Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Alka, 04.03.2008 13:58:11, IP: ***.***.214.94, #38468
Ahoj Luki, to je fajn, že se směješ:-)) a je moc fajn, že je ti lépe. Až ti zaberou úplně léky, bude ještě líp. Uvidíš. Ovšem mně bylo včera pěkně blbě, ale dnes je mi zas nádherně a za chvíli odjíždím k psych.Na to že jsou malýmu 4 měsíce, to je pořádný kus chlapa. Ať z něho máte hodně radosti:-)
Kačka, 04.03.2008 13:58:40, IP: ***.***.110.168, #38469
Ahoj všichi já jsem dnes dostala DALSAN 20 mg.Mám ho jíst jeden ráno nemáte někdo s těmito prášky skušenosti.Doktorka si nechala ten příbaloví leták celkem mě ani nezajímá ale přeci jen bych něco chtěla vědět jestli se vyskytují často nežádoucí ůčinky nebo nejsou.Uplně se to bojím sněst
DIANA, 04.03.2008 13:59:02, IP: ***.***.62.29, #38470
No, ja kdyz ted po sobe ctu ty chyby, tak nad tim intelektem zacnu premyslet. Oni toho doktori naslibuji.......
Kačka , 04.03.2008 14:02:42, IP: ***.***.110.168, #38471
Za chyby se neomlouvej, kašli na to.Moje češtin je taky hrozná.
Ajka, 04.03.2008 14:05:46, IP: ***.***.152.103, #38472
Ahojky všichni,včerejškem mi skončila doba flákání, děti se vrátily opálení z Egypta, přítel věčer přijel s dcerkou, tak tu mám veselo.ROBERTE, jsem ráda, že ses ozval, zrovna minulý týden mě napadlo, jak se asi máš.Já se mám skvěle, takovou dobu jsem už bez potíží, šťastná, vysmátá holka jsem.Vařim i pařim, prostě pohoda. A co tvůj domeček ? My jsme minulý týden malovali, je to moc hezké, respektive mě se to moc líbí a jsem spokojená a tak to asi má být.Už jsi ženatý ? Nečekáte miminko ? APPLÍČKU - všechno nej, nej, nej k narozkám....a kolik, že ti to je let ? 24 nebo 25 ? Vedu v patrnosti to co jsem ti slíbila. Tím, že jsi mi dala svůj mail ses vystavila nebezpečí, že tě budu zásobovat volovinkama. Pa, PA Všechny ostatní zdravím, jdu s dětmi na poštu a projít se, nevím jestli se sem ještě dostanu.
Jana D, 04.03.2008 14:38:38, IP: ***.***.217.5, #38479
ALENKO,moc tě zdravím,je mi už i po navýšení celkem dobře,alespon tak,že nemusím mít Neurol,a to je fajn.Věřím,že nám bude všem čím dál lépe.Psala jsem Ti na ten Tvůj problém o Procto clinic.Nevím jestli jsi to četla,ale zkus se podívat na netu,jestli tahle soukr klinika,nebo spíš ambulance funguje i na Slovensku.Mě moc pomohli a vyhnula jsem se klasické operaci na poslední chvíli.Já jsem měla takové bolesti,že jsem kolikrát jen ležela a brečela.Byla to hrůza.Tady to dělají laserem a ambulantně.Vůbec to nebolelo a ulevilo se mi okamžitě.Objímám Tě Alenko a moc Ti přeji,aby se Ti ulevilo,bylo to moc bolestivé.Znám To.Pááá berunko Jana
Mirka, 04.03.2008 14:41:17, IP: ***.***.158.236, #38480
Alenko, moc tě zdravím a jsem ráda, že se ti příspěvky lépe vkládají.
Přemýšlela jsem co Apple napsat a to aby ji bavil život, myslím obsáhne vše.
Ptáš se jak mě je. Dá se říct, že docela dobře. Někdy hůř a někdy líp.Ale nemůžu napsat jak píše Ajka, že výborně.Ale tak už asi žije dost lidí mého věku, pokud neužívá AD.
Přemýšlela jsem o tom Coaxilu ale pak si říkám, vždyť mě je vlastně daleko líp jak ostatním i s těmi AD.Robert bere AD už delší dobu a píše, jde to, občas je blbě. Applík píše, že je ji líp ale bere k tomu 2 Lexauriny..
Kdybych si povolila uzdu a vzala si každý den čtvrtku Neurolu, tak jsem taky naprosto pohodová a nemusím k tomu ani nic brát.
A i ostatní holky k tomu ještě berou berličky, tak já fakt nevím. Určitě pochopíš mé pocity.
Pravda ale je , že úplně normálně se taky necítím. Tak to budu muset už nějak vyřešit. Uvidím taky jak to zvládne ta kámoška a jaký to pro ni bude přínos a pak uvidím.
Alenko , myslím na tebe a zdá se, že už je ti trochu líp? Moc ti to přeji.
Vaneska mi dělá radost a je moc šikovná a roztomilá. I mladí jsou v pohodě a to mě dost drží. Ale znáš to, vše může být během chvilky jinak. A co tvoje děvčata?

Zdravím i všechny ostatní a držte se!!! Mirka
Mirka, 04.03.2008 14:45:33, IP: ***.***.158.236, #38481
Ajko, jak se měly děcka v Egyptě? A co říkaly na počasí? Ptám se , protože známá se tam chystá. A co průjmy? Vyhly se jim?
Jinak je fajn, že jsi v takové pohodě. Moc ti to přeji. M.
Mirka, 04.03.2008 14:47:56, IP: ***.***.158.236, #38482
Jani, já jsem taky byla dvakrát na tom "záškrtu" haemoroidů a potřetí už mě tam nikdo nedostal. Myslela jsem, že se zblázním, než to upadlo a odumřelo.
Mluvila jsi o této metodě? A jak jsi to snesla ty?? M
Mirka, 04.03.2008 14:50:57, IP: ***.***.158.236, #38485
Kačko, s Dalsanem myslím, nemá nikdo na této diskusi zkušenosti.
Ke komu jsi se nakonac v tom Brně objednala? A byla jsi spokojená? Jsem stejně překvapená, že tě vzali tak brzy. Vím, že jsou všude dlouhé čekací lhůty. O psycholozích ani nemluvím. M
DIANA , 04.03.2008 15:07:36, IP: ***.***.62.29, #38486
INKO - jestli jeste ctes nasi diskusi, nebi jsi na jine, psala jsi, ze mas materinky a udelala sis kurz soc. pracovnik a byla jsi na COAXILU a nebylo ti moc dobre. Jak ti je ted s tim Coaxilem a pomaha? Zvladas to? Diky D.
Jana D, 04.03.2008 15:29:39, IP: ***.***.217.5, #38492
MIRKO asi mluvíme o něčem jiném,tohle upadlo hned,vlastně to tím laserem odřízli,ale vůbec to nebylo cítit,ani štípnutí.Byla jsem tam asi osmkrát a nemůžu si to vynachválit.Dělali pokaždé jen jeden ten uzlík.Jediné co bylo negativní,tak že to bylo drahé,je to soukromé a musela jsem to platit,ale i tak,stálo to za to.Ale i prohlídka nebolela a mluvila jsem s lidmi,kteří byli na rektoskopii normálně a říkali už nikdy víc,tak nevím asi je to i podle doktora.Tady jsem měla pocit,že čekali jen až přijdu já a asi ten pocit měli všichni,vládla tam pohoda a úsměvy.Byly jsem na tom v Praze,ale už prý je ordinace i v Brně,možná se rozšiřují rychle a jsou i na Slovensku,přece už je to asi 7 let,co jsem na tom byla.Pomohlo Ti to zaškrcení a nebo máš pořád problémy?Doufám,že jsi v pořádku a tohle se vyřešilo.Nikdy nám nestačí jen jedno.Pááá Jana
Marilyn, 04.03.2008 15:30:51, IP: ***.***.24.114, #38493
Tak doma, když jsem, tak už to vydržím, jde mi je přežít v té práci, abych neměla nějaký problém. Beru si 1/2 Lexaurinu 1,5 mg, doktorka mi řkela, že když ho budu brát 14 dní, tak se ni neděje, tak dál to pokoušet nebudu. A jak je Tobě Janičko??
Marilyn, 04.03.2008 15:32:37, IP: ***.***.24.114, #38495
Luky a jak jsi na tom teď?? Bez berličky bych to asi nezvládla, je zatím brzo..
Jana D, 04.03.2008 15:43:55, IP: ***.***.217.5, #38497
Marylin,já beru AD třetí měsíc a je to mnohem lepší.ze začátku to byla hrůza,ale po 14 dnech se to zlepšovalo,ovšem,že by jsem vydržela bez berličky (Neurolu) celý den po 14 dnech,tak to rozhodně ne.Pomalinku jsem ho vysazovala,paik jsem ho brala třeba jen na noc,a jen čtvrtku,protože mě ataky budily v noci.Měla jsem hrozný strach,že mě to zase vzbudí a tak jsem se bála si Neurol nevzít,ale čím mi bylo lépe,tak jsem ho přestala brát i na noc.Rozhodně to nepřestan brát najednou a hlavně si Lexaurin ber sebou do práce,už jen to vědomí,že ho máš po ruce je fajn.Prostě taková jistota.Já ted Neurol neberu,ale nosím ho sebou pořád,přece jen to není ještě 100%,ale je to proti začátku zlaté.Tak se neboj berunko,bude to fajn,určitě ano,uvidíš.Všichni mi na začátku říkali,že tyhle AD opravdu zabírají.Nejvíc problémů tu je asi s Coaxilem,ten je slaboučký,tak to trvá delší dobu,než pomůže.A Diance moc nepomáhá ani po delší době.Nebojse a drž se toho co tu všechny píšeme,BUDE LÍP!!:o)))Musí,přece se nebudeme trápit pořád.Držím Ti palečky a už to nejhorší máš za sebou,bude se to pomalinku lepšit,uvidíš.Pááá Jana
        Předchozí   1 .. 126127128129130131132 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.