu, když je člověku nejhůř, chce to něco dělat, ale ono to vždycky nejde, hlavně na začátku této nemoci, dneska už si třeba i poručím, když cítím ten neklid, úzkost, řeknu si běž něco dělat, ale prve to nešlo, ani náhodou.
PETŘE co ty dneska, LUKÁŠI co dělá mimčo, já dneska viděla malou (2,5měsíce) svojí kamarádky, no kouzelná princeznička, ale mimčo už bych nechtěla ne ne, půjčit klidně, ale pak zase vrátit
Verunka, 03.03.2008 17:31:38, IP: ***.***.89.241, #38328Ahoj Berušenky milé!!!
Tak se pořád necítím dobře.Mám pusu plnou oparů,tolik to bolí a rameno levé mě bolí,jsem celá rozhozená.Dnes jsem ošetřila 33 lidí a už nemůžu.Dokonce se mi dělá zánět lůžka na palci u nohy..Holky,jsem to teda kriplik! :-)
No a bohužel i psychiku mám v háji,pořád pláču.
Kočenky,vám doufám,že je lépe než mě.Já nevím,zda neskončím na neschopence,jsem tak strašně unavená,nemůžu už ošetřovat nemocné,když mě samotné je zle..No zítra si to rameno nechám opíchnout u nás od doktora nechám si napsat něco na bolesti a B12 na posílení,třeba to bude stačit.A také budu s holkama v kolektivu,tak si myslím,že by mi mohlo být o maličko lépe i na duši.
Zatím ,Berušky,pápá !!! Pusinku všem! V.
Majúlka, 03.03.2008 17:34:46, IP: ***.***.142.118, #38329Ahoj berušky a broučci,my jsme s Petrem v Solné Jeskyni,je tu i malé dítko s rodiči,tak nemusíme být ticho :-)měli jsme schůzi,tak teď relaxujem.Málem mě trefilo,když se mi před hodinou do kabelky vylil džus!to je den :-)zítra jedemf na 3 dny do Sokolova,to bude něco :-(Petr vás taky moc zdraví pa Majulka
Majúlka, 03.03.2008 17:36:34, IP: ***.***.142.118, #38330Ahoj berušky a broučci,my jsme s Petrem v Solné Jeskyni,je tu i malé dítko s rodiči,tak nemusíme být ticho :-)měli jsme schůzi,tak teď relaxujem.Málem mě trefilo,když se mi před hodinou do kabelky vylil džus!to je den :-)zítra jedemf na 3 dny do Sokolova,to bude něco :-(Petr vás taky moc zdraví pa Majulka
Mirka, 03.03.2008 17:40:42, IP: ***.***.113.254, #38332Marci, já jsem taky mívala při panikách vysoký tlak. Při té první dokonce 180.
Jěště jsem vám chtěla napsat, že ta kámoška bere pořád dál Citalon na tu depresi a nemá vůbec žádné vedlejší účinky. Takže si myslím, že u nás panikářů je to vyloženě z toho očekávání vedlejších účinků, ty hrozné stavy. Protože je vyloučeno aby se někomu udělalö tak strašně po první tabletě. M
Marilyn, 03.03.2008 18:04:36, IP: ***.***.45.227, #38334Raději jsem zavolala lékaři, jestli je to normální. On mi poradil, že se mi chce hodně spát po tom Neurolu, tak mám zkusit 1 Lexaurin ráno a nebrat ten Zoloft ráno, ale večer, myslíte, že to bude mít nějaký účinek?? Se mnou je ale potíž hergot.
Kačka, 03.03.2008 18:10:19, IP: ***.***.110.168, #38335Díky za kontakt.Dnes jsem se objednala k Mudr. ale jdu k jiné než jsi mě napsala kontakt.Zítra jdu na první sezení no jsem z toho hotová ale zároven ráda že jsem uděla dobře nejen sobě ale i rodině jsem přesvědčená že to pomůže,doufám že zítra si to budu myslet taky.Dnes jsem to v práci trochu přehnala takže se k vám přidám zítra a taky už budu zase vědět o sobě něco víc tak holky dršte mě palečky at nejsem tak vyklepaná.
DIANA, 03.03.2008 18:15:30, IP: ***.***.62.29, #38336Ahojky vsem. Dnes jsm byla zase od rana uplne vyrizena a bylo mi zle. Poledni prasky jsem si vzala uz v pul 11 hod. Praha ucpana, za chvili se k doktorovi nedostanu. Nevim, jak to budem delat, veze me tam vzdy pritel a metro nepripada v uvahu, ani jiny doprav. prostredek.Takze jsem rekla s vypetim vsech sil prvni vetu- ze jsem sla psychicky dolu a hned jsem dostala odpoved, ze si stezuji vsichni i pan doktor ma ted potize s unavoua spankem abylo vymalovano. ROBE - dekuju to za odpoved. Ja vim, ze leky nic neresi, ze si kazdy musi udelat poradek v zivote a odprostit se od agresoru, ale nekdy to fakt nejde.neni reseni. Rada bych si nedelala nervy, ale ostatni se postaraji. Naucit se zit v pohode je pro mne snem. Musela bych zmenit svuj zivot od zakladu a to je dost tezke v me situaci a take jsou veci, ktere se nedaji vratit, staly se a ja je nosim v sobe a nedokazu se toho zbavit. je to prilis bolestive, zvlaste, kdyz ti to porad nekdo prizivuje a zvlaste kdyz jsou to tvy nejblizsi, jako je matka. Ale strasne si vazim toho, ze jsi mi napsal nazor.Vis, me spis zajimaly leky, jake beres. Ale, jestli jsi v zivote jinak spokojen, leky fakt nejsou potreba, v tom s tebou souhlasim. JARUSKO - tak jsem to opatrne rekla a mam zacit 2 Coax.rano, ale pry, jesti to snesu. Vi, ze jsem nic nesnesla. Tak zitra zacnu a uvidim. MIRUSKO - ja mam tlakomer kvalitni, pazni, z lekarny a znackovej, fakt jsem nesetrila a nechala si poradit a vsimla jsem si, ze ho normalnr uzivaji i nekteri lekari. Ty zapestni a napr. z Plusu a pod. obchodech, tem ja neveri. Ale ja se uz nemerim, pak mam akorad depku, jen, kdyz se motam a nepostavim se na nohy, tak si rikam, co to je? No, a pak cumim. VERU - jeprepinej se a jestli ti je takhle zle, jdi na PN. Odpocines si. Taky ted porad bulim, ale to pry vsichni, jak jsem se dnes dozvedela. MALULKO a PETO - mam se teda v te jeskynce nejak libi. Ja bych ji dnes taky brala, jsemuplne hotova. Jeste dekuju vsem ostatnim, kteri mi psali a preju hodne sil a energie. Pa Diana
Verunka, 03.03.2008 19:19:13, IP: ***.***.89.241, #38347Ahoj Dianko!!!
Děkuju za milá slovíčka.No,já vím,proč mi není dobře,ale tady to nemůžu psát,jen je to až příliš silné,což nějak nechápu.Uvidím,jak to zítra půjde v práci..ve středu mám na celý den psaného lékaře,takže ručičky buudou odpočívat,pak ve čtvrtek jsem zase v centru s děvčaty,což není tolik nároočné..no uvidíme,po pravdě bych zůstala nejraději pár dní ležet...Ach jo,je to fakt hnusná nemoc.Nezvládám žádný stres,vůbec žádný.Jsem normální bačkora.Naštěstí má pro mě manžel pochopení,pořád mě hladí a snaží se mi pomáhat.Mám v něm v tomto směru velkou oporu,což vím,že tady může říct málokdo.A Dianečko,ty stále také pláčeš? A má to asi důvod,viď? ! Pusinku a pohlazení!!! V.
Kačka, 03.03.2008 19:32:12, IP: ***.***.110.168, #38348Dianko vyčetla jsem nějakej náznak že snad máš něco špatného s maminkou.Já abych řekla pravdu tak já mám velký problém se svojí mámou.Nedokážu to vyřešit a už se v tom tápu několik let.Je mě sice třicet ale ale problém s máti že se na mě vykašlala jsem jí odpustila ale nedokážu si najít k ní cestu nebo jestli nechci já nevím.Celkem mě ublížila asi mě psychicky ždímá protože když na ní pomyslím jsem rozhozená a lítostivá.Možná s toho jsem si vytvořila pocit strachu bít sama se sebou.Chtěla bych mít mámu ale jinou než mám a psycholožka mě řekla že bud jí příjmu takovou jaká je a nebo at se sní nestýkám a můžu vám říct že vůbec nevím jak se mám k tomu stavět.A to i k jiným problémúm jsem asi moc stahovačná a vše si moc beru ale taková jsem a nevím dá se vůbec člověk změnit sám asi ne že
Jarča, 03.03.2008 19:47:55, IP: ***.***.207.28, #38351Ahoj všichni,Verunko,ty ten odpočinek potřebuješ jak sůl,už jedeš na doraz,tak mi to připadá.Dianko,zkus ten Coax.vydržet,třeba ti nebude špatně,no a jinak TI dr. moc neporadil.A ty Tvé problémy z matkou,já na tom byla dříve tak jak ty,ale psycholog mi v tom vztahu z máti moc pomohl a ona mi už dnes nevadí,jsem se z jejím chováním smířila a je mi opravdu dobře a co jsem se kvůli máti nabrečela a natrápila,to byly roky,Tobě by taky mohl pomoci psycholog,však už jsme si o tom psaly,píšeš,že se stalo spousta věcí a ty je nosíš v sobě,že se to nedá vrátit,vrátit ne ale vyřešit ano,prošla jsem si tím a řešila problémy několik roků z dr. ale dnes jsem štastná,opravdu jediný můj problém jsem já a moje únava a jsem moc ráda,že jsem to dotáhla dokonce.Zkus si někoho najít,jinak to v Tobě zůstane a nikdy Ti nebude dobře.Marcelko,takže jste Prahu zvládly i z Holkama v pohodě i miminko jsi viděla a v KFC jste taky byly,děcka to mají rády i náš malej prcek.Já jsem dnes od rána poletovala,vyřizovala,vařila a odpoledne jsem už byla pomoct v nové práci,vybalovaly jsme zboží a ještě zítra to doděláme a ve středu už se bude otvírat obchod pro zákazníky,ale byla jsem tam 3 hod.a přišla jsem domů tak unavená a nohy bolí,že jsem zvědavá,jestli zítra vstanu,sakra,musím to vydržet,mám spoustu vitamínů a ještě jsem si dnes koupila Mladý ječmen,nevím,jestli mi pomáhá,ale musím se jistit,tak to zítra všechno do sebe nacpu a půjdu,jinak mi tam bude z holkama dobře,je to nákupní centrum a všichni se tam známe,už se těším.A za chvíli půjdu asi spát,protože cítím,že bych usnula už ted.Tak Vás všechny zdravím a mějte pěkný večer.Jarča
Jana D, 03.03.2008 20:15:52, IP: ***.***.217.5, #38356Ahoj,všechny vás moc zdravím.Tak já už si myslím,že to protivné navýšení snad budu mnít za sebou.Čtu si tu Mirku,že její kámošce po AD nic není a upřímně závidím.Asi je to fakt podle toho jak se člověk pokaždé hned vynervuje,ale doufám,že nebudu už muset nikdy s AD začínat,myslela jsem si,že je budu muset vysadit a jsem moc ráda,že jsem to vydržela:o))Ted už i to navýšení mám dnes bez Neurolu,ale přes víkend to nebylo ještě pořád nic moc.Vidím,že ani tady to není moc veselé.DIANKO,neplakej,musíš myslet na sebe,když ostatní to nedělají,tak se pokus sama.Je to asi pro Tebe mmoc těžké,já vím,psala jsi tu o rodinných problémech,ale snaž se být malinko sobecká a myslet na sebe.Nevím jestli Ti to půjde,moc to neumíme,to by jsme neměli takovéhle problémy,ale alespon se pokus.VERUNKO,je vidět,že jsi přetažená,už i tělo stávkuje,asi by ta marodní byla nejlepším řešením.Nebylo Ti dobře a přecházela jsi to,dávej na sebe také pozor beruško,pořád chceme někomu pomáhat a ono to nejde do nekonečna,někdy si musíme také odpočinout.Psychika je potvora a asi i pěkně zlomyslná.ALKO,nevidím Tě tu,jak Ti je?ALENKO,četla jsem,že máš i jiné problémy,sluníčko,byla jsi u toho doktora?Pořád čekám,že napíšeš jak jsi dopadla.Já jsem měla tyhle problémy před lety a léčila jsem se na PROCTO CLINIC.Bylo to ambulantně,vůbec to nebolelo a všechny problémy jsou pryč.Bohužel to je soukromá klinika v Praze,ale možná budou mít pobočku i na Slovensku,zkus se podívat na net.Jediné co bylo negativní byla cena,ale stálo to za to,jinak by jsem musela na operaci,takhle to dělali laserem a během 5 min jsem byla vždy bez bolesti z ordinace venku.Berušky,objímám vás a mám vás všechny moc ráda.Mějte se krásně a ještě sem nakouknu.Moc se už těším na Zoufalé manželky:o))Také to pro mě bude relaxace:o)))Páááá vaše Jana