Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Kačka, 04.03.2008 15:51:45, IP: ***.***.110.168, #38500
Byla jsem po domluvě dnes u mudr.na Běhounské bylo to nejblíž na městě ale přesvědčená asi nejsem.moc na mě nezapůsobila byla trochu odměřená a to já nemám ráda jáká je ta tvoje dr.
Ajka, 04.03.2008 15:53:25, IP: ***.***.152.103, #38501
Miru, kluci byli nadšení, počasí nádherné, na slunci bylo 50 st. Večery chladnější, průjmy absolutně žádné, na to je prý horší Tunis. Byli v Tabě ( Taba ) to je nový komplex, všeho měli dost, mamce chyběly obchody na čumendu. Na to je zase lepší Hurghada. Zato teď, Filda kašle, má rýmu i Peťa není úplně v pořádku. Ráno jsem škrabala okna, psala jsem Diance, že mi nedávno měnil přítel gumy na autě, tak teď jezdím na letňákách. Ona je tuším z Jablonce, psala, že u nich sněží. Tady včera večer také trochu nasněžilo.Jako u bláznů. O víkendu mi vykvetly narcisky, včera se krčily pod sněhovou pokrývkou.
Marilyn, 04.03.2008 15:54:15, IP: ***.***.24.114, #38502
Janičko, ty jsi sluníčko. Tak já mám amlé tělíčko, tak musím brát půlky, aby to se mnou moc necloumalo, ze spánku se nebudím, takže aspoň, že tak, ale nevím, jak to teď bude, když začnu brát AD na noc. Teď jsem si hodně zařídila návštěvy u mě doma, tak to rychleji uteče. Berličky s sebou nosím, cítím se potom lépe. A chodíš normálně ven? Já sama ven zatím nevyjdu, je to ještě moc těžké pro mě, ale včera jsem zkoušela jít s košem :) máme popelnice 300 m od paneláku :) Držím se Vašima radama, bude lépe, trápit se nebudeme. Jsi sluníčko.
Marta, 04.03.2008 15:55:03, IP: ***.***.1.78, #38503
Všechny vás zdravím!Měla jsem rozbitej počítač, tak jsem sem nemohla přispět.Potřebovala bych kontakt na Ivanku napište mi její číslo telef. na ramart@volny.cz.Jinak se mě daří střídavě , opet mám problémy se zády , tak se omlouvám, že budu chvíli mimo diskuzi.Všem přeji krásné dny bez PP.Zatím pa M.
Lukáš, 04.03.2008 16:10:32, IP: ***.***.223.179, #38505
No já si myslím, že to zvládáš skvěle Marilyn, s půlkou 1,5 lexoše bych to v práci asi nedal...klobouk dolů..já jsem teď na nemocenské, protože mi ty AD ještě nedělají moc dobře, mám po nich zvláštní stavy je to jak na houpačce, chvíli dobře pak zas hůř, připadám si jak zhulený:-) Jinak oproti minulému týdnu úplně super, byl jsem s toho fakt špatný, ale lepší se to...Marilyn držím ti moc palce v práci a všem ostatním co nejvíce dní bez PP..
Mirka, 04.03.2008 16:10:38, IP: ***.***.113.254, #38506
Jani, tak to je jiná metoda, jak dělali mě. Mě ten uzlík vlastně zaškrtili gumičkou a on tím, že se neprokrvuje, vlastně odumře a upadne. Ten zákrok se dal přežít ale pak to bylo , jak když mám v p**eli vraženou kudlu. Celou noc jsem prochodila a kdyby to bylo technicky proveditelné, tak si tu gumku sundám.
S tím laserem je to něco jiného. A kolik stál jeden zákrok??
Úplně v pořádku nejsem , mám jeden problém ale ten bych tady nerada řešila, leda na mail.
Tak pá M
Monika, 04.03.2008 16:11:44, IP: ***.***.71.115, #38507
Dianka,prečítaj si e-mail!!!Monika
Mirka, 04.03.2008 16:14:44, IP: ***.***.113.254, #38509
Marylin, půlka z 1,5 Lexaurinu, není nic. Klidně si vem dvakrát denně celý, pokud ti nedělá zle. Za měsíc ti zabere Zoloft a můžeš Lex.vysadit. Návyk si v tak krátké době nevybuduješ.
Ale dělej, jak sama cítíš a jak ti poradila doktorka. M
Mirka, 04.03.2008 16:21:42, IP: ***.***.113.254, #38511
Ta moje doktorka je přesně taková, jak já potřebuji. Starší jak já, autoritativní, zkušená a z ničeho nedělá tragedii, všechny mé potíže zlehčuje, argumenty rozmete.Vždy jdu od ní posílená. Hlavně ji věřím , že co mi řekne, je pravda. A to je dost důležité.
Akorát ji zazlívám, že mě nechala AD brát jen chvíli a neupozornila mě, že se to tím pádem může vrátit.
Zato psycholog mi absolutně nesedl. Jeho metody prý hodně pomáhají druhým ale mě spíš deptaly.M
Mirka, 04.03.2008 16:26:56, IP: ***.***.113.254, #38512
Ajči, dík za informace, tak to si kluci užili.
V Brně vůbec nesněžilo a my jsme takový dobytci, že jezdíme celou zimu na letních gumách.Jsou nové, vzorek nesjetý a my v zimě stejně jezdíme jen po městě nakupovat.
Akorát minulý týden jsme byli na chatě, tu máme kousek od Macochy a tulipány a narcisky teprve vystrkovaly"růžky"Zatímco v Brně už je vše ven.
Tak se měj bábovečko!! M
Mirka, 04.03.2008 16:30:36, IP: ***.***.113.254, #38513
Marti, moc tě zdravím, chyběla jsi tady.Až se dáš dohromady, tak se ozvi.
Je fakt, že počítač je zhouba pro páteř. Proto i já už píši méně a tím pádem nemám potíže. Pá M
Mirka, 04.03.2008 16:32:31, IP: ***.***.113.254, #38516
Lukáši, je fajn, že se lepšíš a uvidíš, bude to čím dál lepší. A co děláš za práci??
Lukáš Mirce, 04.03.2008 16:36:50, IP: ***.***.223.179, #38518
Jsem strojvedoucí, teda alespoň zatím:-)dost pochybuju, že se k tomu budu moct ještě vrátit, ikdyž tahle práce byl můj sen...copak děláš ty?
Marta, 04.03.2008 16:37:26, IP: ***.***.1.78, #38519
MIRKO, díky , myslela jsem , že dá vědět Marcela , měla jsem počítač v Praze, moc jste mi chyběli.Jedu ted na radu a na masáž, jestli to pomůže, brní mi i paty ...tak se mějte zatím.....pa
Jana D, 04.03.2008 16:38:32, IP: ***.***.217.5, #38520
MIRKO,jestli Ti můžu v něčem pomoci,tak můj mail je lailah@atlas.cz.Klidně napiš,ráda ten problém proberu.Jinak ta léčba stála asi 6 000.Byloí to snad na 4 zákroky placené a pak už další byly zadarmo.takže jak to bylo zapotřebí víckrát,tak už se cena nezvyšovala.Ke konci,když jsem tam už byla naposledy,tak to udělali jinak,neplatilo se to tak najednou,ale od zákroku,bylo to levnější.Muselo by se tam zavolat na netu asi ceník zákroku nebude,ale jak jsem říkala,bylo to neskutečně úlevné,řeší tam i prasklinky atd.Chování měli v našem zdravotnictví nevídané,prostě pacient byl pán.Nikdy jsem tohle nezažila,byli naprosto úžasní.Měj se hezoučky a napiš,třeba něco vymyslíme.Zatím páááá Jana
        Předchozí   1 .. 127128129130131132133 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.